Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
StrEssor
Nový Člen

Karma uživatele StrEssor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

citace:
Původní příspěvek od goldflower
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc

Hloupe to urcite neni. predpest, kdyz je venku tak hezky(a ty budes sadit u baraku), je zbytecny. Pouzij zeminu na vysev a opatrne se zalevanim

Old Post 09-05-2008 v 05:18 AM
StrEssor je offline   Profil uživatele StrEssor   Find more posts by StrEssor   Foto galerie člena StrEssor   Click here to Send StrEssor a Private Message   Add StrEssor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Karma uživatele BooBoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 482

Zdar vsem Grower´s tady sou nejaky fota:zasazeno 27.4.08 mam tam 2mutanty maj divny listky ale doufam ze postupem casu a postupem rustu se to zlepsi

Old Post 10-05-2008 v 19:41 PM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BooBoo
Nový Člen

Karma uživatele BooBoo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 483

Zdar vsem Grower´s tady sou nejaky fota:zasazeno 27.4.08 mam tam 2mutanty maj divny listky ale doufam ze postupem casu a postupem rustu se to zlepsi.Foceno pri zapadu slunce

Old Post 10-05-2008 v 19:42 PM
BooBoo je offline   Profil uživatele BooBoo   Find more posts by BooBoo   Foto galerie člena BooBoo   Click here to Send BooBoo a Private Message   Add BooBoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Starec
Nový Člen

Karma uživatele Starec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 484

ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast

Old Post 12-05-2008 v 09:56 AM
Starec je offline   Profil uživatele Starec   Find more posts by Starec   Foto galerie člena Starec   Click here to Send Starec a Private Message   Add Starec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

citace:
Původní příspěvek od Starec
ja by som uz konecne nasadil len semena mam objednane zo stranky seed bontique a uz skoro 4 tyzdne my to posielaju, je to mozne? nemate s tou strankou skusenosti? hajzli spomaleny... uz to malo 2 tyzdne rast

Mě to v pohodě došlo za 13 dní .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 12-05-2008 v 18:36 PM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Karma uživatele Chroust - 15% Pěstitelská

Dotaz Kdy už je pozdě? Příspěvek č. 486

Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?

EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve

Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....

Naposledy upravil Chroust 12-05-2008 v 23:35 PM

Old Post 12-05-2008 v 22:48 PM
Chroust je offline   Profil uživatele Chroust   Find more posts by Chroust   Foto galerie člena Chroust   Click here to Send Chroust a Private Message   Add Chroust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

Sadit mozes kludne aj v juli, cim neskor zasadis tym mensie budes mat rastliny a vynos. Cokolvek co si sa tu spytal uz na groweri je, staci len pouzit "HLEDANI" a dozvies sa vsetko co potrebujes. Ak chces semienka, mrkni do zahradnickeho bazaru, tu sa ti pravdepodobne nikto neozve.

PS: Ptaci su svine, nainstaluj strasiaka

Old Post 12-05-2008 v 23:24 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
junfun
Stálý Člen

Karma uživatele junfun - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 488

I NA SEMÍNKA JE JEŠTĚ DOST ČASU, ALE POKUD CHCEŠ MÍT JISTOTU A NEČEKAT NA SAMCE, TAK SI KUP ŘÍZKY, VŠE V ZAHRADNICKÉM BAZARU.

Old Post 13-05-2008 v 08:39 AM
junfun je offline   Profil uživatele junfun   Find more posts by junfun   Foto galerie člena junfun   Click here to Send junfun a Private Message   Add junfun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

můžeš sadit klidně v červenci, ale jak už bylo zmíněno, tak se to projeví na velikosti kytky a tim pádem i na výnosu.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 13-05-2008 v 08:48 AM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

ja osobne budu mit cas na sazeni ven az v prvni pulce cervence, budu sazet rizky a ocekavam od toho tak 1-1,2m vysoky, nezastiply kytky
coz je pak moc pekna kytka

Old Post 13-05-2008 v 09:55 AM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Příspěvek č. 491

Takže jestli jsem pochopil správně, záleží jen na světelné periodě že? kyti může mít třeba 20 cm a může začít kvést? to by se hodilo i proti čorkám, takový kity pak nejdou ani vidět pokud to sázíte na poli za městem (jako já) okolo kterého každý chodí a vidí na něj. Všem díky za rady

Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....

Old Post 13-05-2008 v 12:31 PM
Chroust je offline   Profil uživatele Chroust   Find more posts by Chroust   Foto galerie člena Chroust   Click here to Send Chroust a Private Message   Add Chroust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 492

2Chroust:

S tým prechodom na kvet - záleží na periode, ale pri rastlinkách zo semienok by mali byť aspoň 1 mesiac staré, aby boli schopné prejsť na kvet. Rezy môžu prejsť na kvet ihneď.

Marihuana je dar.

Old Post 13-05-2008 v 14:06 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Green Fantom
Stálý Člen

Karma uživatele Green Fantom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

No jestli to máš někde v poli za městem tak tam pravděpodobně na tom poli někdo něco pěstuje (zemědělské plodiny) , což je nevýhoda že musím sklidit dřív než se bude sklízet to ostatní. Jestli zasadíš pozdě tak ti tam ta kytka vůbec nemusí dozrát a z důvodu předběžnýho sklízení (kvůli zemědělcům) to budeš muset přesadit jinam, což nemusí kytka přežít. Bejt tebou tak je fláknu nějam kde je můžeš nechat v klidu dozrát a nebo je mít v kýblu kterej můžeš bez problémů kamkoli přenést

Old Post 14-05-2008 v 12:31 PM
Green Fantom je offline   Profil uživatele Green Fantom   Find more posts by Green Fantom   Foto galerie člena Green Fantom   Click here to Send Green Fantom a Private Message   Add Green Fantom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chroust
Stálý Člen

Příspěvek č. 494

Tak na tom poli je to v pohodě, babka tam akorát pěstuje rajčata erteple a tak, žádný velký množství, většina pole je nevyužitá tak tam to chci zasadit, na nevyužitém místě, jen mě sere že okolo pole je hráz a po ní chodí lidi takže na celé pole jde krásně vidět, chodí čorky i s dalekohledama? já jen esli by poznali kytku na větší vzdálenost

Old Post 14-05-2008 v 22:51 PM
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

ja myslim ze tedka je akorat

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 16-05-2008 v 17:57 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 496

Tak já mám ze semínka 2 týdny staré rostlinky, a ještě dneska a zítra budu dávat na naklíčení další semena.
Pozdě to snad zatím ještě není, jen výnos nebude tak bizardní
Peace.

Old Post 18-05-2008 v 20:14 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás