Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od eMBi Koukám, že je to tady většinou samej nedočkavec:-)
Já sázím až 1.června. Není to z mojí hlavy, vyčetl jsem to na weedfarmer.com, odzkoušel a od té doby se toho držím.
O co jde? Rostlinám vysazeným hodně brzo na jaře bude trvat podstatně dýl, než začnou kvést, protože když jsou na vrcholu vegetační periody sluneční cykly jsou pořád ještě delší a delší (až do 21.června). Rostlina tak přejde na květ až někdy v půlce, nebo koncem srpna, takže rostliny pak sice budou větší, ale díky tomu, že u nás slunce už koncem srpna a v září nemá potřebnou sílu, budou palice znatelně menší, slabší a s nižším výnosem.
Naopak rostlina, vysazená až 1. června stihne do slunovratu narůst na nějakých 30 čísel a pak zjistí, že něco není v pořádku, protože je na začátku vegetace a místo aby slunce bylo víc a víc se fotoperioda snižuje. Takže je chudinka totálně zmatená a reaguje tak, že zintenzivní růst a hlavně - přejde na květ! Díky tomu, že v tomto období má slunce největší "sílu" jsou pak ve finále později vysazené rostliny silnější, s mnohem větším výnosem a paradoxně i sklizeň nastává dřív!!
Také to mohu z vlastní zkušenosti potvrdit už nějaký ten rok sázím ve dvou vlnách koncem dubna a na začátku června a když se nad tim takhle vědecky zamyslim, asi je to tak.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
sazim okolo poloviny dubna +- (podle slunce) takze uz je neco zasazeno... ale na lepsi semena jeste cekam. Je tu zatim zima, prsi a sou mraky (slunce nikde) vicemene sazim podle pocasi nez podle datumu...
ja som skusil jednu 24.2, celkom pekne poschodicka uz ma aj bliznicky, nu newiem ale je to asifuckt skoro, dalsia warka bola 23.3 tie su celkom fajn, aspon sa tak netahaju za swetlom..... a posledna warka wcera som dal nakliiicit tak uwidime, kazdopadne w maji chcem da t won bo min rok som to premeskal a chudence boli nejake dotocene
Čabas já dal vyklíčit minulej week a teďka už to mam v květináčích v pokoji. Dvě se už vyhrabaly ze země. Jelikož je venku furt hnusně tak je mam zatim doma a svítim jim nějakou 70w spořivkou Philips, která má svítivost asi 800 lumenů .....haha.... Jak jsem ty četl předešlý příspěvky tak mě sere, že jsem ještě nějakej ten pátek nepočkal.
No nic snad to dobře dopadne....
zdarec wsem no tak nvm nvm pocasi je furt nejaky shit.sky pocital jsem tak nejak uz ted o wykendu ale zatim pockam podle pocasi az se bude zlepsovat asi tak 1.kwetna hodim zatim predpest do skrine a tak v cervnu supec ven.
uz mam v lese deset malejch kytiček..a na parapetu dalsich 20 a dalsi uz klicej..uz jen aby bylo pekne byl bych docela nasranej kdyby me to tetka chciplo
tak dneska sem si udelal radost a takej malej test dal sem naklicit 4seminka techniky..a to jenom kvuli tomu abych zjistil jak to poroste kdyz jeste to slunicko moc nepali a je krapet po ranu fajna zima...takze takej test mno i kdyz nvm nvm jestli nejaky to seminko vyklici pac s tou technikou nemam mac dobry zkusenosti,jelikoz ty semena sou uz nejakej ten patek stary,alee co ,kdyz tak tech semen mam celkem dost tak to budu skouset dal a dal.
myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim
Původní příspěvek od Zombaj myslim že teď už je počasí OK jinak udelam takovej pokus mám tak 300 semen no name tak to skusim naklíčit a rozházet u nás na sídlišti aby se nám to tu zelenalo ... starat se o to moc nebudu ... ona sama máti příroda to dá tak uvidim jak nám to tu bude voňet na podzim