Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Motorky, mašiny, motorkáři & hulení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

no na to sem čuměl jak péro z gauče - když vyhrál tu první kvalifikaci tak sem si řikal že to musí bejt náhoda - že třeba všichni vostatní piloti žrali den předem vajíčkovej salát a že v závodě bude standardně 24. - fakt sem nechápal

Snark in the System

Old Post 27-03-2006 v 13:45 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Mno důchodci nás moc nemusej,já vim.....
Jináč dík za příspěvek

Old Post 28-03-2006 v 07:26 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 147

Ty vole,zas takovej mlíčňák nejsem.Táhne mi na třicet (zlehka) a dělám to jako sport vod malička.Co ty,máš něco vodježdíno,nebo jsi se přišel jen mrknout,vo čem to melou ty benzínový LamyJsme tolerantní-můžeš si s náma povídat i když na ničem nerajdíšmuhehehe.Jinak k tý narážce na děcka-cejtim se čím dál mladší-kdyby se to bralo podle pocitů,tak nesmim ani na growerVidiš,důvod proč jezdit-aspoň fichtl a hned se cejtiš jak puberťák-doslova

peace Coprus

Old Post 29-03-2006 v 06:27 AM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 148

Máš rechtJezdim jenom na trati,a nikoho neobtěžuju-myslim.
Ale motorka do města patří stejně jako auto,vozejčkář nebo trafika,nemam pravdu?Jinak souhlas s tebou v tom,že když to někdo drží za jedna jen aby to řvalo,a byl vidět tak je debil....howgh
Peace Coprus.

Old Post 30-03-2006 v 06:15 AM
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 149

No mně serou víc než mašiny(který maj vesměs dobrej zvuk už kvuli tomu vykonu) frajeři s trapným otevřenym laufem na kadetovi a jakejkoli jinejch kraksnach.Nejni nad to slyšet vychřaplanej zvuk stary vojetiny a frajera v ní jak se masirujemuheheh.A co ty,neřikej,že jsi nikda nesedel ani na fichtlu-pochlub se

Old Post 31-03-2006 v 07:47 AM
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 150

Tak přijeď na growermotosraz,kterej se chystá,a třeba se z tebe stane fanda taky

Old Post 01-04-2006 v 12:49 PM
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

FABIA PICK-UP
No i když je to trošku mimo mísu,musim se vám pochlubit,jakej jsem špion.
Jezdim dost často stejnou trasu,a nedávno sem si všiml,že proti mě jede žlutá Fábka Pick-up!!!Nejdřív sem myslel,že se mi to zdálo,ale za tři dny sem jí potkal zase.
No a jelikož sem to vyprávěl kámošum,a oni mi to samozřejmě nechtěli věřit,tak sem si řek,že jí vyfotim.
Muhehe a včera se mi to povedlo.Uznávám,že to nejni nic extra,ale poznat tam je.
Jináč tady je link http://news.auto.cz/aktuality/skoda...rototyp.html,je tam vyfocená,říkaj že to je prototyp a asi nekecaj,protože si zkoukněte značkuOni maj hezčí fotku,ale já jich mám víc
Taky mi to dalo hodně zabrat chytit to prase co s tim jeloJooo eFková značka to se to mastí

Tak jen pro pobavení:
Foto1:moje dílo
Foto2:moje dílo
Foto3:dílo neznámého autora stažené ze serveru news.auto.cz

EDIT:Jo a ještě se v žádnym případě nezapomeňte pobavit na tý diskusi pod tim.Dost lidi si tam je naprosto jistejch,že je to fotomontáž

Naposledy upravil coprus 19-04-2006 v 12:46 PM

Old Post 19-04-2006 v 12:32 PM
Happy_Mirec
Stálý Člen

Karma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% PěstitelskáKarma uživatele Happy_Mirec - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Zdravim all growery a motorkáře. Mít mašinku....to jemůj sen od nějakých 13 až do posud. Mám jenom simsona(50ccm) a na tom se moc neprojedu. Na tej foto je i otckovo stadion s11 po renovaci. Byl to hustej korozní šrot a teď tohle. Jinak můj sen je spíš nějaký to endurko. Třeba Suzuki DR600. Nějakej motocrosovej speciál by se mi taky líbil.....třeba Kawasaki KX250 nebo KTM SX250. No nic, musim si šetřit a šetřit. Ta stará Cagiva je Alleta rosa 125...je kámošovo a taky jede slušně na babičku.

Old Post 19-04-2006 v 19:03 PM
Happy_Mirec je offline   Profil uživatele Happy_Mirec   Find more posts by Happy_Mirec   Foto galerie člena Happy_Mirec   Click here to Send Happy_Mirec a Private Message   Add Happy_Mirec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Add RD50 Příspěvek č. 153

Přijde mi zvláětní, že v Yamaze nemůžou nic najít podle VIN. Bratr má Hondu SS50, což je 4T padesátka, 5k a 5kvaltů, taková malinkatá zalehávačka z roku cca 1972-74 a v Hondě v Bně žádnej problém, seženou skro cokoliv...
Jinak doporučuju koupit manuál. Stojí 500-100 a bejvá tam všecko, akorát je v Anj nebo Nj.
Napiš třeba SEM
nebo SEM .

Jo a nebo techbooks.cz

It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 19-04-2006 v 20:20 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Hi!
tak newim jak vy ale ja kdyz slysim nakou silnejsi masinu tak si ten zvuk maximalne vychutnavam dokonce jsem se kvuli tomu zvuku jel podivat na motokros a kdyz startovali tak sem preskocil plot abych u nich byl co nejbliz a kdyz jsem si zacal vychutnavat zvuk tak me zasipala asi tuna hliny od nich:-D

Old Post 20-04-2006 v 14:01 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 155

Ja jezdim Honda CR250R

Fotky pro Copruse, ze nekecam, jezdim tak rok, jezdim rekreacne, trate skoro vubec, ale spis me bavi enduro, vcera jsme s kamosem jezdili skoro5hodin, samozrejme s prestaveckama, boleji me prsty jak prase, kroska je uz meziCR- ama starsi, nechal jsem udelat GO motoru, ale nemeli repliky dilu, tak tam dali original objednany a stalo to18000Kc, myslel jsem, ze se poseru, ma novy loziska v krku a kolech, delany prepakovani a jede jak brus, koupil jsem dozadu110gumu, 120by byla lepsi, ale tahle byla od kamose levneji, take moje helma, dovoz Amerika- Thor, nejsem zadny zavodnik, jinak jsem zacal jezdit jako maly na parizkovi, pak mustang, pak2x 250kyvacka+ PAV, 1xpanelka, stara ctyrtaktniYamaha400- 6kvalt, retrostyl, na ty jsem skoro zabil sebe a kamaradku, ted jsem koupil Jawetu za1000Kc, docela peknou, bohuzel jsem potreboval penize, tak jsem ji prodal tatovi, tak je doma, a deda ma Z150- neco jako perak, parizka, stadiona, jawetu a zbyla mu saidka po250kyvacce, vsechno je zarovnany drivim u dedy v dilne, asi to budou mit az moje vnoucata

Naposledy upravil Celller 23-04-2006 v 12:46 PM

Old Post 20-04-2006 v 14:27 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Příspěvek č. 156

Celller:nekecej?Tak víc info,seš nějakej stručnej
Rok,kde jezdíš,jak dlouho,případně foto-rozepiš se chlape

To Time:A víš proč?Protože to je moc starý....Koukni kousek dál,jak sem se bavil se Snarkem o dokumentaci na to starý RD 50,taky už s tim měli v Yamaze potíže.Je to prostě už veteránek,musíš si to přiznat,a na ty se díly scháněj blbě odjakživa

Cus Coprus

Old Post 21-04-2006 v 06:33 AM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

yavar: myslim, že jen plácáš, pokud tě obtěžuje zvuk motorek tak se hoď někam do klidu nebo se vodstěhuj někam na samotu, já bydlim u silnice a když už bych měl říct kdo mě obtěžuje hlukem tak jsou to náklaďáky, autobusy a různý keply co dělaj mnohem větší bordel, než když projedou nějaký mašiny s pořádným zvukem

ale že bych na ně nadával, tak to nevim proč, tohle do města prostě patří a neuděláš s tim vůbec nic

jezdit na mašině je maximální požitek pokud to člověka baví a chytne ho to, ty si ani na ničem nejel jak jsem tu vyčet, tak že vlastně mluvíš o něčem o čem ani nic nevíš :-)))

zdar všem motorkářům, pořádně to točte, ale hlavně bez nehod

máme krásný jaro, du pro mašinu a šup ven

PS: tak co už se nějak rýsuje ten sraz motogrowers?

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 22-04-2006 v 08:02 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowLAMA
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLAMA - 85% PěstitelskáKarma uživatele GrowLAMA - 85% Pěstitelská

Taky se joinu Příspěvek č. 158

Momentalne mame doma 4 stroje (jestli se tomu tak da rikat ) a sice
JAWA Pionyr 21 (momentalne rozebranej v krabici)
Manet korado 50 (docela to jede a moc to nezere, takova lepsi babeta)
Simson S51 enduro (ten je bratra, ma ho 2 mesice a uz chce neco lepsiho )
Praga ED250 (byl to muj mazel nez jsem ji rozstrelil , na to jak malo vyzadovala jela docela dobre)

Moje dalsi plany ?

Pristi rok na prazdniny si chci koupit SUZUKI SV650 (model 05, ten cernej ram je fakt hustej) ovsem kapitalismus je neuprosnej. Bez penez do motoobchodu NELEZ :-), takze doufam ze splasim potrebnej obnos.

No a za hodne dlouho az nebudu vedet co s penezma si koupim moji modlu BENELLI TNT 1130 Sport.

Tot vse a at to jezdi.

USA = Tupé stádo ovcí v honbě za světovým kapitálem.
---------------------------------------------------------------------------
400/600W, Rockwool Drip, 20 x Shiva Skunk - 3. kolo (Sklizeno - 320g)

Rychlý přehled 2. kola od GrowLAMi -> 400w, Drip, 16 x WW
---------------------------------------------------------------------------
Olympus Fe-200 (už ne, nepřežil pád ) ASUS M70Vr

Old Post 23-04-2006 v 14:08 PM
GrowLAMA je offline   Profil uživatele GrowLAMA   Find more posts by GrowLAMA   Foto galerie člena GrowLAMA   Click here to Send GrowLAMA a Private Message   Add GrowLAMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

opět M151A2 Příspěvek č. 159

tak se mi stala ta nehoda že mi začala po jednom náročnějším víkendu prochcávat vodní pumpa kolem gumičky sežraný vojenskym etylenglykolem kterej sem nalil do chladicího systému v bláhovém záchvatu militaryfetišismu - naštěstí je tam chytře zespoda dírka aby voda mohla odtékat a nekurvilo se to více než je nezbytně třeba - po několikerém drbání za uchem jsem zjistil že budu muset kvůli vodní pumpě vyndat nejen chladič, povolit generátor (což je pekelná pakárna) a sundat masku - ale i vzduchový filtr a svazek trubek před ventilovym víkem. Náhodný fotograf zachytil zátiší které se vám touto cestou dostává k vychutnání

Snark in the System

Old Post 20-05-2006 v 12:38 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

neni to nahodou jeep willis

Old Post 20-05-2006 v 18:10 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás