Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A teď fotky z 13 dne na 12/12.. Bohužel mi u jedné kíti začli žloutnou listy a je celkově taková menší a pozadu za ostatními.. Nemůže to být tím že cca 15cm pod lampou je 25 stupňů a uplně dole ve skříni pouchých 15 stupňů? Mám to totiž v dosti chladné místnosti..
21 den na 12/12
Jedna kitička ve prostřed má pořád svěšené některé listy a nekteré docela žluté, ale fakt nevím čím to,přelitá není a má stejné podmínky jako ostatní ktrerým se daří dobře..
Akorát ale asi určitě budu muset skříň někam přemístit poněvadž v místnosti se netopí takže přes noc odkaduju že tam musí být i tak 5 stupňů což je dost kruté..
Pekne.. Trapi te musky co?.. Takovy malinkaty cerny.. Svine jedny.. ja je mel taky po celou dobu a na to, ze na lepici sipce jich bylo kolem 100 a vic tak newim, kde se tam vzali, ale nijak neskodili.. Nehodlas vsechno ve spod ostrihat?? Stejne ti tam nejde svetlo..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
No teďka nedávno jsem tam zahlídl dvě mušky tak jsem tak raději dal tyhle lepové desky, dneska co jsem se koukal tak mušky už byli přilepené a žádnou další sem neviděl.. Hodlám to nějak prostříhat ale nejdřív chci skříň s kítíz přestěhovat aby měli v noci tak těch 18 stupňů, to mi snad víjde a zítra je přemístím..
A vůbec nemůžu přijít na důvod proč ta jedna kitka ve prostřed má tak svěšené listy
Tak jsem včera dal pouze čistou vodu té prostřední kitce a docela vypadala dneska lépe, už neměla svěšené listy.. Tak sem včera objednal ten přípravek na smutnice ale nepřišel mi od nich žádný potvrzovací mail, tak doufám že to pošlou..
No právě že moc často neproplachuju čistou vodou To je věc na kterou uplně nějak zapoměl .. Jo určitě jsem moc spokojen, se to uplně nádherně samo větvilo Jinak už mi přísli ty hlístnice proti těm smutnicím, ale největší problém je s teplotou,ta přes den 26 až 28 ale přes noc tam musí být strašná zima, už sem ji měl nejmíň před týdnem stěhohvat, mi to otec pořád sliboval a pak mi řekl že není nikde doma místo, fakt demence, tak asi budu muset pořídit přímotop.. Jinak fotky mam pocit z 36 dne na 12/12