Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted uz to proste jde jenom fgalerii... tim se taky zvetsi mnozstvi prispefku..misto toho aby to soupli vobrazek nekam jinam...
podle me karma ma vykazovat oblibenost, schopnost, ftipnost x demenci, vulgarnost.... a to se neprojevuje jen v galerce...
mozna bych to udelal ze karma byla jako drif a v galerii by byly nejaky virtualni medaile nebo takovy neco...
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
Naposledy upravil Drsnejmuzik 28-09-2003 v 09:22 AM
Karmu bych nechal tak jak je ..... v tom léčitelství by měla podle mě bejt taky ale......
Pokud by jsme chtěly zavádět nějakej žebříček za ftipnost či co tak bych navrhoval zavést něco jiného než karmu protože ta by podle mě měla bějt za pěstitelské uspěchy atd.
Já bych dal karmu všude, protože by se měla týkat i žvástů, vulgárností, a ty jsou zde taky a nestačí jenom v diskuzi člověka setřít, když teda máme karmu, tak mu to ještě dát najevo jinak.
souhlasim s BohouR-em, že honit se za ní je nesmysl ač to podle mě někteří členové dělaji
Taky bych dal karmu fšude teda až na kanalizaci (to už by bylo opravdu příliš). Spousta lidí tady totiž karmu už dávno nebere tak jak bylo původně zamýšleno (vidim to i z toho za co fšechno sem káčka vobdržel já). Prostě ocenění příspěfku jako takovýho ať už se týká čehokolif.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 Drsnejmuzik
Jo sice to tak nejspíš bude, ale dostáváme na frak dokonce i v tý tvojí anketě čili timhle asi nic nezměníme. No nic zkusíme to zase jindy.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No dobře za pěstitelský úspěchy, a proč tu teda f plno threadech čtu: (např. né doslova) ...jó seš drsnej K+, ...áchacháchá to sem se nasmál K+, ...no to je mi tě líto kamaráde K+ na zlepšení nálady, nebo ...co je sakra todle za dementní thread K- debile, a podobně. Je tu toho fakt plno co nesouvisí s pěstováním, až budu mít čas tak sem schválně dám vodkazy na thready kde se taková karma vyskytuje.
A právě proto že karmu plno lidí chápe spíš f tomhle významu (FAQ neFAQ) bych jí dal téměř fšude. Samozřejmě že né kvůli sobě (zas tak mě to nežere), ale kvůli fšem ostatním který si karmu taky zaslouží...
4 Drsnejmuzik
Já to vzdávám. Jak sem už psal, tady nemáme šanci.