Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je pravda, ze by mely automaty mit vic svetla... cet,ze ideal je 20/4(ale vyzkouseno nemam) a jak tak tady koukam v galeriich a u kamousu,tak automaty sou vzdycky spis ridky.
NEchci rejpat, ale vubec nechapu, proc to nekdo pestuje vevnitr??!! Tim to uplne ztraci svoje vyhody, protoze indoor si muzes prepnout jakejkoliv model, kdy chces. Koupim normalniho mazara a ne automazara. Podle me automaty jedine ven, aby to zralo pres leto, jinak k nicemu.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Původní příspěvek od Jaguar bezdechu: tak to nevím co jsi pěstoval, ale zrovna tenhle AutoMazar dělá výstavní šišky, hustý, pocukrovaný, docela tvrdý...
EDIT: kámoš ho jel teda taky pod lampou a bylo to dost řidký, o dost víc než ten co jedu venku. Ale on na to svítil posranou nurtellitkou 200W
Zdravím snad to sem zařadím správně. Mám strašně řídké paldy. Mám doma jednu kyti ve skříni a je to dost punk jen ofuk pc větrák atd. ale to je mimo. Chtěl jsem se zeptat jestli by nějak výrazně pomohlo zhoustnuti kdybych přehodil z 200W CFL na 250W HPS jsem na 27 dni květu.
Původní příspěvek od EDDY42 Zdravím snad to sem zařadím správně. Mám strašně řídké paldy. Mám doma jednu kyti ve skříni a je to dost punk jen ofuk pc větrák atd. ale to je mimo. Chtěl jsem se zeptat jestli by nějak výrazně pomohlo zhoustnuti kdybych přehodil z 200W CFL na 250W HPS jsem na 27 dni květu.
Rozhodne tomu pomozes,2x vacsia porcia lumenov a libove spektrum na kvet urcite kytiz oceni.problem ale je ten punk...musis zamakat na odvetraní tepla, bo ta vybojka topí jak sfina a poriadny ofuk neni na skodu. potom mozes cakat rapídne zvysenie sklizne a struktura palíc sa posunie o lvl vysie