Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 50 51 52 53 54 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Hydrotekk
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hydrotekk - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 817

mimacka:co budes delat s takle nakvetlima kytkama???vyskubat a znovu!!!

Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe

Old Post 22-04-2010 v 16:52 PM
Hydrotekk je offline   Profil uživatele Hydrotekk   Find more posts by Hydrotekk   Foto galerie člena Hydrotekk   Click here to Send Hydrotekk a Private Message   Add Hydrotekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 818

To Hydrotekk
když to přečteš pozorně, tak tam píšu - zasazeno z recese ! , no a při jarním spektru slunečního světla (které je asi stejné jak podzimní), tak za 30 dnů budou kytky dozrávat , už teď se objevují na listech pěkné krystalky a dál jsem taky napsal, že hlavní sadbu chystám na červen.Tak nevidím důvod proč to mám vyškubat.

https://grower.cz/forum/showthread.p...5&pagenumber=48

mimacka

Old Post 22-04-2010 v 17:42 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M4ndrag0ra
Stálý Člen

Karma uživatele M4ndrag0ra - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 819

no ja som dal naklicit 50x no name...za tyzden vyklicilo iba 11kusov...+10x Passion1 a 10x Early Durban..dnes rano ked som siel do prace bolo -6 stupnov...necham predpestovat v skrini a von planujem podla tohoto pocasia asi v neskorej polovici maja...az ku koncu maja{kveten}...musim pockat nech sa poda trosku prehreje..rovnako musim pockat aj na vyssie denne teploty...sever je sever :}

Old Post 23-04-2010 v 04:53 AM
M4ndrag0ra je offline   Profil uživatele M4ndrag0ra   Find more posts by M4ndrag0ra   Foto galerie člena M4ndrag0ra   Click here to Send M4ndrag0ra a Private Message   Add M4ndrag0ra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
simson
Stálý Člen

Karma uživatele simson - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 820

Už aby bylo teplo =). Já se chystám vysadit ven asi druhý týden nebo třetí v květnu.Podle toho jaký bude počasí. Mám připraven HH,DPxSQ a DPxP#1, tak doufám že to vyjde a čorky to nenajdou =(. Mějte se a ať to roste.

Old Post 23-04-2010 v 06:29 AM
simson je offline   Profil uživatele simson   Find more posts by simson   Foto galerie člena simson   Click here to Send simson a Private Message   Add simson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fireblade
Nový Člen

Karma uživatele fireblade - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 821

no ja budu sazet tak prvni tyden v kvetnu az sezenu nake řezy kdyby nekdo mnel tak pm

Old Post 27-04-2010 v 09:05 AM
fireblade je offline   Profil uživatele fireblade   Find more posts by fireblade   Foto galerie člena fireblade   Click here to Send fireblade a Private Message   Add fireblade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Organika Já už jedůůů Příspěvek č. 822

Tak to já mám už předpěstováno a zasazeno

DP

Shiva S

F ialka

S ativa

Z ahrádka

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 22:08 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Organika Já už jedůůů Příspěvek č. 823

Tak to já mám už předpěstováno a zasazeno
DP
Shiva Skunk
Power Herer
Skunk fialka
Moje sativa
A ještě Earl Misty X Beladona

DP

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 22:12 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 824

A ještě zahrádka:

Fanánkův out 2010

Old Post 04-05-2010 v 22:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 825

To uz mas takovy telata venku, ja se bojim zmrzlejch, radsi jeste vydrzim.

Old Post 04-05-2010 v 22:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 826

vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu

Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je

Old Post 04-05-2010 v 22:26 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 827

Kedysi som sa ponáhľal a predpestovával už v apríli (dubnu). Všade však čítam, že najlepšie rastú rastliny sadené v polke až koncom mája (května). Nuž, tak to skúsim na vlastnej koži Páru rastliniek sa slní týždeň - dva na balkóne, ďalšie sa ešte len chystám dávať klíčiť. Tak uvidíme ako

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 04-05-2010 v 23:05 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 828

citace:
Původní příspěvek od acheron
vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu

Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je

Jo? Dneska je tady na severu Cech kosa jak hovado, parkrat uz mi holky pomrzli, radsi si pockam.

Old Post 05-05-2010 v 07:24 AM
irdzi
Stálý Člen

Karma uživatele irdzi - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 829

jjj jedna babka tady u nas (jizni morava)mi taky dneska rikala ze rajcata az po zmrzlejch ))) coz je pristi tejden - kazdopadne mam uz nejake kytky venku (3 white widow + 2 nou nejmy) a rostou skvele - ostatni mam jeste na zimni zahrade(6x WW-letos se nejak zazmatkovalo se semenama a budu mit snad jenom ty WW coz neni idealni) ... ale k tematu: nebojim se ze by to ty kytky venku nezvladly - ty nou nejmy mam venku uz pres mesic a v momente kdy byla v noci vazne silena zima akorat zfialovely vrsky a rostou dal ...a to bylo fakt nekdy koncem brezna ...

Old Post 05-05-2010 v 12:01 PM
irdzi je offline   Profil uživatele irdzi   Find more posts by irdzi   Foto galerie člena irdzi   Click here to Send irdzi a Private Message   Add irdzi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele irdzi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 830

Kdyz je mas venku od seminka tak to daj. A jizni Morava jo? Tam muzete sazet uz koncem Unora :-)

Old Post 05-05-2010 v 13:02 PM
zelenyduch
Nový Člen

Karma uživatele zelenyduch - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 831

já už mám venku od 6.4 a zdá se, že v poho

Zemská přitažlivost slouží k tomu, aby lidé na druhém konci zeměkoule nespadli do vesmíru.

Old Post 05-05-2010 v 13:52 PM
zelenyduch je offline   Profil uživatele zelenyduch   Find more posts by zelenyduch   Foto galerie člena zelenyduch   Click here to Send zelenyduch a Private Message   Add zelenyduch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Danger
Stálý Člen

Karma uživatele Danger - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 832

Já mám venku už 4.... další várka s 15 půjde tak za tyden a půl.

Old Post 06-05-2010 v 13:29 PM
Danger je offline   Profil uživatele Danger   Find more posts by Danger   Foto galerie člena Danger   Click here to Send Danger a Private Message   Add Danger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 50 51 52 53 54 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás