indoor venku, zkušenosti?? postřehy?? - Klikni zde pro originální téma |
Divoženka |
ještě někdo nějaké nápady, prosím o zadání také zdroje, od kterýho kupovat, znám sice nějakysajtny,ale tak které jsou prověřené, že mi nedej nějakej shit.. |
|
|
|
to divozena: Spis si sezen nekde rizky. Podivej se do bazaru. A zkus najit treba early skunk. Ono v podstate dozraje moooc modelu, ale nesel bych do zadnyho rovnikovyho brka. Tusim ze jsou to ty ruzny haze odrudy(kdyby neee tak me moc prosim opravte).No a kdyby jsi to mela v kvetniku a nechtelo to zacit kvest, tak to muzes dat na 3-4 dny do uplne tmy a kytka zacne kvest. A POZOR NA PLISEN to je nejvetsi zhouba vsech indoorovek venku. Mej se preji hodne zdaru. |
|
|
El_Liberal |
Disaster: Mnam xD
4all: je treba sazet indoorovky venku driv nez out modely? at to stihne nakvest. Jedna se o ww,dm a bb |
|
|
|
tak tak pharel di pravdu. Ale venku ty indoory jedou jak cip. takze kdyz to zasadis brzo mohla by ti z toho taky vyrust kytka ktera vypada jak vzrostla thuje. A to uz se blbe maskuje. Nehlede na to co bys taky delal s kilem suchyho. Takze je lepsi sadit trochu pozdejs. treba v druhe pulce kvetna. Pekne rizek priklopit petkou s dirkama at nam neuschne nez mu prorostou korinky a pak uz se jenom pekne starat a opecovavat. A nelekej se ze to porad nedela paliczky. ono to zacne. Pokud mas spravnou odrudu. Mejte a smejte se |
|
|
El_Liberal |
4disaster:mno premyslel sem, ze to hodim ven uz na zacatku kvetna, ale dam na tebe a este pockam.
jinak si myslim ze bych vedel co delat s kilem suchyho :D kdybych vsecko sklidil aspon bych se rok nenudil .D |
|
|
sting |
hele chci se zeptat jak se dlouho nechava dozrava)prezravat) a jak se delaji fialky |
|
|
Jahudka! |
citace: |
Původní příspěvek od sting
jak se delaji fialky |
Fialku udelas treba tak,ze to budes hnojit jenom na kvet.Kytka zezloutne a pak zfialovi.Me to udelalo i ICE (white odruda).Nebo vystavit kytky zime - to je druha varianta.Flushing destilovanou vodou taky zpusobuje filaloveni.Je taky jasny a logicky,ze treba takovy blueberry ma fialoveni uz v genech,ale pokavad mu neudelas spravny podminky,stejne fialovy nebude. |
|
|
globy |
Ja ted pojedu venku big bud rizlej super skunkem. Tak sem zvedavej. Casem sem urcite dam nejaky foto abyste mi to mohli zkritizovat. ;-) |
|
|
Vladbur |
Zdravim vsechny growery,chtel jsem se zeptat jestli jsem vytvoril novy model,kdyz mi srostly 2 odrudy-Puna Blueberry s Hawaiian Skunk,srostly kmeny,a tvori jine listy,jsou to modely od Nirvany,je tedy mozne,kdyz udela palice se semeny,ze je to novy model? |
|
|
Bilos |
Mám 3 indoorové kytky venku o kterých původu vím že tomu tak je, a můžu říct že rostou úžasně.. No s tím zatemněním by mě taky trochu zajímalo zda mám či ne.. jinak mám asi 10 různých modelů. Něco skun něco, něco gun, a je to jedno. Mnohdy se i kvalitní ganja může vyrovnat outdooru... |
|
|
CAESAR |
co je to za model ten gun?ganja je veskera marihuana a vobec nechapem co si chcel povedat tou poslednou vetou a to si myslim,ze cesky viem celkom dobre.mozes mi to prosim ta vysvetlit? |
|
|
sting |
cau cau ..ůpotrebuju pomoct s terenem..kdo mi pomuze?? |
|
|
Kolom&n |
Kamos mel min. rok seminku z Lampy tak ho zasadil do skleniku a tak 1,80cm kulatej ker ale slysel jsem ze to nema tekovej vynos jako treba venkovni seminka a myslim ze to je docela logicky Lapma pod lampu a Venek VEN! PEACE |
|
|
oton |
i z indoru se dá udělat venku pěknej výnos, pokud je možnost zatemňování tak je to ideální, mluvim z vlastní zkušenosti, mazar, býlej rus.... a ta kvalita je prostě znát že je to in... |
|
|
sting |
ahoj...prosimvás poradte...sekl sem sazet do kukuricného pole a videla nas jedna paní.koukala n nas a při tom zacla telefonovat...mneli jsme docela bobky dosazeli jsme a zdrhli....myme se vzbec vrátit?? co kdys volala cajty! |
|
|
Xmaros |
na nějakou pani nebo co se vykašli, tím nechci říct abys nebyl opatrnej, ale dej si spíš pozor na kombajny, pěstování v poli je riskantní, když ti to neztihne dozrát a přijedou kombajny, máš prd a spoustu práce je ti k ničemu |
|
|
bassman |
Zdravim,letos jsem si objednal od nirvany seminka Papaya(y),dnes jsem zjistil ze ta nejhezci nejvetsi nejrozvetvenejsi je hermafrodit,celou dobu vypadala na 100pro samici hafl samicich preflowers,az ted jak prsi tak naskakali i samci koule,je jich tam tak 30,PH pudy 5.5-7 po celou dobu rustu.Nijak jsem ji nestresoval ma naprosto stejne podminky jak PPPxBlack domin co je hned vedle,stejnou zalivku vse.Zajima me jestli je to nestalosti genetiky od nirvany nebo cim,jestli se to nekomu uz stalo u tohodle modelu,je to pheno do fialova. |
|
|
knedlič - kalič |
osobne skusenosti s pestovanim ind. vonku nemam ale kamarati minuli rok vypestovai indor vonku neviem presne nazov ale dozrievalo im to oproti pesion no,1 dost neskoro si myslim ze stym zatienovanim je to dobri napad aj ked este niejake velke znalosti o pestovani nemam..ale potrebujes to dat skorej do tej fazi ked rasia sisky aby ti to dozrelo poriadne...viel gluck |
|
|
ABSURDUS |
2 bilos: Nechapu... ????
2 Bassman: clovece, nemyslim si, ze by Nirvana meli spatny Papayi. Mas proste asi smulu, nekdy se to stane. Jediny co ti muzu poradit, dej si brigadu- kazdej den otrhavej vsechny koule ktery najdes, vim ze je to picovska prace, ale pokud nechces mit zkurvenou urodu tak ti asi nic jinyho nezbejva... ale jinak hodne stesti... |
|
|
BURNY |
Zdarek Nazdarek !Tenhle rok pestuju poprve ,koupil jsem si tři řízky a to 1 White Russian (od jaky banky netusim)
1 Jack Flash
1 ? je to myslim Crystal ,ale az me to pokvete byl bych rad kdyby ste mi ho pomohli rozeznat
No a muj problem je ze to stale jeste nekvete ...
a tak jestli byste mi neporadily jak to zatemnit ,nemuzu to tu nikde najit.predem dikas ,a az prijdu na to jak sem poslat nejakou fotecku ,myslim ze stoji za to se na ne mrknout .. |
|
|
Fantasie |
nechapu že tady pořád někdo řeší že mu to nekvete ? nějaká davová psychoza ne ... ta kytky vnímá počasí mnohem líp než ty, takže začne kvést až to bude opravdu potřeba... na tobě bude jenom jí pomoct
stejně je teprve srpen |
|
|
|
No ony ty indoorovky docela potrebujou svetlo/tmu 12/12. Nebo aspon tak nejak. Proste kratsi fotoperiodu. Takze se ti muze stat u nejakych brk na doma ze ti venku nedozrajou.Toz tak. |
|
|
MUZsRANAMI |
zdar tu all indoorakom out ... ja idem indoor vonku, modely: HazexSkunk, Big Bud Super Skunk ... tak dam vediet ako to dopadlo. zatemnovat ten HazexSkunk nebudem lebo je to mimo mna, ten big bud by sa dal.
cus :pimp: |
|
|
Svahadji |
ještě se mi nestalo, že by mi indoor venku nedozrál. Pokud nechtěj sami, tak zatmívání a květový hnojiva, nebo když neni možnost zatmívání, tak zavčasu nadopovat silnou koncentrací květovejch hnojiv. PK 13-14 je na to celkem ideální. |
|
|
Kolom&n |
no svahadji a mam dotaz kde to hnojivo koupim hledal jsem je v obchodech u nas a nenasel.tak pls PM az sem nekdo napise-smaznu |
|
|
Wokap |
Pokud by jste byli tak hodní, taky by mě zajímalo kde sehnat PK 13-14... Díky Wokap |
|
|
Ono |
Zdravím all growers!:smoker: Zaujíma ma, či odrody ako NYC Diesel; Neville´s Haze; Sage alebo Arjan´s Haze dozrejú v našich podmienkach - pri pestovaní outdoor alebo skleník?:confused: Sú tieto odrody náchylné na plesne?:o Aké sú vaše postrehy, príp. skúsenosti?:) |
|
|
Pan Ker |
Neville's Haze dopěstoval vklidu Bubik a co psal tak skoro bez náznaku plísně-koukni do outdoor galerie. Tyhle sativovité odrůdy typu haze mají výhodu v tom, že mají vzdušnější palice než indiky, a proto jsou vůči plísni odolnější. Na příští rok taky uvažuju o nějákém kříženci Neville's Haze(např. cross s Grapefruitem od Fem. seeds mi přijde hodně zajímavý). S.A.G.E. si jako outdoorovou odrůdu pochvaloval hary... |
|
|
MUZsRANAMI |
tak tu to je. Haze x skunk dosiel v pohode.
pripajam foto z 30,9,2006 ... zber bol o 22,10,2006
nebolo vela... ale ide to :bong:
Původní příspěvek od MUZsRANAMI
zdar tu all indoorakom out ... ja idem indoor vonku, modely: HazexSkunk, Big Bud Super Skunk ... tak dam vediet ako to dopadlo. zatemnovat ten HazexSkunk nebudem lebo je to mimo mna, ten big bud by sa dal.
cus :pimp: |
|
|
|
PARANOIK |
a ako si bol s nim spokojny? teke niejake zhrnutie |
|
|
Pan_Sranda |
Čau Nazdar :)
Kámoš pěstoval letos venku dva indoorové řízky.Byly to White Widow a Northen Light.Ven je dal docela pozdě .... ale nakonec to dopadlo dobře.Sice výnos nic moc,ale byla to lahoda jak pro oko tak pro plíce ;) |
|
|
groover |
Dostal jsem řízky Crystal Lightening, a mam je pod zářivkou při cyklu 18/6. Až je hodím v březnu ven, nebude jim vadit ten přechod na 12/12, nezačnou třeba kvést ? Jaké máte zkušenosti, není třeba vhodné pomalu snižovat na 12/12 ? Díky za rady. |
|
|
Noiwa |
hej tak ja sem minulej rok valil WW normalne venku a z rizku nestihla dokvist tak jak sem chtel..a to sem ji sklizel druhy tyden v listopadu...veliky salamy:)!!! |
|
|
Svahadji |
groover: v březnu ji ještě nedávej ven... |
|
|
Pan Ker |
Původní příspěvek od Svahadji
groover: v březnu ji ještě nedávej ven... |
Přesně tak. Počkej si aspoň do května a budeš bez problému... |
|
|
|
kurva borci vy neznate pisnicku?
na prvniho maje puda urodna je
a my uz ted vime co si zasadime.
traavicka zelena to je moje poteseni
tralalalalala |
|
|
Divoženka |
Mám zkušenost s chronicem, který ale bohužel nestihl nabýt na kráse a navíc se listy pokroutily na svém obvodu,lemy se zvlnily ,ale jinak palky jakš takš. Byla to jedna kytka a bylo z toho málo a celkově byla malinká. Semeno bylo vylouplý z pálky co byla zase ulouplá z podlampy:) |
|
|
Hempstar |
Potreboval by som radu: Ma zmysel hadzat vyklicene semienka do pody pretoze nemam priestory na priesady....diki moc....alebo nejaky typ kde vypestovat priesady?? |
|
|
Ono |
2Hempstar:
Tak si priesady nerob a zasaď rovno do zeme, ak máš na to teda podmienky. |
|
|
Ferdinand Bongo |
Keďže som sa k nejakým indoor semienkám náhodou dostal a na pestovanie v skrinke by som si ešte dlho musel počkať, rozhodol som sa vysadiť ich von.
Momentálne ich idem dať vyklíčené do zeme, za okno a za niaku dobu pôjdú do prírody.
Bude to len taký vedľajší grow, svoju hlavnú výsadbu mám v pláne zasadiť inde. :) |
|
|
MUZsRANAMI |
to Free_tekk: je jedno kedy ich das vonku, budu ti kvitnu podla toho ako sa bude den striedat s nocou. a pripavene k harvestu budu podla toho v akom klimate sa nachadzas a co je to za genetika (kolko dni kvitne).
samozrejme ze to uz niekomu dozrelo. indoor vonku ide v pohode, aj ked ho das ven brzo :D |
|
|
Zoder |
čuz, mám od kamaráda co pěstuje ve skříni řízky (nemůžu si vzpomenout na název), který mám venku - na balkoně, dostal jsem jich od něj pět, po přesazení do hlíny (z takovejch těch vatovejch kořenovejch blbostí) mi jedna uplně odešla, další tři pomalu ale jistě zkomíraj a jen jedna vypadá že se chystá vyrůst tak jak se má. Stonky těch kytek sou hodně slabounký, listy povyslí k zemi .... Rád bych je nějak zachránil a tak bych se chtěl zeptat vás zkušenějších, jestli nemáte nějakou radu ... Napadaj mě věci jako zasypat to víc hlínou, začít to nák hnojit (zatim nehnojim) apodobně, kytky sou na balkone kde svýtí slunko docela dost, zalívaný sou jednou za dva dni --- né mojí vinou, mám to u kamaráda kterej mi tvrdí že si ta kytka musí zvykat nato az pude ven a nebude jí nikdo zalejvat treba tyden .... takže ... co si o tom myslíte vy groweři ? :) ... Já myslim že to chce zalevat kazdej den a začít to hnojit, a modlit se... :) ... mám pravdu nebo ne ? díky moc za odpovědi. |
|
|
Ono |
2Zoder:
Po koľkých dňoch ti začali rastlinky odchádzať? Dal si ich hneď po presadení do hliny na priame slnko? Aké sú veľké? |
|
|
Zoder |
2Ono ...
odchazet začali zhruba po čtyrech možná pěti šesti dnech ...
Kdyz jsem je dal do hlíny tak byli nejdřív dva dni u mě za oknem, kam přímí sluníčko svítí jen do dvanáctý hodiny odpolední, (čili nákejch 7 hodin) a po dvouch dnech ke kamosovy na balkon kam sviti sluníčko většinu dne ... to byla ta chyba ? :/ ... kamos mi ted poradil nalejt do litru vody tak 10 kapek peroxidu a zkusit to tim zalejt aby se to okyslcilo a procistilo ... myslis ze je to rozumny ? díky .. |
|
|
Zoder |
ikdyž ted si tak vzpomínám že ty listy byli takovy povadly už když jsem je dal na ten balkon, čili po dvouch dnech ... |
|
|
Ono |
2Zoder:
S tým peroxidom ti nepodarím, s tým nemám skúsenosť.
Ale ako píšeš, že si tie rastlinky dal za okno, tak ich možno spálilo. Vezmi si, že sa oslabili presadením a ešte k tomu na ne pražilo slnko.
Druhá možnosť je, že sa proste nezakorenili. Ešte by som ich nehnojil, počkaj aspoň kým sa nepreberú. |
|
|
dalas |
Původní příspěvek od Zoder
po přesazení do hlíny (z takovejch těch vatovejch kořenovejch blbostí) mi jedna uplně odešla |
Neoddělávals tu RW kostku od řízku doufám?
|
|
|
Zoder |
dalas---- ne ne zas takovej trouba nejsem :))) ---- ikdyz neupozornit mě na to kámoš co mi ty řízky dával tak nevim nevim, měl sem řízky poprvé ;)
.....
Nemáte někdo radu čim tý kytce pomoct ? |
|
|
|
Zoder : Me rizky po presazeni delali to same.Je dobre je dat do hliny s dost zivinama,nejaka vzdusna cernozem(kompost),ale nehnojit,at je zas nespaaliis.Musi si zvyknout.Za oknem je pres sklo moc velke hyc a moc slunka,a na balkone je pres noc zase moc zima.Me se nejdriv zpravili tak ze sem je nechal za oknem s lehce zatahlima zaluzijema(at na ne neprazi prime svetlo),otecrene okno at maj vzduch.Pokud je na nich jen par listu tak nic.Ale pokud je tam dost velkych listu tak je dobre je ustrihnout.Berou moc zivin,a kytka tyhle ziviny potrebuje spis na zakoreneni.Nezalivat vodou z vodovodu..spatne PH.Spis destovkou,popripade z vodou z reky.Nenechat hlinu vyschnout,ale nekropit je zas kazdej den at je neprelijes.....doufam ze sem pomohl. |
|
|
Zoder |
free_tek : dik, zkusim je davat na noc dovnitr a pres den nekam kde to tolik neprazi a uvidime co udelaj ... snad se chytnou holky moje nevinny :) |
|
|
Zoder |
Ještě bych se rád zeptal ... dočet sem se ve f.a.q.u. o perodixu vodíku kterej by celkově měl při přidávání do zálivky (při indoorhydru) celkově posilovat celou rostlinu a čistit jí, chci se zeptat jestli teda můžu i já jako out door pěstitel přidávat do vody kterou zalejvám (třeba deset kapek do dvoulitrovky) a kytky tímhle roztokem běžně zalejvat, a to jak v kombinaci s hnojivem tak i bez hnojiva .... pokud by to totiž fungovalo tak mi to příjde jako docela nezbytná složka ... víte o tom někdo něco ? :-) díky |
|
|
|
Franta: White Russian venku valí krásně! a ten matrijál z toho....mňam :) |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Zoder: ano, můžeš. Taky ho používám. Lékárnický, 10 kapek do litru. |
|
|
|
to littl_grouwr: Musím souhlasit, minulý rok sem vyvalil bělorusku na balkon a kytka rostla jak z vody |
|
|
|
2 Zoder: mohl bys zkusit něco na podpoření kořenového růstu (root up).. Nebo něco takového, a bach na počasí.. Je ted docela různorodé a ty řízky jsou na to dost náchylné, vím o čem mluvím.. Asi před týdnem mi přes noc zmrzl hindukuš a jack. |
|
|
Zoder |
Myslim že peroxid vodíku funguje, kytky kterejm sem ho dopřál v podobě patnáct kapek do dvoulitrovky se krasně zelenaj ... zkusimp použít na všechny a doufam ze vysledek bude stejnej ! :) |
|
|
|
Zdar Groweři, máte někdo zkušenosti s tímhle modelem venku?? Hlavně by mě zajímalo kdy tak asi dozrává...Popřípadě kdy vám dozrál a jak a v čem jste ho vypěstili...Dík za infa |
|
|
|
čau Nety.SS sem měl jednu kytku minulej rok.vysazenej byl asi 1.6. a kvést začal někdy na žačátku září.na konci říjná,myslim,že 28 šel pod kosu.dozrál bez větších problému a bylo velice luxusní pálení,i když s trošinku pokulhávajícím výnosem.vysokej byl 1,2m a byl to krásnej keřík:))rozhodně zkus.at se daří |
|
|
|
Čau quido, jo tak tos mě potěšil, doufám, že mi taky dojede...nemáš aspoň nějaký info v jaké hlíně byl jak často zastříhavanej atak?? |
|
|
|
no byla to kytka z řízku..zaštipování nebylo vubec třeba,protože se nádherně větvil sám.ani jeden zástřih.no a co se týče hlíny..normální substrá pro pokojový rostliny+trošku písku.během růstu i květy,žádný známky nějaký nemoci nebo tak něco.a hlavně je hodně málo náchylnej na plísen.taky se vubec neobjevila. |
|
|
snow1 |
som to na terase v dome takze to bol skoro outdoor :-), v 25 litrovom sude. bola asi 1,5 m vysoka a dozrela mi niekedy koncom septembra, cize celkom fajn....aj to stalo za to.....ale do prirody su lepsie modely.....DURBAN POISON |
|
|
Xmaros |
Nesmíš se bát a pude, to začátky jsou u Těhle modýlků špatný, ale po 5-6 patře se srovnají a to že je zaštipuješ jim jen a jen prospívá, budou rychleji kvést:D |
|
|
MUZsRANAMI |
Původní příspěvek od nety777
Zdar Groweři, máte někdo zkušenosti s tímhle modelem venku?? Hlavně by mě zajímalo kdy tak asi dozrává...Popřípadě kdy vám dozrál a jak a v čem jste ho vypěstili...Dík za infa |
nazdar clene, mrkni moj album OUT RANY ... jem tam big bud super skunk :D |
|
|
neal87 |
no já mám kamoša který vypěstoval minulý rok seminko z lampy venku.A bylo to nejlepší huleni u nás na vesnici.První prd málem udusil ale ten stav stal za to.Takže doporučuju to zkusit.samozřejmě ale nejvic záleží na pudě a živinách a hlavně trpělivost. |
|
|
Specnaz |
Zdar ja osobne mam vonku Orange bud a docela sa mu darí |
|
|
|
No ja taky jsem uz vypestoval s kamosmi indoor venku, nebola to zadna genetika, ale nejakej no name in a dozralo to v pohode, tak koncem septembra az zacatkem oktobra. Este sme mali aj Californiu orange bud a ta tiez dozrale tak koncom sept az zaciatkom okt. .
Ale ak chces dobrej venek tak skus jednu sezonu Kholu od DP, snou som velmi spokojnyuz 3 roky super rastlina, s vybornym potencialom na rast, chut, ale aj vynoos.
1, Skunk n.1 od DP tiez super model spred dvoch rokov
2, Tu je moje vedro spred dvoch rokov, Noname indoor venku, na jesen nadherne farby :punk:
|
|
|
issis |
ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak se dá upravovat PH (snižovat) na in door kytkách venku. díkes |
|
|
issis |
ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak se dá upravovat PH (snižovat) u indoor kytek venku. díkes |
|
|
van blade |
issis: citace z FAQ..
Jak mohu upravit pH půdy?
Snížení pH.
pH půdy lze snížit přidáním masokostní moučky (vhodné zejména ve fázi kvetení), nebo přidáním krevní moučky (vegetační fáze). Popřípadě vody s přídavkem octa nebo roztoku pH-.
Zvýšení pH
Přidáním dolomitického vápnece do půdy (čím jemněji nadrcený tím lepší, neboť má větší povrch pro reakci). V nouzi přidáním malého množství hašeného vápna, nadrcených skořápek nebo jedlá soda. Dále lze zvyšovat pH zálivkou vody s vyšším pH zvýšeným pH+ nebo sodou.
Ideální pH půdy je v rozmezí 6.5 až 6.0 (vyšší dělá problémy kořenům při adsorbci živin, nižší způsobuje výkyt samčích rostlin a vymývání živin).
A jak pH půdy měřit?
Odebrat vzorek půdy, smíchat s destliovanou vodou, ŘÁDNĚ protřepat nechat hodinu stát a lakmusovým papírkem nebo pH metrem změřit pH roztoku. |
|
|
Jakub503 |
čau,zasadil jsem noname a už mi to roste a nevím co to je?? Please poradte.. Díky. |
|
|
elanius |
Jakub503: Na tejto planete (snad) neexistuje clovek, ktory by ti povedal, co to je za model, podla tak malej rastlinky a neskor by som tomu tiez zadnu sancu nedaval... |
|
|
Jakub503 |
Jo díky.. Hele,jsem začátečník a zasadil jsem pár kytek a rostou mi pěkně,ale nevím jak mám poznat samce od samičky a od kdy se to dá poznat?? Zatím kytky mám malé,ale chtěl bych to vědět až budu čas na rozpoznání pohlaví.. Díky moc.. |
|
|
Dude |
jakub503
isis>
nejak nechapu, pro davate tyto otazky do tohoto threadu, kdyz vubec nesouvisi s tematem :confused::rolleyes: (jakub - pokud treba mas thread ohledne zjistovani pohlavi asi o dve radky výš / níž)
během dne OT smažu... |
|
|
LUDEK SOBOTA |
no ja mam opacny problem.da sa pestovat out pod lampou?je to master kush ma asi jeden meter. |
|
|
Specnaz |
Asi najvječí problém pjestováná indooru venku výkyvy teplot už temu hrabe žluté špičky |
|
|
Mr.haze |
Ludek sobota: Hej kdybys hledal tak tady o tom máš strašně mooc threadů ale abych tti ot ulehhčil tak ti píšu..... že to de!!!!! Ale záleží jak máš velkou skříň!!!! Ale jinak master kush sem si chtěl taky objednat je to goood modýlek.
P.S: Hoď sem ňáký fota celkěm mě to zajímá!! |
|
|
Wevi |
wow...No maras...Lidi..copak neumíte klikat:faq: , hledat:faq: , číst??:D:faq: |
|
|
Specnaz |
Pridávam nejaké new foto z dneška sory kvalitu jen to z tel. |
|
|
BNS(cz) |
Zdarec... Já jedu teďkon na střeše 3x No Name Skunk a 5x White Russian. Daří se jim f pohodě bez jakých koliv problémů. Jedna kytka už je ranec nakvetlá a ostatní mají blizny a pomaličku se jim tvoří malý paličky. Hnojím normálně už na květ Plagronem. Doporučuju zkoušet Indoor modely normálně na Outdooru, nic tím určitě nezkazíte, ale o to víc budete mít zkušeností... |
|
|
BNS(cz) |
Zaktualizoval jsem galerii, musím zdůraznit, že kytkám se velice daří :jumper: |
|
|
Ono |
Původní příspěvek od wasco123
Keby som von posadil Indicu tak ako by sa spravala v nasom podnebi??? |
Ahoj. Správala by sa normálne, tak ako napr. sativa alebo kríženec sativa/indica. Niektorými growermi je indica dokonca preferovanejšia do nášho podnebia, keďže exotické odrody satív dozrievajú dosť neskoro. Indica je zväčša kompaktnejšia a stihne dozrieť. Napr. z mojej skúsenosti môžem spomenúť Passion1. Táto odroda má podľa viacerých trochu nestabilnú genetiku, ale keď sa zadarí, tak poskytne krásne rakety, silné účinky a dobrý výnos. Na pleseň bol dokonca menej náchylný ako napr. Durban Poison.:) |
|
|
tojekrasnypocit |
otazka na growerov:
Kedy v nasich podmienkach mozem ocakavat ze mi zacne JACK HERER a AK-47 kvitnut?
Ma niekto s tymito modelmi predchadzejucu skusenost?
Sadil som F2. F1 bola vypestovana indoor.
Je pravda ze JACK je moc nachylny na plesen?
Budem rad ak dostanem odpoved aspon na niektory z mojich dotazov.
Grow to smoke |
|
|
geminijt |
Ahoj přátelé, jak jsem slíbila zveřejňuji /dnešní/ foto mojich kytiček. Chtěla jsem se zeptat čím to je, že jedna z 5 je tmavší a už je více rozkvetlá. Kontrolova jsem pohlaví až teď, platí pro tyto větší kytky stejné poznávací znamení,jaké jsem si tady přečetla?
Díky předem za jakoukoliv reakci a radu jestli to nemám špatně !!! |
|
|
geminijt |
Tak jsem někam nahrála dnešní fotky mojich kytiček. Prosím o posouzení. Také bych měla dotaz proč je jedna z 5 tmavší a více kvete ?
Další dotaz-kontrolovala jsem pohlaví, podle návodu zde najitého jsou to všechno samičky- tedy jestli to určování platí i pro takto velké kytky ?
Děkuji všem za připomínky a rady k mému pěstování. |
|
|
|
To ze je tmavsi nebo vic rozkvetla neznamena vubec nic,jen ze je to jinej model z jinyho seminka (takze zacina jindy zrat a vypada jinak).Lidi taky nejsou vsici stejni a dospivat zacinaji taky jindy.Jinak samice to mas asi vsetko esi to ma to(poznavaci znameni) to plati i pro 20metrovy kytiiiiz. |
|
|
alko |
groweri nevite kdy asi zacina kvest v nasich podminkach bila wdowka? |
|
|
Kellogg |
me zacla kvest tak pred 14 dny,jinak kdyby sis precetl toto tema,neni zas tak dlouhe, tak zjistis,ze zacina kvest zhruba koncem srpna,pocatkem zari,jak komu,ale je to tu napsane,komu kdy zacala kvest :wink: |
|
|
MUZsRANAMI |
zdar, kompetentni nech moj prispevok kludne smazu, ale toto co je tu ide do sra....... |
|
|
slonik |
Ja som raz pestil vonku toho roku a asi pred 2tyzdnami bum nebola tam bolo mi dost na pic..nekto mi ju ukradol takou velkou ze asssss.
preco nekto kradne gandzis nech si piesty sam kua
kamos mal asi tak vysoku 15cm rastlinu a semeno z dost fajn skunku blubery a on ji skouril ale povedal ze mu piskalo dobre
Dude wrote: pouzivej edit, kdyz neco po minute pripisujes!!!
jinak prilis nechapu souvislost tveho prispevku v tematu :confused: |
|
|
js666 |
ja mam indoorik vonku(na strome) a žiadny problém, hnojím si ho top maxom, no krása...
pridám aj foto |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od alko
groweri nevite kdy asi zacina kvest v nasich podminkach bila wdowka? |
čus.no mi už koncem července,včera jsem ji sklidil.zítra asi zhruba dodám foto do mojí galerky 2007 |
|
|
BNS(cz) |
1/2
Zdravím... Moje kytí se sundavali ze střechy a stěhovali se na zem, řekl bych, že se jím daří, mno posuďte sami...
5x - White Russian
3x - No name skunk (2 již sklizeny) |
|
|
BNS(cz) |
2/2
Pokračování příspěvku Fotek... |
|
|
Pán MatraCc |
Mám jeden indoor vonku, zo semiačka, rástol dobre, aj keď bol hnojený minimálne, aj v čase kvetu, teraz voní krásne a za asi týždeň ju skosím... Takže indoor vonku ide dobre ;) |
|
|
|
|