Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukal jsem, že tu není žádný fórum o vašich oblíbenejch zhuleneckejch filmech...tak co...na co rádi koukáte, když si zahulíte? Já mám na tyhle stávky rád hafo filmů, ale pro začátek zmíním nehoráznou záležitost, která filmem vůbec není Znáte Paskvil special 80's? Máme tenhle speciální díl nahranej a čas od času ho už asi po desátý sjedem...a nikdy nezklame
hrozně ráda koukám na animovaný filmy jako třeba Doba ledová, Dinosaurus, Hledá se Nemo......Ale jinak jsem nejvíckrát viděla Ali G in da house nebo Brak. Obojí asi tak dvacetkrát než jsme to pustili všem vypálencům, kteří nás navštěvují.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
Mellian: Brak není úplně špatnej, ale čekal jsem od něj mnohem víc, celkem jsem se nudil...a Aliho G mi ani nepřipomínej...ten mě těžce zklamal vřele doporučuju filmy Kevina Smithe (Podvodníci z New Yersey, Flákači, Hledám Amy...) s Tichym Bobem a Jayem. S animákama souhlasím...třeba Shrek je báječnej
Jo Shrek je bezvadnej.....už jsem viděla ukázky z dvojky. Zase se mám na co těšit. Brak i Ali G se mi líbí.....my jsme k tomu přišli jak slepí k houslím, takže nebylo proč bejt zklamanej. Jinak Tichej Bob a Jay jsou skvělí, ale víc se mi líbilo Dogma......
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
Ja spíš napíšu režisery od kterych se mi filmy líbí
Copola L.V.Triere
brtři Cohenove Zelenka
G.Ritchie Forman
T.Gilliam Hřebejk
Tarantino Vorel
Rodrigez Zeman
No,ve zhulenym stavu jsem si ze vseho nejvic uzil film krotitele duchu 2,ja mel uplne sileny zachvaty smichu,ty dialogy byly pekelny.. A kdyz sem nakourenej do pohodky tak ulitavam na starsich hororech jako vec,vetrelec atd.. Kdyz sem hulil,tak film vzdycky vidim jako kulisy a lidi v nich,hloubkove se do toho nevziju.. nuda v Brne me pobavila,zvlast ten moderator ze zacatku!! Ale best je Forrest Gump,na tom ujedu vzdycky,popremyslim si..
4 Bambulion
Čoveče ty máš rád Trpajzlíka a tady nemáš ani jeden příspěvek!
Takovej redwarfistánec...
4 Dude
Jó Djůd z Big Big Lebowskiho je nenahraditelnej týpek. Asi si skáknem na kuželky (sakra nebo to byl bowling?)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Já jsem byl jednou úplně na kaši a pustil jsem si nějakou kazetu na video koukám na to půlhodiny, celou dobu si řikám - to je nejlepší film co jsem viděl, maj to dokonale promyšlený, nikdo neví co se stane a co se stalo, herci se spolu bavěj tak jako by se už viděli a něco probíhalo a přitom to teprv začalo. Prostě úplně mě to dostalo Ale pak jsem zjistil že jsem si to pustil až asi od půlky a proto jsem to tak nechápal Ale já fakt myslel že je to tak promakaný