Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Náměty a Ohlasy » Co bys rád viděl v nové verzi Groweru?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »

Co bys rád viděl v nové verzi Groweru?
This poll is closed.
Lepší domovskou stránku 134 10.50%
Hlasování o fotku týdne 125 9.80%
Obrázkové studio (otáčení, výřezy fotografií) 100 7.84%
Více článků v magazínu 225 17.63%
Možnost stáhnout kompletní diskuse a číst je off-line 147 11.52%
Lepší mailové notifikace 40 3.13%
Třídění témat podle karmy 103 8.07%
FAQ ke stažení ve formátu PDF 111 8.70%
Grower Instant Messenger 109 8.54%
Více soutěží 182 14.26%
Total: 489 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

citace:
Původní příspěvek od Al Capone
Aloha přikláním se k rozdělění indoor pěstování & galerie dle typu wattáže jednotlivých lamp. př: 70W,150W,250W atd. Podle mého nazoru by se celý In. stal více přehledným a mnohým uživatelům by se, tak usnadnila práce.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19639

Old Post 24-09-2006 v 09:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al Capone
Stálý Člen

Karma uživatele Al Capone - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Rappa: Nevšiml jsem si tvého tématu. [EDIT by Al Capone today 24.9.06 12:40] Ale za to jsem si všiml, že ten tvůj tread tu už je přes rok, ale za tu dobu se nic nezměnilo.

Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein

Naposledy upravil Al Capone 29-11-2006 v 15:40 PM

Old Post 24-09-2006 v 11:03 AM
Al Capone je offline   Profil uživatele Al Capone   Find more posts by Al Capone   Foto galerie člena Al Capone   Click here to Send Al Capone a Private Message   Add Al Capone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

Zobrazení rozdaných karem bych taky rád uvítal, kolikrát se mi něco líbí a matně vzpomínám, jestli už sem to okarmoval nebo ne.

Old Post 18-10-2006 v 08:21 AM
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

no a mě by se libílo rozšíření invisible módu....o poloinvisible mod (videli by me jen lidi u mě na buddylistu).

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 08-11-2006 v 22:27 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

citace:
Původní příspěvek od Rappa
Zobrazení rozdaných karem bych taky rád uvítal, kolikrát se mi něco líbí a matně vzpomínám, jestli už sem to okarmoval nebo ne.

Přesně tak, kdo si to má pamatovat

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 16-11-2006 v 19:28 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 150

citace:
Původní příspěvek od Co?
no a mě by se libílo rozšíření invisible módu....o poloinvisible mod (videli by me jen lidi u mě na buddylistu).

jj, nevim na co je mi buddy list, když se v něm zobrazuje status tak max u třetiny...

stejně to má většina lidí zapnutý jen jako přiblblou pózu

Old Post 16-11-2006 v 20:39 PM
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

No, když už mě přepadně potřeba napsat PM, nemusim přesný znění nicku lovit v hledání a taky vidim, jestli je online nebo ne a můžu si rovnou počkat na reakci.

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 17-11-2006 v 09:37 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 152

právě že prd vidim jestli je online, páč je skoro každej neviditelnej

Old Post 17-11-2006 v 10:39 AM
Host
Host

Příspěvek č. 153

souhlasím s těma kteří tady už psali že by se galerie indoor měla zozdělit do kategorií watáží např: galerie indoor 70W atd... peace

Old Post 17-12-2006 v 14:31 PM
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

CAO reformatori, ja bych si pral docela (spon pro me) vyhodnou vec - a to tedy jde o to, ze v kazdym foru, kde se resi neco dulezityho je spousta prispevku ,,o ho*ne'' a par jich je prinosnejc a pravdivejch. A hledej podstatny veci??? Takze by nekdo povolany mohl vzdy shrnout poznatky a dulezitosti do prvniho prispevku. No nebylo by to jednodussi hledani?

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 17-12-2006 v 16:23 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 155

Nejefektivnější způsob je nepřidělávat práci "povolaným" tím, že si každý před napsáním a uveřejněním příspěvku třikrát rozmyslí, zda je příspěvek k tématu opravdu přínosný.

Nikdo nemá chuť prohledávat se ve fórech bordelem bez informační hodnoty.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 18-12-2006 v 11:34 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 156

já mám podobný návrh, jako ten předchozí, možná tak trocho z oboru sci-fi a odpověď je na něj možná stejná jako je v příspěvku nad mým, ale přeci...

některé thready jsou v současné době dost dlouhé a občas mám pocit, že první příspěvky, nikdo nečte

uvítal by sem možnost fóra v threadu vypíchnout určité příspěvky nahoru nad čáru tak jak je tomu u přehledu threadů v jednotlivých fórech, vypíchnutí příspěvku by bylo záležitostí modů a nemuselo by se jednat vyloženě o první příspěvky, mohl by být vystaven třeba padesátý... vystavené příspěvky by měli klasicky v pravém horním rohu svoje pořadové číslo a v podstatě by se jednalo o kopii... původní by zůstal na svém místě v threadu...

tak by jsme i na čtvrté stránce galerie měli hezky nahoře příspěvek od zakladatele threadu, kde by měl vypsanou konfiguraci pěstírny a pod.

jak říkám sci-fi

Old Post 18-12-2006 v 17:26 PM
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

nevim jestli to tu uz nebylo, ale dost mi chybi moznost prejmenovavat trydy - dam priklad:
70W - rust
70W - 20. den 12/12
70W - 40. den 12/12 neco napadlo listy plz help
70W - sklizeno, smokereport
. . .
takhle by se kazdy dozvedel co je v trydu noveho bez otvirani, myslim ze by to bylo moc uzitecne v galerii a bazaru(prodam rizky - posledni 3 - uz nejsou...)

a pak jeste nekolikrat zminovany seznam okarmovanych trydu, kdo si to ma pamatovat, zvlaste na hulicskem foru

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 18-12-2006 v 22:04 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 158

mě by docela stačilo,kdyby konečně začal fungovat chat

Naposledy upravil MANHUNTT 19-12-2006 v 11:25 AM

Old Post 19-12-2006 v 01:27 AM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 159

Ale chat funguje, tak nevím o čem mluvíš...?

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 19-12-2006 v 11:15 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 160

tak proč tam nikdy nikdo není..... ,jako dříve

Old Post 19-12-2006 v 11:27 AM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-01-2008 - Co bys rád viděl v nové verzi Karmy? - 31 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás