Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
I já přispěji svou trochou do mlýna
Ve svých třiadvaceti podnikám s otcem v naší firmě, máme sedm zaměstnanců, otec se stará o, řekl bych, dodavatelsko-odběratelský vztahy, zatímco já, majitel oné firmy, komunikuji s úřady, bankou, účetní firmou, celnímy orgány a s veškerou byrokracijní tlupou.
Provádím finanční analýzy a vedu účetní agendu.
V práci jsem teda ještě nikdy zhučenej nebyl, to si radši počkám na večer, teda když zrovna nejsem s přítelkyní, jinak výjimečně.
Je dobrý, co si lidi o mě myslí z pohledu protijednající strany. Například ženský ze spediční agentury, která vám vystavuje celní dokumenty, mě viděli jednou kouřit cigáro a hned, jak mě příště viděli jsem byl osloven : "Pane ......, vy taky kouříte, to bych do vás neřekla.." A takových případů bylo více.
Kdyby jim někdo řekl, co všechno dělám ( pěstuju, hulim poměrně často v posl.době, s kámošema vulgarizuju...) asi by tomu nevěřili.
Proto mě těší tento thread, kde se můžeme dozvědět více o lidech, kteří mají s marihuanou co do činění
Tedy jasná K+4 maker this thread.
..taxem si to přečet celý a chtěl reagovat na nějakej ten příspěvek, ale vono se to nějak nedá... bylo by z teho moc moc řádků a aby se v tem pak cosi vyznalo...
tak já...
mnooo.. když jsem měl kapesný 100,-Kč na měsíc, nějak mi to nevycházelo a taxem si našel "brigádu" - bylo to poněkud nelegální, ale vynášelo to (ne dealer! ale obchodování to bylo, jen s něčím jiným... klidně bych to napsal, ale nevím... - no a paxem teho raděj nechal a začal za ty penízky nějak cestovat a dělat všechno možný - za několik měsíců jsem zkusil tolik, že si ani na všechno nevzpomenu - jen namátkou: vedoucí oddělení zábavy v jedný soukromý filmový agentuře, obchodní zástupce firmy prodávající elektroniku, finanční analytik, člen zásahový jednotky bezpečnostní agentury, pojišťovací poradce... . . . . no a na konec jsem začal podnikat, ale nějak mi to rve žaludek a srdce, neb jsem poznal, to "know-how podnikání v čechách" a i když jsem se naučil, jaxe mezi zákonama pohybovat, furt mi tam nesedí cosi jako "nelidskost" jinýmy slovy, abych tak řek "ale takhle se to přece nedělá" a "takhle to nejní správný - etický - fér..." takže jsem si pomalu vytříbil směr...
dneska, ač mám novinářskej průkaz, pro nějakou tu firmu udělám kompletní servis jakýchsi reklamních aktivit a tak, ale ta grafika, co mě moc moc baví se dá realizovat ještě jinak - - takže dnes se dá říct, že z drtivý většiny procent pochází můj příjem z psaní knížek a zároveň i jejich grafický úpravy.
Zatím jako koníček, mi slouží hraní si s pohyblivým obrazovým materiálem, ale časem bych to chtěl nějak skloubit a dělat hudbu a aj klip či co k temu... sen... no a u psaní bych určitě taky rád zůstal asi celej život, ale ne tak jak dnes - DNES PÍŠU PROTO, ABYCH MĚL NA NÁJEM; JEDNOU BYCH CHTĚL PSÁT PROTO, ŽE MĚ TO BAVÍ...
to je asi všechno....
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Nečetla jsem všechno, ale připadá mně, že velký procento z vás jsou studenti.
Já musím přiznat, že dvacítka se mi stále víc mlží v dáli. Pracuju už 9 let v knihovně. Všechny zakořeněné představy o knihovnicích pusťte z hlavy!! :-)) Tatam jsou časy starých obrejlených bab hrabajících se v regálech.
Informace jsou byznys číslo 1, společnost nového milénia zove se tímto společností informační a jeden aby se z toho zbláznil. Naštěstí jsou tu knihovníci, kteří se nezapomněli v minulém století a vytvořili obrovskou mafii pevně třímající v rukou informační chaos se vším všudy.
Nehulím moc často. Stejně jako si občas moooc ráda vychutnám decku skvělýho bílýho z pálavských svahů, tak si občas požitkářsky rituálně vychutnávám trávu, poslední dobou mlíčko mmmm ...
...k pochopení nepochopitelného, pro lepší zrak, pro dobrou náladu a klidné nervy - práce s lidma je psychicky velmi náročná atd., vždyť to znáte. Známí mě říkaj kouřící inteligence, ale s inteligencí to fakt nemá co dělat :-))). Hulení je součástí mýho života stejně jako pití, jídlo a hygiena...alespoň si to myslím.........
so bye friends
mam zase na vizitce jako mnoho tady spravce site a k tomu jeste geograficke informacni systemy (vektorove mapy postavene na databazich...)
v praci hulim vlastne kdy se mi zamane, uz jsem se naucil to zvladat. kdyz si ale vzpomenu jak jsem si poprve v praci zahulil (cca 7 let naz5 to jsem delal referenta zahr. obchodu pro nemecky mluvici zeme) tak to byl fakt docela zahul a nestihal jsem vubec nic. ted naopak kdyz mam vytvorit nejakou slusnou geomarketingovou analyzu, tak je joint podminkou - proste jsem rozvaznejsi a peclivejsi
jinak K+ 4 all (samozrejme imaginarni, jinak bych se uklikal), mam radost, jak uz jste napsali, ze hulici nejsou ti povlove ktere zname ze zprav novy -> kteri si tu marihuanu pichaji , ale normalni lide... jenom aby to pochopili i ti zku*weni zakonodarci.
Tak koukám, že se nám tady sešla elita národa :-))). To kdyby tak četli balíci, kteří makaj v JZD u traktoru (nic proti nikomu, kdo dělá v JZD u traktoru) a každej večer se totálně vožerou až jim dojde vata a čekaj na novou vejplatu... mimochodem já jsem student na Masarykově univerzitě v Brně na fakultě informatiky... obor aplikovaná informatika - nejlepší obor pro ty, co dělaj do komplů. Je tady jenom matematika a pak asi 1000 předmětů z nejrůznějších oblastí komplů (od funkcionálního programování až po brutální počítačovou grafiku). Tuto školu fakt doporučuju všem, co se motaj kolem počítačů a neví ještě, kam vyrazit!!!
Já každej den lítám služebnim autem po celý naši krásný český republice a musim řict že huleni mě v týhle práci hodně pomáhá. Jsem totiž pořad vysmátá a když se člověk na ty zákazníky pěkně směje a usmívá tak je s nima pak hned lepší spolupráce. Takže hulte a smějte se ať je nám na tom světě krásně :-)))
teď si zrovna vegetim na brigádě v jednom orient shopíku, to je parádička, zapálený vonný tyčinky, muzika jakou si vybereš, krásný slečny choděj - tyjo to bych moh dělat pořád (no pořád asi ne ) ale teď si to užívam - zvlášť když si vzpomenu jak sem za ty samý prachy lítal v šestym patře po lešení, zhuntovanej jak svině...
Tedy hulit v práci.
Jsem jednatel (výkoný manažer, ředitel, šéf) jak kdo chce, v takový menší firmě. Jsme business-partner IBM, takže prodáváme, školíme a servisujem IBM HW a SW. Přes den spoustu telefonování, ježdění po zákaznících, někdy jen takový ty zdvořilostní schůzky, spoustu papírování a jednání.
Po práci, to je jiná. Kouření mi pomáhá od stresů a často vyhulenej na procházce v lese rozlousknu pracovní problém, kterej mě trápí celej tejden. Někdy mě trochu sere, že vlastně pracuju v době, kdy se kámoši okolo bavěj, ale s tím se asi holt nedá nic dělat.
ja som začínal kedysi dávno ako programátor analytik ešte na JSEPoch, od dôb PC fungujem ako správca siete, serverov, mašín, dokonca som bol rok aj správcom u policajtov (zo zvedavosti po prevrate). Teraz správcujem vo firme ktorá doručuje zásielky pre jednoho amerického giganta :-)) V práci som sa už párkrát sfajčil, ale zas som nič neurobil, akurát som rozvŕtal unixy a druhý deň som to musel dávať do poriadku. Na fajku treba kľud a pohodu...
Inak som fantasticky príjemne prekvapený, aká super komunita sa tu schádza, priznám sa, že keď som si v začiatkoch dával práska, takmer som trpel výčitkami svedomia "keby ma tak videla mamička" :-))) postupne som sa stal zarytým obhajcom marišky a bojovníkom proti sprostým zákonom (nielen o drogách) a proti sprostým ľuďom
[Edited by gunman on 03-01-2003 at 09:29 PM]
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
opravdu elita naroda.. jen kdyz si vezmu pratelskou atmosferu a porozumeni "hulicu" tak se zde na groweru schazi obroWskY potencial )
.. ja jsem letos dostudoval a zatim pracuji v jedne stredni firme jako vedouci obchodniho oddeleni. hodne telefonovani a jezdeni, ale nestezuji si. ted cekam na civilku a pak snad zacnu podnikat ve vypocetni technice, nebo naskytne-li se prilezitost tak jako spravce site )
administrator rulZ )
.. neco pro Adminy grower.cz: hele chlapi co takhle udelat anketu growerU .. napr. dosazene vzdelani growers.. prace... zaliby... atd. )
Tak ja jsem cerstvy studentik HTF-Religionistiky, no a zjistuju, ze ve skole asi opravdu kourit nemuzu, to bych si nestihla zapisovat prednasky.
A nejlip si asi tak pokourim hezky vecer v klidku s moji mati :-) u nejakyho dobryho cajiku a prijemny muziky.
Ja makam jako webdesigner. Musim priznat, ze kdyz si zahulim a neco delam (tzn. tvorba www stranek a grafiky) napriklad ve Flashi, tak se u toho zapecu treba na cely odpoledne a mam z toho pak radost.
Myslim, ze ganja me obohatila o spoustu dobrejch napadu a jinej pohled na svet - to treba na prochazce lesem mne udela radost kazda blbost a hned si rikam, jak je to tu fajn...