Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 51 52 53 54 55 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 833

ja mam venku 3 kytky a 5 seminek v zemi a pocasi mi zatim velkou halvu nedela , uz se to da rano akorat by mohlo vic slunicka

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 06-05-2010 v 15:03 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 834

a já to jdu přesadit ze skleníku ven tenhle víkend. držte palce, poprvé jedu značkový semena od seedbanky.

Old Post 06-05-2010 v 15:12 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Minh
Nový Člen

Karma uživatele Minh - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 835

květeeeen

Reggae a Ska to je moje lááska

Old Post 07-05-2010 v 09:40 AM
Minh je offline   Profil uživatele Minh   Find more posts by Minh   Foto galerie člena Minh   Click here to Send Minh a Private Message   Add Minh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
irdzi
Stálý Člen

Karma uživatele irdzi - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 836

vetsina uz vysazena ven (3patra listu) a zitra jeste dodatecne budu sazet semena ptze mi zbylo venku misto

Old Post 10-05-2010 v 07:53 AM
irdzi je offline   Profil uživatele irdzi   Find more posts by irdzi   Foto galerie člena irdzi   Click here to Send irdzi a Private Message   Add irdzi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele irdzi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
surda007
Nový Člen

Karma uživatele surda007 - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 837

tak včera to teprve přišlo :-(dal jsem to naklíčit a okamžitě to musím posadit ven...má to ještě smysl?

Old Post 20-05-2010 v 11:10 AM
surda007 je offline   Profil uživatele surda007   Find more posts by surda007   Foto galerie člena surda007   Click here to Send surda007 a Private Message   Add surda007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 838

surda007: jasně že jo. Co je to za model?

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 20-05-2010 v 11:51 AM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
surda007
Nový Člen

Karma uživatele surda007 - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 839

HoLLands Hope Feminized od Dutch passion

Old Post 20-05-2010 v 11:59 AM
surda007 je offline   Profil uživatele surda007   Find more posts by surda007   Foto galerie člena surda007   Click here to Send surda007 a Private Message   Add surda007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 840

surda007: úplně vklidu by měla stihnout dozrát. ať se daří !

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 20-05-2010 v 13:42 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YourSoDom
Nový Člen

Karma uživatele YourSoDom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 841

Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )

Old Post 20-05-2010 v 21:43 PM
YourSoDom je offline   Profil uživatele YourSoDom   Find more posts by YourSoDom   Foto galerie člena YourSoDom   Click here to Send YourSoDom a Private Message   Add YourSoDom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosip1918
Stálý Člen

Karma uživatele hosip1918 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 842

Taky jsem ještě objednal 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Příjdou snad příští tyden.Doufám že z toho něco bude.Letos je problem sehnat nějaky slušný řízky

Old Post 20-05-2010 v 22:18 PM
hosip1918 je offline   Profil uživatele hosip1918   Find more posts by hosip1918   Foto galerie člena hosip1918   Click here to Send hosip1918 a Private Message   Add hosip1918 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 843

já jsem jednou sadil v půlce července a stihne ti z toho vyrust 2 metry kytka ,když máš dost slunce a dobrou zeminu a staráš se o to ,tak nevidím problém.držím palce!

Old Post 20-05-2010 v 22:35 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 844

citace:
Původní příspěvek od surda007
tak včera to teprve přišlo :-(dal jsem to naklíčit a okamžitě to musím posadit ven...má to ještě smysl?
Ano má to cenu máš čas cca měsíc a půl na naklíčení sám budu dávat klíčit během 14 dnů druhou várku.

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 20-05-2010 v 22:40 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosip1918
Stálý Člen

Karma uživatele hosip1918 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 845

Díky
Jo slunce mi tady svítí fakt od rána do 20:00 tak snad to výjde.Pokud nebude pořád pršet

Old Post 20-05-2010 v 22:43 PM
hosip1918 je offline   Profil uživatele hosip1918   Find more posts by hosip1918   Foto galerie člena hosip1918   Click here to Send hosip1918 a Private Message   Add hosip1918 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 846

citace:
Původní příspěvek od YourSoDom
Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? )
Za oknem Ti nic nezdechne buď bez obav nemám jinou možnost a mám kytky na východ za oknem od konce dubna a jedinej problém je,že se vytahujou,ale to vyřeší přesazení.

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 20-05-2010 v 22:46 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fr00st
Nový Člen

Karma uživatele fr00st - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 847

á jsem třeba před tydnem zasadil vyklíčená seminka do květinaču .) a jsou pěkne venku ve skleniku teplo , o vodu nemusi mit starost (diky "babičko" zatim vypadaji ze jsou na dobre ceste ..) průměrná teplota 20-23 stupnu..

(potřeboval bych poradit, jak často "hnojit" kytičku?)

Old Post 23-05-2010 v 11:31 AM
fr00st je offline   Profil uživatele fr00st   Find more posts by fr00st   Foto galerie člena fr00st   Click here to Send fr00st a Private Message   Add fr00st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Underground ZP
Nový Člen

Karma uživatele Underground ZP - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 848

myslite ze sa este oplati objednavat zrno? dajme tomu do dvoch tyzdnov by bolo v zemi snad aj skor..zaujima ma vas nazor ci to este ma nejaku cenu

Old Post 23-05-2010 v 16:36 PM
Underground ZP je offline   Profil uživatele Underground ZP   Find more posts by Underground ZP   Foto galerie člena Underground ZP   Click here to Send Underground ZP a Private Message   Add Underground ZP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 51 52 53 54 55 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás