Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mrskin
jo a k placeni pomoci sms asi takto: a co anonymita? podle telefoniho cisla se da zjistit totoznost vetsiny lidi. znamena to ze pokud bych chtel bejt clenem klubu, musim odhalit (minimalne carlosovi) svoji totoznost? nebo si budu muset koupit predplacenou sim kartu jen kvuli groweru?
to uz se tady myslim uz resilo a cisla se neukladaji
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Původní příspěvek od omnihash co ste čekali, ste přece na groweru - za rok, dva se spustí betaverze
Tak to jo. Super příspěvek. Kritizovat dokáže každej. Carlos to chce zavést takže asi nemá zájem na tom to všechno prodlužovat ne? Když se nevede tak se prostě nevede.....
Nechápu proč ste na to všichni tak nažhavený. Dyť jde jen o forum. Nejde o život. Ale pokud si máte potřebu masírovat svoje alterega tak prosím.....
to uz se tady myslim uz resilo a cisla se neukladaji
Tak myslet si to můžeš.
Jinak k fotkám. Vím, že nejste všichni grafici ani já nejsem, ale pokud máte digitální foťák a tím pádem software na úpravu fotek, tak stačí danou fotku "převzorkovat" např. na 50% a do požadované velikosti se bohatě vejdete a na kvalitě fotky se nic nezmění. Změnou rozlišení nebo jak se o to snažíte, fotku zrovna moc nezmenšíte, ale za to ji dokonale dojebete.
Fotky by měly mít minimálně tak 70%, optimálně tak 80 - 90% kvalitu. Já osobně musím mít fotky v rozlišení 800x600 a kvalitu nechávám 85 % a velikost je do těch 150KB. A to mám ještě dost nekvalitní fotky, které nejsou datově tak velké. Ty fotky v takové velikosti jsou ale docela nanic pro naše účely, těch 300KB v klubu grower bude tak akorát.