Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 
Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený? - Klikni zde pro originální téma
pan Tráva
přátelé, viděli jste Saw? Věřím, že ano. Možná si řeknete, jo jó, standardní psycho thriller, ale pan T. viděl již tolik "standardních" psychothrillerů, že tento považuje za přinejmenším "více nestandardní". Pan Tráva vřele doporučuje shlédnout přinejmenším jednou.
Jay and Silent Bob rulezzzzzz!!!!!
hz3
myslim,ze dost v poho sou cesky filmyamotarich si vzdycky uletim protoze to je fakt kult,ikdyz doba ledova nebo shrek je taky hustej mazec,dost casto sleduju videoklipy z 80.let protoze to je fakt klasa,a uplne nej fofr je kdyz se nas sejde vic a hledime na filmky z akci kde se vsichni videj a navzajem zesebe nechapou
Mr. Figaro
Čus Lidi Viděli ste už filmec Team America. Vždycky kdyš sem spálenej doma tak na to čumim. Je to dost krutý
mto
naposledy som sa speceny super pobavil na Johhny Englishovi no.1

ale inak sa mi pacil ak Kill Bill 1,2 , Star Wars , Kruh a vela inych
koupala
Vcera jsem viděl na PC film o nejlínějším člověku v LA a tedy i na světě Big Lebowski,jinak v TV mě nedávno překvapila Čt když vysílali Svět podle Prota,to mě bavilo.Z českých jsou skvělí Sklepáci,hlavně Kouř a Na brigádě :p: Taky neurazí klasika jako Na samotě u lesa,Jáchyme hoď ho do stroje a hafo dalších skvělých filmů které jsem viděl a které si teď nemůžu vybavit ;)
Btw, Mr. Figaro pěkně přibarvil mého Cuddlese,ale já jsem tolerantní a nebudu ho žalovat :frog:
Mr. Figaro
To koupala. Viděl si od sklepáků Wartburg Movie show?To je teprv úlet.
Gustav Ustav
Já k rauši pozoruju nejradši Jima Carreyho a to jde všechna moje stoudnost do háje jak se válím před televizí a uchcávám smíchy. Zvlášť vypečenékousky jsou: Já, mé druhé já a Irena a Ace Ventura 2. Jinak poslední dobou jsem se brutálně zasekl na Simpsonových ( třicet dílů co mám na compu sleduju už asi po páté....jinak-viděli jste někdo: Ken Park??
kel
Ken Park je total. Ale Žhave výstřely to je moje. To svijim skoro cely film.
luckyBOB
cauvec...
Nevim jak pro vas ale pro me jsou filmy necim co vas vtahne do pribehu a prozivate to..premyslite nad tim a uvazujete nad dokonalosti oneho vytvoru...
U kazdeho prevlada jisty kruh filmu ktere ma radeji..u nekoho horory,unekoho happyendy atd..
Ale kazdy ma svoje filmy na ktere so dekaze podiva klidne 100x a porad mu pridou zajimave..a nove
Pro me je to z ceskych filmu: SAMOTARI..film o realite..:)
Ze zahranicnich filmu z vice komercniho kruhu:Transpoting,Strach a hruza Las Vegas,Leaving Las Vegas(hodne hustej filmecek)..Novy rok (film na kterej sem se dival 4x hned posobe,Memento a podobny Osudovy dotek..jejich hodne ale to je na dlouho...napiste par filmu ktere se vam libi a treba se dobereme k tomu ze jeden shani ten a druhej ma ten a muzem i neco povymenovat....diky a mejtese..PEACE

a jinak CERNA za nasi hereckou damu!
Gustav Ustav
Trochu jsem rozšířil svoje obzory, a narazil jsem na nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl....Futurama ruléézzzz.
drew
včera sem skouknul MEMENTO a bylo to vostrý.Doporučuju nehulit,nebo z toho budete mít pěkně zamotanou šišku:crazy:
_Ra_
včera sem "zpečerný" shlídnul Dead Man, to byla síla ... navíc hudba Neila Younga mě dostává do perfektní hladiny
Sniper2
Naposled sem koukal na Kamenak 3 a dokonce to bylo i vtipny,ale to bylo tim skerem.
CHOURIS
No pěknej film je ten do kterýho se člověk zakousne a nepřemejšlí vo věcech kolem ale nad příběhem (prožívá to)
G.E.M.E.R
moje naj filmy za posledny mesiac:

Basquiat - o negrovi, co sfetovany maluje obrazy a ide mu to
Hlbina(Below) - cely pribeh je v ponorke(boli uz take filmy) ale tento je
iny, doporucujem
Layer Cake - o paserakoch drog, husty pribeh, musim "shlednout" este
raz
Lilja 4 ever - o dievcati z ruska, co ju odvliekli do svedska robit kurvu
freshman
Reqiem for a Dream .... tenhle filmek me dostal jak je natocenej...dost really atmo, dobry strihy, pribeh celkem jednoduchej ale cool ... kazdopadne do konce jsem to dokoukal jen poprvy, pak jsem to uz vzdycky stopnul tak ve 3/4 :-) konec je krutalni ...mlada kdyz to videla tak mi sdelila ze je to nechutny, ze z toho ma depku a musi na to myslet ----
Split
No ze všeho nejraději koukám vypálený na červeného trpaslíka..... Fakt tam jsou hlášky+ herecký výkony, které mě fakticky úplně zabijou. Kruté jsou třeba díly Rimrosvět, Návrat do reality - jak se z kocoura stal Dwejn Dibly(fakt hustota)
hal9000
ja nejraděj čumim na filmy vod:

Forman

Lynch

Jim jarmush -Deadman naprosto perfektni -nekde jsem tu videl Xebeceho:crazy: :crazy: :crazy: -

A nejoblíbenější réža je Stanley Kubrick - Vesmírná odissea, Full metal jacket -totalně nesmyslně přeloženo jako :Olověná vesta- :eek: :eek: ,Shining,............... atd -igdyš Eyes Wide Shut nemůže být zahrnut v atd.
PiosOne
z posledně shlédnutých mohu doporučit Stopařova průvodce po galaxii, fakt klasika něco jako červený trpaslík
Teď jsem dokoukal Outland, zajímavé sci-fi se Saunem Conerrym, rok 1981 (trochu mi to atmosférou evokovalo Aliena 1). Je to o tom, jak se na vesmírné těžební stanici krmí někteří pracovníci fetem, který je povzbudí, ale tak do roku z toho totálně zmagoří. O všem ví těžařská spol., ale Connery si jako nový šerif postaví hlavu:flamer::rocket:.
Dobrý oldschool, btw. chystám se sčíhnout Sin City, na to jsem velmi zvědav.
Setth
Jim Carrey - nelepší komediální herec, co znám. Viděl jsem snad všechny jeho filmy, co se u nás vysílaly.

Jinak mrkněte na Pavučinu snů. Je to podle Stevena Kinga a je fuck dobrej film. Viděl jsem ho v modifikovanym i střízlivim stavu a výborný. Doporučuju každýmu, kdo má rád sci-fi a horory/trillery.

Happy Tree Friends - klasika. Fakt brutální humor. A když říkám brutální tak tim fakt myslim brutální. Pro ty, kdo to neznají:
http://happytreefriends.1st.cz/htfview.php
Stáhněte prohlížeč a pár downloadů a máte snad všechny epizody najednou.

Jo a ještě jsou hustý Star Wars (ty starý díly a hlavně ten první - episode 4). Koukat na to zpečenej, vidět ty xichty a slyšet ty hlášky, to se nedá popsat. :D
kolumbijec
sice to neni film ale posledni mesic pravidelne zkourenej (musite byt fukt moooooooc zkoureni) sleduju RODINNA POUTA........(- nejvesti relax) a kdyz je hodne dobra nalada tak si to dam i s reklamama........ -:)
cipa
to PiosOne: taky sem ho zhledl,ale nejak to neni to pravy orechovy-to vis knizka je knizka :-) muzes naplno uplatnit fantazii.
btw hulicske f.- cheech & chong -vsetky dili-prvni byl ale nejlepsi
drsnacke f. - city of god !!!! RIO RULEZ fakt drsne-chvilemi mne zvedalo ze zidle
animovane f. -vsetky japonske manga/anime Akira, Ghost in the shell, Ninja scroll...
Z posledně shlédnutých je zajímavé Sin City, dále Čtyři pokoje (R. Rodriguez, Q. Tarantino; hraje taky Quentin, Banderas, Madonna…dobrá haluz), trochu slabší, ale zajímavý je Štvanec (Hunted; B. del Toro, T. Lee Jones). No a těším se na Noční hlídku, nového Batmana (prý i v IMAXU), a dlouho se chystám číhnout na klasické Tarkovského sci-fi Stalker (je podle toho dělaná PC gamesa). Abych nezapomněl, filmové kluby na ČT2 jsou (nejen) toto léto fakt dobré, teď začalo nedělní pásmo bří Marxů – dobré comedy:D
Pupiset
Rozhodne Old Boy-korea-narez
CHOURIS
Hele kde můžu stáhnout nějakej filmek z hulením. Třeba jako je na hlaví straně
frogo
čau taky se přidám.
V poslední době jsem viděl pár fakt dobrých filmů.
Nejdříve jsem si pučil ve videopujčovně film šnup- je to fakt nářez, hlavně jak tam Mickey Rourke vypráví o vagínách , a pak jak tam jsou udělaný ty haluze jako animovaný film, dále pak dobrej brutál je zahulíme,uvidíme- fakt super hlášky
a teď jsem taky viděl film truck na motivy Stephana Kinga, měl to být horror ale málem jsem se pochcal smíchy.:D :D
steve
Mystic river...
nečetl jsem nic z tohoto threadu..
ale jsem rád, že jsem ho dnes viděl...
jeden z těch , který byl promyšlený až do konce, a psychicky mě to taky občas škublo :)
check
za poslední tejden jsem shlídnul dva filmy, který stojej fakt za to:

Jean-Piere Jeunet (režisér Amélie) - Delikatesy: notně ujetá a výtvarně skvěle pojatá absurdní fantasmagorie - rozhodně musíte vidět!!!

Jim Jarmusch - Mimo zákon: Tom Waits, Roberto Benigni, John Lurie, skvělá kamera, spousta vtipnejch situací a dialogů
meSaja
Tak Strach a hnus v Las Vegas je mazaný film,už sem ho viděl 5 krát a pořád je skvělý. Městečko Twin Peaks je taky dobrý záhul. Před rokem chodil dánský seriál na dvojce: Království, ten je možná lepší než twin Peaks, ale upozorňuju, trochu šílený! Zhulený nikdy! :)
Marton
slovenský film z roku 1994 Baščovanský a zať...to treba vidiet, len sa to skoro nikde neda zohnat
abstraxik
cesky Basnici, Adela jeste nevecerala, Baron prasil, Dedictvi, ...
Stoparov sprievodca galaxiou, Salo aneb 120 dnmi sodomie, Fahrenheit 451, Blow, Fear and Floathing in Las Vegas...
Rezisery : S.Kubrick, Jarmush, Lynch
halperin
je tady někdo z OSTRAVY, kdo má na DVD Strach a hnus v Las Vegas ??? nemůžu to nikde sehnat, tak když tak pošlete mail, dáme špeka halperin@seznam.cz
Selassie
Hned nekde na zacatku jsem nasel Big Lebowskiho, tak se pridavam, to me odvarilo, kdyz jsem to videl poprvy, na dva dny :--)))))
Setth
Dost vostrá je klasika osmdesátejch let, jako třeba Smrtelné zlo 1, 2, (3 jsem zatim neviděl); Živí mrtví. :D
Ondřej
HRA - psychothriller s Michaelem Douglasem a Deborah Kary Unger - začíná to nenápadně, ale ten závěr je fakt dost dobrej...
Ondřej
Ještě byl dobrej čínskej velkofilm Hrdina...dokonalý...
Bido
Jakýkoliv horor, teda pokuď to není úplná pí...... Jinak eště fuck supr je Kdo hulí ten umí. Jinak mě eště spálenýho moc bavěj takový ty dokumenty wo zvířatech co choděj většinou na dvojce. To vydržim po brčku na to čumět, jak kdyby mě někdo hypnotizoval.:mutant:
HerrFlick
Noc na Zemi. není to nějakej film, kterej přivodí deprese a zase ne uplná pakárna Jako Harold a Kumar a How High. Stojí to zato.
Aidam
Taky musim přitakat strachu a hnusu..Jinak výborná podivaná je Rocky horor picture show,nevim jestli to tu už někdo nepsal.skvělý filmy byly loni na febio festu v sekci podivné např. Hvězdný kriminál nebo Vesmírná střední.Letos,ale prej tahle sekce vůbec nebyla a to je velká škoda.Nedávno mi Zoltan! pouštěl Kentucky fried movie,to je taky strašnej masakr,prej jakási americká obdoba český sody akorát že tak 100x větší soda.
crazyben
Dobrej je training day a taky resident evil (hlavně soundtrack). Ale zmaštěnej se nejradsi divam na takovou kreslenou picovinu myslim ze se to menuje oggy
CHOURIS
Vostrý je taky Happy Tree Friends. Nevím jestli se to takhle zrovna píše
Selassie
jo jo, happy tree friends je fakt husty, mam vsechno co se dalo natahat :--))
waterpiper
Zhuleny se nejradeji divam na Rad Dwarf, podle mne nejlepsi serial a Futuramu.
katuš
Znate Mazací hlavu, tu by ste nepochopili i kdyby ste nebili na kary. ten film se vopravdu pochopit nedá. :)
Thcmh
Kdo hulí ten umí :D
kdyz jsem na nove videl po x-te vodni svet,ale poprve zhuleny,docela jsem ujel na mechanickych hracickach na te jeho lodi.A i tak jinak se mi to nejak zamlouvalo.Skoro jako Mad Max I :D
to katuš: Mazací hlava je drsná a zhulenej bych jí asi nedal. Ale rozhodně bych si nedělal hlavu s tim, že nějakej film nejde pochopit. Třeba zrovna u Lynche bych byl překvapenej spíš opakem :)

Na kolejích jsme si několik let hodně ujížděli na Fantomasovi. Fantomas kontra scotlandyard jsme všichni znali nazpamět a některý hlášky a scény jsou tam neskutečný ... všechno jste promysleli? ... ale ne!

No jinak do kina chodím zásadně střízlivej (jinak si pak nic nepamatuju) a hulením zážitek umocňuju až posléze...
Taker
Buterfly Effect a ještě taky Donnie Darko - každej úplně o něčem jiným ale oba straaašně zajímavý filmečky - chválili i lidi co jinak nadávaj na každej film co jim doporučim :wink::D

asi zas seženu a znova skouknu, fakt good filmečky :punk:

a Mazací Hlava?? - tak si na netu najděte návod :) (pro lynchoznalce:))
katuš
citace:
Původní příspěvek od Ruahine
to katuš: Mazací hlava je drsná a zhulenej bych jí asi nedal. Ale rozhodně bych si nedělal hlavu s tim, že nějakej film nejde pochopit. Třeba zrovna u Lynche bych byl překvapenej spíš opakem :)

naprosto souhlasim:D
BomberMan
NIKDY opakuji NIKDY se nedívejte na film HOTEL...
Ten film je úplná sračka...něco ve stylu Záhada Blairwith ovšem bez žádné souvislosti...půl hodiny se na něco díváte pak se tam napíše o 14 dní později a jako by začal jinej film...
Ten film je asi určenej na to aby zblbnul lidi protože je to strašny psycho...nasmál jsem se u toho dost ale jenom kvuli tomu ze ten film zblbne lidi...do konce se dodivaj jen ti nejotrlejší...
Kdo neuvidí neuvěří...
Na obalu bylo napsany strach násilí a perverze...
Thcmh
Butterfly Effect-je good :D a občas se i mrknu na komedii, ale nevzpomenu si teď kterou jsem viděl naposled nebo teď v nejbližší době :D :D :D
Vseved
S čerty nejsou žerty tak to je film na který se můžu dívat zhulený pořád :crazy:
Thcmh
Pat a Mat :frog: jen si snich nesmí nikdo brát kutilského ducha :D
Mr.Chris
...bol som na to sice "clear" ale určite si to vychutnám aj spečený. Musí to byť dobrá bomba do mozgu... som zabudol....?.... čo... aha Sin City!!!
halperin
nemá tady někdo strach a hnus v las vegas na dvd ??? please halperin@seznam.cz
Shorty*1
jestli ste vydeli zhuleni film saw hra o preziti fakt ze je to dobri psicho.
wendy
Viděli ste někdo Hellboye?:satan: Fakt dobrý, ten se mi teda zamluval:cool:

Žeru MIB, hlavně toho čokla!!!

A co říkáte na Zahulíme,uvidíme (Harold and Kumar go to White Castle)??? typická americká hovadina, pokus o zhuleneckou komedii nevydařen, i když občas sem se usmála:) tak dva body z pěti
edit by Jedule - je tu threadů o filmech hafo, takže spojuju, kdybychom dělali thread o každým typu filmu zvlášť, tak by to dopadlo bledě :D
komedie... tragédie... balady... pro děti... kreslený... animovaný... horory... sci-fi... fantasy... pro ženský... pro chlapy...
a jinak vypadá to, že tenhle thread je jaksi nejživější a už se tu obecně debatí o filmech, tak jsem to hodila sem

Zdar všem.
Napadlo mě vytvořit tohle téma, protože jak někdy příjdu domů, tak si rád pustím nějakou tu komedii. Pokud nějakou dobrou znáte určitě ji tady napište + třeba i nějakou hlášku z ní. Mě třeba vždycky rozesměje :
Bláznivá střela - všechny díly
Žhavé výstřely - všechny díly
Pan Magor - prostě vše s Lesliem Nielsenem, to je borec jak nic
Šest v tom - viděl jsem jednou, je to seriál, hraje na ČT 1 o půl noci myslím, viděl jsem to jednou a hukot
Děti nosí Santa Klaus - taky masakrální filmeček
Jistě pane premiére, MASH apod. anglické seriály - taky tam někdy padají masakrální hlášky a ty politické seriály, jako je právě třeba Jistě pane premiére nemají chybu, ti herci to hrají masakrálně .
Zatím Zdar
matko291
Tak Lesliem Nielsenem je aj moj oblubeny komik ma svojsky humor a styl :D
JoEl
Fakt Good film je Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events kdyz se na to pekne zhulite tak je to celkem psycho :vampire: a hraje tam Jim Careey tak pokud ho mate radi tak doporucuji :crazy:
Gustav Ustav
Zbožňuji cokoliv s Rowanem Atkinsonem (mr.Bean, Milionový závod) a Jimmem Currym. Zvláštní je, že obě tyto osoby, které (nejen) ve mě vyvolávají tropické záchvaty smíchu, jsou uzavření klidní lidé bez zájmu o pozornost médií i společnosti.
4C3
no rozhodne vsechny francouzsky komedie s genialnima komikama jako byl Louis de Funes, Pierre Richard, Gerard Depardieu...
Vseved
Nejčastěji se dívu na Červeného Trpaslíka :popcorn: :)
Johnny Von Kris
cerveney trpajzlik jj hustota.... jen uz fak vokokana :[
jinak sem ted cihal na Potkali se u Kolina :ú ty prvni dily sou husty
nebo taky kocour raplik (se spravnym dabem) ma v sobe dost cernyho huMORu
moswa
:bong: já se málem udusila u cesty z města... sice sem zkouřená viděla jen asi 20 min, ale fakt mi to stačilo:D .
Darisss
Trainspotting
Deuce Bigellow - Dobrej striptér (hlavně scéna s Javou jak k ní příjde "Jsem tady nahoře........mám ráda sex a nebojím se to připustit...uhhhh ehhhhh chrrrrr.......celá z tebe hořím..... - no, prostě kdo viděl tak hned pochopí :D )
Zvíře (scénka jak si nabaluje kozu je fakt nej ;) )
Klub sráčů
Constantine
Já, mé druhé já a Irena
Maska :)
Kdo hulí, ten umí
Zahulíme, uvidíme
Ace Ventura
A je to.... ale u toho musím být fakt moc

Jo a taky strašně ráda čtu komixy Garfielda, to jsme jednou měly s kámoškou zásek jak prase, když přinesla tak 15 dílů. Mohly jsme se smichy umlátit, když v tom tam přišla její matka a ptala se nás, čemu se tam už hodinu v kuse smějem. Chvíli na nás hleděla s výrazem "ehhh tak asi nee..." a pak se zase ztratila.
Garfield the Best - ale nemyslím film, protože ten stál za velký kulový.
lister
Klan letajicich dyk - naprosto uzasnej film, divaly jsme se na to lehce zmlikovani a uplne nas to pohltilo.. barvy, architektura, priroda, choreografie... jenom dej jsme uz nestihali...;] fakt krasa...
UrbaN
u mě jednoznačně vede kdo hulí ten umí a všechny tri scary movie..ja kdyz vidim zpecenej cmouda,jak tam huli s tim zabijakem,tak proste nestiham :D..no a jinak sou pro mě ideal všechny možný komedie,jako třeba Eurotrip,ROadtrip a prci prci prci... :frog:
lutemnik
klasika trainspotting a twin town,:jumper: ,mechanický pomeranč,bílý balonek(tušim íránský produkt),
z kreslených fotim Oggi a škodníci,pak http://www.ninjai.com
je tam 11 sekcí(kliknete na chapters),a dál filmek KOUŘ,pražská pětka je taky výřez,a dál ochotníci z divadla SKLEP a jejich produkty:D
UrbaN
jo a ještě cimrman je wpoho,ale kdyz jsem zpukanej,tak to nikdy nedokazu pochopit,ale to mi k smichu nebrani:D:Dlepsi je se na to diwat kdyz je nalada a s cistou hlavou:-)
Včera dávali na ČT2 Vlasy od M. Formana, docela hustý filmek. Koukali jste někdo, popř. co Vy na to? (Je to sice klasika - hlavně muzikálová předloha, ale ještě jsem neměl tu čest; zvláště závěr byl very mad).
gustav makovec
oblíbené :
Emir Kusturica
Černá kočka, bílé kocór.
betelné nářez....
Fantasie
Hej lidi jsou nejake filmecky o Growingu ? zatim jsem se z zadnym nesetkal a urco by me zajimaly....
jinak moje oblibene ulety jsou Kmotr, a docela si uletam na asijskem bojovem umeni ... :) Bruce Lee
thalos
vlasy v poho, dobry&vtipny to bylo u odvodu,stepujici dustojnici zpivajici fistuli atp:)

znám spoustu dobrejch filmu: americka krasa,jay&silent bob strikes back,sbal prachy a vypadni,trainspotting,lepsi uz to nebude,mechanicky pomeranc,vetsina veci od Allena (ted to bezelo skoro pul roku kazdy pondeli:)),a spousta dalsich...

ted jsem si vzpomnel:pro me jeden z nej ceskych filmu - Štěstí
uplne se mi to libilo,skvele herecke vykony...
videli jste?
BomberMan
Nenašel jsem tu moc českých filmů třeba Svěrákovy filmy sou gut (spousta skrytýho humoru) a nebo dneska dávaj Homolky - taky libovka...
"Ludvo, jestli si ten fotbal neprosadíš tak seš u mě mrtvej chlap" :)

Ne že by se mi jiný filmy nelíbily ale nebudu je sem psát když je tu už někdo napsal...
mesto bohu :punk:
kombix
American beauty
tezzy
pamatuju si že nejvíc mě zhulenou dostala cimrmanova ztráta třídní knihy... :)
Dannn
Pozeravam Underworld a minule som pozeral Hitch, no to bolo onicom. Zcasti pretol, lebo som bol prefajceny a nic som nechapal a nestihal. Teraz si nic nepamatam.
BomberMan
Dědictví aneb...
Dnes jsem po dlouhé době navštívil kino. Šli jsme tak nějak náhodou a program nám předhodil, že tenhle večer budu sledovat "Noc s nabroušenou břitvou". Řeknu Vám, na horrory se dívám nerad a tenhle můžu označit za ten, který přesně vystihuje název tohoto odvětví filmového průmyslu.
Teď už vím, že si raději vyberu komedie. :popcorn:
Doporučuji, občas je zajímavé se bát. :pimp:

info: http://www.premiere.cz/film/51698/n...ou_britvou.html

Americká krása, Kafe a cigara.
To bylo moje dnešní menu.

DOPORUČUJU!
Protiva
S azijský scény jsem viděl kug-fu mela. HMn fakt nejhustší Fučko co jsem vyděl:D .
Jinak tvorba Kubrika je taky hustá. i jeho psicho Vesmírná odysea:mutant:
Jinak s českej Silný kafe. na to jsem chodil do kina dokud jsem si to nepořídil na Dvidlu.
A trochu komerce. SIN CITY a boling v columbiji (a to tlustýho Hňupa)

A zmaštěná scéna. Skurvenej pátek- paráda, hlavně Casperova nová role:smoker: . A ještě mazaný hochy- "nepamatuju si svůj první sexuální zažitek, ale to jak jsem si dal prvního jointa NIKDY nezapomenu":D :D

A levycový strím. Občanská výchova, jsem začal nad věcma zase přemešlet. A dneska jdu na Cheovy motociklový deníky tak uvidíme a dám report. Zejtra možná....:jumper:
Mesias
Bezstarostná jízda, už to tu někdo psal, ale film je to fakt excelentní... Pokuřovat u toho jointa nemá chybu. Ale já se rád koukám na horory a celkově na nějaký psychofilmy. Naposled jsem byl fakt spraženej v kině na Štěstí, celkem dobrý... A k těm hororům, když je hustej tak to stojí za to. U Kruh dvojky(blbej film) jsem fakt nestíhal ty jeleny. Normálně jsem byl nalepenej na PC čku a nechápal jsem o co go. Jinak je dobrej horor Gotika, OSpalá díra, pokud ještě někdo neviděl což pochybuju tak špičkový je Blair Witch... Ale je to dobrý jen na poprvé. Můžu vřele doporučit vzít to na nějakou akci s kámošema nebo na rande s holkou, fakt hukot... A Jedna příhoda s hororem, kámoši se sjeli (něčím silným nevím čím) a koukali na Kruh 1. Když ta holka začala lízt z té televize, tak začali schízovat a utíkali pryč z bytu. :)
Blair Witch:
na poprvé mně to totalně dostalo, ještě 3hodiny jsem se fakt bal...
Pokémon
Team America - absolutni narez, smal sem se takrka v kuse
Freddyho ulet - tenhle film je skutecne ulet, temer cely sem ho stravil v krecich a smeju se jeste ted, kdyz si an to vzpomenu
Stesti - uz to tu nekdo psal, moc dobry film, vubec nelituju, ze sem se nechal matkou zas vytahnout do kina
Bulb
Pokémon: kdyz jsem se na Team Ameriku koukal zpukanej tak jsem myslel ze se pose*u smichy :D
Pokémon
Bulb: taky ze sme byli zpukani - a jak. Kdyz sem vydel Kim Cong - Ila zpivat, tak sem malem prisel o branici:D Hold tvurci South parku se nazaprou
Artush
..........nekdy totalni farky...jako treba the butterfly effect...
..........nekdy totalni vodjezd...Strach a hnus v L.A.
..........nekdy totalni svijak........
..........nekdy totalni stupidity....červeny tr majzlík
..........a nekdy faram do vypnute bedny....:)
Fantasie
Mandragora! neni co dodat...
Dannn
Poznate film Fighting Temptations? Spievaju tam ghospel a to si vzdy pozirem moje oblubene pasaze. Ak sa to dakomu lubi, tak dajte vedet.
Marihouba
Nevim, estli to tu uz nekdo nepsal, ale posledni dobou u me vede Futurama. Od tvurcu Simsnu, ale proste absolutni narez. Vrele doporucuju, da se to 100% stahnout z inetu a jeden dil ma jen neco kolem 100mb.
inVALIDa
FUTURAMA RULEZZ FOREST GUMP RULEZZZ SIMPSNS TOO

zhribovani jsme sli do kina.... film se jmenoval "Otevrene more"

no nic nas nezajimalo... tak tam jdem a ...

nizkorozpoctovy film...

mlady par na potapecskem kurzu .. Instruktori na ne za dlouhych okolnosti zapomenou a nechaji je samotne v potapecske vyzbroji uprostred more.... (jsou furt ve vodě)

cely film je zaber na ty dva uprostred more jak je to vydeptava a jaxe hadaji a tak..

ke konci se objevi žralok.. prvni chlapovi uhryzne kus nohy tak tam řve panika/uzkost/rvani roste.. za chvili chlap zmizi pod hladinu (by zralok) a zenska je sama... !!!!

na konci filmu ji taky stahne zralok pod hladinu.....
Oggy a šváby :D
wendy
citace:
Původní příspěvek od praxer
Blair Witch:
na poprvé mně to totalně dostalo, ještě 3hodiny jsem se fakt bal...

Blair Witch je horor jen pro ty, co se bojí tmy!!!:mutant: vážně ten nejtrapnější co jsem kdy viděla...ale jen můj názor....nebála sem se ani chviličku, spíš sem se děsně nudila, v podstatě se tam nic nedělo...
Dannn
Ja som ani nepotreboval Blair Witch, tuto noc okolo jednej, ked sme isli po Starom meste, tu v BA. Sli sme okolo dveri, co vyzerali ako z psychiatrickej liecebne, no co vam poviem. Predstavoval som si ako sa o to okno niekto hodi. Uplna TVAR. Dlhe mastne vlasy, velke oci, dva zuby...fujha!:frog: A cela ulica bola taka creeeeepy. Take turbo som nahodil...a kamos mi este rozpraval nejake veci, no uplny strach!:devil:
adamo
kuknite si Death birds (hnev dusi) popici horor :vampire:
waterpiper
Po brcku doporucuji Bruce Leeho film Cesta draka. S ceskym dabingem je to aboslutni rozsek a hlavniho zaporaka hraje Chuck Norris :)
SPARTAKUS
No s těma hororama nevim teda, když su vyhulenej, tak mě vždycky každej horor příjde strašně směšnej a absurdní, okolí je bledý strachy a já se válím smíchy v křečích. Samotnýho mě to někdy už i sere, do kina na ně už ani vyhulenej nechodím, protože jsou to vyhozený prachy a lidi na mě čumí jak na debila, čemu se to pako tlemí, když ostatní zalízají pod židle...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma