Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Spikec,ja to tady kupoval pres Amazon a ten snad v CR existuje,dobra vec je i tenhle " Indoor Digital Thermometer and Humidity Monitor",krasne se vejde do sklenice a jen to hlidas. At se dari.
Původní příspěvek od alpine Zdravim Spikec,ja to tady kupoval pres Amazon a ten snad v CR existuje,dobra vec je i tenhle " Indoor Digital Thermometer and Humidity Monitor",krasne se vejde do sklenice a jen to hlidas. At se dari.
diky moc za info. Koupim tedy asi z amazonu jak rikas. Jinak merak budu kupovat tento: merak
jinak jsem nakonec dnes nasel toto, ale 69% uz je asi moc (jiny nemaji): boveda
Ano,presne takovy merak mam taky,pracuje velice dobre,ale ta boveda 69% je moc,shanej tech 62%,to je ideal. I kdyz to samozrejme jde i bez ni,kdyz budes mit ten merak.At se dari.
Jak píše Alpin, pořiďte si Bovedu a nemusíte to dál řešit, ideální je 58% nebo 62%, ostatní % nejsou vhodný pro curing. Co sem koukal tak v growshopech je k prodeji.
Původní příspěvek od Keen Jak píše Alpin, pořiďte si Bovedu a nemusíte to dál řešit, ideální je 58% nebo 62%, ostatní % nejsou vhodný pro curing. Co sem koukal tak v growshopech je k prodeji.
Pouzivam a můžu vřele doporučit. Pár korun v jahode.
Ahoj, chtěl bych se zeptat zdejších mistrů a mágů na fermentaci. Něco jsem si o ní zde už přečetl a dostal jsem takový nápad a chci slyšet váš názor. Jelikož nebudu fermentovat velké množství a budu muset fermentaci vyvolat, napadlo mě následující. Vezmu klasickou termosku a naliji do ní horkou vodu abych jí prohřál. Vodu pak vyleju, vnitřek vysuším a napěchuji mírně vlhkým materiálem. Termosku poté uzavřu. Má představa je taková že vyhřátá termoska aktivuje fermentaci která si pak již bude tvořit své vlastní teplo a termoska ho udrží. Je to možné nebo je to blbost? Dík.
Původní příspěvek od reworgout Ahoj, chtěl bych se zeptat zdejších mistrů a mágů na fermentaci. Něco jsem si o ní zde už přečetl a dostal jsem takový nápad a chci slyšet váš názor. Jelikož nebudu fermentovat velké množství a budu muset fermentaci vyvolat, napadlo mě následující. Vezmu klasickou termosku a naliji do ní horkou vodu abych jí prohřál. Vodu pak vyleju, vnitřek vysuším a napěchuji mírně vlhkým materiálem. Termosku poté uzavřu. Má představa je taková že vyhřátá termoska aktivuje fermentaci která si pak již bude tvořit své vlastní teplo a termoska ho udrží. Je to možné nebo je to blbost? Dík.
Nenapada me jedinej duvod proc to predehrivat. Fermentace sama uvolnuje nejaky teplo, driv nebo pozdeji, pokud se nastartuje, tak se tam ta teplota ustali. Ale termoska je obecne asi dobrej napad na udrzeni spravne teploty po delsi dobu, docela me zajima jak to dopadne!
Ahoj, prosím o radu. Vrátil jsem se z dovolené a celý box přestavěný na sušárnu mi přeschnul....byl to můj první počin a netušil jsem, že to tak rychle uschne. Teplota 20 vlhkost 40-50 + odtah a větrák na minimu. Je nějaký způsob jak zpět vrátit částečnou vlhkost celému boxu. Napadl mě rozprašovač, zvlhčovač vzduchu, horká pára?...za každou zkušenost budu vděčný. Děkuji, P