Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak zásoba ..... mám ve skříni něco a něco u babky ješťe na zahrádce budu sázet ... u kámoše ve skleniku taky tak aspoň bude sranda a rozkvete nám sídlišťe aspon tu nebudopu jak blbci furt jen prodavat ale i hulit zadarmo
tak uz mam na okne nejake rastliny samozrejme toe len zaciatok ale uz to nemam kde davat dnes idem pozret na moje buduce pole a tento tyzden tam idem hodit prvu varku hehe
Nazdarek pani....niekde som si tu uz precital kedy sa vonku davaju klony no som zabudol kde je to . mamka je teraz na 18 hod. kedy dat rezy do prirody aby nevykvitli ....co 15 maj (kveten)dni sa vlastne uz len predlzuju dik...
Já už jsem zasadil.Rozházel jsem na jednom poli 100 noname seeds.Které pak rozsadím na ostatní připravené místa.jinak 4 kytky za oknem které tam ještě chvilu pobydou.
2 R3dm4n:Neskoro este isto neni ..ja som tiez len pred tyzdnom sadil seeds nech maju uz poriadne slniecko ked pojdu von.A ja si cely rok este robim klony a vysadzam ich...aj ked nenarastu velmo do vysky ale uroda sa da sklidit pekna a netreba ich tak velmi skryvat.......
taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!
Původní příspěvek od pacos1 taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!
ja bych rek ze slepicaky sou vhodny spis na kvet a ty koprivy sem osobne vyzkousel,mel sem je v uzavrenejch plnejch petkach ve skleniku kde bylo kolem 35-40 stupnu asi 2 dny a smrdelo to jak hov*a,ale musis odhadnout davku pac sem tim spalil jedn kytku..
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.