Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. Po delší době opět rozjíždím skříň. Byl jsem nucený přesunout pěstírnu do kotelny, takže se v úvodu pěstování vyskytla řada problémů. Nejprve nedostatek vzduchu, jelikož plynovej kotel ho strašně žere a především vysoká teplota. Tento problém jsem odstranil, ovšem kytky se pořád nemohly vzpamatovat. Další problém nastal, že v kotelně teče voda s jiným pH než kdekoliv jinde, což jsem netušil, takže dalších 14 dní života kytek bylo marných. Nyní si myslím, že jsem všechny problémy zahnal a proto zakládám tento thread. Řezy jsem zpočátku měl jako pokusné, ale nyní vypadají celkem k světu, tak mi přijde škoda je vyhazovat, ovšem nevím jak MOC se to podepíše na výnosu. Kytky jsou zhruba 4 týdny staré - z toho 14 dní se spíš zmenšovaly než rostly kvůli výše zmíněným problémůlm. Velký květináč je rozdělen na tři části. Jedu takový neopunkový styl.
Osazenstvo: 2x Boogle gum, 2x Powerplant
Světlo: Philips SON-T 150W
Přítah: aktivní
Odtah: pasivní
Teplota: stabilní 27 stupňů
Skříň: 40 x 50 x 160
Hnojivo: růst - Alga Grow
květ - Alga Bloom
1) asi po týdnu zasazení
2) cca 17 dní
3) cca 25 den
4) - // -
Tak jsem to poprvé a naposledy v růstu kvůli zohýbání (tak jak to mám rád aby z toho byl kvalitní keř) trošku zastřihl. Kytky se daly naprosto do pořádku a growing může vesele pokračovat.
Zdravím všechny. Mám problém. Přijde mi, že už zhruba týden se kytky zasekly a nechcou růst. Hnojím alespoň 4x týdně a kytky jsou naprosto zdravý, ale nerostou. Nevíte jak je popohnat?
Opět nějaké fotky.....Nevíte o nějakém vhodném prostředku, kterým bych mohl podpořit květ rostlin? Používám Alga Bloom od Plagronu hnojím obden. Kytkám se zatím daří velice dobře.......
Tak po delší pauze sem opět házím pár fotek. Teplota ve skříni klesla na průměrnou teplotu 23 stupňů. Dávku Alga Bloom jsem zvýšil na 8ml/l vody (dop. 4ml/l). BGs se hrozně vytáhly do výšky. Oproti nim velice zaostává ve velikosti PP. Co se dá dělat. Každopadně se už pomalu začíná rysovat, že to zřejmě nebude vůbec marný growing.
Nikdo nic nepise, protoze mas vsechno v poradku, taky nadhera, take premyslim o 150W, budou to pekne tvrdy palice at rostou, teda, at kvetou, jak sou prosim te vysoky?
I s těma květináčama odhadem tak 70 cm, ten Powerplant je asi o 20 cm menší, což je docela zajímavé - stejný podmínky Jo, taky se mi ty kytky líbí. Na začátku jsem byl vyschýzovanej a pak jak jsem odstranil všechny překážky najednou kytky vstaly z (skoro) mrtvých a vypadají fakt nádherně a žádnej problém od té doby nebyl.
ahoj optimální prostor na 250 bych viděl takovejch 60x60 cm, stejně jak se píše ve
jinak co se týče hnojiv, koukám že leješ víc, než určuje výrobce - jestli nemáš EC metr tak ti doporučuju to moc nepřehánět, dost se to odrazí na výsledný chuti kór jestli nepoužíváš enzymy..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Opět zasílám nějaké fota. Snižuju dávky hnojení. Mám menší problém s listy. Jsou takové suché a mírně tečkované. Nevím čím to je, ale je to snad na všech kytkách a listech.
Zdravím pekny grow...
Je mozne ze jsou to svilusky, rychle se rozmnozuji a vysavaji tekutinu z listu a tim vznikaji ty tecky a osychani...
Podivej se ze spodni strany listu mozna je najdes..Jsou to strasny mrd*y
Ale nemusi to byt ono to jen, ze sem mel svilusky a melo to takovy priznaky..
peace