bubik |
výtečnej film je taky Mazaní hoši. je to kupodivu s velkym dabingem, ale málokdo to asi bude znát. v půjčovně to vydrželo asi tejden, než to někdo čórnul |
|
|
Mazz |
Jj Acid House je v pohode, a sakra me stve ze mi to uteklo, pokud bude v tv neco dobryho, zkuste to sem dopredu postnout... |
|
|
Johnik |
Teď někdy o víkendu běžela v TV Moravanka a Ňáká zábava. Fakt hustý. A docela jim to šlapalo... |
|
|
Time4Tea |
Nejradši mám teenage komedie a animovany filmy typu Shrek, IceAge Hledá se Nemo apod.
No a hudební pořady taky nejsou špatný, ale jejich kvalita je obecně dost nízká, takže jak gdy. |
|
|
hi-chu |
a sakra
nemate negdo pls ten ACID HOUSE? Myslim jako negdo kdo ma rozumny rychlostni limit na OUTPUT
dik |
|
|
venda |
doporucuju "lehce" psycho filmik Requiem for the dream(?) (ceskej nazev neznam, ale asi bude ten samej nebo neco podobnyho) skouknete a udelejte si nazor,,,hehe |
|
|
ZMonica |
Acid House..ze by filmecek co stoji za to si ho pujcit...?:) |
|
|
intruder.stk |
ZMonica-tuhle neděli byl na čt2 kolem pulnoci a dokonce s titulkama což považuji za přednost |
|
|
dj dury |
acid house je hoodne good film |
|
|
hi-chu |
jo Requiem for dream je fakt mazec, krome popularni drogove sceny a trablu z zivota uzivatelu (velice vypecenych zvlaste ke konci) je zpracovan neobycejne qalitne, uzasna kamera |
|
|
hi-chu |
jo i OST ma Requiem velice slusny
celkove je to fakt jeden z tech hodnotnejsich snimku o teto scene, rozhodne dost vybocuje z rady a neni urcen pouze pro "zainteresovanou" skupinku |
|
|
maslox |
ted jsem se nedavno koukala na film na HBO a davali tam, neco jako, ze to bylo hrany,--..ale v tom hranym chlapu, proste v hjerci byly malovany vitaminy..celkem haluuz.-.hranej film se prememnoval v namalovanej..docel |M A S A K R |
|
|
Kazuki F. |
Hello,
I don't speak Czech, but I want to know what's the name of the little
yellow puppet in the show "KOUZELNÁ ŠKOLKA".
And where can I find pictures of it in the internet?
Thanks for help. |
|
|
drinker hulič |
kazuki.F: I think that you mean puppet František - he´s cool! I love this programme, because this is absolutly great for stoners. and there are some pics: http://www.nesvadba.cz/skolka.htm |
|
|
Shadoow |
Tědka sem viděl Film sloního muže fakt hukot nedoporučuju bejt na tom skouřenej. Fákt moooc velký psycho někdy mi ho bylo fakt líto
chudák. |
|
|
Kazuki F. |
Thank you very much drinker hulič.
I like this funny puppet ,too. |
|
|
Taker |
No možná že už ste to tu probírali (fšechno to tu fakt nestíhám :D) ale neviděl ste někdo film Bílá Vdova? Já na to viděl akorát nějakou ukázku myslim že v úplně posledním díle Paskvilu to bylo a vypadalo to na docela dobrou komedii. Tak kdyby ste mi to moch někdo doporučit nebo mě s tim poslat dohajzlu :wink: No de mi o to abych to na netu nehledal a pak netahal zbytečně no. Díkes. |
|
|
Taker |
Díkes lidi du tahat něco užitečnějšího. Dotaz splnil svuj účel. |
|
|
replikant |
Ja mam nahranejch par dilu monthy pythonova litajiciho cirkusu. Pokazdy kdyz na to cumim zhulenej tak tam najdu nakej novej joke. A kdyz se na to pak podivam nezhulenej tak zjistim ze tam ten joke vopravdu je.
Teda...he...kdyz si pamatuju kterej joke to mel bejt. |
|
|
ZMonica |
Kazuky..?Kouzelna skolka???jo....M A S A K R !!!!:)) |
|
|
PiosOne |
o víkendu jsem viděl film J.Deppem s názvem "Blow". je to hodně vychytaný filmeček o dealovaní (nejříve mj a potom kokain). doporučují 4 huliči z 5 :D |
|
|
MAIKI |
:flamer: RED PODIVEJTE SE NA KOMANDO S ARNIEM SWARTZNEGREM já to nedávam ani když sem(relativně)
bez stavu zpusobenych čímkoli,a co potom jak jsem na kaši :-) |
|
|
SperGeor |
A co takhle Final Fantasy? |
|
|
PiosOne |
spergeor: viděl jsem to a kromě techn. zpracování mě to moc neoslovilo. možná to bylo tím, že jsem na to v tu dobu neměl náladu a podruhé už bych to pobral víc. kdoví |
|
|
sewo |
mno pred par dnami sa mi dostal do ruk jeden film a tak som si ho pozrel... vola sa "kto huli ten umi" asi to poznate ... bol som dobre vypeceny ale som sa zasmial ... haloooz :) |
|
|
MAIKI |
SEWO ::::::::::::::jo ten je fakt drsny ale na to komando se ale taky
podivejte! :-) |
|
|
n3x |
Na skouřenost je nejlepší "Pojďte pane, budeme si hrát". To je psycho jak cip!!! |
|
|
Dude |
"To známe pane, ty vaše hry jsou pěkně vypečené":D:D - mam teĎka na CD a je to fakt geniální:sun: |
|
|
PiosOne |
jj, je to boží, nemáte někdo kouzelnou zahradu? je to dělané v podobném stylu (animace, postavičky...) |
|
|
ZEta |
Teď jsem viděla dobrej film: Adamovo tajemství - Youg Adam, byla sem pořádně zhulená, ve filmu se hrozně sexuje a vůbec, zkouknete to.
Ale lepší jsou nenáročné komedie - tam to nemusíš tak stíhat a sledovat. |
|
|
ZEta |
Jinak doporučuji každou neděli myslím tak ve třináct hodin na jedničce či dvojce: Mistři českého animovaného filmu. Vždycky tam daj tak tři-čtyři krátký starý animáče
To je hrozný, koukám na to každou neděli, ale neudržím v hlavě jestli je to na 1, 2 nebo jestli je to vubec v jednu hodinu. Možná tak 5-10 min před jednou? |
|
|
Ibuprofen |
----===== SA MOT ÁŘI ======---- |
|
|
sewo |
ked ste poriadne vypeceny tak si skuste pozriet TELETUBIS to je fakt narez :) |
|
|
MAIKI |
11 z 10 huličů doporučuje BAYBLADE(nejdementnější seriál jaky sem kdy viděl a to včetně teletubies ........ti japonci zkouší kolik vydržíme) |
|
|
SperGeor |
Souhasím z MAIKIM, zkurvený japonci a ještě zkurvenější Final Fantasy :beer: |
|
|
Taker |
No teď sem skouk Scary Movie trojku a jako jóó :D Tentokrát parodie na Kruch a Znamení a taky pár dalších filmečků sem f tom postřech. Čárlý Šýn a Leslý Nýlsn - perfektní dvojka. Docela dobrá fofr-zábava :) |
|
|
Johnik |
Včera sme čuměli ( samozřejmě zmaštený jak holinky ) na 51.stát. Fakt hustý scény, vobčas totální rozstřel a rána do hlavy. Doporučuju. |
|
|
Taker |
4 rolník
Podle mě je to asi nejzdařilejší díl z celý série (hlavně skvělý herecký vobsazení) ale chce to znát ty parodovaný filmy jinak si to člověk asi moc neužije. No jestli se ti líbila jednička a dvojka tak bys neměl bejt sklamanej. Ale jak řikám je to taková fofr-zábava :) prostě koukneš, zasměješ se a deš dál :) (ostatně ty dva předchozí díly byli to samý :wink: ).
Ještě mě napadlo že bych tu moch vypsat ty největší hlášky filmu ale to by ste mě asi hnali :D |
|
|
sewo |
scary movie 3 ... vpoho film ale si myslim ze az moc parovany ... zasmejes sa dobre ale dej je velmi jednoduchy :) |
|
|
SperGeor |
Shodou okolností jsem se na scary 3 díval dnes. Je to dobrá šílenost..... Díval jsem se zhulený na kruh, to je ještě větší maras!!!!!! |
|
|
Killer_Queen |
Dneska večer jedu na Texaskej masakr motorovou pilou....Jsem na to zvedavej.Nekdo rika,ze je to dobry,nekdo ze nic moc.No..uvidime |
|
|
|
SAVE FUTURAMA
-------Megaspolečnost Fox přestala vysílat seriál Futurama. Jestli chcete, aby ho zase dávali, tak na tomhle odkaze je petice!!!
http://www.petitiononline.com/safu/ |
|
|
zfiře |
hele omrkněte si film "28hodin poté" nebo tak nějak seto jmenuje.trochu zuřivější rezident evil. jeto dost dobry:devil: |
|
|
dj dury |
jo 28 dni pote se to meuje spis :)))) ale je to fakt drs filmecek...taky doporucuju... |
|
|
|
Na tomhle filmečku jsem byl v kině, hlavně první půl hodinu jsem to vůbec nestíhal, je to fakt dost velký PSYCHO. |
|
|
MAIKI |
TAK NA TECH 28 hodin se podívám když to tak chválíte |
|
|
denny.way |
každopádně Kdo hulí ten umí |
|
|
Reewer |
Nej film (in high) je podle mne MAZANÁ HLAVA
Totální zkouřenej film je to TAKOVÝ psycho. Fakt strašný, vřele doporučuji..... |
|
|
SperGeor |
Kdo hulí ten umí je docela v pohodě........ |
|
|
Killer_Queen |
28 dni pote jsem videl....ale nejak zvlast me to nenadchlo.Vcera jsem byl na POSLEDNIM SAMURAJOVI-doporucuju :) |
|
|
Reza |
Já čumim na:Trainspoting,Human Trafic:D |
|
|
Zdena |
Jakejkoliv! Stejně je to jedno.:eek: |
|
|
Johnik |
Teď mi známej ukázal hustou věc, Beavis and Butthead, díl Vaya con cornholio, naprosto super, jeden se předávkuje Volt Colou a hodně hustě frčí. |
|
|
PORSCHAK |
Před týdnem jsem zhlídnul film Zvrácený, franc.film od 18 let, desetiminutová scéna análního znásilnění, až moc věrohodný a moc hustý, nechodit na to s holkou, po čvrthodině mi došlo, že jde pozpátku, dobrej děj.
Jinak taky fr.film Fuck me je moc dobrej, mezi mými kamarády je to kult. |
|
|
sewo |
hehe vcera som kukal tu bielu vdovu ... fakt haluz ... ale na konci som sa skoro rozplakal ked som videl ako palia tu obrovsku kopu fakt hustych sisiek :wink::) fpoho komedia |
|
|
Dude |
Johnik> Cornholio for my bunghole:frog::frog: - jo, ten je kultovní - jestli myslíš jak se přechlastá cappucinem v tej beatnickej kavárně - "Al pacino for my bunghole , more al pacino for my bunghole":D:D:D:D:D |
|
|
Johnik |
Vono těch dílů bude asi daleko víc, začnu si je shánět... |
|
|
SperGeor |
No jo, bílá vdova byla docela v klidu....... Škoda toho hulení :-((( |
|
|
Soundsystem |
Dneska davaj myslim ze na jednicce Pripoutejte se prosim 1. Kdo to jeste nevidel, ak se urcite kouknete je to opravdu husta komedie !!! |
|
|
Reewer |
Pripoutejte se prosim !!!!! čekal sem nejakou americkou splacaninu. Ale byl to ztrašně zkouřenej film.... ....teda spíš já sem byl strašně zkouřenej..... |
|
|
|
Jo, Připoujte se prosím jsem se taky nasmál. Jinak se ale nejradši v pátek v noci, když přijdu domu zmaštěnej, dívám na záznam z poslanecký sněmovny, a to se občas fakt nasměju, škoda, že už to teď dávaj jen někdy.
A tuhle jsem dělal palačinky, samozřejmě ochutnávka nutná, nejdřív jsem si v klídku kouřil na balkoně a koukal do lesa a pak jsem si pustil na dvojce čb film Holubice od Františka Vláčila - no ten film mě tak rozebral, že jsem se pak půl hodiny nemoh zvednout z gauče... V celym filmu je česky tak 10 krátkejch vět, fakt psycho |
|
|
Jardak |
Já rozhodně koukám na Červenýho Trpaslíka, protože ty úlety co tam dávaj jsou fakt drsný!!! |
|
|
devnul |
Ja pozeram na filmy po anglicky pretoze si neviem ani zapnut titulky. Vcera som pozeral Kod Navajo(Windtalkers) |
|
|
Killer_Queen |
Dnes(3.3.),20:00,TV NOVA-jedna z nestarnoucich BONDOVEK-Thunderball (1965)-to uz je doba.... S.Connery-je nejlepsi Bond,James Bond,kam se na nej hrabou ostani-Brosman a spol. :punk: |
|
|
ZMonica |
Jo, to me je jedno na co se koukam..do ceho se zakoukam, na to se koukam..:)ghighi |
|
|
ZMonica |
Killer_Queen: "To,že je jedna droga společností tolerována zatímco druhá nikoliv,vytváří předpoklady k tomu,aby byl každý,kdo marihuanu někdy okusil,společností určitým způsobem označkován a odsunut z jejího pohledu na okraj."
Nemůžu nic, než jen souhlasit..chytrá věta..Z hlavy, nebo (z prdele?:)ghighi) nebo od někoho jinýho?:) |
|
|
SperGeor |
Včera bylo Připoutejte se prosím 2.........taky docela maras :D |
|
|
Dude |
jj, ten byl výbornej:D:D:D - jenže hned potom sem si dal kryptofašistu Karasa v Kotli a bylo po náladě:mad: |
|
|
Janghala |
Ja se nejradsi divam na Kokain,Bila vdova,Kdo huli ten umi to sou totoz nejlepsi film |
|
|
|
ja si najradšej pozriem...pernikovu vez,trainspoting,kto fajci ten vie,,,tip na vytrvalost-underground-oplatí sa |
|
|
Johnik |
Nedávno sme koukali na 51st state. Hustý a docela i zábavička. Obzvlášt tupej rusák jako gorila. |
|
|
Killer_Queen |
Videli jste DRŽ HUBU?Predevcirem jsem na tom byl-mazec.Smejes se od zacatku do konce.Hraje tam Jean Reno a Gerard Depardie(jestli se to takhle pise).Depardie ma neuveritelny hlasky!!! :) |
|
|
UdL |
Už 2x jsem se díval během jednoho týdne na Cestu do fantazie (Spirited Away) - je to animovaný japonský film. Lepší film po špeku jsem ještě neviděl... Tohle vás určitě rozseká, kdo máte možnost, neváhejte!!! :-) |
|
|
clothinguntero |
už jste vyděl někdo taxaský masakr motorovou pilou v sobotu si to dám ale prej je to fakt brutus tak doufám že to vydržim až do konce |
|
|
vrrn |
všechny Linchovy filmy-the best (Eraser head fakt psycho..)
Requiem for a dream
největší masakr=teleshoping a samozřejmě klasika-všechny
filmy Monty Python´s
jo a ten texasky masakr,kámoš na tom byl, prej hroznej brutál,ale jinak pičovina, ze to svět neviděl...huik! |
|
|
PiosOne |
texaský masakr je něco jako Jeepers Crepers -> kokotina |
|
|
Art |
No, mě Texaský masakr docela potěšil, sem tam nějaká nechutná scéna, občas vtip, a jedna profesionálně prostřelená hlava a taky kilo hulení v autě... |
|
|
lister |
V posledni dobe sem videl jeden opravdu dobrej film - Blow. Neni to zadna novinka ale ke me se destal az ted a byl sem z neho fakt nadsenej.
No a ted mam na disku jeste jednu specialitu. Je to kratkej surrealistickej snimej z roku 1929 od rezisera Luise Bunuela, scenar napsal Salvador Dali a jmenuje se to Andalousky Pes (Un Chien Andalou). Garantuju zazitek na celej zivot... |
|
|
dote |
Husty je bratrstvo neohrozenych takovej film/serial |
|
|
Dude |
jsem si právě vzpoměl na jeden z nejúžsnějších filmů, kterej sem v životě viděl - francouzskej fim - 8.den - je to o úsp. byznysmanovi, kterej se naprostou náhodou potká s úžasnym mentálkem z ústavu, začne poznávat jinej pohled na svět - no snad jeden z nejkrásnějších filmů, který jsem viděl:frog:
běželo to alespoň 2x na ČT2 - kdyby to něgdo měl v počítači, please PM me!!!! |
|
|
clothinguntero |
Tak sem na tom byl no docela fakt masáš jinak píčovina.:DMálem sem se poblil:DJeště že si z toho skoro nic nepamatuju:smoker: |
|
|
Johnik |
Včera vod osmi na ČT1 dávali 2 naprosto hustý komediální příběhy, první byl vod soudu a v tom druhym synek vodpálil rodiče. Fakt příjemnej večer... |
|
|
Chemik |
to DUDE
Já jsem ten 8.den viděl dneska, pouštěla ho nám prof. ve francouzštině a zas tak mě nenadchl. A zhulený bych se na to nechtěl dívat už vůbec, to bych se moc vcítil do toho dementa a cítil bych se blbě(jak dement).
Nejlepší jsou komedie, kde se třeba aj fetuje. Např. Černá kočka bílý kocour, to je hrubý film. Chorvati tam chlastají, boháč pořád koksuje a dělá pičoviny a poldové jednou dávají brko. |
|
|
canman |
nuda v brne je nejaka divna ja se ad koukam na brak ,how high.. |
|
|
PiosOne |
mě se Nuda v Brně celkem líbila, ne že by to byl nějaký hit, ale třeba takové Pupendo mi přišlo horší |
|
|
PiosOne |
g420: jj, Cibulková je vážně jedlá roštěnka |
|
|
koupala |
Ja nedavno videl oba dily Kostky,zhuleny samozrejme,to je shiza film,behaly mi hlavou podivne myslenky,uf.
Taky se mi nedavno moc libila Jedna ruka netleska,takovy nenarocny film pro zasmani :) |
|
|
koupala |
Taky se mi libily takove ty kreslene pohadky od Disney,ted nevim jak se to jmenuje,ale furt tam behal naky ptak a kojot ho chtel sejmout, tak vymyslel vselike dumyslne pasti a sam to vzdycky osral,chudak...to jsem se vzdycky nasmal |
|
|
drinker hulič |
g420: to sem ani nevědel že 1984 bylo zfilmováno - ale knížka je skvělá! napsal to v roce 1948 (přesmyčka tvoří i název) a pak hnedka někdy umřel.
tak sem si to našel na imdb.com a myslíš radfordovu verzi z roku 1984 (příznačné)? |
|
|
dj dury |
citace: |
Původní příspěvek od Killer_Queen
28 dni pote jsem videl....ale nejak zvlast me to nenadchlo.Vcera jsem byl na POSLEDNIM SAMURAJOVI-doporucuju :) |
no posledni samuraj...fakt nic moc...nedoporucuju :( |
|
|
PiosOne |
g420: nemám doma sice hobita, ale první animovanou verzi pána prstenů, tak kdybys o ni měl zájem, tak to nějak domluvíme |
|
|
Taker |
No já byl teďka naposled f kině na Gotika - huhuhůůůů bubáci a duchovéééé :vampire: :)
Řek bych něco mezi Kruhem a Šestým smyslem. Ale jako jóó, ty prachy za to stály! Sranda byla jak lidi strachy skoro křičeli, asi slabý nátury :) |
|
|
UdL |
Taker: na filmu Gothika jsem byl v pátek v kině... Byl fyzicky, duchem vůbec... :-) Před filmem jsme dali docela pekelný bambo, který mě totálně rozsekalo... Viděl jsem jen začátek a závěrečný titulky. Ne, že by to byla blbost (to říct nemůžu, když jsem neviděl), ale byl jsem tak rozsekanej, že jsem to komplet prospal. :-) Druhej den jsem na to chtěl vzít jednu roštěnku, ale jelikož jsme si dali bambo, tak už jsem nechtěl podruhé vstoupit do stejné řeky. No - počkám na dvd. |
|
|
UdL |
Jinak všem doporučuju film DRACULA z roku 1992 od Coppoly na dvd. Výbornej zvuk, výborná atmosféra - prolínají se tam temné hororové pasáže s téměř zasněnými kompozicemi připomínajícími tajemnou pohádku... |
|
|
Killer_Queen |
Taker,Udl: Gotika me nejak zvlast nenadchla....Podle ukazek a co jsem slysel jsem to proste cekal lepsi.Nasralo me,ze jsem hned vedel,jak to skonci...ze ten tlustoch znasilnoval ty holky atd.
Ale celkove to nebylo zase tak zly :) |
|
|
Killer_Queen |
dj dury: Co se ti nelibilo na POSLEDNIM SAMURAJOVI?Nemelo to chybu.... |
|
|
ZMonica |
Nuda v Brně, moc dobrej filmeček..:) |
|
|
Chemik |
Viděli jste Podfu(c)k, režíroval Guy Rutchie? Je to trochu s nadhledem o anglickém podsvětí, nelegální zápasy, vraždy a pachtění po ukradeném diamantu, vše s decentní dávkou humoru. Ale myšlenka je, že každý vyjebává s každým a nikomu se nemá věřit. Což je i obvyklé mezi lidmi pohybující se kolem konopí (bohužel). Docela stojí za to. |
|
|
|
Podfuck je dobrej :)
Ale nedávno sem zhlédl dva filmy. A to Americkou krásu - tomu filmu bych dal, ač to nikdy nedělám, tak 10/10. Film mě úplně dostal. Můžu jen doporučit. No a druhej film byl Donnie Darko. To je taky docela zajímavej. |
|
|
rastajohn |
co taqhle TEXAS CHAINSAW MASACRE.Zrovna dneska sem si ho vypalil a neni to spatne B)
Nebo RESIDENT EVIL,
STRACH A HNUS V LAS VEGAS,
PHONE BOOTH. atd atd....tedka je spousta dobrych filmu |
|
|
|