Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Zombaj
Stálý Člen

Karma uživatele Zombaj - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zombaj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

tak zásoba ..... mám ve skříni něco a něco u babky ješťe na zahrádce budu sázet ... u kámoše ve skleniku taky tak aspoň bude sranda a rozkvete nám sídlišťe aspon tu nebudopu jak blbci furt jen prodavat ale i hulit zadarmo

Have fun Indor

NFT na koleni
pjestujte pro radost a zážitky a ne pro peníze :-) vždyť tu jsme jen jednou a každej usměv je peknej a sorry za pravopis :-o

Old Post 27-04-2008 v 23:59 PM
Zombaj je offline   Profil uživatele Zombaj   Find more posts by Zombaj   Foto galerie člena Zombaj   Click here to Send Zombaj a Private Message   Add Zombaj to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zombaj! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

tak uz mam na okne nejake rastliny samozrejme toe len zaciatok ale uz to nemam kde davat dnes idem pozret na moje buduce pole a tento tyzden tam idem hodit prvu varku hehe

Old Post 29-04-2008 v 11:18 AM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabidol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidol - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

Nazdarek pani....niekde som si tu uz precital kedy sa vonku davaju klony no som zabudol kde je to . mamka je teraz na 18 hod. kedy dat rezy do prirody aby nevykvitli ....co 15 maj (kveten)dni sa vlastne uz len predlzuju dik...

...sodium...

Old Post 29-04-2008 v 18:37 PM
Cannabidol je offline   Profil uživatele Cannabidol   Find more posts by Cannabidol   Foto galerie člena Cannabidol   Click here to Send Cannabidol a Private Message   Add Cannabidol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 468

Já už jsem zasadil.Rozházel jsem na jednom poli 100 noname seeds.Které pak rozsadím na ostatní připravené místa.jinak 4 kytky za oknem které tam ještě chvilu pobydou.

Old Post 29-04-2008 v 19:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

Lil Jon : to pak chces jako ty kytky vyhrabavat??? jim potrhas koreny atd...

Old Post 30-04-2008 v 18:48 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growman
Stálý Člen

Karma uživatele growman - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 470

no ja som vcera zasadil pretpestujem doma a potom venka zasaDIM

go go go

Old Post 01-05-2008 v 08:42 AM
growman je offline   Profil uživatele growman   Find more posts by growman   Foto galerie člena growman   Click here to Send growman a Private Message   Add growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 471

citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
Lil Jon : to pak chces jako ty kytky vyhrabavat??? jim potrhas koreny atd...

tak semínak nemám víc jak 5cm v zemi.minulej rok jsem to tak dělal a bez problému.

Old Post 01-05-2008 v 11:39 AM
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

určitě budu v květnu

Old Post 06-05-2008 v 09:38 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 473

Chlapci tak už je zasasezo už si to vesele holky proudí směle k slunci a čakají až je na podzim ochutnám tak sand to bude letos oki

Old Post 06-05-2008 v 13:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 474

no já ještě nevím nic nemám ale určitě si něco seženu.....
doufám že do června budu něco mít začátek června to je pro mě akorát....

Old Post 07-05-2008 v 11:42 AM
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

ja us mam zasazeno..

DEN/NOC

Old Post 08-05-2008 v 08:56 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R3dm4n
Stálý Člen

Karma uživatele R3dm4n - 96% PěstitelskáKarma uživatele R3dm4n - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

Takže ďalšia várka zasadená ,teda ešte len klíči ,za 2 dni to dám do hliny ,predpest a idú von Snáď ešte neni neskoro ..

Outdoor 2011

Old Post 08-05-2008 v 09:39 AM
R3dm4n je offline   Profil uživatele R3dm4n   Find more posts by R3dm4n   Foto galerie člena R3dm4n   Click here to Send R3dm4n a Private Message   Add R3dm4n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Method
Stálý Člen

Karma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% PěstitelskáKarma uživatele Method - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

2 R3dm4n:Neskoro este isto neni ..ja som tiez len pred tyzdnom sadil seeds nech maju uz poriadne slniecko ked pojdu von.A ja si cely rok este robim klony a vysadzam ich...aj ked nenarastu velmo do vysky ale uroda sa da sklidit pekna a netreba ich tak velmi skryvat.......

Old Post 08-05-2008 v 10:37 AM
Method je offline   Profil uživatele Method   Find more posts by Method   Foto galerie člena Method   Click here to Send Method a Private Message   Add Method to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pacos1
Stálý Člen

Karma uživatele pacos1 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!

Old Post 08-05-2008 v 11:50 AM
pacos1 je offline   Profil uživatele pacos1   Find more posts by pacos1   Foto galerie člena pacos1   Click here to Send pacos1 a Private Message   Add pacos1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

citace:
Původní příspěvek od pacos1
taky mám už zasazeno venku v belíkách do země jsem dal akorát master kush a ten je docela takovej povadlej snad se rozjede co byste doporučili na out za hnojení já hnojím konakama a pak slepinčákama a až začnou kvíst tak nechávám kvasit kopřivi a zalejvám tím pak co myslíte?? Chtěl bych zkusit něco novýho!!

ja bych rek ze slepicaky sou vhodny spis na kvet a ty koprivy sem osobne vyzkousel,mel sem je v uzavrenejch plnejch petkach ve skleniku kde bylo kolem 35-40 stupnu asi 2 dny a smrdelo to jak hov*a,ale musis odhadnout davku pac sem tim spalil jedn kytku..

DEN/NOC

Old Post 08-05-2008 v 14:05 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
goldflower
Nový Člen

Karma uživatele goldflower - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc

Old Post 08-05-2008 v 23:11 PM
goldflower je offline   Profil uživatele goldflower   Find more posts by goldflower   Foto galerie člena goldflower   Click here to Send goldflower a Private Message   Add goldflower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás