Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po nějaké době opět sháním inspiraci k dalším vylepšením a rozšířením Grower magazínu a fór. Přišel jsem s několika nápady, které vidíte v anketě. Pokud vás něco napadne, sem s tím. Výsledky ankety samozřejmě přispějí k tomu, které featury nakonec budou implementovány.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Zdar, uz jsem Ti sice na to tema posilal PM, ale asi bud zapadla, nebo nebyla vhodna doba - napravuji, kdyz je poptavka: notifikace jsou podle me dost rozvlacne a zbytecne se mi trhaji na 2 SMS - a je dost blby, ze me oslovuje nickem a pridava povedome jmeno serveru; nechci mit zbytecne potize a kdyz pristroj nekde lezi a je k nemu pristup bez my kontroly.... - docela bych uvital moznost si zkonstruovat notifikaci podle sveho gusta - t.j. kratkou a jen s nezbytnymi udaji (napr. pouze cas, datum a kdo)
Souhlasim s viridisem a jeste bych uvital moznost nechat si preposilat reakce na mail - kdyz nejsem doma, tak stahuju postu do PDA a kdyz si chci precist reakce, tak jeste musim stahnou celou databazi pro Palm, nebo jit na web, coz se pres GPRS dost prodrazuje.
Co by se líbilo mě? Kromě dvojí karmy (což nejspíš neprojde) by se mi docela zamlouvalo kdyby v objednaných tématech (v Můj Grower) bylo takový to vokýnko kterým by se téma otvíralo v novym wokně. Taková vychytávčička ale docela by bodla.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Čau viridisi, nezapomněl jsem na to! Všechny připomínky a nápady mám pečlivě evidované a tohle je výtah těch hlavních. Mohlo by to být stylem upravitelné šablony, tedy textu s proměnnými, který by si člověk upravil dle svého. A samozřejmě jak doplňuje Cicmon, jedna z proměnných by byl celý text příspěvku. Ideální by bylo si vybrat s přednastavených šablon (mail, sms, apod.). Je to jen jeden z nápadů, záleží také na anketě, jaké budou priority .
pakore, strainguide by byla fajn, ovšem nevím jestli by se sešlo dostatek vstupních informací... protože pokud to má mít smysl, musí to být opět jen recenze kytek ze semen a ne z řízků, což dost podporuje business zahraničních seedbank. Ne, že by mi to vadilo, ale je to pro nás dost na dlouhé lokte - všichni se snažíme objednávat jen minimálně.
Takere, tuhle vychytávčičku pro tebe udělám...
Womitore, moc dobrý nápad, uděláme to pro jistotu hned .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Tak me by se libilo,kdyby GROWER POSKYTOVAL SLUZBY JAKO SEEDBANKY!Kdys je growershop,tak by tam moch mit naky seminka!Nebo aspon aby nabizel naky to rezivo
Jo a co mě taky napadlo, co kdyby grower začal rozlišovat pohlaví? teda nám chlapíkům to určitě nevadí (jelikož je všechno nastavený na nás), ale dámy pěstitelky by to možná uvítaly, kolikrát čtu: naposled upravil Boženka, nebo Boženka - stálý člen ap.
Asi je to blbost ale tak když už se tu ftom hrabem...
1. rozdelenie na viac hlavnych for, je tu uz toho celkom dost a par dalsich for by sa vpoho zaplnilo + bolo by to snad prehladnejsie
2. mazanie zbytocnych, zapadnutych for, a to z viacerych dovodov:
a) duplicitne fora maju malo prispevkov (obvykle <5) a aj tie su typu "hladaj tu", "hladaj" alebo "to uz tu bolo" - tudiz su zbytocne
b) d.f. stazuju hladanie - pri hladani pojmu sa vyhodi zbytocne vela for o nicom (skuste si dat hladat napr. kristalon, vetrani,...)
c) d.f. zrejme zaberaju hodne miesta a pritom su zbytocne
to plati tiez pre
d) fora zalozene len za ucelom jedinej otazky "Problem s kytkami?!", "Prehnojene?", "Newbie otazka",... po zodpovedani snad fora tohto typu mozu ist prec
a
e) fora v ktorych je napisane ze su uzavrete a zmazu sa... a nezmazali sa
tot vse... snad