indoor venku, zkušenosti?? postřehy?? - Klikni zde pro originální téma |
outdoorista |
zrovna mám venku Jacka Herera původem od Sensi seeds který je kontrolovaně opylováván(JHxJH) od roku 2007 jen outdoor,a musim uznat že síla se nezměnila,ba naopak,genetika si zřejmě zvyká na naše venkovní podmínky,a její květenství nastupuje každým rokem dříve,v roce 2007 jsem sklízel někdy po půlce listopadu,rok na to už byl uplně zralý koncem října a minulý rok byl zralý začátkem až v půlce října,voní stále svěže a každoročně pocukrovaný je to druh:leaf:
bohužel náchylnost na plísně je stejná,možná že čím dřív dozrává,čímž má šanci víc si užít sluníčka v květu,tím více má ty paldy tvrdé a když jednou zaprší je zle.Plíseň nemilosrdná se šíří příliš rychle než aby to člověk zaznamenal na poli kam chodí 1x týdně,když plísen pohltí paldu velikosti klobásy za 3dny:rolleyes:
Jinak indoorum se venku nebránim,ale až na některé odrůdy sativ,osobně preferuji indiky... |
|
|
smrk |
outdoorista..tleskám a oceňuju. Pěstovat jacka out chce hodně odvahy a zkušeností. Moc Ti přeju, ať ti i letos dokvete a díky za inspirující příspěvek. Chystám se na něj už léta a teď si mě přesvědčil..Plísni se ale holt neubráníme.. |
|
|
monocool |
Letos jsem hodil na zahrádku pár klonů white widow od kamaráda. Zatim se mají k světu, jenom doufám, že dojedou...Trůněj pěkně na końskejch hovnech a ještě jim přidávám wuxal super. Má někdo zkušenosti s ww pěstovaném OUT? Dnes vyfotím a hodím sem pár fotek.. |
|
|
pitrs |
Chronika jsem jel předloni. I když počasí stálo za hovno tak skoro dozrál. Sklízel se koncem října a téměř bez plísně. |
|
|
outdoorista |
ted nad tim tak uvažuju a musim uznat že kytky z řízků mi dokvítaj venku rychleji než ze semen pokud jde o indoor strain.... |
|
|
monocool |
tak jsem ty moje kyti vyfotil až dnes těsně po bouřce. Až na ty dvě vysoký jsou to WW a vypadá, že se maj pěkně k světu. |
|
|
The jackal |
Zdravím grower komunitu,
Mal som vonku tento rok Orange bud, White widow a Skywalker - vsetko od banky Dutch Passion. Najlepsie dopadli OB (3kusy) stihli dozriet do polky oktobra, celkom dobry objem kvetu aj orosenost, WW (2kusy) jedna krasne dozreta v polke oktobra, zacala kvitnut ako prva zo vsetkych rastlin, kvety redsie ale super orosene, druha zaostavala o dobre 3 tyzdne...
Skywalker...to som ani nedufal ze z neho nieco bude ale nakoniec ohromne prekvapil, palice ako posypane cukrom, male ale zhutnost nadpriemerna, zacal kvitnut v polke septembra a za mesiac to vyzeralo nehorazne dobre...vynos nic moc ale kvalita prevazila kvantitu... |
|
|
Interista |
ahoj jsem novacek a poprve co jsem zkusil zasadit...Passion,frisian dew a shaman
http://www.2i.cz/352bf2d80b
mam pocit ze to uz zacina kvest a mam to myslim akorat 5.tyden a pristi tyden to chci dat ven...nepodelal jsem neco kdyz uz to kvete? Mam to za oknem kde sviti slunicko max. pul dne...a jeste bych se chtel zeptat jake hnojivo doporucite jak na rust tak na kvet(max. oboje do litru) a ten Frisian Dew je nejakej zabrzdenej :o(
dekuji moc za odpovedi a kazda rada dobra
http://www.2i.cz/534d94be6d
http://www.2i.cz/425c85af7c
http://www.2i.cz/243ae3c91a |
|
|
Pan Ker |
Interista: To seš v řiti. Už ti kvetou a je způsobeno brzkým vysazením. V době kdys dával klíčit pravděpodobně venku rostly tak možná sněženky a bledule a ganja má ještě hlubokou zimu. Je nesmysl spěchat a lidi se nikdy nepoučej a začínaj sázet s prvním pěkným dnem. Každopádně už s tim teď nic moc neuděláš - pokud se vůbec vrátěj na růst budou zmutovaný, nevitální atd. Pokud máš ještě jiný semena doporučuju dát klíčit;)... |
|
|
Interista |
Si delas srandu ze? S tim uz fakt nic nejde udelat? A co te Frisian Dew? Ten vypada jeste v poho ne? |
|
|
Pan Ker |
FD už taky nakvetjtá, ale měl by se snad vrátit k růstu. S těma ostaníma nevim nevim, srandu si fakt nedělám... |
|
|
Interista |
A co s ti mam teda delat? Chtel bych to jeste nejak zachranit...mam k tomu vztah...chjo |
|
|
Pan Ker |
Nic jinýho než čekat co se bude dít nejde - buď dokvetou nebo se vrátěj k růstu, ale nebudou co by byly... |
|
|
Interista |
Ach jo..a neco pozitivnejsiho? :) jsem smutnej |
|
|
frek |
citace: |
Původní příspěvek od Interista
Čau,
Asi bys měl zkusit vysadit nový. Pokud se Ti vrátí do růstu, budou to fakt takový divný mutanti. Fakt nevim, kam všichni spěcháte.
ALe teď něco pozitvního. Jestli nechceš mít postiže, vysaď nový a tyhle zatemňuj. (perioda 12/12). Nepřídeš o ně a ještě bude nějaký to g. :) :) |
|
|
Interista |
Cau, co to znamena mutanti? V cem to bude horsi? Co kdybych to jen tak nechal porad za oknem co to mam a koupil si treba rizky? |
|
|
Hlava |
No , hodněkrát sem dával ven ST3 kterej byl taky nakvetlej , pak z toho vystřelili nový šlahouny a vyrostlo to parádně http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=412425 , ty stožary vzadu jsou z toho ale to mám tu genetiku létama ověřenou :D:D , jestli nemáš nic jiného , sice je to dost nakvetlý , dej to pod světlo 18/6 musíš ale dodržet periodu , když se zadaři , poroste to dál , možná to zmutuje , možná to bude dobrý , jelikož je to ze semínka , tudíš nevíš jestli to bude v pohodě , tak bych se na to vybodl , to už je loterie .
Nicméně jestli nic jiného nemáš a nebudeš kupovat tak ti nic jineho nezbyde , než se to pokusit zachránit . Je to dost pozitivní ?? :D:D |
|
|
Interista |
ne pujdu do neceho noveho (nejakej rizek)....to je pocit jako bych zabijel svoje deti :( ale snad se nakonec zadari...hlavne diky za info. jsem zase o neco chytrejsi :) |
|
|
cernymi |
zdravím vespolek! má někdo zkušenosti s odrůdou Skunk N1 (např. Royal Queen Seeds) venku?
díky |
|
|
andrejslavomir |
Zdarec, chtěl jsem se jenom zeptat, protože jsem zbrkly debil, a chtel sem si rychle objednat seminka ( protože mi ty moje nejak nevykličily) tak jsem si je objednal z toho shopu 5semen.cz, ale debil jsem si nevšim že jsou indoor a ja je pestuju venku, jak jsem si to tady pročital, tak jsem z toho jelen, jeden řika že je to v klidu a druhy že zas ne, tak jsem se chtel zeptat jestli nemate někdo zkušenosti s Brainstormem od Dutch passion. Dikes moc za odpoved:)
EDIT: joa ještě jeden maly dotaz, je to sice krapet mimo mísu, ale vadí kytce, když je za oknem? myslim vevnitř, v tom smyslu, jestli to sklo neubira tomu zařeni a kytka pak třeba nevyroste jak ma. pěstuju už par let outdoor a chtel jsem zkusit jednu kytku doma. diky:) |
|
|
|
Ahoj všem... nemáte někdo zkušenosti s překrejváním kytek černou plachtou????... Mám ve foliovníku krásné dvoumetrové keře ale pokud je nechám dál v růstu tak začnou vrchy olizovat plachtu a není nic dobrého.... Kytky jsem pravidelně sestřihával ale prostě se daří :-) Přemejšlel jsem o nějaké chemce která automaticky kytku přepne a už tolik neroste ale zkušenosti s tím nemám... nebo jen přes keře přetáhnout nějakou lehkou síť ale bojím se rozlámání větví.... a v neposlední řadě že bych celej foliovník přetahoval černou plachtou a vytvořil absolutní tmu.....samozřejmě jsem si představoval odkrejvat tak ráno v 8:00 a večer v 20:00 zakrtejvat......samozřejmě teplota by se vyřešila nějakým ventilátorem ...ale nevím jak budou reágovat kytky na tmu když přirozeně by měli ještě růst...a nebyl by problém i s ostrým poledním sluníčkem? přece jenom na konci léta už sluníčko svítí jinak než teď ..................díky za všechny informace,rady a vaše zkušenosti! Osvin
pokud se problém zadaří vyřešit vložím i foto |
|
|
lostypos |
čus, dá se ovlivnit začátek květu, změnou hnojiva (růst/květ) ? |
|
|
zhuleny cap |
mam venku super lemont haze kytka ma 3 metry stale tam nechtely rust palice tak jsem udelal velkou konstrukcci a kytku zakryval po 14 dnech jsem zaregistroval ze kytka zacina jit do palic ale nevim co ted dal mam kytku dale zakryvat nebo uz jsem odstartoval dobu palic a kytka uz vklidu dozraje nebo se palice zastavi vubec nevim doufam ze mi tu nekdo poradi |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od zhuleny cap
mam venku super lemont haze kytka ma 3 metry stale tam nechtely rust palice tak jsem udelal velkou konstrukcci a kytku zakryval po 14 dnech jsem zaregistroval ze kytka zacina jit do palic ale nevim co ted dal mam kytku dale zakryvat nebo uz jsem odstartoval dobu palic a kytka uz vklidu dozraje nebo se palice zastavi vubec nevim doufam ze mi tu nekdo poradi |
Zdarec čápe, mrkni jakou parádičku nám tady bezdech připravil, dneska to dělá nějakejch 13:44 od východu k západu slunce. Pokud máš ještě nervy na to pár dní tu obryni zatmívat, tak se toho neboj. A pokud se na to vydlábneš, tak se podle mě taky nic nepose*e, hodně zdaru;) |
|
|
zhuleny cap |
dika za radu ja to kazdopadne do soboty zakrejvat budu pak to prdim ale uz si nikdy nekoupim indor jako kytka ma kolem 3 metru ale siroka je nehorazne a tak si nedokazes predstavit co to bylo za masakr stavet konstrukci trvalo mi to nekolik dnu nez jsem to postavil
jeste mam par dotazu snad mi stim pomuzes kytku jsem jeste ani jednou nepohnojil je v zemi kde 20 let se chovaly slepice zem je az moc prehnojena od kurincu ale nedavno jsem slisel ze se pouziva cristalon gold na kvet ale mam obavy at se kytka neprehnoji kazdym rokem pestuji cestinky a vzdycky jsem mel paldy obrovske a nikdy jsem to nehnojil ale ted nevim co stim vzorkem je to docela novej model a tak mi malo kdo poradi
co mysliz hnojit nehnojit??????
a mam taky obavu aby kytka nezacla hnit nebo neumrzla prece jenom pokud vse pujde dobre na konci rijna budu sklizet to uz je dost pozde??? |
|
|
lostypos |
v Období (21.9.-30.9.2011) hlásí přízemní mrazíky
, můj skunk1 od Dutch pasionu teprv začal dělat paličky, snad nezmrzne...
co vaše indoory venku, jak jste na tom? |
|
|
opicca |
na dvou kytkach paldy jak svine zbyle preply pred 10dny |
|
|
Namy91 |
nazdar groweri.. , ja mam svoje prve dve rastlinky, no bohuzial nahodne sa mi dostali do ruky lebo vtaciky mi dosniesly semienka :D :D :D ... takze prave tieto dve semienka mi vyrastli, su z toho pekne dve 60cm kvetinky, jeden samec a samica.. samozrejme opelene :D lebo nemam zatial viacej... neviem ale co je to za typ preto sa chcem spytat... mam to uz odfotene.. :D
mala aj druhu vetvu ale ta to nezvladla :( ... tak som ju pouzil ako odrezok a zije iked je slaba.. |
|
|
opicca |
sativa nebo indika toe celkem jednom paklize tam mas samce je vsechno spatne |
|
|
Namy91 |
tak toto je ona... :D co poviete? |
|
|
Namy91 |
Původní příspěvek od opicca
sativa nebo indika toe celkem jednom paklize tam mas samce je vsechno spatne |
jeden samec a jedna samica (opylena samcom) ;) |
|
|
lostypos |
skunk1 od Dutch pasionu |
|
|
Interista |
reaguji na tohle...asi z jara
ahoj jsem novacek a poprve co jsem zkusil zasadit...Passion,frisian dew a shaman
http://www.2i.cz/352bf2d80b
mam pocit ze to uz zacina kvest a mam to myslim akorat 5.tyden a pristi tyden to chci dat ven...nepodelal jsem neco kdyz uz to kvete? Mam to za oknem kde sviti slunicko max. pul dne...a jeste bych se chtel zeptat jake hnojivo doporucite jak na rust tak na kvet(max. oboje do litru) a ten Frisian Dew je nejakej zabrzdenej (
dekuji moc za odpovedi a kazda rada dobra
http://www.2i.cz/534d94be6d
http://www.2i.cz/425c85af7c
http://www.2i.cz/243ae3c91a
Interista: To seš v řiti. Už ti kvetou a je způsobeno brzkým vysazením. V době kdys dával klíčit pravděpodobně venku rostly tak možná sněženky a bledule a ganja má ještě hlubokou zimu. Je nesmysl spěchat a lidi se nikdy nepoučej a začínaj sázet s prvním pěkným dnem. Každopádně už s tim teď nic moc neuděláš - pokud se vůbec vrátěj na růst budou zmutovaný, nevitální atd. Pokud máš ještě jiný semena doporučuju dát klíčit...
citace:
Ach jo..a neco pozitivnejsiho? jsem smutnej
Čau,
Asi bys měl zkusit vysadit nový. Pokud se Ti vrátí do růstu, budou to fakt takový divný mutanti. Fakt nevim, kam všichni spěcháte.
ALe teď něco pozitvního. Jestli nechceš mít postiže, vysaď nový a tyhle zatemňuj. (perioda 12/12). Nepřídeš o ně a ještě bude nějaký to g.
TED VYPADAJI TAKHLE:
http://2i.cz/2i/i/4e7cc7b2/c5ac5a21...1c63e14c7.f.jpg
http://2i.cz/2i/i/4e7cc7d1/97ffe663...2f50d27f4.f.jpg
sorac za kvalitu je to jen z telefonu...jak poznam ze to mam uz susit?
diky moc |
|
|
Interista |
me ty obrazky jdou a dal jsem to sem proto ze tady jsem zadal prvni prispevek...omlouvam se |
|
|
witchie |
no já zkoušel hodit ven critical + a na květ jsem ho šoupnul do skříně a byl jsem výsostně spokojen navíc to mělo pozitiva z každýho stavu...tuhá zkouřenost indiky a vysmátost, energický stav sativy :) |
|
|
SakulVonRamlak |
Ale urcite ano...Tento rok som fajcil Belladonnu pestovanu v kukurici a bolo to to najlepsie co som fajcil....chut neskutocne dobra a high by som povedal ze az stoned...:P...ja som ju chcel tento rok ale bohuzial Out of stock aj vo Viedni... |
|
|
Tommy |
Zdravim, vykvete venku Bílá vdova. Díky |
|
|
Tommy |
Zdravim, vykvete venku Bílá vdova. Dík |
|
|
Tommy |
Zdravim, pokvete venku Bílá vdova. Dík |
|
|
MaaaYaaa |
Původní příspěvek od Tommy
Zdravim, pokvete venku Bílá vdova. Dík |
a) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát
b) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát a určitě by se to dalo dát do lepšího threadu
c) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát, určitě by se to dalo dát do lepšího threadu a měl jsi k tomu napsat víc informací než jenom "Bílá vdova" (banka, podmínky pěstování, kdy hodláš zasadit, jak se hodláš starat..)
d) ANO, pokvete! Pokvete ti tady i banánovník s ananasem když bude dobrý počasí.. |
|
|
vendiz |
Původní příspěvek od MaaaYaaa
a) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát
b) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát a určitě by se to dalo dát do lepšího threadu
c) jsi mentos, protože jsi to sem dal třikrát, určitě by se to dalo dát do lepšího threadu a měl jsi k tomu napsat víc informací než jenom "Bílá vdova" (banka, podmínky pěstování, kdy hodláš zasadit, jak se hodláš starat..)
d) ANO, pokvete! Pokvete ti tady i banánovník s ananasem když bude dobrý počasí.. |
Zbytečná agrese ne?
třeba se mu ten příspěvek co vložil jen nezobrazil. |
|
|
Tommy |
MaaaYaaa!!
Ty šašku jen jsem se chtěl zeptat po 4 letech zda mi pokevete Bíla vdova ve venkovním prostření. Snad je jedno v čem a jak to pěstuju. Jestli tě to zajímá tak bud tak slušnej a napiš to jinak debílku. Protože bych tě nejrači za to nakop doprdele! |
|
|
MaaaYaaa |
Koukám, že jsi se nepoučil z variant a, b ani c.
Všiml jsi si tam ale toho d)éčka, puso? :-* tak za tim si stojim, a to je moje jasná odpověď ke tvýmu (blbě formulovanýmu, viz moje abc) dotazu :)
MaaaYaaa!!
Ty šašku jen jsem se chtěl zeptat po 4 letech zda mi pokevete Bíla vdova ve venkovním prostření. Snad je jedno v čem a jak to pěstuju. Jestli tě to zajímá tak bud tak slušnej a napiš to jinak debílku. Protože bych tě nejrači za to nakop doprdele! |
|
|
|
vimnevim |
MaaaYaaa!!
Narozdíl od tebe to MaaaYaaa napsal vcelku vtipně a má pravdu ! Protože kvůli takovejmhle nesmyslnejm dotazům je to tady nepřehledný !
No a tvoje reakce je 100 X neslušnější než ta Maaayovo ! Trochu soudnosti bych doporučil a za svůj přihlouplej dotaz se můžeš zlobit akorát tak sám na sebe !
edit : abych nebyl OT tak moje zkušenost je, že když se povede podzim a dobrý místo, dozraje ledacos. Na druhou stranu už se mi stalo, že mi kytky přemrzly první týden v září a nedozrála ani ganja ! |
|
|
|
spíš po 4 letech bys měl vědět, že vdovy je tady v outdoor sekcích dost a dost :) stačí hledat... pokvete, jestli pořádně vykvete, to už záleží, mně se nepovedla, kdysi jsem jí zkoušel s kámošem, ale to není směrodatné... |
|
|
|
|