Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 
indoor venku, zkušenosti?? postřehy?? - Klikni zde pro originální téma
Nekor
Ja som tento rok skúsil Jacka Herrera vypestovať v skleníku a je to nadherný strom s peknýmy haluzamy myslim že indoor sa v greenhouse vypestovať určite dá
._.
Doufám, že letos to pude líp než loni..loni na indoory bylo moc zima..
citace:
Původní příspěvek od ._.
Doufám, že letos to pude líp než loni..loni na indoory bylo moc zima..

a vlhko, minulej rok byl pro me outdoor propadak, ani sem venky nehulil. Rovnou sly na hash.
outdoorista
já jsem jel outdoor Papayu od Nirvany(indoor) a krásně dokvetla,žádný problémy ani s plísní,nebo škůdci,na outdoor si myslim že výborná odrůda co se týče indoor genetiky,krásný fialový tvrdý palice......dále Jack Herer od Sensi Seeds(indoor)......no s tim byl problém,kvetl dlouho a dost podléhal plísni,zima a vlhko to jen zhoršovalo.....na out si myslím nevyhovující model z indoorů......kvůli nedostatečné teplotě moc listnaté pálky......tejden by mu stačil,ale plísen a čorky byly nemilosrdný....ale pokud máte skleník,tak tam indoory kvetou krásně.....ale zase vlhko a ta plísen:rolleyes:,takže můžeme doufat že rok 2008 bude milosrdnější a že nebude na podzim tak vlhko a zima;):)
._.
Jo, je jasný, že na podzim bude zima.Ale nemusela by to přehánět jak loni..Jelikož jsem pěstil jenom jeden čistokrevný venek a moc indoor modelů, tak jsem nedopadl zrovna nejlíp..Letos budu sadit tak půl na půl..
A hlavne si myslim, ked indoor venku ze treba pozerat i na dobu kveteni a vybírat preto odrůdy do tych 6o dnu, ideal 50-55 a kdyz se ktomu prida pekny podzim tak to stihne pekne dozrat....:rasta::D
nevim nevim info podam po tohtorocnom growe prwtoze mam na sklade jack herer x nebula no tak to je indoor celkom indorovy :D takze uvidime!
Starec
neviete mi poradit ci sa oplati outdoor predpestovat pod sodikovou lampou? len tak do 10 cm, aby som mal istotu ze mi to vyleze, pretoze posledne 2 roky mi zo zasadenych semien vonku vyslo len par, a tentorok som mal indoor a vysli mi krasne vsetky...
Ono
TO Starec:

Ahoj.:) Neodpovedal si si trochu sám?:) Pripájam odkaz, sú tam skúsenosti growerov s predpestovaním:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9104
Starec
dik ONO, som zaregistrovany prvy den a este som to tu cele neprebehol, vies ja sa len bal ze keby to predpestujem tak ze tie rastlinky si zvyknu na ine podmienky a potom vonku sa mi nieco s nimi stane, ze zvednu alebo tak, dik za link nevedel som ze take volaco sa tu uz riesilo, inak dnes som nafotil moj nevydareny indoor a rad by som to zverejnil len neviem jak vytvorit album
goldflower
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc
Ono
2goldflower:

Ahoj! Nie je to hlúpe.;)
luckyBOB
ma nekdo zkusenosti s white rhino venku?
Ruprecht
to luckyBOB: nosorožca venku valím 5 sezon a mohu jen doporučit, dozrává kolem 20.10. záleží jaký je v ten daný rok počasí...giga paldy a specifická vůně..tento vzorek miluju!!
0tarzan0
citace:
Původní příspěvek od goldflower
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.

Díky za pomoc

Ba naopak,a na podzim při sklizni tupůdu uprav na jaro a semínka pokud budeš mít v kytkach něco rozházej do země ,a na jaře to samo vyjede ,nejvíc silný kytky
zdravim jedu venkovku v kukurici ale tento rok jsem zasadil rizek chronica na balkon hnojim plagronem start up a rizek se jevi jako zdravi,vitalni a je pekne rozvetveny voni na 50m pozdeji koupim bcuzz bloom a green sensation doufam ze to postaci a vytvori se aspon pekny mikrofonky i kdyz mensi problem u me je slunce mam balkon vychodne tudiz slunicko sviti od 13:00 tak do 19:00 primo pro predstavu posilam foto kdyby jste nekdo treba vedel jak ji jeste co nejvice pomoct budu rad.ale pozor bydlim skoro v centru mesta :)
zdravim pestuju venkovky v kukurici ale tento rok jsem se rozhodl dat rizek chronica na balkon hnojim plagronem start up a rizecek se mi zda zdravi vitalni a pekne rozvetveny voni na 50m :)pozdeji koupim bcuzz bloom a green sensation doufam ze to udela alespon nejaky mikrofonky jen by mohl mit vic slunce pac mam balkon na vychodni stranu coz znamena prime slunce tak od 13:00 do 19:30 prikladam foto pro predstavu kdyby nekdo vedel jak ho udelat co nejvic stastnym budu rad dikec zatim cus
Lubosh.
No jasný, taky dávám ven vyložený modely pod lampu...a je to kuřitelný, když k tomu přidáš trochu lásky a hnojiv, tak kort. Jinak ňáký zatemňování je zbytečný, ať kytka začne kvíst kdy chce, alespoň ti do tý doby narostou větve, který se ti pak obsipou a do prvních marzů nech kvíst a mylsím že sklizeň bude parádní.
Lubosh.
Jinak eště ke Květákovi, stříhat listy jen když to je nezbytně nutný a né celý, ustřihni jen třeba půlku, jen tak trochu aby se ke středu dostalo světlo...spousta pěstitelů ty listy ostríhá všechny, ale je to volovina, jak si říkal, to se jim vezmou všechyn živiny, které sou uleženy v listech...no, ale jak si kdo chce, pěstuje jak chce.
citace:
Původní příspěvek od kkvetakk
uz mam dost ty vasi namyslenosti si myslite ze kdyz tu jste par let ze ste maseri ale to na me neplati muzete si to vase forum strcit doprdele par ferovej lidi tu je ale minimum

Tak za 1, Je to thryd o skusenostech a postrehoch - to neznamena ze sem das cely průbeh growu..na to si udelej vlastni thryd.
Vetsina lidi tady jede in modely venku..jak by to vyzeralo kdyby jsem kazdy prispiva jak ty?
2, Ze sem nik nepripsel mesiac, neni nic zle...neznamena ze ked tu je ze sa hned musi do neho psat za kazdu cenu. Ked budes mat grow tvojho indoor modelu na konci..potom sem napis, zhodnoti ci je dobry na outdoor a jak se venku chova. jeho výhody a neváhody.
3, Zacni pouzivat Edit/ Delete
4, Nerozciluj sa a radsi si precti pravidla fora a :faq:

Cele som ti to promazal , pretoze tie tvoje keci nemali nic spolocne s danym tematem !!!!!!
martin
No ja bych taky přispěl.. Zkoušel jsem pěstovat naky indory venku a nikdy sem z toho teda nadšenej nebyl. Bud to nedozrálo nebo to nefungovalo. Nevi jestli sem dělal něco špatně ,ale moji dva kámoši zkušení pěstitelé nounejmů stim taky nemaj dobry zkušenosti.. Luxusní paldy ,vůně ,že by podlampa zbledla ,ale učinek nikde! Nevim včem je problém.. Loni sme zkoušeli Early Girl myslim ,že special ,nevim určitě - naka erly co zraje nejdřiv:) Uzrála brzo ,opět na pohled a očuch super a opět učinek nikde.. Eště sme jeli jeden model -už si nevzpomenu na meno a ten zase nedozral. Takže si jedu svoje nounejmy ,ty šlapou moc dobře! Samozřejmě ,že bych rači hezkej, pěkně rostlej, vonavej keříček ,ale nepěstuju to kuli vuni! Mate nekdo tip na opravdu funkční model ,kterej je schopnej vklidu v našich podmínkach dozrát?
martin si idiot?:) si prolez outdoor ( galerie pod sluncem:)) a tam vidis co je dobry a co dozrava a co sou vylozene outdoor modely, to sami maj i seedbanky, rozdeleny sekce na in a out.. a pokud ti neslape venku sklizenej in model, a ve vntr jo tak nevim...bud to neni ono nebo prece je to plevel tak nemuzes bejt tak levej......peace
martin
No nevim Early je třeba OUT(špatně sem to napsal ,ale když si takovej borec ,tak bys to moh vědět) a jak píšu byla krásná voněla ,ale nefungovala! V galerii je pulka věcí nounejmů a vo tom jaky ma co grady se tam rozhodně nepiše.. To čim tě nakrmí náká seedbanka pro mě neni podstatný:smash:
martin: zde napriklad otis:http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=5
čepra http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
indor veci venku +hodnoceni azkus treba zadat jen smoke report
a vis ony jsou i jiny seeds banky nez ty proflakle komercni ale to ti nema asi smysl vysvetlovat...a kdyz te to nezhuli tak mas asi smulu a patris k nekolika malo lidem s intoleranci...:)

a napriklad durban poison, shaman, passion1, khola,a mrte dalsich jsou vylozene out veci a ja zklizel treba bogglegum, durga matu, double dutch, white russian a mrte dalsich kdyz vis jak nato tak klidne si zkratis nejakej tyden v kvetu.....hledej...peace
martin
Jo dik za opověd.. Leta sem jel takříkajic na vlastní pěst ,ale koukam ,že je načase se "vzdělat" a pokročit na další levely.. Takže du pročítat.. Doufam ,že to byla jen smula, špatná volba modelu či co.
alladyn
indoor venku ,nic jistýho spíš haluz ,s tím moc nepočítejte,ale jsou modely co doběhnou,trochu to jistí skleník ale proč ?málo která lampa překoná můj best off year,nebo jste tu(v čr) samí žabaři jak venku tak pod lampou
alladyn....pochybuju že za celou dobu vegetace budou mit kytky stejnou teplotu26°C porad jasno a v kvetu ani jednou na ne nezaprsi a nepadne rosa......to znamena ze asi neumis pestovat pod lampou kdyz to vypada jak z venku........
luckyBOB
citace:
Původní příspěvek od alladyn
indoor venku ,nic jistýho spíš haluz ,s tím moc nepočítejte,ale jsou modely co doběhnou,trochu to jistí skleník ale proč ?málo která lampa překoná můj best off year,nebo jste tu(v čr) samí žabaři jak venku tak pod lampou

??????
alladyn
jea lampiony kouřím v čr náhodně,a ty v čr nic moc,nebo těch nej je velice málo,měl sem i svůj uot v NL,každopádně i grass za 12 e nekdy zklamala apřišla na řadu moje ES ,za 6 E koupíš v NL pěknej shit a to sem tam už nejakej měsíc strávil tak co ty otazníky luckyBOB,kouřím jak prokoplej kotel,a přímo v NL ,a vím co mluvím!!co sem se naposled vrátil,kouřil sem jednou lampion co byl lepší než muj out,tak co ??šak se podívej na ty příspěvky,kolikrat se smíchy můžu pochcat...
luckyBOB
alladyn: musim stebou souhlasit ze dobrych lampionu je v cr malo..to co potkavam normalne...jsem docela prekvapenej ze je nekdo schopnej zato dat 250. ale co uz jejich boj. To co vidim u kamaradu pestitelu nebo u tech kterym sem stavel skrin ci growroom..nekdy me to prijemne prekvapi nekdy ne..ale tech DOBRYCH je fakt malo..hodne lidi se to snazi naprazit hnojivama a rikaji si ze maji vyhrano...bohuzel to ma opacny ucinek..

a samozrejme ze dobrej out je 1000x lepsi nez nejaka lampa(indoor)...
viz muj minulej rok..HH asi nejlepsi vzorek co tu v okoli byl...supr stav..nekoncici ani po 2,3 hodinach...

stim holandem...tam jde oto naco fakt narazis..a taky kam si zajdes zejo.:)

ale jde mi hlavne oten tvuj prizpevek n ktery sem reagoval ?????

proc stim nepocitejte?jaci zabari??? tuhle prudu nechapu...nejakej problem s rezama indooru venku??
alladyn
to je loterie jak s rajčatama na sibiři,je out je out in je in, tak co se vám motá v těch kebulích chachá českej vševěd ale kde nic tu nic ,už tomu nápadu chybí koncepce jasnej smysl a ůkol,je to pokusničení navíc bez znalostí s out nebo vůbec s konopím....pánové marná snaha ..... to potvrzují příspěvky DOZRAJEMITO? ale někdy to vyjde ale to je haluz
All adyne toz co ti na to rict.... to da rozum, ze ne kazdej pestuje dobry brka, Todle je treba Nebula z roku 05.
http://grower.cz/forum/showthread....3181#post303181 A najdi si treba Hlavovy sweeth toothy venku, a jeho indoory venku, tez mazec.Proste zalezi na pocasi . Od toho to je venek, ze. Ale kdyz se ten in venku povede tak je to parada. Tudiz nevsazet jenom na to, ale rozhodne nezatracovat. Mej se uzivej si megahustokruty skera v Hulandu, muhehhe. My si tady budeme kourit ty nase cesky "sracky"
alladyn: si sam protirecis rikas neverit vecem co sou psany na pytlech od semen a tady zeres hlasky co je na in je na in a co naout tak na out jo neco jo asi malo kterej idiot by pocital s tim ze nejaka sativa nebo haze c kvetou 100dnu mu tu dozrajou.......byly tu lidi jako terba svahadji ketry jely vylozene in veci v kyblech venku 10dnu zatemnovali kopli kytky do kvetu a v pulce zari zklizely....ja osobne sem uz 3 roky nasazel vylozene out veci pac kdyz clovek tomu rozumi tak to de ikdyz zaklad je stesti na pocasi..taky mam ted venku euforku,chronika flo, double dutch.....a f klidu kdyz clovek......jo sou tu na groweru i debilci co si rict nedaj a zasiraj to tu jeste v trejdech kde neni galerie..tem bych kopal prdel..:)...tak se tu ukaz necim tvym znas to "dela machra a hajz ma na chodbe":)...ale i v cr sou lidi co maji hodne kvalitni veci ale neprezentuji se zde a pokud nejsi s nema kamos tak se ti takove dobrutky do rukou nikdy nedostanou...peace
shimano
alladyne neni od tebe moc pěkné dojebávat každý nápad a dotaz co tady kdo da- když jsi tak chytry tak pošli náký to foto z tvojich supernejlíp vypěstěnejch kyti ..!zatím tady máš plno příspěvků ze kterých vyplývá že jedině ty máš pravdu a jinak to nejde,ale mohl bys to podložit nakou fotkou(nejlíp svojí) at všichni vidí jaký jsi machr neé?!
alladyn
panáčku.....fotek mám pokokot ,ale co z toho....jsou šišky že by ti za ně urvali ruce a nic prostě total nula a chrastí co bys hodil do popelníků co ti nedovolilo se zvednout se židle jea? understand me?
to by si koukal jak vypada venek co koupíš hollandu jako org.jamajku,nic prostě smetí,ALEALE v HLAVĚ....
už fotřík pěstoval ...a ty lidi -jea,,no prostě,jsem trochu odjinud než většina z vás ....pánové takže vaše zkušenosti,kdy si tady ukazujete jestli je to samec nebo ne jsem měl už v dětsví,ale třeba za tenhle purple byl BESTOFFYEAR už nevím kterej asi loni
alladyn
nebo tento ES od SENSI
Vzheledm to lampu moc nepripomina:)..jaks tvrdil.....ale ason hodil dukaz ze neco treba vis:)...ad ES jedna z nejlepsich veci so sem venku jel ..sutr, nadherna vune ,chut rezistentni vuci plisni..a vzhled v klidu....peace..a jak rikam nejsou tady vsichni kokoti s takle idiotskyma otazkama-dozraje to, jakej model mam, atd..ale je jich tu pozehnane:)
muj ES http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=132138
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
alladyn
každopádně vzhled je vzhled ,to sem si nepomyslil ,mluvím o high....a otom jak dotoho vydíte a většina opravdu jak kuře do hodin
citace:
Původní příspěvek od alladyn
panáčku.....fotek mám pokokot ,ale co z toho....jsou šišky že by ti za ně urvali ruce a nic prostě total nula a chrastí co bys hodil do popelníků co ti nedovolilo se zvednout se židle jea? understand me?
to by si koukal jak vypada venek co koupíš hollandu jako org.jamajku,nic prostě smetí,ALEALE v HLAVĚ....
už fotřík pěstoval ...a ty lidi -jea,,no prostě,jsem trochu odjinud než většina z vás ....pánové takže vaše zkušenosti,kdy si tady ukazujete jestli je to samec nebo ne jsem měl už v dětsví,ale třeba za tenhle purple byl BESTOFFYEAR už nevím kterej asi loni

nevim, mam li se smat nebo brecet........ andrstend mi? muhehhe ano ses mastakilla, a tak nam nulam neco porad, ne asi... misto planych zvastu a fotek kterych bych ti napraskal na venkach od znamych tisice. Ja osobne venky moc nejedu a kdyz tak prave jen tak zkousim nejaky veci co mam v matkarne do bedny, jestli treba nahodou nedojedou venku. Tot vse a opravdu nemam moc potrebu se nekoho ptata na to jestli je to zraly, bo jestli to dozraje, kdyz ne tak to putuje do masticky nal upenku pro tatu cely a kdyz jo, tak jenom spodky a listy , vrchy se tak nejak pomalu spali..

Mnoo.. tot tak nejak vse.
luckyBOB
alladyn..nevim oco ti jde..misto toho (kdyz mas teda tolik tech zkusenosti) abys pomohl ostatnim aby se nemuseli ptat naty otazky typu dozrajeto? tak tu pises s nosem nahoru. heh..hnus.. mozna umis travu pestovat ale moc ti teda nedala..
taky se nevezmu model pro indoor na out o kterym buud pochybovat jestli me dozraje.. a proc to nezkouset..nevidim v tom problem..

nemyslim to zle.. jen pisu co jak se mi to zda.. pokud se pletu..neni co resit..

kazdej totiz nevi vse...a nekde se zacit musi..

cabas
martin
Ty voe ,po pročtení pár vláken ,zjištuji ,že aladin je fakt borec na konec :) Chtěl bych sežrat taky tolik moudra ,abych tady moh ,prskat jaky ste všici nuly! Seš fakt king ,otom žádná! Chtěl bych ochutnat tvoje modely - to musí bejt jiná dimenze.. Nebo ti spíš jen lítaj hovna od huby :)
Hlava
2alladyn no zas takovej zazrak tady neukazujes , origo Jamajka co koupis v holandu fakt origo Jamajka nebude , to maj asi jen na Jamajce ne ? To fialovy koste bylo best of year jo , hm peknej zebricek ,mluvis o HI ? ale jak to pozname z fotek ?? koukej jak ma vypadat indoor model venku :eek: ...
Hlava
ted vrsek...
Hlava
a tady po ofikani spolu , dole SMBOG a nad nim ST3 s mistem kde byla plisen , holt siska mela pres 10cm v prumeru , :(

Takze laskave nepovyšuj se laskave nad ostatni , u nas je casto problem vubec sklidit venku, proto je tady toliko nedockavych dotazu , u nas totiz hodne řadej corky , dekuji za pochopeni , Hlava
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od Hlava
koukej jak ma vypadat indoor model venku :eek: ...

Jojo, také přihodím jeden model, tady je Jack Flash pěstovaný venku.
auroraindika
muj názor zní..........člověk který má folijak ze zatemnovánim tak tam sklidí jakejkoli model a šutry jako svyně.....
LIPEENO
Muj nazor zni ze jakykoliv subjektivni nazor nevychovaneho socialniho prasete z nej ZDE cini kure civejici do cizich hodin o kterem tak zasvecene pise starec jeden. Co presne bys me poradil krok od kroku mesic po mesici abych dosahl alespon z poloviny toho tveho ´modelu´ v Anglii nad londynem nebo na vysocine na morave hmm? Moje fotky si nezaslouzis videt. omlouvam se vsem zucastnenym.peace
LIPEENO
sorry byl sem tak rozechvely ze sem zapomnel napsat

2 ALADYN
vinczenzo
chtěl byc hse tady jenom zeptat jestli máte někdo zkušenost s Double gum venku.. díky
RomAaL
zdravím,
takhle dopadly moje dva indoor modely venku
první - ta tmavá - kytka je great white shark X white rhino (vlastní seeds co sem si tak hrál se štětečkem v minulých letech)
ta druhá - světle zelená - je el niňo (green house seeds fem.)
ta třetí - malá - taky gwsXwr ale jiný pheneo...ta byla později vyseta a trochu trápena - byla v podezření na samce a pak trošku opomíjena

všechny tři dostávaly na růst plagron terra grow, phytamin a ah excellerator, na květ plagron alga grow, ah excell. a nakonec ah final solution

včera sem je ve stavu jakým jsou na fotkách setnul, začínala se na nich ukazovat první plíseň...taky už sem nechtěl riskovat...asi před dvěma týdny je někdo napadl a odnes si pár vrchních šišek...přemístil jsem je a doufal...a už nebyli nalezeny, naštěstí jsem sklízel zbytek už sám.

mějte se rml
KarlStoner23
Pícek..letos je bude podzim jako fík!!!Karlos
vavro86
Aake mam davat prirodne hnojiva od malicka ...poslite mi sukromnu spravu ..Dakujem
chuck53
Zdravím

Musím se podělit o zkušenost s řízky JACKA HERERA.Všechny byly luxusní- ze zdravé a vitální matky.Ven šly tak v půli května ,ale vůbec nechtěly kvést.Rozjely se až koncem srpna,což vzhledem k bídnému počasí nevěstilo nic dobrého.(VIZ foto -konec září).Možnost zatěmňování nebyla.Zkrátka nikomu kdo tohle letos jel ,to pořádně nedokvetlo.Sklidil jsem koncem října a je to bída.Teda na chuť i na stav to funguje ,ale čekal sem šutříkovější konzistenci a trochu víc stoned stávek.

Ještě je třeba podotknout ,že ve skleníku kde to jelo skoro až do konce listopadu se šutříky povedly :-)

A celkový dojem je takový ,že bych do toho šel znova,ale chtělo by to slunečnější počasí!
lsaac Stern
cest, doufam ze jsem tady spravne a mam dotaz. Je BILA VDOVA v květu citit tak moc , ze by se clovek skoro bál ji vysadit ven ( me policko je pomerne blizko cesty ) ? dik za info, groweri zlatí:)
Siki
to Isaac: w voní pěkně, rozhodně ale nemusíš mít strach. Jsou ještě mnohem voňavější odrůdy. Ať se daří.
opicca
cus hele nejsem znalec ale kamos pestil nakej indoor venku a krasne mu kyticka vyrostla ")
bigori
zdravim.. dal sem klicit pred 3 dny seminka a uz to mam zasazene a mam to za oknem. ale vypadlo me z hlavy ze to budu davat na moje místecko a od baraku to mam docela kus pls poradteme jak to mam prenes??????

helo... chtel jsem se zeptat kde rači kytky mít jestli v květináči nebo v zemi
mojko
čus lidi potřebuju pomoc shanim nejaky dobry seminka´, bych nejaky od vas koupil?
vllk1
loni jsem mel ve skleniku taky nejakej mys mas. sral jsem na to,porad jsem nekde lital voda zensky atd. jen jsem to zalejval a bylo to tak 2.5mvysoky a 1,5siroky sklibil jsem z deseti kousku 3,5 suchyho mel jsem co hulit s kamosema do aleluja jeste ted z toho cadime..takze vzhuru do prace jaro je tady
hard110
zdrawimmm indor vonkuu nenii vobec problemmm ja som mal dve rastlinky jacka herera vonkuu sedds boli z lampy aj too začaloo kvitnuťť "ale nazaver dakujem srncovii co sa mi tam chodil pasť!!!
luho
ahoj,vydrží Kill Bill venku?
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od luho
ahoj,vydrží Kill Bill venku?

kamarad co mel policko se mnou minulej rok, ho tam mel a kvetl ze vsech modelu nejrychlejc(GWS,SAGE,MJ,NL...), ale ani jeden nestIhl uplne dokvist... ale to bylo dano tim mistem, meli hrozne malo svetla.

kazdopadne bych ti doporucil, z osobni zkusenoSti jiny modely nez KB, osobne na in bych ho bral, ale venku nic moc... :(

maj sa
Papajamargot
kdy dat kytky ven????
mara-k
Podle mě teď o víkendu bude nejlepší doba vyhodit kytky ven, ja pojedu JH a OB z řízků a ze semínek widow skunk, DP a FD x M, tak sem zvědav jak mi to doroste
Zedy
citace:
Původní příspěvek od mara-k
Podle mě teď o víkendu bude nejlepší doba vyhodit kytky ven, ja pojedu JH a OB z řízků a ze semínek widow skunk, DP a FD x M, tak sem zvědav jak mi to doroste

Klidně bych ještě počkal vzhledem k ochlazení a minlej víkend v noci ještě mrzlo.

Jinak u toho JH budeš mít problém s květem.
až na to počasí je to touhle dobou hodně ideální ;)
meso
viete poradiť, ktorá z týchto určite stihne kvalitne dokvitnúť, keď vložím do náruče matky Zeme kvetinky teraz cez víkend 15. , 16. 5 ? mali by mať 15 cm spod lampičky. nebula, top44, l.a. confidental, supersilverhaze, shivaskunk a spomínaný JH ... ďakujem za rady. teraz ich len idem zadovážiť. díky moc, groweri
MathiuG
pestujem no name indor semiacko vonku v lese bez hnojiv zastrihavania a pod. proste prirodzena cesta nikto by ste asi neverili jak rychlo to rastie a jak bohata je na ziviny zem v lese no krasa rastlinka uz asi meter vysoka a uz zacina kvitnut z usmevom na tvari je to samica no krasa neskor mozno pridam nejake foto aby bolo videt ze sa jej v lese fakt super dari
kokopelo
citace:
Původní příspěvek od MathiuG
pestujem no name indor semiacko vonku v lese bez hnojiv zastrihavania a pod. proste prirodzena cesta nikto by ste asi neverili jak rychlo to rastie a jak bohata je na ziviny zem v lese no krasa rastlinka uz asi meter vysoka a uz zacina kvitnut z usmevom na tvari je to samica no krasa neskor mozno pridam nejake foto aby bolo videt ze sa jej v lese fakt super dari

Řekl bych že to nedozraje jen zplesnivý. co vim takhle z okolí tak krásně rostly to jo ale nikdy nedozrály
skunkus
zdravimmm moze mi niekdo vysvetlit to stym zatemnovanim , indoru v onkuuu
pls
Beethoven
Rastlina keď rastie má periódu 18/6 ale keď chceš aby kvitla,v indoore prepnes na 12/12(12hod. svetla,12hod.tmy).
To isté musíš urobiť pri outdoore,pokiaľ sama nekvitne,čiže jej musíš opäť dať periódu 12/12 a to tak,že zatemňujes,na kytku dáš niecčo čo ju celkom zakryje.
skunkus
mnooo ona zacala kvitnut ale mam ju v kukurici a chcem aby mi skor dozrela nez skosia kukuricu da sa to niak ovplyvnit ????? pls
citace:
Původní příspěvek od skunkus
mnooo ona zacala kvitnut ale mam ju v kukurici a chcem aby mi skor dozrela nez skosia kukuricu da sa to niak ovplyvnit ????? pls
doufej,že dozraje dřív než sklidí kukuřici.jinak se to ovlivnit nedá.
skunkus
tak moc si ma nepotesil, ale tusil som to , dufajme ze hej pak poslem foto,dobre to vyzera
_Dr.Skunk_
ja sem dneska na jedny palicce na vrsku nasel plisen kytka je tak tri tejdny v kvetu myslite ze zacnou plesnivet i dalsi? je naka moznost se tomu ubranit este to chce mesic na dojeti....
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
ja sem dneska na jedny palicce na vrsku nasel plisen kytka je tak tri tejdny v kvetu myslite ze zacnou plesnivet i dalsi? je naka moznost se tomu ubranit este to chce mesic na dojeti....

rozhodně vystřihnout,ale asi to nepomůže.hlavně hodně slunce a málo deště a mlhy
skunkus
tu je to spominane foto, pls. komentar,fotene pred dvoma dnami :DDD
Raszilow
Zdar. Mě originály venku letos rozhodně nedozrají. Moc tomu ale nechybí. Je to risk hlavně skrz počasí. Spíš nechat outdoor kytky na ven a indoor pod lampou. Kombinovat to není dvakrát dobrý nápad. (lampy venku vyrostouvětší, ale...) Jen se chci zeptat, jestli máněkdo zkušenost se zráním a fázemi měsíce. Teď je úplněk, možná bych to skotil.
desertwolf
Mam indoor IP2000 čtyři řízky ve skleníku, začaly kvést 20.srpna a sklízet budu teď o víkend, žádná plíseň, žádný problém. trošku jim přitápím aby neklesl teplota, minimální byla 7stupnu. Ofuk je puštěný přes den nonstop a v noci po 15minutách. maximální vlhkost byla 97%
pospáč
letos jsem měl nějaky model z holandska afghani hundu kush z 11 semen za 2000,- zbyla jen 1 kyti asi 15-20 g ale i tak se mi to na te síle vrátilo:D
Jay-jay
letos se opět potvrdilo:

- stoprocentní na ČR-SR out je Orange Bud
- tak 90% bych dal Mazarovi
- 90% pak Power Plant

vše se týká dozrávání a náchylnosti k plísním

OB:
dozrává rychle už v průběhu září, žádné plísně, kvalitní stavba rostliny, poměrně velký výnos, velké palice, pohodový kouř

Mazar:
superbomba, co se týče pryskyřice, dozrává v průběhu října (záleží na počasí, letos šel ven týden před sklizní bohužel bylo deštivo), rostlina se hezky větví, výnos střední, palice nádherné, kouř je odpal

Power Plant:
velký růstový potenciál, pozdě nakvétá, ale rychle to dohání a je hotový nakonec také v průběhu října i přesto, že na Mazara ztrácel na začátku takřka dva týdny (superflowering :D ), palice menší (možná dáno počasím), odolnost vůči plísním 99,99999% a to i přesto, že počasí tomu nahrávalo, výnos střední (opět dáno především tím,že jediný,který zbyl, byl v květináči, kouř zatím nezkušen, ale kdysi jsem power plant měl a je to opravdu elektrárna. prdík a pak už jen huuuuuuu (pro mě nepříjemný stav, naprostá zduněnost)
desertwolf
opravuji, kytky začali kvést 20.srpna
meso
dnes úspešne skosené dve rastlinky, nebula a shiva skunk. ostatné na druhom felku ukradli nejakí kokoti ešte pred mesiacom. ak niekto pozná ten problém a mohol by mi pomôcť, nech mi napíše správu, potom zmažem. jedná sa o to, že ... dlhšie som nebol pri rastlinkách, presnejšie posledný mesiac. pri mojej poslednej návšteve som im dosť otrhal listy. dnes som prišiel a rastliny nemali vôbec listy. čo mali, tak boli malé, zhnedlé, ztočené. myslel som, že to je pleseň, čo aj môže byť. hľadal som to tu na groweri, ale nenašiel som. všetko ostatné na rastlinách je ok. super voňajú, majú pekné, tvrdé šindy, normálnu farbu až na máličko hnedých miest, ktoré išli nekompromisne dole. myslíte, že tie listy zožrala pleseň? úplne boli stočené, akoby zosušené a veľmi málo. myslíte, že je existuje možnosť, že listy zožrala pleseň a šišky nechala tak? vyzerajú fakt normálne.
lukkkas23
@meso: rekl bych ze je to blbost, plisen na listy snad ani nejde, nebo aspon jsem ji tam nikdy nevidel. asi byla chyba trhat listy, to bych delal za aa jen v malym meritku nebo za bee tesne pred sklizni
jakub500
zdravim jake mate zkušenosti z Jack Herer venku? mam v planu ho zasadit ven tak se ptam jestli to tady nikdo uz zkousel?
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od jakub500
zdravim jake mate zkušenosti z Jack Herer venku? mam v planu ho zasadit ven tak se ptam jestli to tady nikdo uz zkousel?

Predminulej rok ho jel kamarad, sklizenej byl 11.11 a jeste chtel tak tejden, ale pokoureni vynikajici.
jakub500
dalši info? a co kdybych udelal venku malej foliaček tak by to mohlo dozrat dřív ne?

jinak schanim semen dobrejch modelu na out klidne i in jestli to poroste , mužuou bejt i řizky. okoli plzne

PM!
4fun
já jel outdoor u pure power plantu a z kytky kterou jsem zakrejval bych nepoznal že je to venek, ale kytky co nebyla možnost zakrejvat nestihly pořadně dozrát, ale keře to byly nehorázný, škoda že jsem musel brzo sklízet
Apartman
Hlavní rozdíl mezi kytkami určenými na indoor pěstovanými venku a outdoorovými je podle mně ten, že Kytky určené spíše na indoor většinou začnou nakvétat cca při 14hodinách světla-konec srpna/začátek září, kdežto outdoor většinou už při 15hodinách-v začátku/polovině srpna.

Beru to podle 2 indik s podobnou dobou zrání ,lišící se pouze v době reakce na změnu periody. Passion 1(sklizeň 5.10.) vs. Durga Mata (16.10 a ještě to chtělo pár dní)
Arjan
lidi problem z indor je v délce květ a stím spojený nevyzpytatelný počasí. Věčina modelu co se u nas dá věstit venku je cca 60dní květu cože pohoda. Genetika tipu "Hoze" a třeba G13. prostě tam kde je dlouhej květ tam je lepší lampa :) ! No jinak bych to viděl tak že problem je v pěstitelovi. Já jel mazara a docela hukot :D řekl bych že jsem nehulil nic lepšího!

PS: asi se opakuju :) celí jsem to tu nečetl...
MathiuG
caute takze otestovane... indoor vonku sa dost osvecil pestovanie bez akejkolvek upravy pody tzn. povodna zem z lesa prekopana ,vycistena od kamenou . Indoor semiacko noname sa krasne ujalo a bez akychkolvek problemov alebo pouzitia akychkolvek hnojiv krasne vyrastlo asi do 1,5 m rastliny . Kedze som nepouzival ziadne hnojiva iba odstatu zelenkastu vodu tak raz za dva tyzdne ,nebolo moc urody dokopy cisto sisky tak 50G
,rastline taktiez chybali prvky a vitaminy ktore snad tento rok dodam aj z kvalitnou podou ,rastlina bola inak umiestnena na okraji lesa mezdi vysokimy krikmy takze mozno aj trosku slniecka chybalo osvecila sa taktiez metoda s ostrihanymi vlasmi v nilovovej pancuske (tri roky dozadu my to pokazde zozrala srna ktoru som tam vela krat nasiel) ale teraz to vyslo .
pripajam aj foto
MathiuG
tuto je vidiet ze je taka chudobna a taktiez nebola zastrihavana iba velke listy

este jedna konkretna otazka pre skusenejsich ked uz indoor vonku co keby som zasadil seed teraz (februar) a mal to doma zatial pod 125w sporivkou a v 5. mesiaci v roku dal von pod slniecko chcem sa spytat bolo by to mozne tak aby rastlina pekne dozrela aj s hmotnym vynosom?

ked samozrejme mame seed noname s inej outdoor rastliny toto som zabudol :)
Hlava
....no jestli na to chces svitit 3mesice doma na rust pod 125w tak to si priprav nejakej žebřik , to je moc brzo .

Jinak pouzivaj tlacitko edit/delete , diky Hlava
MathiuG
no hej mas pravdu ved za tri mesiace dozreje dospela rastlina newa aj tak som na skusku dal do kvetinacu 1 noname seed co to spravi a ked sme uz pri tom nasli sme s kamaratom rastliny ktore niekdo mal asi ako spremobanku bo boli 4 okolo jedneho samca takze tak no teraz konecne ktej otazke :) rastliny mali zelene listy ako kazda ina akurat vsetko ostatne teda opelene sisky boli krasne fialove chcem sa spytat ci by som podla toho mohol aspon priblizne urcite o aky druh sa jedna dakujem.

semienko s tejto rastliny som teraz zasadil na skusku keby ste mysleli ze to sem nepatri a co to nehat iba za oknom bez lampy?
Hlava
citace:
no hej mas pravdu ved za tri mesiace dozreje dospela rastlina newa aj tak som na skusku dal do kvetinacu 1 noname seed co to spravi a ked sme uz pri tom nasli sme s kamaratom rastliny ktore niekdo mal asi ako spremobanku bo boli 4 okolo jedneho samca takze tak no teraz konecne ktej otazke :) rastliny mali zelene listy ako kazda ina akurat vsetko ostatne teda opelene sisky boli krasne fialove chcem sa spytat ci by som podla toho mohol aspon priblizne urcite o aky druh sa jedna dakujem.

NE .
vimnevim
Mám několik kytek PG13 - http://www.thseeds.com/pages/pg13.html
no a přemejšlim, jestli by to teoreticky mohla zvládnout dozrát když u ní udávají 70-77 dní květu ??? Myslíte, že by se mohlo najít feno, který by to stihlo do konce října ?...
Je v tom G13 a HP13 tak jestli máte někdo zkušenost aspoň s některým s těhle modelů dejte vědět, kdyby to začlo nakvítat brzo tak by to bylo v poho... :cox:
smrk
..jen k tomu zatemnění..speciální tkaniny, prodyšný a světluvzdorný - konkrétně k zatemňování chryzantém..textilie - http://www.bohemiaseed.cz

..ale zatemňovat out..tzn, nevěnovat se ničemu jinýmu ))). Jinak, ať se daří
Teahead
citace:

semienko s tejto rastliny som teraz zasadil na skusku keby ste mysleli ze to sem nepatri a co to nehat iba za oknom bez lampy?

To chceš jako říct, že jsi mu to sklidil?
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od vimnevim
Mám několik kytek PG13 - http://www.thseeds.com/pages/pg13.html
no a přemejšlim, jestli by to teoreticky mohla zvládnout dozrát když u ní udávají 70-77 dní květu ??? Myslíte, že by se mohlo najít feno, který by to stihlo do konce října ?...
Je v tom G13 a HP13 tak jestli máte někdo zkušenost aspoň s některým s těhle modelů dejte vědět, kdyby to začlo nakvítat brzo tak by to bylo v poho... :cox:

ne
High
Ahoj!Jako pěstitel jsem uplnej amater ale kamarád(Dobrý to pěstitel) sklízel Afghan x haze (od Mr.Nice) na začátku prosince bez jediné známky plísně nebo jiné choroby.
Přidávám odkaz na odrůdu ktera v ČR dozravá před Vánocema:http://www.mrnice.nl/dhtml/strains.php?id=15
Foto z mrnice.nl:D :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma