Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám na jedné z kytek něco podobného, nevím čím to je... a o půl metru dál a ta samá genetika a je zcela zdravá...
koukni kdyžtak sem, připadá mi to hodně bodobný tvýmu problému:http://grower.cz/forum/image.php?a...67960&size=full
Zdravim.. Mam takovej problém,začalo to tím že jsem na kitkach objevili svilustky, tak sem je potrikal Bioolem a vipadalo to ze je vse ok ale za par dni po te jim zacli zloutnout listy a objevilo se tohle viz foto.. Poslednich asi 6 dni sem nehnojil, jinak mam B'cuzz A+B a Booster,substrat LIGHT MIX BioBizz.. Mam to ve skleníku, kitky jsou ruzne stare, ta nejstarsi neco kolem dvou mesicu..
zdravím, jak muzete videt z fotek neco neni v poradku, nevim cim to muze byt, projevilo se to u dvou z vetsiho poctu kde maji vsechny stejne podminky, zasazeno v zakradnickem substratu, hnojeno prevazne biobizem plus nejake postriky, jedine co me napada tak nedostatecne provzdusneny substrat nebo spatne ph, ktere bych mel asi zmerit, ale nemyslim si ze je to tim kdyz je to jen u techto dvou.
dekuji za kazdou uzitecnou pripominku
Přehnojení to není, hnojím zalivkou s EC 0,4 až 0,8 tak jednou za týden, přelité no dost pršelo tak v souvislosti s nedostatečným provzdušněním to nejspíš bude ono.
Naposledy upravil plantationer 04-06-2007 v 14:54 PM
Tak jsem začal znovu hnojit- A+B po 3ml/l a booster 2ml/l
No a dneska koukám že začla celá žloutnout a začli se ji kroutit listy viz foto. Tak co s tím?
ja pouzivam taky OMNTE 30 WP
1,5g/L postirikat hodne a hlavne zespod listu a dalsi den udelat to same... kdyztak si pod kytku dej bilou folii a divej se jestli na ni lezi mrtvolky svilusek :-) ... kdytky hlidej ... dostaly se tam svilusky muze se tam dostat i jiny skudce!