Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )
Taky jsem ještě objednal 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Příjdou snad příští tyden.Doufám že z toho něco bude.Letos je problem sehnat nějaky slušný řízky
já jsem jednou sadil v půlce července a stihne ti z toho vyrust 2 metry kytka ,když máš dost slunce a dobrou zeminu a staráš se o to ,tak nevidím problém.držím palce!
Původní příspěvek od YourSoDom Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )
Za oknem Ti nic nezdechne buď bez obav nemám jinou možnost a mám kytky na východ za oknem od konce dubna a jedinej problém je,že se vytahujou,ale to vyřeší přesazení.
á jsem třeba před tydnem zasadil vyklíčená seminka do květinaču .) a jsou pěkne venku ve skleniku teplo , o vodu nemusi mit starost (diky "babičko" zatim vypadaji ze jsou na dobre ceste ..) průměrná teplota 20-23 stupnu..
(potřeboval bych poradit, jak často "hnojit" kytičku?)