Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CEodAboZ :
čauec napíšu ti aj PM...
hey co stím zamýšlíš pro někoho koupit holandský semena(jestli chcš zavíst spolupráci mezi growrey nebo co??) pač to by bylo fact dobrý...
ale k věci : já s kámošem sháním už tak měsíc tyhle modýlky:love potion , Sensi star a jack hererr
a asi bych ti za to i rád něco dal abych se necítil trapně
zatím čauec
2 CEodAboZ:
hele to budeš objednávat jen modely ztý tabulky??
esli jo tak bych byl hlavně pro tu bílou vdovu , orange bud a master kush.... jo a nebylo by lepší udělat z toho řezy??
posílám k+
a přeju mnoho zdaru
Původní příspěvek od CEodAboZ Modely co budou, jsou v tý tabulce nebudou to Originály (F1) ale F2, Bude to řízeným opylenim, takže budte bez obav.
2 mikel, něco jak řikáš, spolupráce mezi growery
mohl bys mi prosimte napsat jak to budes delat?
a popsat jaky na to mas podminky (kde budou samci, kde samice atd. atd.?
cau jestli ja bych chtel od kazdeho tak 2-3 semena,slo by to?a mohl bys to poslat prosim te postou!!bych predem poslal za ochotu naky prachy v obalce a pak bys mi je v obalce poslal!!slo by to tak prosim?bydlim tak 350 km od tebe!!dik predem
Naposledy upravil shakelukas 06-07-2006 v 08:29 AM