Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podobný téma už tu je.
...ale nejvíc na Pyču je když mi někdo na něco zazvoní,telefon,mobil,zvonek u dveří a je třeba řešit cokoli jiného než sfoje gumové nohy
A úplně nejlepší když mi volala třebas máti a já věděl že to musím vzít
Me vetsinou nejvic "rusi" (spis s*re) kdyz po mne nekdo neco hrozne necekane chce. Treba uz se zhulim ze nemusim uz nic udelat a pak me to nemile prekvapi . Ale vetsinou kdyz sem zcazeny tak me nesere nic.
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Me nejvic rusi, kdyz mi nekdo zavola, nb spis porad dokola vola .... presne jak pise simor, tky se me uz stalo, ze jsem byl dohodnuty s nekym a musel sem to sebrat........... vetsinou sem se na to ae vysral
to ja si prave zkoureny schvalne udelam treba takovy trip do nakupniho centra nic si nekupim, nechci resit nake pokladny, ale treba ho nekolikrat dokola projdu. je to faracka a tem lidem se veeelmi tlemim doporucuju. jen mam obcas stihy z toho, ze potkam zname, ze se na me kazdy diva, ale uz se toho moc nebojim, spis me ten pocit, ze jsem sledovan rozesmiva a jezdim treba i tramvajkou, vecerni mhd je nahodou ulet, pripadam si jak v kosmicke lodi (miluju vesmir, hvezdy atd.). samozrejme nechodim v rausi kdyz se mi vlni nohy v kolenou... ten si radsi uziju v byte, v parku na lavce atp.
jinak rusive elementy: hlad (stava se mi ze kdyz se pred stavem nenajim a dostanu hlad, uplne mi to ten stav zrusi - stejne tak jako kdyz se poradne najim - proste jakobych stiskl "cancel" ), mobil, zvonek.. klasika.
to Mastak: nauc ji kourit, jako jsem naucil ja tu svoji