Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kedže v poslednej dobe ma fascinuje tema klonovania, tvorenia matiek a vsetko co k tomu ide, by som bol rad keby ste prispeli fotkami svojich matiek, a skusenosti....Moooc Dik, zdar, Mike
Takhle vypada jedna (mam dve) z mojich maticek pod 250W MH, z ty uz bylo rizku, to by jste ani neverili. Kazdej mesic si dava tak 60-100 prcku a je zvykla na EC kolem 2,5-3.
Fotky jsou z ruzneho obdobi, matce bude za par mesicu 1rok.
Zdar vsetci...
Cakal som viacej foto, od viacerych clenow no nevadi,asi na to treba len cas, taky pekny krik mat drzte sa, a 4 Keramzit --- jj, hustyyy spodok
1 ICE Z rizku z kytky co rostla ze semene.Objem substratu asi 0,2L.
2 ICE Z rizku z kytky co rostla ze semene.Objem substratu asi 1L.
3 Blueberry Z rizku z kytky co rostla ze semene.Objem substratu asi 0,2L.
Zajimavy je,ze nepozoruju rozdil v rychlosti rustu novejch rezu i kdyz jednu matku mam v 1L substratu a zbyly 2 v 0,2L.Zatim je nijak nehnojim.Stari asi pul roku.Substrat se sklada z hliny+perlitu..
horYsimus - Jsou tu zastanci hydra nebo hliny.Ja osobne si myslim,ze s hlinou budes mit min starosti.Taky je jasny,ze nebudes mit rizky jako z 250w Mh,ale pokavad nejses profik tak si myslim ze ti stacej zarivky.Ty 965 jsou podle me dobry.Mozna je lepsi je skombinovat jeste s jinejma zarivkama.Precti si osvetleni matkarny/rizkovny.Dost pokusu s nima provadel metalsodik..
Taky je samozrejme jasny,ze se ty moje matky nemuzou rovnat matkam z 250 Mh vybojky.Je to ale to samy,jako srovnavat sodik 150w a 400w.Me to staci.Rizku na pokusy z nich mam dost.
horYsimus - Zatim jenom zalejvam.Urcite je casem pohnojim,je to logicky.Nejaky ziviny jsou uz ve vode kterou zalejvam.Bez zivin bude snad jedine destilka.Myslim,ze hnojeni je vseobecne precenovany a je lepsi hnojit mene nez vice.Zkousel jsem jet 1 kytku jen v kompostu a dopadla nejlip.Logicky je,ze v kompostu je zivin dostatek a proto ted pri druhym pokusu uz budu mit pro vsechny kytky jeden substrat a pulka bude hnojena a pulka ne.Jsem na to opravdu zvedavej jak to dopadne.Jinak nektery kytky mam doma nekolik let v kvetinaci a hnojeny nebyly a presto vypadaj dobre.Proste myslim,ze na ty 4 mesice by jim mely stacit ziviny co jsou v koupeny hline.Prehnojit kytky je myslim horsi,nez je nehnojit vubec..Uvidime..
toto je moje mamča (Nebula), stará tak půl roka a za ní se krčí ještě AK-47. Foto je pořízeno před sestříháním - tři týdny nestříhaná (nebyl čas), proto vypadá větší než ve skutečnosti je
Todle je moje mamča mám 3xJack Herrer s řizku a 1X Matka Jack Herrer s seeds
Foto Matka Jack Harrer se seminka asi 1mněsic stara roste sama pod 70W sodíkem
Zdravim vas ,
nejak nam to tu umrelo, nikto nic? som si isty ze sa tu na G najde spusta Growerov s ekcelentnymi matickami nebojte sa ukazat sampionov Tesim sa na vas, Mike