Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v neděli jsem si dal s kámošema (nevim co to bylo) , moc nehulim (jenom příležitostně) a jsem po nemoci, ale co je na tom divný ... pocity dezorientace času mam ještě teď ... je to normální ? jak dlouho to trvá vám ? a jakej byl váš extrém ?
Možná je to takzvanej flash-back tj. že se ti pocit zhulení vrátí po nějakým čase cos zahulil.Ale spíš bych řekl, že sis dal nějakej skunk, kterej tě odstřelil na měsíc a ještě ses nevrátil
Neboli: tak moc byls v prdeli, že seš teď ještě otupenej a tvůj organismus se potřebuje zregenerovat...
Mně pocit zhulenosti trval nejvíc tak tři a půl hoďky, ale záleží to spíš na tom, jak často a dlouho už hulič hulí..-
jj tj, nejhorsi je stav kdyz se nejvic zkourite pred spanim. Rano se probouzite a nic nechapete nestihate a jenom si rikate to je husty takovej zvlastni pocit.
Když se to povede tak klidně i 70hodin v kuse zkouřenej, stačí furt ten stav obnovovat :-°) To ale potom i několik dalších dnů si člověk připadá takovej jakoby "vypatlanější" :-°)
Ale normálně to je tak 3-5 hodin.
jj lorde mas pravdu
mel sem uz par takovich pocitu, sotva se proberes ze zkoureni a palis dalsi, mno je to husty, pak dlouho nevis jak a co se vlastne deje mno pak si nedas a najednou co nevidis, no vidis zase normalne a chapes
No po mléčku o sobě klidně nemusíš pár dní vědět.. Ale myslím, že o potravinové formě intoxikátu nemá smysl nějak zeširoka hovořit, protože to je velice pestrý pojem. Když se to přesere, tož to pak vitaj ve vinohradě....
Co se kuřiva týče, tak myslím, že čím dýl se nečadí, tím dýl to pak na sobě dotyčný pozná. Ti, kteří inhalují denodenně, tak ti po pár hodinách o nějakých jiných stavech ani neví..
Jelikoz jsem skoro kazdy den vypaleny tak mivam stavy maximalne 2-3 hodky a to jsem jeste rad..kdysi to byvali trba brutalni 5 a nekdy dokonce 8 hodinove stavy
je to nejvic v pohode, proste zadna zavislost, skoro zadna... sice kdyz si reknu, sem smutnej mam problem, tak enchci zit v ty realite a ratsi si dam speky abych byl mimo mno tady sem jednou prestal (omezil) kuli milovane a neproslo mi to )...na nic
podle me to byva nejvetsi mazec po mleku to jsou pak puldenni mrakoty ale tak 2-3hod max byva u me z normalniho venku jo a to obnovovani zhulenosti byva dobry ojeb vydrzel jsem to 4 dny a paty jsem cely prospal