Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože se tu objevují dotazy co je to odrůda NLX , tak srtučně přeložím stránky od Seedbanky ALIEN ,kde ji dostaneta jako bonus při objednáni jiných semen , nebo si je můžete koupit za 11,5 EUR . Tady je odkaz - kliknout na banky a pak na Alien a tam se vám objeví NLX , sám sem ji dostal jako bonus.
Je to rostlina s dominantní vlastnosti sativy.
Nepotřebuje moc prostoru do šířky , protože vytváří jednu vysokou palici.
Vynikající pro SOG
Má málo listů a tvoří Gigantický vrchol a tak můžou být vedle sebe rostliny natěsno.
Rostlina má ovocnou chuť , příjemný kouř.
Je pokryta velkou vrstvou krystalů.
Varování---- Nenechat moc vyrůst , jinak roste pod oblohu-střechu.
Po okamžitém přepnutí na 12/12 , vyroste 30-40 cm,výnos takové kytky je 20-27 gr.
Taky se na ni těším.
Naposledy upravil metalsodik 01-12-2005 v 12:56 PM
ja nlx dostal jako bonus od alien pestim ho venku a daři se mu dobre je to keřik už ma 160cm tak sem sem zvedavej na kvalitu jeste sem necet ze by to tu nekdo pestil out jestli jo mohl by me informovat co me ceka ale pod lampou vypada nadherne dik za odpoved foto pridam casem
můj NLx ....
250w/0,5m2 jsou to tak 1,5m kytky
no původně jsem si myslel...ehm...bonus no...ale teď to vypadá docela hustě...musím aktualizovat fota
chut: bych přirovnal k "obyčejnému" skunku, neškrábe, průměrná vůně ale mimořádně wobrovská kytiz (na indoor)...na to, pod jakou to jede watáži....
v květu se to zatím vytáhlo tak o 1/3 (je to v půlce květu) což je docela fajn...
Taky jsem je dostal,chtel jsem je dat zkusmo do skrine ale kdyz vidim co to dela necham to naprezrok ven...BTW: klicivost jsem mel 100% ze 4 semen a vsechno to byli holky...Alien=> prachy jsem jim poslal v obalce s vytisklou obednavkou a doslo to f pohode....
Já bych se toho tak nebál, není to taková raketa jak o ni píšou, rozhodně nemá na G13 Diesel, to je naprostá šílenost. NLX mám jak venku tak pod lampou a je to průměr v rychlosti růstu!!!!!!!!!!!
vynosově: 0,8g/w (při 2x250w)
flushingoval jsem 21nů (sem nestihal) a 14 den se to hermafrodizovalo a vetsina palicek se rozpadla....:/
jak jste na tom vy se samovolnou a řízenou hermafrodizaci této odrudy?
Skvělá kvalita /cena NLx. Hodně pryskyřice velmi velke palice (záleží na variaci / pheno/) Vuní (spíš smrad ) celkem překvapila hodně intenzivní skunk/? Doba květu kolem 8 týdnů .
cau,
Bs-blueberry sativa?,blue satelite?
Am-apollo mist?
Ale kdyz jim napises tak Ti reknou presne
Ja jsem jeste pred tydnem dostal Sour Jack-Jack herrer x Sour turbo diesel (nejrychlejsi phenotypy sour diesla od rezdoga )
Dej pak vedet