Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten rockwool je zajimavy napad...zajimalo by me jak to bude kyti snaset. Me Osobne se osvedcil substrat zn SOL (5l kupuju) + 1litr pisku....takze mam 6l v sestilitrovym ctvercovym kvetniku z growshopu.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
"zdravim
Dle mé zkušenosti vyžaduje šalvěj světla co nejvíc. A ta moje konkrétně černá, když jí rosim." ze by cernala z toho hodne moc svetla? =)))
A este: zkus si na biotox.cz precist o salvii-dozvis se napriklad "neco" 50-80% stin a velka vlhkost
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
zdravim
to [CZ]Neon: černá z rosení. Není všechno přesně tak, jak se to píše. Chce to řízek z šalvěje, která je zvyklá a není žádný problém. Ovšem slušný kořenový systém a dostatek vody je podmínkou.
Poslední foto je nejvíce aktuální, už je krapátek vyštípaná.
salvia divinorum potrebuje naozaj HODNE SVETLA a co sa pise ze viac by mala byt v tieni, ano je to pravda ale to este neznamena ze ma byt v tme
svetlo ako take a priame slnecne ziarenie je rozdiel.. to znamena ze moze kludne na okne kde je dost svetla ale nech tam neprazi slnko.
rosenie...potrebuje vlhkost to je jasne, ale ani to netreba prehanat.. ja mam moju na okne (bez topeni) a rosim ju asi 1x-2x za den, niekedy aj zabudnem a je to v pohode...
proste, to musite vycitit co vasa salvej potrebuje, ako ja tvrdim... "naladit sa na jej vlnovu frekvenciu"
vela stastia!