Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim, jesi to sem patri, ale neco me napadlo a do te doby, nez bude nejaka dalsi soutez, tak bych to zapomel.Jen by me zajimalo jesi je by bylo mozne to treba na to triko vytisknout.Libilo by se to nekomu?
Alternace k napisu: I am in your team!!!
You will no more be alone...
I am with you...
You will never walk alone...
atd.
Cele je to spichnuto za pomoci velmi kvalitniho grafickeho setu od Microsoftu, konkretne jde o Malování a o Word
Jinak nominovane navrhy jsou pecka vsechny , me se libi c.1 a c.9
no tak nápad je to už prastarej, že... ale bravo za tuhle realizaci Papouškovi
(Chtěl jsem se zeptat: to je složený z avatarů z Groweru? ..protože jestli jooo- tak uplně MAZEC!! )
Huste nejdriv sem vubec nechapal, co to ma bejt apk sem si to precet a koukam, asi tam nejsem, tak sem byl nasranej, a ted koukam, mala cernobila houbicka, joo, parada Dobrej napad!
Le best of....
Tak tohle by bylo tričko...kalendář...filtry...tomu prostě říkam multi dizajn
Karma+
Dobře ty jsem tam...good...
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.