Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...no tak sa nám to pomaly začína, hoci si myslím, že je času ešte pomerne dosť, nemôžem odolať asi tento veekend dám klíčiť prvých 5 noname semien ktoré budú za oknom... celkovo grow plánujem začať tak za 3 týždne. Po vyklíčaní pôjdu asi týždňové reastlinky von do mini foliáku, potom podľa počasia na políčko. Prajem vám veľa zdaru.
...zajtra davam do zeme v nádobkach naklíčene seeds pod 1OOW komunystyckú stolnú lampu...a daakého 2.5...vonku...a zajtra jedno seed G13xHASHPLANT...pod plastovú flašku do prírody...už to zrejpej..a tento rok ratam aj s kukuričkou a pliagamy medzi lesmi...P.E.A.C.E...R.I.P..O.D.B.....
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
semena som dal kličiť minulý týždeň, prvá varka by mohla ísť von tak 1. respektívne 2. májový týždeň uvidim ešte aké bude počasie...v boxe mam ešte neaké miesto tak sa ho snžim zapĺniť novými modelmi tie dám von až po troch zmrznutých
Abych nebyl v pokoji tak sám, zasadil jsem jenom z recese na Nový Rok - foto zachycuje příděl sněhu 20.ledna 2010.
Škoda jenom že letošní sluníčko za leden a únor svítilo i podle SMU pouze 5 hodin, jinak byl výsledek ještě trochu kvalitnější (na to, že holky nedostali ani trochu světla ze žárovky, zasazeno do substrátu B a bez hnojiv).
mimacka:co budes delat s takle nakvetlima kytkama???vyskubat a znovu!!!
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
To Hydrotekk
když to přečteš pozorně, tak tam píšu - zasazeno z recese ! , no a při jarním spektru slunečního světla (které je asi stejné jak podzimní), tak za 30 dnů budou kytky dozrávat , už teď se objevují na listech pěkné krystalky a dál jsem taky napsal, že hlavní sadbu chystám na červen.Tak nevidím důvod proč to mám vyškubat.
no ja som dal naklicit 50x no name...za tyzden vyklicilo iba 11kusov...+10x Passion1 a 10x Early Durban..dnes rano ked som siel do prace bolo -6 stupnov...necham predpestovat v skrini a von planujem podla tohoto pocasia asi v neskorej polovici maja...az ku koncu maja{kveten}...musim pockat nech sa poda trosku prehreje..rovnako musim pockat aj na vyssie denne teploty...sever je sever :}
Už aby bylo teplo =). Já se chystám vysadit ven asi druhý týden nebo třetí v květnu.Podle toho jaký bude počasí. Mám připraven HH,DPxSQ a DPxP#1, tak doufám že to vyjde a čorky to nenajdou =(. Mějte se a ať to roste.
vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu
Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je
Kedysi som sa ponáhľal a predpestovával už v apríli (dubnu). Všade však čítam, že najlepšie rastú rastliny sadené v polke až koncom mája (května). Nuž, tak to skúsim na vlastnej koži Páru rastliniek sa slní týždeň - dva na balkóne, ďalšie sa ešte len chystám dávať klíčiť. Tak uvidíme ako
Původní příspěvek od acheron vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu
Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je
Jo? Dneska je tady na severu Cech kosa jak hovado, parkrat uz mi holky pomrzli, radsi si pockam.
jjj jedna babka tady u nas (jizni morava)mi taky dneska rikala ze rajcata az po zmrzlejch ))) coz je pristi tejden - kazdopadne mam uz nejake kytky venku (3 white widow + 2 nou nejmy) a rostou skvele - ostatni mam jeste na zimni zahrade(6x WW-letos se nejak zazmatkovalo se semenama a budu mit snad jenom ty WW coz neni idealni) ... ale k tematu: nebojim se ze by to ty kytky venku nezvladly - ty nou nejmy mam venku uz pres mesic a v momente kdy byla v noci vazne silena zima akorat zfialovely vrsky a rostou dal ...a to bylo fakt nekdy koncem brezna ...
Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )
Taky jsem ještě objednal 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Příjdou snad příští tyden.Doufám že z toho něco bude.Letos je problem sehnat nějaky slušný řízky
já jsem jednou sadil v půlce července a stihne ti z toho vyrust 2 metry kytka ,když máš dost slunce a dobrou zeminu a staráš se o to ,tak nevidím problém.držím palce!
Původní příspěvek od YourSoDom Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )
Za oknem Ti nic nezdechne buď bez obav nemám jinou možnost a mám kytky na východ za oknem od konce dubna a jedinej problém je,že se vytahujou,ale to vyřeší přesazení.
á jsem třeba před tydnem zasadil vyklíčená seminka do květinaču .) a jsou pěkne venku ve skleniku teplo , o vodu nemusi mit starost (diky "babičko" zatim vypadaji ze jsou na dobre ceste ..) průměrná teplota 20-23 stupnu..
(potřeboval bych poradit, jak často "hnojit" kytičku?)
jo dle meho nazoru to ma jeste urcite cenu ja sadil minuly rok az 25.7 sice rizek ale to datum bylo uz dost opozdeno a co se z nej vyklubalo za nadheru..takze zasad ma to jeste cenu..xD