Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sazim okolo poloviny dubna +- (podle slunce) takze uz je neco zasazeno... ale na lepsi semena jeste cekam. Je tu zatim zima, prsi a sou mraky (slunce nikde) vicemene sazim podle pocasi nez podle datumu...
ja som skusil jednu 24.2, celkom pekne poschodicka uz ma aj bliznicky, nu newiem ale je to asifuckt skoro, dalsia warka bola 23.3 tie su celkom fajn, aspon sa tak netahaju za swetlom..... a posledna warka wcera som dal nakliiicit tak uwidime, kazdopadne w maji chcem da t won bo min rok som to premeskal a chudence boli nejake dotocene
Čabas já dal vyklíčit minulej week a teďka už to mam v květináčích v pokoji. Dvě se už vyhrabaly ze země. Jelikož je venku furt hnusně tak je mam zatim doma a svítim jim nějakou 70w spořivkou Philips, která má svítivost asi 800 lumenů .....haha.... Jak jsem ty četl předešlý příspěvky tak mě sere, že jsem ještě nějakej ten pátek nepočkal.
No nic snad to dobře dopadne....
zdarec wsem no tak nvm nvm pocasi je furt nejaky shit.sky pocital jsem tak nejak uz ted o wykendu ale zatim pockam podle pocasi az se bude zlepsovat asi tak 1.kwetna hodim zatim predpest do skrine a tak v cervnu supec ven.
uz mam v lese deset malejch kytiček..a na parapetu dalsich 20 a dalsi uz klicej..uz jen aby bylo pekne byl bych docela nasranej kdyby me to tetka chciplo
tak dneska sem si udelal radost a takej malej test dal sem naklicit 4seminka techniky..a to jenom kvuli tomu abych zjistil jak to poroste kdyz jeste to slunicko moc nepali a je krapet po ranu fajna zima...takze takej test mno i kdyz nvm nvm jestli nejaky to seminko vyklici pac s tou technikou nemam mac dobry zkusenosti,jelikoz ty semena sou uz nejakej ten patek stary,alee co ,kdyz tak tech semen mam celkem dost tak to budu skouset dal a dal.
myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim
Původní příspěvek od Zombaj myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim
tak zásoba ..... mám ve skříni něco a něco u babky ješťe na zahrádce budu sázet ... u kámoše ve skleniku taky tak aspoň bude sranda a rozkvete nám sídlišťe aspon tu nebudopu jak blbci furt jen prodavat ale i hulit zadarmo
tak uz mam na okne nejake rastliny samozrejme toe len zaciatok ale uz to nemam kde davat dnes idem pozret na moje buduce pole a tento tyzden tam idem hodit prvu varku hehe
Nazdarek pani....niekde som si tu uz precital kedy sa vonku davaju klony no som zabudol kde je to . mamka je teraz na 18 hod. kedy dat rezy do prirody aby nevykvitli ....co 15 maj (kveten)dni sa vlastne uz len predlzuju dik...
Já už jsem zasadil.Rozházel jsem na jednom poli 100 noname seeds.Které pak rozsadím na ostatní připravené místa.jinak 4 kytky za oknem které tam ještě chvilu pobydou.
2 R3dm4n:Neskoro este isto neni ..ja som tiez len pred tyzdnom sadil seeds nech maju uz poriadne slniecko ked pojdu von.A ja si cely rok este robim klony a vysadzam ich...aj ked nenarastu velmo do vysky ale uroda sa da sklidit pekna a netreba ich tak velmi skryvat.......
taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!
Původní příspěvek od pacos1 taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!
ja bych rek ze slepicaky sou vhodny spis na kvet a ty koprivy sem osobne vyzkousel,mel sem je v uzavrenejch plnejch petkach ve skleniku kde bylo kolem 35-40 stupnu asi 2 dny a smrdelo to jak hov*a,ale musis odhadnout davku pac sem tim spalil jedn kytku..
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.
Původní příspěvek od goldflower mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.
Díky za pomoc
Hloupe to urcite neni. predpest, kdyz je venku tak hezky(a ty budes sadit u baraku), je zbytecny. Pouzij zeminu na vysev a opatrne se zalevanim
Zdar vsem Grower´s tady sou nejaky fota:zasazeno 27.4.08 mam tam 2mutanty maj divny listky ale doufam ze postupem casu a postupem rustu se to zlepsi.Foceno pri zapadu slunce
ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast
Původní příspěvek od Starec ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast
Mě to v pohodě došlo za 13 dní .
Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek
Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?
EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
Sadit mozes kludne aj v juli, cim neskor zasadis tym mensie budes mat rastliny a vynos. Cokolvek co si sa tu spytal uz na groweri je, staci len pouzit "HLEDANI" a dozvies sa vsetko co potrebujes. Ak chces semienka, mrkni do zahradnickeho bazaru, tu sa ti pravdepodobne nikto neozve.
ja osobne budu mit cas na sazeni ven az v prvni pulce cervence, budu sazet rizky a ocekavam od toho tak 1-1,2m vysoky, nezastiply kytky
coz je pak moc pekna kytka
Takže jestli jsem pochopil správně, záleží jen na světelné periodě že? kyti může mít třeba 20 cm a může začít kvést? to by se hodilo i proti čorkám, takový kity pak nejdou ani vidět pokud to sázíte na poli za městem (jako já) okolo kterého každý chodí a vidí na něj. Všem díky za rady
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
S tým prechodom na kvet - záleží na periode, ale pri rastlinkách zo semienok by mali byť aspoň 1 mesiac staré, aby boli schopné prejsť na kvet. Rezy môžu prejsť na kvet ihneď.
No jestli to máš někde v poli za městem tak tam pravděpodobně na tom poli někdo něco pěstuje (zemědělské plodiny) , což je nevýhoda že musím sklidit dřív než se bude sklízet to ostatní. Jestli zasadíš pozdě tak ti tam ta kytka vůbec nemusí dozrát a z důvodu předběžnýho sklízení (kvůli zemědělcům) to budeš muset přesadit jinam, což nemusí kytka přežít. Bejt tebou tak je fláknu nějam kde je můžeš nechat v klidu dozrát a nebo je mít v kýblu kterej můžeš bez problémů kamkoli přenést
Tak na tom poli je to v pohodě, babka tam akorát pěstuje rajčata erteple a tak, žádný velký množství, většina pole je nevyužitá tak tam to chci zasadit, na nevyužitém místě, jen mě sere že okolo pole je hráz a po ní chodí lidi takže na celé pole jde krásně vidět, chodí čorky i s dalekohledama? já jen esli by poznali kytku na větší vzdálenost
Tak já mám ze semínka 2 týdny staré rostlinky, a ještě dneska a zítra budu dávat na naklíčení další semena.
Pozdě to snad zatím ještě není, jen výnos nebude tak bizardní
Peace.
no, kolovaly tu teorie od starsich clenu, ze sazeni zacatkem cervna je efektivnejsi, nez sazeni driv... a nemam duvod tomu neverit, souvisi to se stresem, zrychlenym rustem a snazsim prepnutim na kvet, takze asi budes prijemne potesen
Nikde jsem to nenašel, a proto, že jsem nový, tak se chci zeptat. Za jakého počasí je nejlepší vysadit Out? Mám nachystáno cca 15 řízků, už mám vybráno aji několik lokalit, jen bych chtěl mít ideální podmínky, takže kdy myslíte, že je nejlepší sadit, aby se to co nejlépe ujmulo? (po dešti, před deštěm, když už pár dní neprší) Předem díky.
no nato jak vidíš že jsou teď lijáky myslím že až po dešti tedy ,alespoň tady u nás v Praze prší jak o závod jinak kdyz si koupíš nějaké řízky i semínak jeste taky jdou tak budes mít fajnovou úrodu
No jednu výhodu by to mělo, sázet teďka v tom nečasu. Jsem si jistej téměř 100%, že ybch na nikoho venku nenarazil. Na druhý straně o to víc bych byl podezřelej co sakra dělám venku v takovým blivajzu, jinak díky, asi to nechám do konce deště, ale pokud se to do čtvrtka neumoudří tak du na to. (všední den=méni turistů a hulivší mládeže)