Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Al Capone Aloha přikláním se k rozdělění indoor pěstování & galerie dle typu wattáže jednotlivých lamp. př: 70W,150W,250W atd. Podle mého nazoru by se celý In. stal více přehledným a mnohým uživatelům by se, tak usnadnila práce.
Rappa: Nevšiml jsem si tvého tématu. [EDIT by Al Capone today 24.9.06 12:40] Ale za to jsem si všiml, že ten tvůj tread tu už je přes rok, ale za tu dobu se nic nezměnilo.
Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein
Původní příspěvek od Rappa Zobrazení rozdaných karem bych taky rád uvítal, kolikrát se mi něco líbí a matně vzpomínám, jestli už sem to okarmoval nebo ne.
No, když už mě přepadně potřeba napsat PM, nemusim přesný znění nicku lovit v hledání a taky vidim, jestli je online nebo ne a můžu si rovnou počkat na reakci.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
CAO reformatori, ja bych si pral docela (spon pro me) vyhodnou vec - a to tedy jde o to, ze v kazdym foru, kde se resi neco dulezityho je spousta prispevku ,,o ho*ne'' a par jich je prinosnejc a pravdivejch. A hledej podstatny veci??? Takze by nekdo povolany mohl vzdy shrnout poznatky a dulezitosti do prvniho prispevku. No nebylo by to jednodussi hledani?
Nejefektivnější způsob je nepřidělávat práci "povolaným" tím, že si každý před napsáním a uveřejněním příspěvku třikrát rozmyslí, zda je příspěvek k tématu opravdu přínosný.
Nikdo nemá chuť prohledávat se ve fórech bordelem bez informační hodnoty.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
já mám podobný návrh, jako ten předchozí, možná tak trocho z oboru sci-fi a odpověď je na něj možná stejná jako je v příspěvku nad mým, ale přeci...
některé thready jsou v současné době dost dlouhé a občas mám pocit, že první příspěvky, nikdo nečte
uvítal by sem možnost fóra v threadu vypíchnout určité příspěvky nahoru nad čáru tak jak je tomu u přehledu threadů v jednotlivých fórech, vypíchnutí příspěvku by bylo záležitostí modů a nemuselo by se jednat vyloženě o první příspěvky, mohl by být vystaven třeba padesátý... vystavené příspěvky by měli klasicky v pravém horním rohu svoje pořadové číslo a v podstatě by se jednalo o kopii... původní by zůstal na svém místě v threadu...
tak by jsme i na čtvrté stránce galerie měli hezky nahoře příspěvek od zakladatele threadu, kde by měl vypsanou konfiguraci pěstírny a pod.
nevim jestli to tu uz nebylo, ale dost mi chybi moznost prejmenovavat trydy - dam priklad:
70W - rust
70W - 20. den 12/12
70W - 40. den 12/12 neco napadlo listy plz help
70W - sklizeno, smokereport
. . .
takhle by se kazdy dozvedel co je v trydu noveho bez otvirani, myslim ze by to bylo moc uzitecne v galerii a bazaru(prodam rizky - posledni 3 - uz nejsou...)
a pak jeste nekolikrat zminovany seznam okarmovanych trydu, kdo si to ma pamatovat, zvlaste na hulicskem foru
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy