Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
cannaba
Stálý Člen

Karma uživatele cannaba - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

sazim okolo poloviny dubna +- (podle slunce) takze uz je neco zasazeno... ale na lepsi semena jeste cekam. Je tu zatim zima, prsi a sou mraky (slunce nikde) vicemene sazim podle pocasi nez podle datumu...

Neodsuzuj když si nepoznal.

Old Post 20-04-2008 v 10:54 AM
cannaba je offline   Profil uživatele cannaba   Find more posts by cannaba   Foto galerie člena cannaba   Click here to Send cannaba a Private Message   Add cannaba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele cannaba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 452

ja som skusil jednu 24.2, celkom pekne poschodicka uz ma aj bliznicky, nu newiem ale je to asifuckt skoro, dalsia warka bola 23.3 tie su celkom fajn, aspon sa tak netahaju za swetlom..... a posledna warka wcera som dal nakliiicit tak uwidime, kazdopadne w maji chcem da t won bo min rok som to premeskal a chudence boli nejake dotocene

Old Post 22-04-2008 v 11:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tarrnaa
Stálý Člen

Karma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 453

Klasika... na prvního máje

PUBERŤÁCKÝ_MICROGROW
400W_COCOS
OUT2008
OUT2014
LOW_COST_BIO_GROW2015
OUT2016
SELEKCE- probíhá 4 kolo...
ŠALVĚJ

Old Post 23-04-2008 v 10:20 AM
Tarrnaa je offline   Profil uživatele Tarrnaa   Find more posts by Tarrnaa   Foto galerie člena Tarrnaa   Click here to Send Tarrnaa a Private Message   Add Tarrnaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolomaznik
Nový Člen

Karma uživatele kolomaznik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

Ja mam dve mladata co jsem dal klicit v lednu uz venku a dari se jim krasne. Sezenu fotak a postnu nejaky fotky..

Old Post 23-04-2008 v 11:09 AM
kolomaznik je offline   Profil uživatele kolomaznik   Find more posts by kolomaznik   Foto galerie člena kolomaznik   Click here to Send kolomaznik a Private Message   Add kolomaznik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 455

Čabas já dal vyklíčit minulej week a teďka už to mam v květináčích v pokoji. Dvě se už vyhrabaly ze země. Jelikož je venku furt hnusně tak je mam zatim doma a svítim jim nějakou 70w spořivkou Philips, která má svítivost asi 800 lumenů .....haha.... Jak jsem ty četl předešlý příspěvky tak mě sere, že jsem ještě nějakej ten pátek nepočkal.
No nic snad to dobře dopadne....

Tak hodně slunce groweři
Peace

Old Post 23-04-2008 v 11:44 AM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dloob-pRo|gameR
Stálý Člen

Karma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

ja byl dnes na lonskym fleku a uz sou nejaky patek venku zacatek dubna uz rostly(jizni morava) nevim jak je to jinde
Zahrada je hra :]

OutDoor 05

venek 06
Outdoorek07 CLoseD !

Old Post 23-04-2008 v 15:47 PM
dloob-pRo|gameR je offline   Profil uživatele dloob-pRo|gameR   Find more posts by dloob-pRo|gameR   Foto galerie člena dloob-pRo|gameR   Click here to Send dloob-pRo|gameR a Private Message   Add dloob-pRo|gameR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Karma uživatele BooBoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

zdarec wsem no tak nvm nvm pocasi je furt nejaky shit.sky pocital jsem tak nejak uz ted o wykendu ale zatim pockam podle pocasi az se bude zlepsovat asi tak 1.kwetna hodim zatim predpest do skrine a tak v cervnu supec ven.

Old Post 23-04-2008 v 19:30 PM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

uz mam v lese deset malejch kytiček..a na parapetu dalsich 20 a dalsi uz klicej..uz jen aby bylo pekne byl bych docela nasranej kdyby me to tetka chciplo

Old Post 23-04-2008 v 20:06 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Příspěvek č. 459

tak dneska sem si udelal radost a takej malej test dal sem naklicit 4seminka techniky..a to jenom kvuli tomu abych zjistil jak to poroste kdyz jeste to slunicko moc nepali a je krapet po ranu fajna zima...takze takej test mno i kdyz nvm nvm jestli nejaky to seminko vyklici pac s tou technikou nemam mac dobry zkusenosti,jelikoz ty semena sou uz nejakej ten patek stary,alee co ,kdyz tak tech semen mam celkem dost tak to budu skouset dal a dal.

Old Post 24-04-2008 v 14:09 PM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 460

dnes klicim

Old Post 24-04-2008 v 14:12 PM
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

....tak to tu pročítám a koukám že většina lidí už sází.....i když je venku pěkně,furt to neni ono,takže koncem května to bude jsitější

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 25-04-2008 v 07:35 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CanabisC
Stálý Člen

Karma uživatele CanabisC - 82% PěstitelskáKarma uživatele CanabisC - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

Zdravim seminka uz jsem dal do hliny a jsou venku ! Myslite ze pri tehle vecernich a dennich teplotach to muze vyrust ?

Old Post 27-04-2008 v 21:13 PM
CanabisC je offline   Profil uživatele CanabisC   Find more posts by CanabisC   Foto galerie člena CanabisC   Click here to Send CanabisC a Private Message   Add CanabisC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 27-04-2008 v 21:37 PM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 464

citace:
Původní příspěvek od Zombaj
myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim
= hovno zásoba ! Fušérům nazdar

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 27-04-2008 v 23:21 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

tak zásoba ..... mám ve skříni něco a něco u babky ješťe na zahrádce budu sázet ... u kámoše ve skleniku taky tak aspoň bude sranda a rozkvete nám sídlišťe aspon tu nebudopu jak blbci furt jen prodavat ale i hulit zadarmo

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 27-04-2008 v 23:59 PM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

tak uz mam na okne nejake rastliny samozrejme toe len zaciatok ale uz to nemam kde davat dnes idem pozret na moje buduce pole a tento tyzden tam idem hodit prvu varku hehe

Old Post 29-04-2008 v 11:18 AM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabidol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidol - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

Nazdarek pani....niekde som si tu uz precital kedy sa vonku davaju klony no som zabudol kde je to . mamka je teraz na 18 hod. kedy dat rezy do prirody aby nevykvitli ....co 15 maj (kveten)dni sa vlastne uz len predlzuju dik...

...sodium...

Old Post 29-04-2008 v 18:37 PM
Cannabidol je offline   Profil uživatele Cannabidol   Find more posts by Cannabidol   Foto galerie člena Cannabidol   Click here to Send Cannabidol a Private Message   Add Cannabidol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 468

Já už jsem zasadil.Rozházel jsem na jednom poli 100 noname seeds.Které pak rozsadím na ostatní připravené místa.jinak 4 kytky za oknem které tam ještě chvilu pobydou.

Old Post 29-04-2008 v 19:06 PM
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

Lil Jon : to pak chces jako ty kytky vyhrabavat??? jim potrhas koreny atd...

Old Post 30-04-2008 v 18:48 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growman
Stálý Člen

Karma uživatele growman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 470

no ja som vcera zasadil pretpestujem doma a potom venka zasaDIM

go go go

Old Post 01-05-2008 v 08:42 AM
growman je offline   Profil uživatele growman   Find more posts by growman   Foto galerie člena growman   Click here to Send growman a Private Message   Add growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 471

citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
Lil Jon : to pak chces jako ty kytky vyhrabavat??? jim potrhas koreny atd...

tak semínak nemám víc jak 5cm v zemi.minulej rok jsem to tak dělal a bez problému.

Old Post 01-05-2008 v 11:39 AM
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

určitě budu v květnu

Old Post 06-05-2008 v 09:38 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 473

Chlapci tak už je zasasezo už si to vesele holky proudí směle k slunci a čakají až je na podzim ochutnám tak sand to bude letos oki

Old Post 06-05-2008 v 13:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 474

no já ještě nevím nic nemám ale určitě si něco seženu.....
doufám že do června budu něco mít začátek června to je pro mě akorát....

Old Post 07-05-2008 v 11:42 AM
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

ja us mam zasazeno..

DEN/NOC

Old Post 08-05-2008 v 08:56 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R3dm4n
Stálý Člen

Karma uživatele R3dm4n - 96% PěstitelskáKarma uživatele R3dm4n - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

Takže ďalšia várka zasadená ,teda ešte len klíči ,za 2 dni to dám do hliny ,predpest a idú von Snáď ešte neni neskoro ..

Outdoor 2011

Old Post 08-05-2008 v 09:39 AM
R3dm4n je offline   Profil uživatele R3dm4n   Find more posts by R3dm4n   Foto galerie člena R3dm4n   Click here to Send R3dm4n a Private Message   Add R3dm4n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

2 R3dm4n:Neskoro este isto neni ..ja som tiez len pred tyzdnom sadil seeds nech maju uz poriadne slniecko ked pojdu von.A ja si cely rok este robim klony a vysadzam ich...aj ked nenarastu velmo do vysky ale uroda sa da sklidit pekna a netreba ich tak velmi skryvat.......

Old Post 08-05-2008 v 10:37 AM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pacos1
Stálý Člen

Karma uživatele pacos1 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!

Old Post 08-05-2008 v 11:50 AM
pacos1 je offline   Profil uživatele pacos1   Find more posts by pacos1   Foto galerie člena pacos1   Click here to Send pacos1 a Private Message   Add pacos1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

citace:
Původní příspěvek od pacos1
taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!

ja bych rek ze slepicaky sou vhodny spis na kvet a ty koprivy sem osobne vyzkousel,mel sem je v uzavrenejch plnejch petkach ve skleniku kde bylo kolem 35-40 stupnu asi 2 dny a smrdelo to jak hov*a,ale musis odhadnout davku pac sem tim spalil jedn kytku..

DEN/NOC

Old Post 08-05-2008 v 14:05 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
goldflower
Nový Člen

Karma uživatele goldflower - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc

Old Post 08-05-2008 v 23:11 PM
goldflower je offline   Profil uživatele goldflower   Find more posts by goldflower   Foto galerie člena goldflower   Click here to Send goldflower a Private Message   Add goldflower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StrEssor
Nový Člen

Karma uživatele StrEssor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

citace:
Původní příspěvek od goldflower
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc

Hloupe to urcite neni. predpest, kdyz je venku tak hezky(a ty budes sadit u baraku), je zbytecny. Pouzij zeminu na vysev a opatrne se zalevanim

Old Post 09-05-2008 v 05:18 AM
StrEssor je offline   Profil uživatele StrEssor   Find more posts by StrEssor   Foto galerie člena StrEssor   Click here to Send StrEssor a Private Message   Add StrEssor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Příspěvek č. 482

Zdar vsem Grower´s tady sou nejaky fota:zasazeno 27.4.08 mam tam 2mutanty maj divny listky ale doufam ze postupem casu a postupem rustu se to zlepsi

Old Post 10-05-2008 v 19:41 PM
BooBoo
Nový Člen

Příspěvek č. 483

Zdar vsem Grower´s tady sou nejaky fota:zasazeno 27.4.08 mam tam 2mutanty maj divny listky ale doufam ze postupem casu a postupem rustu se to zlepsi.Foceno pri zapadu slunce

Old Post 10-05-2008 v 19:42 PM
Starec
Nový Člen

Karma uživatele Starec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 484

ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast

Old Post 12-05-2008 v 09:56 AM
Starec je offline   Profil uživatele Starec   Find more posts by Starec   Foto galerie člena Starec   Click here to Send Starec a Private Message   Add Starec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

citace:
Původní příspěvek od Starec
ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast

Mě to v pohodě došlo za 13 dní .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 12-05-2008 v 18:36 PM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Karma uživatele Chroust - 15% Pěstitelská

Dotaz Kdy už je pozdě? Příspěvek č. 486

Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?

EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve

Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....

Naposledy upravil Chroust 12-05-2008 v 23:35 PM

Old Post 12-05-2008 v 22:48 PM
Chroust je offline   Profil uživatele Chroust   Find more posts by Chroust   Foto galerie člena Chroust   Click here to Send Chroust a Private Message   Add Chroust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

Sadit mozes kludne aj v juli, cim neskor zasadis tym mensie budes mat rastliny a vynos. Cokolvek co si sa tu spytal uz na groweri je, staci len pouzit "HLEDANI" a dozvies sa vsetko co potrebujes. Ak chces semienka, mrkni do zahradnickeho bazaru, tu sa ti pravdepodobne nikto neozve.

PS: Ptaci su svine, nainstaluj strasiaka

Old Post 12-05-2008 v 23:24 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
junfun
Stálý Člen

Karma uživatele junfun - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 488

I NA SEMÍNKA JE JEŠTĚ DOST ČASU, ALE POKUD CHCEŠ MÍT JISTOTU A NEČEKAT NA SAMCE, TAK SI KUP ŘÍZKY, VŠE V ZAHRADNICKÉM BAZARU.

Old Post 13-05-2008 v 08:39 AM
junfun je offline   Profil uživatele junfun   Find more posts by junfun   Foto galerie člena junfun   Click here to Send junfun a Private Message   Add junfun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

můžeš sadit klidně v červenci, ale jak už bylo zmíněno, tak se to projeví na velikosti kytky a tim pádem i na výnosu.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 13-05-2008 v 08:48 AM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

ja osobne budu mit cas na sazeni ven az v prvni pulce cervence, budu sazet rizky a ocekavam od toho tak 1-1,2m vysoky, nezastiply kytky
coz je pak moc pekna kytka

Old Post 13-05-2008 v 09:55 AM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Příspěvek č. 491

Takže jestli jsem pochopil správně, záleží jen na světelné periodě že? kyti může mít třeba 20 cm a může začít kvést? to by se hodilo i proti čorkám, takový kity pak nejdou ani vidět pokud to sázíte na poli za městem (jako já) okolo kterého každý chodí a vidí na něj. Všem díky za rady

Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....

Old Post 13-05-2008 v 12:31 PM
Chroust je offline   Profil uživatele Chroust   Find more posts by Chroust   Foto galerie člena Chroust   Click here to Send Chroust a Private Message   Add Chroust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 492

2Chroust:

S tým prechodom na kvet - záleží na periode, ale pri rastlinkách zo semienok by mali byť aspoň 1 mesiac staré, aby boli schopné prejsť na kvet. Rezy môžu prejsť na kvet ihneď.

Marihuana je dar.

Old Post 13-05-2008 v 14:06 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Green Fantom
Stálý Člen

Karma uživatele Green Fantom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

No jestli to máš někde v poli za městem tak tam pravděpodobně na tom poli někdo něco pěstuje (zemědělské plodiny) , což je nevýhoda že musím sklidit dřív než se bude sklízet to ostatní. Jestli zasadíš pozdě tak ti tam ta kytka vůbec nemusí dozrát a z důvodu předběžnýho sklízení (kvůli zemědělcům) to budeš muset přesadit jinam, což nemusí kytka přežít. Bejt tebou tak je fláknu nějam kde je můžeš nechat v klidu dozrát a nebo je mít v kýblu kterej můžeš bez problémů kamkoli přenést

Old Post 14-05-2008 v 12:31 PM
Green Fantom je offline   Profil uživatele Green Fantom   Find more posts by Green Fantom   Foto galerie člena Green Fantom   Click here to Send Green Fantom a Private Message   Add Green Fantom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Příspěvek č. 494

Tak na tom poli je to v pohodě, babka tam akorát pěstuje rajčata erteple a tak, žádný velký množství, většina pole je nevyužitá tak tam to chci zasadit, na nevyužitém místě, jen mě sere že okolo pole je hráz a po ní chodí lidi takže na celé pole jde krásně vidět, chodí čorky i s dalekohledama? já jen esli by poznali kytku na větší vzdálenost

Old Post 14-05-2008 v 22:51 PM
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

ja myslim ze tedka je akorat

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 16-05-2008 v 17:57 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 496

Tak já mám ze semínka 2 týdny staré rostlinky, a ještě dneska a zítra budu dávat na naklíčení další semena.
Pozdě to snad zatím ještě není, jen výnos nebude tak bizardní
Peace.

Old Post 18-05-2008 v 20:14 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

no, kolovaly tu teorie od starsich clenu, ze sazeni zacatkem cervna je efektivnejsi, nez sazeni driv... a nemam duvod tomu neverit, souvisi to se stresem, zrychlenym rustem a snazsim prepnutim na kvet, takze asi budes prijemne potesen

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 18-05-2008 v 21:49 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 498

Nikde jsem to nenašel, a proto, že jsem nový, tak se chci zeptat. Za jakého počasí je nejlepší vysadit Out? Mám nachystáno cca 15 řízků, už mám vybráno aji několik lokalit, jen bych chtěl mít ideální podmínky, takže kdy myslíte, že je nejlepší sadit, aby se to co nejlépe ujmulo? (po dešti, před deštěm, když už pár dní neprší) Předem díky.

Old Post 19-05-2008 v 07:24 AM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastA
Nový Člen

Karma uživatele RastA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 499

no nato jak vidíš že jsou teď lijáky myslím že až po dešti tedy ,alespoň tady u nás v Praze prší jak o závod jinak kdyz si koupíš nějaké řízky i semínak jeste taky jdou tak budes mít fajnovou úrodu

Servis Chlape

Old Post 19-05-2008 v 07:54 AM
RastA je offline   Profil uživatele RastA   Find more posts by RastA   Foto galerie člena RastA   Click here to Send RastA a Private Message   Add RastA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

No jednu výhodu by to mělo, sázet teďka v tom nečasu. Jsem si jistej téměř 100%, že ybch na nikoho venku nenarazil. Na druhý straně o to víc bych byl podezřelej co sakra dělám venku v takovým blivajzu, jinak díky, asi to nechám do konce deště, ale pokud se to do čtvrtka neumoudří tak du na to. (všední den=méni turistů a hulivší mládeže)

Old Post 19-05-2008 v 09:30 AM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás