Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Každý má to svoje je lepší jeden model hledat na více obchodech ono někde občas jsou slevy.
Chodím se dívat na
mazar.cz semenakonopi.cz
medigrower.cz
konopneseminka.cz
5semen.cz
growgarden.cz <--- zde momentálně akční slevy semen!
a další.
ono někdy se vyplatí hledat ale pokud jde o mé osobní prověřené obchody kde je solidní výběr za "běžnou" cenu pak semenakonopi.cz a mazar.cz .
ja mam zkusenost s kamennym obchodem growgarden.cz, kde prodava takova mila slecna. Mivaj velkou nabidku a hodne casto akce na semena, ale zase sem tam objednal jedny semena, dva dny na to tam byl proto osobne, jel sem okolo, tak abych usetril za postu. No a nemeli je na sklade, a to uz sem to mel zaplaceny pres net kartou. Ale slecna mi hned nabidla vychodisko v podobe jinych semen, takze dobry.
Jinak na me growshopy pusobi jako supermarkety, cloveku se vyplati projet si vsechny a jit po akcich
moje nejlepsi zkusenost je s kleckou - ochotni, vse je vetsinou skladem, nebo moznost doobednat ...
growshop.cz - nejak se mi nezda jejich skladovani substratu - tim ze maji prodejnu ve sklepe se jim tam asi furt drzi vlhkost - zatim se jim tam objevili jenom chvostoskoci (mam toho plny kokos co jsem si tam ted koupil), tak snad se jim tam nerozsiri neco skodlivejsiho. Dale jsem chtel platit platebni kartou -> okamzite jsem byl oznacen za blbce, ktery se chce nechat udat s tim, ze platebni informace by mohly byt pouzity proti me (oproti kleckovi, kde berou karty normlane jsem tam chvili stal s otevrenou hubou, jestli to opravdu mysli vazne ...) a dale se mi tam snazili vnutit nejake mineralni hnojiva, kdyz jsem bral BioBizz do kokosu s tim, ze mi to neporoste, protoze je to hnojivo do hliny ...
Původní příspěvek od BloodyBeer moje nejlepsi zkusenost je s kleckou - ochotni, vse je vetsinou skladem, nebo moznost doobednat ...
growshop.cz - nejak se mi nezda jejich skladovani substratu - tim ze maji prodejnu ve sklepe se jim tam asi furt drzi vlhkost - zatim se jim tam objevili jenom chvostoskoci (mam toho plny kokos co jsem si tam ted koupil), tak snad se jim tam nerozsiri neco skodlivejsiho. Dale jsem chtel platit platebni kartou -> okamzite jsem byl oznacen za blbce, ktery se chce nechat udat s tim, ze platebni informace by mohly byt pouzity proti me (oproti kleckovi, kde berou karty normlane jsem tam chvili stal s otevrenou hubou, jestli to opravdu mysli vazne ...) a dale se mi tam snazili vnutit nejake mineralni hnojiva, kdyz jsem bral BioBizz do kokosu s tim, ze mi to neporoste, protoze je to hnojivo do hliny ...
Příště poslat do prdele, s takovyma informacema nemaj co dělat v Gshopu. Biobizz do kokosu no problemo. At nejsem OT s klečkou mám taky jen dobrou zkušenost. Ale osobně sem tam nikdy nic nebral.
Původní příspěvek od MDe_ Nový jičín grow shop je levný i reklamace v pohodě (ale rychle budou ho rušit tak doprodávají) jako dárek dávají filtry, hash lízátko a časáky
po špatné objednavce sem jim poslal mail a dokonce sem se i zeptal zda KONČÍ a zde je odpoved
Growshop Nový Jičín:
Dobrý den,
sadbovače pošleme v pondělí PPL na naše náklady, omlouváme se. Končit nebudeme, kde jste to slyšel? Maximálně dojde zítra k výpadku eshopu z provozních důvodů, ale jen na den.
s pozdravem
D. Král
po špatné objednavce sem jim poslal mail a dokonce sem se i zeptal zda KONČÍ a zde je odpoved
Growshop Nový Jičín:
Dobrý den,
sadbovače pošleme v pondělí PPL na naše náklady, omlouváme se. Končit nebudeme, kde jste to slyšel? Maximálně dojde zítra k výpadku eshopu z provozních důvodů, ale jen na den.
s pozdravem
D. Král
Měl sem sním hovor, kvůly reklamace + nějaké věcy navíc přiobědnat a říkal že budou končit (možná se situace změnila) je to asi půl roku nazpět.
Příště poslat do prdele, s takovyma informacema nemaj co dělat v Gshopu. Biobizz do kokosu no problemo. At nejsem OT s klečkou mám taky jen dobrou zkušenost. Ale osobně sem tam nikdy nic nebral.
S klečkou mám taky jen dobrý zkušenosti, i co se týče reklamací - proběhla naprosto bezproblémově a rychle.
Ahoj, už několikrát jsem navštívil G shop v Trutnově www.green-house-tu.cz . Byl jsem velice spokojenej, ochotný prodejci. Když jsem kupoval vybavení, tak jsem dostal velkou slevu a ušetřil jsem 2600, za což jsem byl rád. Občas zajdu a jen pokecám, doporučuju.
Objednával jsem v www.easy-garden.cz předřadník NXE 600W a Homebox a vše přišlo v naprostém pořádku. Ceny mají prý akční ale jen do Vánoc. Jinak byli ochotní a rychlí :-)
V my-garden mám také zkušenost a taktéž spokojenost :-)