Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec Maséři!!
Stal jse mi takovej průser,před 3 měsícema mě a kámoše chytli s trávou v autě.Vezli jsme 4 kytky.Po usušení toho bylo asi 600 gramů.A teď mi přišlo obvinění z přestupku z držení malého množství konopí setého pro vlastní potřebu.V úterý 14.12. mám jít na Policii ČR k ústnímu projednání přestupku.Můžete mi poradit co jim mám říc,jak vypovídat?Jakej trest mi asi hrozí?Má někdo podobné zkušenosti?
JO přestupkový řízení, z vlastní zkušenosti vím že nejlepší postup je opatrně přiznat vše co vědí a zbytek ZATLOUKAT, ZATLOUKAT a ZATLOUKAT.
Hodně štěstí ;-°)
jj presne co rika lord jednou jsem tam taky byl reknes ze jste to objevli a chteli zkusit...nebo neco takoveho hlavne se nepriznavat ze jste to sadili atd..
jediny dobry co pro sebe muzes udelat je, ze si sebou vezmes pravnika .. na rady typu: "zatloukej, zatloukej a zatloukej" ihned zapomen .. policie nejsou zadni hlupaci
Wooogi, popisujes trochu (bohuzel) zastaralou situaci. Tresne je i pestovani konopi. Arogance ochrancu naseho zdravi a stesti se projevuje timto zvracenym zpusobem. Trestanim, ze pestuju rostlinu.
Obecneji receno, zakazujou kytkam rust...
Ty vole! Za 600g vraj "obvinění z přestupku z držení malého množství konopí setého pro vlastní potřebu"!!!
Teda, vy sa máte, rozmýšľam, že sa presťahujem... u nás by ťa za toto zavreli do basy na 8 rokov!
Teda... ale aj tak prajem veľa šťastia....
Tak ty máš pěkne štestí normální smrtelník by za takove množství dostal tak 8let ,ale máš to v pohode jestli tam jdeš jenom kvůli přestupku tak to bys teoreticky měl dostat jenom pokutu kdyby tě zvaly k soudu tak to by bylo neco jineho,takze jestli tě z tama ješte pustí tak napiš jak to dopadlo jinak HODNE STESTI A HLAVNE NEDOSTATEK DUKAZU
Ja myslim a doufam, ze ze 4 kytek, ktere rostli venku nebude zas tak horko. Pokud to bylo nejake slechtene konopi, o to vice bude otazek. Kazdopadne rady jsi dostal tak jak to dopadlo? Jestli te pozvali na prestupkovou komisi, muzes si oddechnout, je to jak bylo receno, max 15tis pokuta. ALe pokud sakra neco najdu v prirode, setnu a odvezu, tak jak mam tusit, jak je to kvalitni ci halucinogenni?