indoor venku, zkušenosti?? postřehy?? - Klikni zde pro originální téma |
ddt |
Rasliny je dobre pred tym ako ich dame von utuzovat napriklad tym, ze ich pocas dna budeme davat napr. na balkon a na noc este dnu. Casom mozme obdobie pobytu rsatliniek von stale viac predlzovat cim dojde k ich postupnemu priviknutiiu tymto podmienkam a malo by sa aspon z urcitej casti predyst spominanemu soku a naslednemu docasnemu ci trvalemu zastaveniu rastu.
Vysadzanim von v polke mája (květen) sa nic neskazi skor naopak. Pocasie uz poskytuje istejsie podmienky pre vytalny rast konope a este vonkoncom nie je neskoro na to aby sme sopestovali 2-3 merove rastliny, samozrejme zaleziac od odrody.
Vlhke pocasie sa javy ako vcelku vyhodne pocas vegetacnej fazy kedy rastlina potrebuje znacne mnozstvo vody pre intenzivny rast.
Pocas kvitnuria samozrejme rastlina potrebuje taktiez prisun vody, no tento prisun je vyhodny bez zrazkoveho spadu. |
|
|
jumpp |
jak pise ddt je dobre je ochlazovat a jak pise davat na balkon nebo ven ja sem to delal asi tak ze nechaval sem otevrene okno aby na ne tahlo protoze parsky slunicka i kdyz je venku zima tak pres sklo pusobi jako optcika lupa a venku muze byt sotva 10 stupnu a za oknem muze byt tech stupnu 40 takze ja oteviral okno potom na balkon a pak ven a ted uz to je na nich dal sem jich jen 5kousku takze jeste nekolik jich sidli doma a jeste neco pribude:D takze doufejme ze nam bude prat a slunko pekne hrat.... |
|
|
L0TR |
Cua docela by me zajimalo jestli venku zastipujete kytky, pro indoor je to jasny, ale pro outdoor >?
Vyplati se to vubec ....... |
|
|
Cicmon |
lotr: to zalezi na tom, jak chces mit kyti vysoke ;),,, jinak pokud zasadis brzo (duben/kveten), tak se zastipovani vyplati vzdycky :)... koukni se do threadu v mym podpisu - afghan byl zastipovanej a byla z neho takova pekna koule a gws jsem nestipal, pac sem sadil az v cervnu a byl to takovej vanocni stromecek :) |
|
|
L0TRIK |
No mam kvetinky tak kolem 2-3 patra ma to cenu to pak stipnout ???
Sem nekde cet ze se rust zastavi az nekdy na 14dni a to je pro outdoor SMRTELNE DLOUHA DOBA..... |
|
|
Cicmon |
Jak jsou ty patra od sebe? Sice se na chvili rust zastavi, ale to znamena, ze kyti budou nizzsi a zas na oplatku budou mit vic vetvi -> palic ;) |
|
|
L0TR |
no jsou od sebe tak kolem 5cm =p)
ale mam problem kytky budou na primem slunku od rana tak do 4hodin pak uz slunko sviti prez stromy , mam to totiz v lesni skolce .....
proto se toho zastaveni rustu tak bojim =o) |
|
|
zaya.cz |
nemeli ste venku nekdo modely s pomerem 50%indica-50%sativa??myslite že to ma neaky vliv?? |
|
|
Cicmon |
lotr: zastrihni a neboj se ;) |
|
|
jumpp |
tak ze by nam zasvitilo na lepsi casy..... bylo by to fajn nebo snad ne??? ja mam 2tydny venku kytky teda jen 5ks ale nejak dobre to nesnasej hlavne u nas prizemni mreziky tech ted bylo snad kazdy den tak od -1 do -3 °C takze je to fakt na hovno jedna ma pres 40cm a ta je v klidu je taky ze semene ale rezum se to nelibi snad to rozdejchaj jeste to docela de nevim nevim na vysocine bez predpestu vrele doporucuji:D jumpp. |
|
|
MF23 |
Jak velkej kvetinac potrebuju, kdyz chci aby mi v nem kytka v pohode rostla az dokud se nezjisti jestli je to samicka? |
|
|
jumpp |
hej MF23 nechapu muzes mit malej kvetinac ale i velkej:D jen podle toho jakou ji budes davat periodu svetla tak ti bud zacne kvist nebo to necha az se zacne skracovat den ale pozor me minuly rok nektere modely bez zastinovani nezacali ani kvist!!!!:eek: cim vetsi das kvetinac tim vic kytka povali misto na koreny=schopnost vice rust....asi tak |
|
|
Hanyz |
Cao chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s K2 venku. Mam moznost rizku, tak bych toho rad vyuzil nez od nekoho rizky kupovat. |
|
|
oton |
L0TR: jestli ti slunce bude pálit od rána do 16h tak je to naprosto v pohodě! |
|
|
L0TRIK |
Cus letos sem rozjel svuj prvni outdoor ve velkym cca 35kytek z toho 14 supr modylku a zbytek noname....
Kytky sem predpestoval a uz je mam 14dni venku meli zhruba tak mezi 3-5 patrem vcera sem prisel na pole a vsechny byli uschle ( ,tyden predtim sem je pohnojil krystalonem start a vrsek pudy posypal dolom. vapencem mel sem totiz ph 5,5-6 !!!
Je to tim ze byli este moc mali na pohnojeni nebo to bylo tim dolom. vapencem - meli uplne vyzrane korinky jak od kyseliny btw-tak od kolikatyho patra mam hnojit krystalonem >?[by the way pestuju v 60l pytlich]
A co ted mam este 20 nonamu za oknem muzu je normalne hodit do tech pytlu nestane se to same ???
Nebo mam tu pudu v tech pytlich trochu rozmixovat .... |
|
|
oton |
no jestli byly kytky v pořádku a hlína taky, taktéž zálivka, prostě jestli třeba neuhnily kořeny z přelití, tak jsi jim tam těch chemek dal asi moc, mě se to nikdy nepodařilo (totálně zničit kytky hnojivem, či vápencem) maximálně se mi podařilo přepálit již velké "dospělejší kytky" a to se srovnalo když sem přestal okamžitě na nějakej čas té kytce hnojit
pokud používám doporučené dávky od výrobce (pokud jsou kytky ještě menší, tak hnojim až později a třeba poloviční dávkou) tak sem jim nikdy neublížil
ale taky ti je mohlo něco napadnout, to se tady nedá přesně říct |
|
|
L0TRIK |
A co ty nove muzu je tam normalne prcnout nestane se to same >? |
|
|
oton |
no jestli to máš v pytlích, tak se stane to samý, protože ta půda je přehnojená (pokud to teda bylo tim přehnojením, to fakt nevim!) a nevim jestli by momohlo prolití čistou vodou... |
|
|
jumpp |
zdravim LOTRIKu:)
hele je sem jeden rok mel taky kytka v pytlich a moc se to neosvedcilo, v pytly se nehorazne ohreje teplota a koreny nemuzou a tudiz pojdou kytka starasne rychle usych nebo tak to bylo u me.....
ja mel ty pytle na zemi proste klasika a musim rict ze nic moc dobryho uz lepsi 20l kyble a vic:D mej se neco na te teplote bude asi:wink:
jumpp. |
|
|
oton |
jo jo jumpp má pravdu jestli jsou to černý pytle, tak se ze sluníčka hodně vohřejou a ty kořeny asi pak dostávaj silnej kotel |
|
|
Deckardph |
Omlovam se ze se zeptam tady ale pripadne me to nejlepsi jedu jacka herrera ve sklenicku a predpokladam jak tu kazdy tvrdi ze herrer ve skleniku nedozrava tak sem si poridil Superbud pro jistotu nechci odpovedi typu superbud je karcinogeni sracka a pod ale o co me de chtel sem se zeptat jestli mejm kytkam v tom sklenicku bude vadit kdyz je prepnu na kvet superbudem ale venku to bude mit spatnou fotoperiodu proste to nebude mit tech svejch 12/12 pro kvet ale bude to mit vic svetla jestli to z ty kytky neudela hermouse nebo to bude mit naky negatyvni nasledky dik PEACE |
|
|
weed is my life |
2 Deckardph
nejsem nak moc zkusenej s pestenim modelu jako je jack ....
ale kazdopadne gdyz tu kytku jednou donutis kvest .. a je jedno jak jestli tim BUDem nebo staci myslim ethanol tak proste musi dozrat i gdyby to melo trvat pulrok (gdyz kvete na jare - to je nejlepsi) ale ta perioda je taky dulezita... u skleniku je dobry to zakrejvat. spis musis mit stesti na podzim a aby ti to urodilo dobrej vynos musis nechat nejdyl prave periodu podzimu.... pruser je ze v lete to de ale v zime uz svetlo nevycarujes ........ ..... |
|
|
Deckardph |
Ok takze sem to snad pochopil spravne ze kytce kdyz ji prepnu na kvet nakym pripravkem a ne zmenou fotoperiody nevadi vice svetla a neprepne se spatky na rust nebo z toho nebude hermac |
|
|
oton |
Deckardph: tak hlavně nevim jak se přepíná kytka na květ přípravkem, jestli to za něco stojí, a jestli to neni nějaká brutal sračka chemická, nezapomeň, že to pak dáváš do plic
přepnout kytku na květ zásadně fotoperiodou, kterou musíš dodržovat, tvrzení že kytka jak jedou začne kvést tak dokvete a musí dokvést je velká blbost, už několikrát jsem viděl nakvetený kytky v klidu přejít zpět do růstu
když nakveteš kytku a sluneční perioda se už skoro blíží k hodnotám květu a né růstu, tak sice kytky furt kvetou ale tak nějak na půl respektive na hovno, palice řídký vytahaný, no podle mě se to ani nevyplatí nakvejtat brzy, pokud nemáš možnost dělat krátkou fotoperiodu na květ, a to asi ve skleníku moc nejde
osobní zkušenosti mám a to zejména s kytkyma na parapetu (venku za oknem) a právě když jim dávám 12h tmy, tak kvetou jak zběsilý klidně v červnu, kdybych ale přestal zatemňovat a myslel si, že to třeba po 3 nedělích na květu, kytky dokvetou sami i při periodě na růst, tak se mi palice vytáhnou a zřídnou, prostě to bude na piču... |
|
|
Deckardph |
jj taky mam skusenost ze kdyz sem kytku prepnul na kvet fotoperiodou a potom ji znova daval 18 h tak se znova prepla na rust takze zaver je takovej ze bych mel ten superbud pouzit teprve az bude venku priblizne tech 12 h a nebo zatemnovanim na 12 h a kdyz to i pri 12 h svetle nebude chtit prepnout na kvet tak teprve Superbud no ono v tom sklniku je to pohoda pac to bude mit mnohem viiic casu dozrat nez ciste jenom out thanx PEACE |
|
|
Cicmon |
Deckardph: neudelas spatne, kdyz ho das pri takovejch 14 hodinach, kytky v prirode nereagujou jenom na 12h, ale jak se postupne zkracuje perioda, tak citi blizici se konec a ty jim akorat pomuzes se pekne rozkvest :),,, spousta in modelu je zvykla na 12h a tak v prirode maj problem zacit kvest, ale kdyz bude den tech 14 hodin, uz nezacnou znovu rust ;) |
|
|
TouchWood |
zdar já pěstoval superskunk (5 kytek) vyrostly do 40 cm a měli každá 1 palici (na jonta) takže nic moc |
|
|
Deckardph |
TouchWood nechci hazet OT ale tvuj prispevek nema zadny vyznam pokud nepopises podminky v jakych to rostlo jestli si prepinal na kvet kdy si zasadil cim si hnojil atd atd priste prosim si rozmysli nez neco napises diky PEACE |
|
|
larroya |
v poho, vypestoval som vonku v polotieni Master Kush, dozrel na konci septembra /září mal 80 cm, jeden pekný tučný vrcholec, cca 35cm, na sile nestratil, takže ide to len sa treba starať |
|
|
kiot |
to:weed is my life
Jaks to myslel s tim ethanolem? |
|
|
Ludwigh |
FRANTA: K2 nie je ziaden problem. dobry objem ma. kamos ju zasadil von len tak na skusku a len sme cumeli. mozno to bolo tou podou. ona sa totiz to, alebo niekto/nieco ju, zlomilo a ona sa naparadu zrastla. isla potom sice sikmo ale sak to je jedno predsa. a vysledny efekt bol fakt ze vyborny. sluk, dva. dame treti? jasne dajme. treti. o 30 min. nemali sme davat ten treti :) |
|
|
L0TRIK |
Hele borci pestuju poprve , na fimku sem se vysral uz je nato pozde ale tedkom diz se me kytky nadherne vytahujou[asi 80 cm] me napadlo co s spodnima patrama mam je stipnout ???
Prece pak rostlina vic povali navrch ale zase na druhou stranu bude min kosata co vi nato ???[zalezi mi hlavne na vynosu :o)]
dik =p) |
|
|
Cicmon |
LOTRIK: zjednodusene se da rict vic vetvi=vic palic=vetsi vynos ;) |
|
|
d.trucker |
hoooj . pestoval nekdo venku power plant????cekam od toho hodne ,tak me nekdo poteste. zatim to vypada tak......... sazel jsem to dyl. hlina je royality mix od plagronu.:sun: |
|
|
oton |
pokud to budes mit na balkone a muzes to pak zatemnovat treba v nejake skrini, tak z toho udelas brutalni palice (samozrejme umerne velikosti kytek)
ja bych to vic zastipal., at jsou z toho spis keře, nez vytahly "jednostonkovky" na menší kytky na parapetu či balkoně se mi osvědčlili hlavně kytky "tipu" indika, hodně větvící se (větví se skoro sami brutálně stačí jedna vlna zaštipování)
důležitý je mít "velkej" květník, aby kytky jeli co nejrychlejc a měly vzhledem k nižší velikosti tlustější stonky = větší palice
letos jedu podruhý venku na parapetu 2 bubláky, tak sem zvědavej jak to dopadne, loni se to nepodařilo protože mi to napadla půdní houba, jen se bojim aby mi tu někde nepřežila zimu a nenapadla mi to znovu, je to pěkná svině...uvidime, pokud se to povede, založim thread "bublaci za oknem" i s fotkama
omluvte výpadky právě jsem testoval kamarádovo hash :D |
|
|
d.trucker |
no jelikoz jsem to zasadil pozde a dal to schvalne do kensich kvetinacu,aby to nejak neprerostlo,tak jsem to stipat nechtel.aby se to zbytecne nezastavilo na tejden,nebo jeste dyl..... ale udelam jednu kytku podle tve rady a jednu necham normal a uvidime.....
myslis ze zrowna pwp dorusta az pozde a je potreba zatemnit???????? ja se docetl na overgrow ze konci nekdy kolem zari az rijna. ma nekdo jeste nejake poznatky na pwp balkon?????? |
|
|
oton |
i když ty indoory necháš venku dokvést až v září/říjnu bez zatemňování, budeš mít třetinový palice o proti tomu když budeš zatemňovat
nehledě k tomu, že zatemňování je ideální, že můžeš uvést kytku do květu už třeba v půlce července, prostě až budeš chtít, já už jedině takhle... aŤ se ti daří |
|
|
zapapa |
oton: Jak zatemňovat venku když kytka je vsazena do země a nejde s ní pohybovat. Co použit za materiaál? Jak to upevnit? ..... Tvé nápady bych chtěl znát... dddd |
|
|
d.trucker |
zapapa staci jen cist a cist a mozna se neco dozvis
http://grower.cz/forum/showthread.p...mnovaci+sklenik:crazy:
oton .... tak jo urcite to teda zkusim. myslis ze potrebujou absolutni tmu?? co kdyz je zavru do skrine. nebude jim vadit,ze je pored budu prenaset?? ted premejslim a mojna na ne udelam z velkyho igelitoviho cernyho pytle takovej kryt jako fusak
:crazy: |
|
|
zapapa |
d.trucker: učit se, učit se, učit se. OK |
|
|
oton |
d.trucker: je to jednoduchý, spočítám si aby byly na světle 12hodin pak je vemu a dám je do skříně na hadry do tmy, na dalších 12hodin, po pár dnech uvidíš jak se kytky mění a kvetou, tak to pak dělám až do sklizně, že by jim vadilo přenášení jsem nepozoroval
co z toho vyroste se můžeš podívat tady: Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem , upozornňuju že na těch fotkách jsou outdoory (kromě toho mazara ale ten ještě nebyl dokvetenej, byl pak o hodně hustější než ty outdoory), indory jsou ještě brutálnější, ale fotky nemám, snad se to povede letos
zapapa: se zatemňováním kytek zasazených venku do země, nemám zkušenosti, ale určitě to tu někdo taky zkouší, zkus hledat, myslim, že hlavní problém bude, když jí přiklopíš nějakým krytem, či pytlem, aby se tam kytka neupekla, když bude k večeru nebo k ránu svítit slunko, taky je musíš zatemňovat každej den, aspoň prvních 14 dní, no já bych tvrdil radši až do konce květu, tak že pokud nemůžeš bejt u kytek každej den, tak je to asi nereálný
taky by to měla bejt fakt tma, asi né absolutní, ale né šero, prostě tma aby si kytky myslely, že je podzim a že maj dozrát |
|
|
zapapa |
oton:tak že indorky pěstovaný venku je lepší dát do květináče(co největšího) aby se lépe zatemňovali, než je dát volňe do půdy? |
|
|
oton |
zapapa: ne to si blbě pochopil, v půdě venku maj kytky samozřejmě "neomezenej" prostor pro růst kořenů, tak že je to vlastně nejlepší
já jsem se bavil o kytkách v květináči, že čim větší květník, tím líp kytka prosperuje |
|
|
Brogas |
ŽLOUNTOU MI LISTY????ZLÍVÁNÍ,hNOJENÍ A SLUNKO JE POD PALCEM,ALE ŽLOUTNOU JSOU NĚJÁKY NEMOCI,JAK MÁ TŘEBA OBILÍ NEBO NĚCO??? |
|
|
L0TRIK |
Hej pls lidi potrebuju poradit co pristi rok zasadit :wink:
seminka budu kupovat odsad - http://www.nirvana-shop.com/cannabi...tml&language=cz
Tak mi pls poradte co se vam odtam zda nejlepsi z hlediska vynosu a ucinku =p)
jo chcu kupovat 2 odrudy po 10 seminkach
muj osobni typ :
Durban Poison-dobre roste=>velkej vynos,prumerne zhuluje
Early Misty-ze zacatku spatne roste,kurevsky zhuluje :bandit:
:girl: Diky Moc :girl: |
|
|
L0TRIK |
nejlip z vlastni zkusenosti + pomer samic/samcu + % vykliceni
K+ for you :o) |
|
|
d.trucker |
lotriku.ja dam k+ tobe za tenhle odkaz.. to je parada . fsici se na to podivejte.diky |
|
|
Cicmon |
Lotrik: Jestli chces velkej vynos, tak si radeji priplat za seminka z renomovanejsi seedbanky, u nirvany nemaji moc stabilizovanou genetiku, takze zalezi na stesti co zrovna chytnes ;),,, jinak velky vynosy ma treba skunk#1, Shiwa, Hollands Hope, nebo tebou zminovany DP, z vlastni zkusenosti muzu doporucit Afghani a GWS :) |
|
|
L0TRIK |
Hm jasny ale ja nemam tolik penez a vsude jinde stoji 10semen >30EUR takze diz na Nirvane sezenu 20semen za tu samou cenu neni nad cim vahat nebo jo ? =p) |
|
|
Cicmon |
IMHO to neni moc velkej rozdil v penezich,,, kdyz se treba slozite ;)
Jen ven ti to asi jedno byt muze, ale stejne to na kvalite poznas, pokud bys delal matku je ten rozdil obrovskej ;) |
|
|
Kastulka |
A bacha na domaci mazlicky!!! Mam doma kocoura a ten mi vsechno snedl...a nic mi nenechal....help me! Co budu delat??? |
|
|
oton |
na květ ještě neni čas, myslim ;-) |
|
|
LIPEENO |
cabik: oni ty indiky venku přes celej rok nekvetou až si řikáš že to je v kelu a pak za 14 dní to tam nahoděj gomplet a tak jestli trochu znáš svoje modely a máš to zatemnění vychytlí(třeba žaluzie..)kvůli plísni (abys to nepřikryl folií a čekal co z toho bude-hromada pliísně) tak klidně zatemňuj už se svatou annou :) |
|
|
Cicmon |
cabik: OB jsem venku nemel, ale treba takovy GWS mi ve foliaku zacalo kvest az v pulce srpna (bez zatemnovani) a dokvitalo v listopadu, takze bud zatemnuj, nebo pocitej s pozdni sklizni ;),,,
btw. OB kvete cca 60 dni.. |
|
|
d.trucker |
pridavam dalsi fota,at vidite ,jak to vypada krasne.jeste pripomenu ze je to power plant |
|
|
L0TRIK |
hej mam moznost kupit seminka Jack Herrer muzu teda s nim jet out(ne sklenik) bez zatemnovani ??? diz WW jde bez zatemnovani aspon podle cabika .o) |
|
|
Cicmon |
cabik: zatemnuj vsechno, tim nic nezkazis a budes sklizet driv :),,, jinak se zatemnovanim 5 km za mestem je to trochu problem, protoze to chce kazdej den ;) |
|
|
rociik |
mno ja mam na balkoone 4 kvetiny Euforie...rostou vic nez hezky a jediny na co bych se rad zeptal, jestli jeste muzu zastrihavat...pripada mi ze kytky zacaly nasazovat na kvet a nevim jestli to zasmikavani ma vubec cenu...rada? |
|
|
jumpp |
to rociik
hel zastipovat muzes porad cim vic krat zastipnes tim vice se bude vetvit a velikost zastipku zpetne ovlivnuje dobu zastaveni rustu v tom bode snad to kapicku chapes co tim myslim.... |
|
|
rociik |
je mi to jasny...dyt ja zastipavam jen se ptam jak je to s kvetenim a zastipkama ...je prece nesmysl zastipavat kdyz zacnou rust palice - kdyztak mi proste rekni do jakyho data zhruba muzu bez obav zastipovat...sem maloucko natvrdlej:) |
|
|
Galen Aldaron |
Pokud nezatemnujes, taxe v prirode muzes ridit informacemi o modelu, v tomto pripade Dutch passion ( http://www.dutch-passion.nl/ ) a zhruba počítat s tim, že to začne jít do květu tolik týdnů před očekávanou zralostí, jakou to má dobu kvetení. V tomto případě 7 týdnů kvetení, očekávaná doba zralosti konec října, začátek listopadu, taxi to odečti ... jinak začátkem květu se to najednou během pár dnů většinou skokem vytáhne až o několik decimetrů (jak která odrůda) ... jinak zaštipovat v době nabíhání do květu nedoporučuji.
edit: popravde jsem takhle pozdni odrudu este nepestoval, takze je mozne, rekl bych celkem i pravdepodobne, ze to zacne kvist driv... je fakt, ze tech 7 tydnu kveteni je udano pro indoor pro rezim 12/12, coz v prirode je jinak, takze se ta doba kveteni spis roztahuje do delky (vzhledem ke kratsim nocem), .. opravte me pokud se pletu :-) |
|
|
oton |
jumpp: jak již nazdačili jiní, zaštipovat pořád je blbost, jak mile se kytka blíží ke kevetení je už zaštipování k ničemu, ba to vykurví kytku, protože vlastně uštípneš ten vrcholek na kterým by byla vrcholová palice (většinoiu ty nejlepší), jak mile to jde na květ už se to po záštipu nerozvětví tak aby vznikly z jedný větve dvě nebo víc samostatných větví
i při růstu je to zaštipování relativní, protože když to "přeštípeš" tak to bude moc hustý (moc větví) a nepude tam světlo a bude to spíš horší než lepší, vše s rozumem a samozřejmě zkušeností se člověk učí... ať se vám daří |
|
|
oton |
ja myslim ze zmenou hnojiva na kvet, se to o moc driv nerozkvete, jedinej hodne ucinnej postup je zatemnovani, ale to se venku blbe dela |
|
|
Janísek |
no, já chci zkusit hodit ven příští tok Jocka Herrea. Co vy na to? Nikdo o něm tady nic nepsal, a nebo jsem to přehlídla... |
|
|
jumpp |
to Janísek
jestli myslis jacka tak mas malou sanci, ten kvete nekde 90dni coz u nas no nevim musel by si brutalne zatemnovat a to si myslim uz od zacatku cervence a kdyz se ted podivas ven tak nevim jestli to je dobrej napad jense koukni dyt tam je k sviny pocasi a na to jack rozhodne neni.
jumpp. |
|
|
Janísek |
Tak já od toho upustím. Jacka mám pro lampu, ale přemýšlela jsem, co by z toho bylo venku. Ale když myslíš, že to nestojí za to, dám na tvou radu.
Ven dám woodoo a snad WW. Zahulím - uvidím:jumper: :frog: |
|
|
hulcoun |
čauky všem měl bych dotaz..:)..kdy je nejvhodnější doba ke sklizni outdoor kytiček?..díky a peace..:) |
|
|
rociik |
az to bude zraly:))) mno pokud vim pestiky na palich zacnou tmavnout...proste ty kytiz sleduj to poznas ze zacinaji dozravat a menit barvicky:) jinak ja je necham zrat dokud bude venku solidni pocasi(dokud nemrzne:X) |
|
|
jumpp |
spravne by se dalo poznat kdy sklidit jen podle priskyrice a jeji barvy nebo-li spise podle jeji pruhlednosti ale musis mit bud kurva velkou lupu nebo mikroskop, ten doma nema kazdy, ja treba jo:D:D:D hi cuuu,
jumpp:wink: |
|
|
The Farm |
Na venku je to pohodička good hnojivo (kuřince, kravské lejna, ovči ho*na)no nejleši je zahradka 2×3m musite si zjistit kde sviti nejdyl slunce !!zahradku kolem dokola pořadně obsypat piskem (proti slimakum )pěstovane odrudy ruzne !letos se mi podařily 3m stromy o pruměru 1a pul metru hlidaci system za 5500Kč a jinak babička když zrovna nespí Good luck !!!! |
|
|
The Farm |
vysazovani doma začatkem března ven davam koncem dubna sklizeň začatkem listopadu !!! |
|
|
rociik |
hele me zacinaj tmavnout konecky blizen...palice a listecky kolem zacinaji byt pocukrovane...ovsem zbytek blizen je porad svetly...dam jedno foto kdyztak mi poradte na jak dlouho to zhruba jeste vidite...druha kytka ma palicky zatim maly...saze lsem ji o mesic a pul pozdeji |
|
|
rociik |
jo a jeste naky info o kyti - je to euforia od dutch passion...je urcena pro indoor ale jedu ji outdoor na balkooone...bohuzel jsem si nevedl denicek takze nevim kolikatej den/tyden je v kvetu...ale zacala bych rekl docela pozde...pulka az konec kvetna mam ten dojem...kazdopadne budu rad za odpoved...thx |
|
|
rociik |
lol srpna pardoon:) a to sem nehuliul uz nakej ten den:) |
|
|
oton |
LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina
závěrem přikládám makra ze zdravých palic :D |
|
|
|
Ja uz pestuju tretim rokem indoory venku minuly rok nebulu. Nebylo to spatny spis bych rekl ze dobry. Tenhle rok mam zase nebulu a black dominu. Neco mam venku a tam je to opravdu pekny ale neco mam ve foliovniku a tam je to takovy ridky. minuly rok to tam bylo to samy. Asi za to muze ta modra folie. Nejvetsi problem bych videl v plisni. Ta dokaze sezrat neuveritelne rychle docela fest kus palice. Zatim |
|
|
rociik |
Myslim ze neni nutne sklizet balkonovky ktere sou pod strechou a akorat dejchaj venkovni vzducha a odolavaj nizsim teplotatm...samotna vlhkost vzchudu zatim neni kytkam na skodu a s plisni nemam problemy
pestuju euforii od dutch passion ktera je pro indoor...out door jede solidne...uz zacina pomalu hendnout videl bych to max 14 dni a konec...posilam foto..omluvte snizenou kvalitu alew je to porizovany za umelyho osvetleni...zejtra pridam lepsi kvalitu... |
|
|
wolverin |
takze nase potesenie....sice ostala len jedna velka a par malych zmrdiek ale lepsie ako nic ... cca 15 dni dozadu
sensi skunk 2005 |
|
|
wolverin |
a tu je foto zo vcerajska |
|
|
rociik |
mno mno...dotaz...kytkam zacinaj hnednout pestiky...vidim to tak na 14 dni co vy na to?...prikladam fotoz... |
|
|
Šťovík |
citace: |
Původní příspěvek od oton
LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina
závěrem přikládám makra ze zdravých palic :D |
ty jo ja mel letos kytku jako nikdy v zivote, ke vsi smule jsem si na ni zatahl plisen. nastesti mi to vzalo tak desetinu kytky a zbytek je zatim zda se zachranen. |
|
|
k.o.h.o.u.t. |
Mno já mám ještě weku orange bud a beladonu a rostou holky mooc pěkně - ty samí řízky sem dával pod lampu a zistil sem, že se to vyplatí mít to venku - víc palic a skoro ta samá luxuska - jak chut tak i účinek :) za 14 dní sklizeň dodám nějaký fotky .
Peace a neuhulte se :ú) |
|
|
wolverin |
noname semena len tak rozhadzane na zaciatku sezony po poli a zrazu kde sa vzali tam sa vzali ...3 fialky tam rastli ;)
chut a vona su super , stavy taktiez...takze zatial spokojnost. |
|
|
bBoOrReE |
1. x pestujem in->out
Bola to AK47,/uz je v komorke a schne/ ..opelil som ju so SHIVOU,takze nabuduci rok ocakavam lepsi vynos a skorsie dozrievanie.
Co sa tyka tejto sezony,tak AK47 patri z pomedzi mojich modelov medzi sorty so slabsim vynosom,ale zato s najtvrdsimi sistickami.
Inak krasna skunkova stauba a vona taktiez. /bolo by to asi lepsie,keby som ju zacal pestovat skor,no dostal som malu zakrpatenu rastlinku od kamosa,tak som mal co robit aby to vobec rozchodila/
Doporucujem. |
|
|
|
Tak Nebula uz je doma a je toho docela dost.
A je to fajn. Dneska asi jdu na foliovnik. Prijel jsem po tydnu a plisen je docela rozrostla. Ale jde to. Takze ja si myslim ze indoory venku jsou v poho. Moc v poho. |
|
|
|
nejake foto v nic moc kvalite:
Jsou to jenom vrsky. Jinak toho byla docela dost hromada viz fota nize |
|
|
|
Ted jsem dosklinkoval Tu jednu nebulu ktera byla venku v hline a trochu ji chytla plisen. Spokojen jsem dost. Ty male sklenicky jsou 0.5l a ty vetsi 1l. jsem z toho docela :crazy:
Tak dneska jsem tedy tu hromaddu uspesne dopalil :grrr:
Presvedcilo me to ze 4 kytky(out) by na rok stacily. Indooor venku VIVAt |
|
|
Zek |
Jel sem venku vylozene indoor model Neville HazexNorthern light fotky sou v galerii sklizel sem ho 5.11 uplne bez plisne a i kdyz by jeste tak 3 tydny chtela zrat chutna suprove akorat vynos je fakt maly ale indoor modely venku brat next year chcu jet AK48 |
|
|
peta525 |
Me teda nejvic zaujal zpusob pestoveni na stromech, fakt dost dobra ochrana proti tem svinim zlodejskejm, vrele doporučuju! |
|
|
|
No peto525 a co to ma spolecneho s timhle tredem? No ted me napada ze ony ty indoory dozravaj docela pozde tak kdyz opada z tech stromu listi tak to asi pujde videt kdyz to neodneses. Jo a jeste poznamka k tematu. Mel jsem v kvetinaci bud orange a jak zacinaly zimy a pliskanice tak jsem ho dal do pokoje k topeni a asi mesic jsem ho nezalival potom zacly trochu mrazy tak jsem ho hodil na pet dni zase na balkon do zimy(takova sokova terapie)
kytka osychala z vrchu a zespodu byla jeste uplne ziva osypavala se pryskyrici a tak jsem ji hodil tak na ctrnact dni do tmy do stary skrine a tam doschla definitivne a je to fakt dobrej kour. Pekne dozrala a myslim ze venku by asi splesnivela a nebylo by to dobry teda tak dobry. |
|
|
Freedom |
Zdarec chtel bych se zeptat skousel nekdo pestovat venku Ak 48 nebo White Rhino ? zatal |
|
|
CAESAR |
nic v zlom,keby si cital a myslel, tak by si sa nepytal. ide o indoorove modely pestovane outdoor. |
|
|
|
No at se teda poprve zepta ale at to nezkousi porad. Ja jsem pestoval z rizku od kamarada. Byly to takovy trosku zmetecky dostal jsem je na jedne nevsteve a rikal ze kdyz si je nevezmu tak je hodi na hnuj. No odolejte. Byly to tri druhy Bud orange no mel jsem dve kytky jedna nic moc druha uplne super. vim kde byla chyba. Black domina jedna mala kytka v kvetinaci ale fakt mooooc v poho. A pak moje oblibenkyne Nebula vsue super mel jsem ji asi ctyrikrat, kazde kytka byla trochu jina ale vsechny byly super. |
|
|
Divoženka |
Zdarec,ráda bych vyzkoušela pěstování indooru venku, indoor jsem nikdy nepěstovala, chtěla bych si koupit nějaké kvalitní semena, ale nevím jakého modelu, co byste mi doporučovali,aby byla jistota,že to vyjde? |
|
|
|
|