Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celá akce se nesla v komorním ovšem velice příjemném duchu. Opravdu vtipně ji uváděla Ester Kočičková a hlavní projev Veverky Huli tlumočil z veverčiny Jiří X. Doležal. Přítomen byl i návrhář veverky a na poslední chvíli dorazili i zástupci Ringieru (šéf divize Reflex a šéf marketingu), aby alespoň symbolicky podpořili akci.
Vernisáž je velice zajímavá a hádám, že si ji budete moci prohlédnout i v dalších dnech v klubu Rybanaruby. Elektronickou část Cupu nalezenete na http://huli.biz. Anebo samozřejmě kupte zítřejší Reflex .
Zážitky z akce možná ještě přetlumočí někdo další, mne naprosto dostaly Ester přednášené básně Veverky. Opravdu jedinečné!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Me reflex.cz jede a dokonce je tam i nahled na obal. ze by policie ci narodni strana zasahli proti vydani? no snad ne, jdu sednout do auta a objet nejake mista, treba nekde bude
cityman: kdybys byl uspesny, tak napis, budu te nasledovat. Zkousel jsem to na cca 5 mistech v okruhu 30km (cesta do prace :-)) a vsude rekli: zejtra...
No, smyslem akce je, že se udělá výstava hezkejch fotek. To že některé fotky jsou označeny jako zvlášť pozornosti hodné (čti vítěz v kategorii) je podle mýho fajn. No a to že vernisáži téhle výstavy říkají vyhlášení výsledků jim snad můžeme odpustit... Jinak samozřejmě výstav je spousta, ale když ji uvedeš jako soutěž (i když s anonymními vítězi) tak víc lidí zbystří a třeba i zajde - takže trochu reklamní trik...
Jinak já mám v reflexu neustále omílanou marihuanu rád a jsem rád, že takový články můžou stále vycházet. Tj. to že se takový mírně či více propagující článek (objektivní hodnocení pozitivní věci je vždycky trochu propagující...) objeví mi dodá na klidu, že to u nás ještě není tak hrozný... Navíc myslím, že ty články vedou k tomu, že se situace nezhoršuje (když už nechceme jejich přínos přeceňovat a říkat rovnou,. že situaci zlepšují...)
Nějak jsem se rozplkal. Sorry všem, ale je to kuřárna, tak snad to nebude tak vadit.
no parta clanku o konopi tam stala za to ale casem mi prislo ze je to dokola to same
osobne si myslim, ze RxCC nas nespasi, navic mi nepripada moc rozumne takhle propagovat konopi v dobe kdy se stava problemem rostouci konzumace marihuany mezi stredoskolaky.
Šťovík : Stale omilane tema? Muzeme byt radi, ze u nas existuje alespon jeden z casopisu, co se techto temat neboji, jinak marihuanu jako tema omilaji ve spouste novin ci casopisu, ovsem kupodivu s uplne jinym postojem a tim spise bysme si Reflexu za jeho nestranost a odvahu meli vazit. A ze je ona soutez anonymni, to da rozum, jak bys v tomto state vysvetloval, kde jsi k takove fotografii prisel...... A soutez? Proc ne, zajdes na vyhlaseni, dojmes se nad tim, ze treba prave tvuj obrazek byl vybran jako za pozornosti hodny a jdes zase vesele domu. Fotograf jiste takove pohnutky pochopi, nejde o ceny, ale o to, ze jsi udelal neco kvalitniho.
Včerejší akci jsem navštívil a byl jsem mile potěšen.Atmosféra ideální.Moderátorský výkon Ester Kočičkové byl jako vždy bezchybný a k rázu akce zcela odpovídající.Nálada byla jak se sluší veselá.Víc soutěží tohoto formátu,které svou výpovědí poukazují na to,že společnost "feťáků"není jen stádo tupích a stupidních jedinců.Ba právě naopak!!!
Celou akci poněkud narušíla přítomnost TV kamery,která některé znás dost vystíhovala viď Carlos.
Každopádně jen tak dál,jen víc a jen houšť.
Wery Thanks to Carlos,SmouK a dajším jedincům za skvělou společnost.
Za Katcha Grow Team-Kuchta.
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love
To:Hlava,nevím jak Ty ale já mám pocit že praví "cannabis cup",zacal az na Chill Outu.Každopádně Jiří,Dík za perfektní akci,která by měla mít své opakování,neřkuly že by se měla stát tradycí.Ještě jednou Dík všem přítomným za perfektní atmošku.
To:2Šťovík,nevím jak Ty ale já mám pocit že toto téma nepřestane být zvhledem k pokračujícím represáliím!!!, nikdy dost "omílané"!!!Že,Hlavo.