Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 
THC za volantem,ridite radi zhuleny? ..funguji ty testy vubec? - Klikni zde pro originální téma
crazyshit
Nazdař fšichni,tak jak pak s tema na tom,kdyz jste pekne wyhuleni a walite si to autem,nebo na masine?Byl jsem na motorkarskym sraze a muzu rict,ze me fuck hodne prekwapili Ti "stari" manici na čoprech,co si tam wesele pohulowali nejaky skera!Ochutnal jsem a fuck to stalo za to!Papiry na auto nemam,ale jezdim o sto sest a newim jak vy,lae kdyz se wyhulim,zda se mi,ze jezdim mnohem wic bezpecneji a opatrneji.Jaxte na tom vy???? :flamer
caravell
jojo to s tebou souhlasim...taky mi pride ze gdyz ridim zhulena tag jedu bezpecneji...spis klidneji nebo nevim jak bych to nazvala...jednou si to taghle straduju autem a najednou zjistim, ze vlastne porad jedu a pritom nekoukam na znacky ani na semafory...no husty...ale kamos porazil zhulenej pani na prechodu...a rikal, ze gdyz clovek ridi zhulenej tag je to pohoda do ty doby nez se stane neco nepredvydatelnyho...to pak clovek zjisti ze reflex mu nic nerika....ale to si clovek uvedomi az gdyz je pozde....ta pani mimochodem umrela...je to fakt hrozny ale muj kamos je po zbytek zivota poucenej, ze za volant zhulenej NIGDY......
Mr.Mates-CrazyHorse
To já mám taky rád ježdění ve zmaštěnosti. Úplná videohra. I když se snažim šlapat na plyn, nikdy sem snad nejel ve městě rychlejš než 40! Takže bych tu hru asi nevyhrál. Člověku se zdá, že má všechno pod kontrolou, že jede v pohodě a že se nemůže nic stát, ale když se něco stane... Přesně jak psala caravell.
Ale rozhodně je to lepší než vožralej! Praktikoval sem to na alkoholu dvakrát, ale když sem si to druhej den uvědomil, chtěl sem si dát pár facek. Málem sem skočil se svojí škodověnkou do pangejta!
Motal
Raz som niekde pocul, ze soferovat nahuleny sa nevyplati. Nie preto, ze by clovek mal pomale reflexy, ale ze si to tak neuzije. Clovek sa moc sustredi na cestu a filmuje vsetko okolo. Ja si zapalim za volantom velmi rad a je to presne tak, ze viac ako 40-60 km/h to nevytiahnem, ale uplne najradsej si ubalim niekde v lesiku, na vylete, v zahrade, proste pod holym nebom. Neni nad to, vydiet ako posledne pred tym, jak sa ponorite do hlbin spanku tie nekonecne krasne hviezdy. No to je fakt nekonecne.

Enjoy your Joint
Maggie
Hm, pánové, já zhulená neřídím, páč za ten průser, kdybych někoho zabila, to FAKT NESTOJÍ. Navíc si myslím, že to nedělá huličům dobrý jméno.
hydrantek
Nezda se mi, ze je huleni za volantem nebo za riditkama moc bezpecny. Clovek ma pomalejsi reakce. Ja jsem treba sestrelil devitiletou holcicku. Nebyla to moje vina, proste mi tam na posledni chvili vlitla. Mela "stesti", srouby v kyclich a tezky otres mozku. Dodneska premyslim jëstli jsem ji nesejmul kvuli zmastenosti.

LIDI HULTE ALE NERIDTE U TOHO. Vim o cem mluvim
leveller
naprostej souhlas se všema co říkaj ne... všechno se zdá AŽ MOC v pohodě a případnej průser pak nevokecáte....když jsem autem a nemám víc času,tak radši oželim i nějakou tu extramňamku.Zrovna včera jsem takhle oželel.....sakra.
crazyshit
souhlasim s wama,kdyz se neco stane,je to o necem jinym.Ja ale wetsinou kdyz jedu(bydlim na wesnici) taxe projizdim a kocham prirodou,kde neni neni zadnej welkej prowoz.Jo ale haluz se muze stat wzdycky:-( To co se wam nekterym stalo za wolantem je drsny a tak trochu i smutny!Ale nemelo by se hledet na minulost!Ziwot jde dal!Proto mate wsichni K+
Heffy
Po vlastni zkušenosti musim souhlasit. Jsem jel autem jednou zkouřenej a malem se pozabijel cely auto. Jel jsem kolem autobusovy zastavky a byl tam pro ni odbočovací pruh.Najel jsem do něj, byl ukončenej plotem. Jel jsem tak 80.Lekl jsem se strh sem to az do protismeru a tam jel kamion. Tak sem to strh spatky.V poho jsme to přežili, i když s brutalnim sokem. Ted uz fakt nesednu za volant zkourenej. Nikdy.
bobek bobson
Autem to je opravdu o hubu. Ale vyjet si zkouřenej na dobrým krosiči někam do přírody vyřadit je fakt skvělý. Ale když se cejtim, že to nezvládám tak jen jezdím pomalu a kochám se přírodou.
Era
Tuž a co takle virtuální auto? Need for speed a tak? Nebo automaty - ani do toho nemusím házet penízky a jedu jak drak :D div volant neurvu :D
Reálný auto fakt neřiďte, jsem dokonce pro vyšší sazby pokut pro modifikovaný řidiče.
Ale takový kolo - to zase jo. Prostě jakýkoli kolo zmaštěnej po lese - tooo joooooooo :D
oton
jo tak jak bych začal, když sem jel zhulenej poprvý, měl sem toho teda naprosto plný brejle, třeba se mi stávaly takový záseky jako, že jsem nejdřív řadil a pak až mačkal spojku :-)) dovedete si představit co se s mojí škodověnkou dělo, no nebo sem čuměl na tachometr kolik to vlastně jedu a naprosto sem zapoměl sledovat silnici, a tak jsem málem skončil v rigolu, no a nakonec když sme tenkrát sjížděli na šumavě z nějakýho ultrakopce, tak to prostě brzdy nestíhaly a začalo se mi brutálně kouřit od kol a ještě sme nedokázali zastavit a vjeli sme doprostřed křižovatky :-) naštěstí to bylo jak sem řek na šumavě kde byl provoz minimální, ale vyndanej sem z toho byl maximálně a ostatní z osádky naší závodní 120LSky taky :-)

no další jízdy zhulenej sem už zvládal v pohodě, nebylo to často tak jednou za čtvrt roku, myslim že teď mám ježdění zmáklý, myslim že to je i tim, že jsem se 3 roky řízením velkého auta živil, ale doberme se k pointě, teď už nesednu za volant zhulenej ani napitej v žádným případě, maximálně u nás na chatě 1km z hospody do chaty kde projede 0,1 auta za noc, a proč, před několika lety se mi stala nehoda, při níž zemřel muj dobrej kamarád, spolujezdec, já jsem byl 6 měsíců v nemocnici, narazil do nás vožralej zmrd s nějakým pežotem, no a moje škodovka byla v píči, zmrdovi se samozřejmě nic nestalo a u soudu vyfasoval za zabití kámoše a muj 6ti měsíční pobyt v nemocnici podmínku :-)) a to měl při bouračce v krvi 2,6 promile, dobrý ne...

tento zážitek mě utvrdil v přesvědčení, že i když to vypadá v pohodě a vy si věříte, že na to máte, nikdy, nikdy se nevyplatí sedat za volant zhulenej natož vožralej, to je vše čus...
crazyshit
2 oton:Tak to je mi fuck lito co se Ti slalo!Newim jak bych se zpamatowal z toho,kdyby mi nejakej ozralej KOKOT zabil kamose!Asi bych mu musel rozmlatit drzku!!!!!Ikdyz newim jak to bylo.Neco podobnyho(necekanyho) se muze stat kazdymu z nas!Proto pouceni:ALKOHOL ZA WOLANTEM-NIKDY!!!!!!!!!!!!
pakalolo
Za volant nepatri ani trava. Z moralneho hladiska je to uplne nemyslitelne. Bohuzial, za volantom zodpovedas aj za ostatnych. Dovod preco sa niekomu zda, ze jazdi s travou bezpecnejsie moze byt aj to, ze si myli bezpecnost s rychlostou. Zasadne nesuhlasim s travou za volantom a preto s cistym svedomim mozem prehlasit ze - LEGALIZE IT !!! Ci o toto tu nejde??? :-(
jimny
vacsinou nemam problemy s jazdeni ked som high,ale zalezi aj od modelu aky som pofajcil,ked je to nejaka brutalitka typu mazar tak neviem ani zaostrit na volant nie to este na cestu,ale na druhej strane po nejakom prijemnom outdoore si rad zajazdim ale samozrejme so vsetkou opatrnostou k ostatnym ucastnikom cest.prem.Zo vsetkeho najradsej mam prijemne vylety v lese a samozrejme v noci je to potom pekna haluska.
Sargon78
Par ludi sa už mi zabilo.Ja sa bojím o svoj život ako vták o vajcia.Ja použivam na tieto presuny bicykel,a to mam pekné problemi aj s ním.Bicykel mi robi večer blik blik blik a blik blik blik blik blik abto je Ok.Aj keď niekto pohulí nemam dobrý pocit isť snim v aute ale niekedy nič ine neostáva.
Keď si vybrať radšej huliť ako chlastať.
caravell
ja si bohuzel myslim ze jezdit na kole po Praze je mnohem nebezpecnejsi nez ridit auto zhulenej....ale tot muj nazor....ciklisti mi fakt davaj gdyz ridim auto....
oton
no v praze je to na kole asi SHIT, ale doporučuji všem z menších měst jezdit na kole, to je totiž naprosto brutální nářez když jezdim z hospody pěkně v noci vyhulenej :-))) a věřte mi, protože už takhle jezdim 7 let :) a za ty léta sem asi jen 2× spadnul z kola do stoky .-) můžu o sobě říct, že když sem trochu na kaši tak líp jezdim na kole, než chodim pěšky po vlastních :-))
Ganjanosh
Asi muj nejbrutálnějši zážitek z ježděni, když jsem byl zkouřenej, byl, když jsme si dali opravdu dobrej model na vyhlídce a ja pak měl řídit zpět na diskotéku. Jel jsem s bídou dvacet, pos... až za ušima. Ja jsem byl tak zpaprikovanej, že jsem viděl zpožděně, řek bych zhruba o 3-5 vteřin. A to i v tech 20ti udělá slušný nepřesnosti v řízení.Nakonec me vystřídala moje nejlepší kámoška.Přestože hulila s náma, tak to zvládla perfektne. Poslední dobou už jsem si zvyk jezdit zkouřenej, teda respektive když nejsem ještě úplně v poho,ale už to nejhorší ze mě slezlo.Jezdim 60 a připadam si jako bych tam měl kilo :-))
oton
no vono to vypadá maximálně v pohodě, když nejsi uplně na sráč zhulenej tak si každej myslíme, že jedem v pohodě a tou 60tkou, že se nemůže nic stát, ale když se stane něco nečekanýho tak seš v prdeli, protože reflexy jsou po hulení tamtéž!
tobex
Jezdit zmastenej je OK. Ja jsem ve stavu zhulenosti delal autoskolu, byla to docela zabava. Na delsi cesty ale nekourim, jsem pak unavenej ale kdy jedu jenom z vesnice do vesnice tak obcas i se spekem.
mmed
Jo, jo... S alkoholem za volantem jsem se vypořádal velmi záhy, zatímco s hulením to trvá podstatně dýl. Je mi jasný, že to není úplně ready, ale čestně přiznám, mě to docela bavilo.
Poprvé zhulenej v autě jsem měl fakt honičku. 10ti minutovej přesun mi připadal jak hodinová cesta.
Pak pár let nic, páč jsem měl bobky. Ale po nějaký době jsem začal jezdil služebně po Evropě i Čechách... Takže jsem to nějak časem nějak vychytal a pak už si záměrně, na nějakou bezva cestu, dával pár prdů.
Při ježdění během dne po Praze, ani náhodou, ale v noci, když není takovej provoz, to nebylo špatný...
Jenže, naprosto souhlasím, že vono je to furt v pohodičce, dokud se nestane nějaká nečekaná věc. Někdo vleze před auto, nebo to do tebe našije nějakej vožralej debil, nebo něco...
A po přečtení několika zdejších, poměrně tragickejch příspěvků, si v duchu slibuju, že to s hulením za volantem asi budu muset přehodnotit. Navíc to je možná i otázka mýho huličskýho svědomí. Není to správný a asi bych těžce nesl, kdyby kvůli milovanejm rostlinkám někdo lítal v nějakým těžkým průseru.
ZdEvil
To mne s kamosom sa stala raz uplne vymakana vec.Isli sme autom dobre vyhuleny a zrazu uplne husta hmla, videli sme ju obidvaja, takze sme sa zhodli na nazore, ze to asi nebude nejaka haluz.Spomalili sme asi tak na 30km/h (boli sme na ceste 1. triedy) a asi tak po pol hodine zacal na nas niekto od zadu trubit a blikat dialkovimi svetlami, ked sme sa lepsie pozreli za seba zistili sme, ze za na mi je asi tak 20 aut a niektore nas zacali postupne predbiehat, vobec sme nevedeli preco.Az ked sme dorazili na miesto, zistili sme, ze sme mali uplne zahmlene sklaaa a vonku ziadna hmla nie je.
oton
jo když jsem ještě jezdil zhulenej, tak to sem byl jednou takhle v Praze a tam jsem pokouřil nějaký skéro a pak jsem s kámošema asi v 3 ráno jel zpět do Budějc, no a kdo to znáte tam jak se říká Česká Sibiř, tak tam jsou mlhy jako sviň i když jinde na mlhu nenarazíte, no a samo, že nás tam ta mlha zastihla, hustá jako kaše, že jsem jel s hubou nalepenou na skle a jeli sme tak 30kmh, no prostě hustý, všichni sme z toho byli vyndaný a když jsem pak vjel do stoky tak ještě víc :-)))


to ZdEvil: tak vy ste museli bejt asi hustý :-)))
gizmo
No já jezdím vyhulenej nejraději a musím uznat, že i u mě funguje, že když sem vyhulenej, dokážu se na řízení víc soustředit a jedu líp... no ani ne tak víc soustředit, jako spíš se do toho úplně zažrat... myslím že hulení a řízení je super kombinace, nevím teda jak na motorce. Ale řeknu vám jednu mou špatnou experience: Není to dlouho a valil sem si v noci po městě lehce nakalenej (0,9 promile) a měl sem půlku éčka... Auto skončilo mimo silnici úplně rozšvihaný a já sem si pěkně rozbil držku, naštěstí ale nic vážnýho. Takže ať už jedete v jakýmkoli stavu, vždycky se pořádně soustřeďte a nedělejte moc velký vylomeniny. Já mám osobně rád hodně rychlou jízdu i ve stavu absolutní vyhulenosti, ale zase už neriskuju za každou cenu, protože vím, jak to může dopadnout. Papíry bych měl mít za půl roku zpátky, tak už se nemůžu dočkat... Ještě bych chtěl podotknout, že v den bouračky sem nic nehulil... kdybych hulil, tak si jezdím teď dál... teď je 200 hadrů za káru v háji. Nevím, jestli to tak je u všech lidí, ale u mě fakt platí, že řízení vnímám i úplně vyhulenej na hadry v pohodičce...
Sancho
ALKOHOL + THC ZA VOLANT ROZHODNE NEPATRIA !!!!!!!!! A TOBôž NA MOTORKU !!!!!!!!!!!!!
Uvedomte si prosím, že to dosť ovplyvňuje Vaše motorické schopnosti a vôbec si neuvedomujete do akej miery (v tom stave to ani nemôžete spoľahlivo posúdiť). Je mi fuk, že ohrozujete svoje vlastné životy, ale láskavo berte do úvahy, že na ceste nieste sami a neohrozujte ostatných účastníkov.
A pre "boha" ešte si pribrať k tomu riskovaniu aj spolujazcov. Tak to je ale sila. PARDON BLBOSŤ!!!!!!!!!!!!!! Chodte trebárs na motokáry, alebo ako tu už niekdo poznamenal: zahrajte si Need for speed. Toľko k tomu.
gizmo
Tak alkohol za volant nepatří, to máš pravdu. Ale s tím hulením si mě teda dostal. Jel si někdy vyhulenej v autě?? Asi ne, co? Protože bys tohle nikdy nenapsal. Nevím, jestli třeba nemáš nějakou špatnou zkušenost s hulením za volantem (třeba jako já s chlastem), ale mě se po špeku řídí mnohdy mnohem líp než bez toho špeka. A taky by mě zajímalo, jestli si někdy viděl nějakou nehodu, kde se někdo vymlátil ve 130 km rychlosti kvůli hulení... kvůli chlastu je to pořád...
Sancho
to gizmo:

Dosť škaredo som sa vybúral zhulený v aute a zranil som kamaráta ( na štastie nič vážne). Nebiť toho že som hulil tak sa to určite nestane. Chcel som odbočiť na benzinku ale kapanek so vydel cestu blišie ako v skutočnosti bola a trafil som ten zabetonovaný púťač s cenami super95, 98, nafta. Ani som nebrzdil proste som tam vydel tu skurvenu cestu, hold bola až ďalej.

P.S.

A to skoro denne najazdím 100-200 Km.
Viem o čom hovorím. S krčahom sa chodí po vodu dovtedy kým sa nerozbije.
crazyshit
Wooooo automobilisti,to jsem necejal,ze tenhle thread bude az tak nadupanej prispewkama!To chce karmu,ne????
Sancho
to crazyshit:

Nesuhlasím s tým čo robíš za volantom, ale za tento thread si ju zaslúžiš. Hádam si stoho niekto zoberie ponaučenie.

To gizmo:

Z dopravnými nehodami sa stretávam pravideľne.
Maggie
Gizmo: no, tak patříš k těm šťastnějm, co po hulení "řídí líp než normálně". Ale já mám tak špatnou zkušenost, že prostě už zhulená za volant nesednu. A netvrď mi, že to člověka neovlivňuje, tomu přeci nevěříš ani ty sám.
oton
tak sem tady četl, od někoho, jestli už někdo viděl někoho kdo se vyboural zhulenej ve 130kmh, hm do včerejška neviděl,
ale jako náhodou jsem šel včera navštívit do nemocnice kámoše, co je tam se zlomenou nohou, a měl na pokoji novýho týpka, tak sem se ptal co mu je a týpek má nějaký zlomeniny + zlomenej obratel a tak sem vyzvídal jak se to stalo, a chlapíci jeli nějakou alfou v noci z akce, všichni zhulený jako prasata, nikdo nebyl ožralej, a řidič to narval ve 150Km/h do betonovýho sloupu
následky: jedna 18ti letá holka na místě mrtvá, prej měla motor v břiše :( a další tři lidi s docela hustejma zraněníma v nemocnici na traumačce............. a to byl prej zkušenej řidič hulič,,,,,,,,, tak bacha na to lidi........
Dude
to je smutný...:(
hackmatt
zdrawim!
uz nikdy jazdit pod vplyvom THC ;-)
vyhulili sme s kamosmi (styria) dva speky a isli sme sa na sa na letisko (taqa skusobna draha kde zacinaju autoskoly:)
dal som auto kamosovi a taku depresiu som este nezazil:-) rozbehol to asi na 60 a snazil sa slalomovat pomedzi pneumatiky (pneumatiky na zemi namiesto kuzelov), vypinal som mu motor za jazdy, myslel som ze sa prevratime..a vraj to zazivali aj oni ked som soferoval
neviem kazdy asi len sebe veri
potom sme skusali zrychlenie a ine hovadiny, celi bez seba sme z toho boli, gumy len taq piskali, auto dostalo zabrat ako po najazdeni 1000km ;)
obcas sme mali taqe vypady, ze njekto zabudol vytiahnut rucnu brzdu pri pohinani alebo sa mu brzdit nexcelo, ked to uz bolo taq pekne rozbehnute..
asi pol nadrze sme spalili, prisiel domov a az som to auticko lutoval ked som si uvedomil co sme mu robili..
fakt je to super, vynikajuci adrenalin, ale tomu kto nema doma jedno auto navyse by som to neodporucal, dost su reflexy spomalene, sustredite sa len na rychlost, aj ked sa vam to nezda, ja som si to len na kamosoch vsimol a nebol som velmi odlisny od nix myslim..a este nieco lepsie je ist sa vozit nikde mimo premavky, v meste je to dost brutalne, velmi sa to nevidi, ale ked ste dobre vypaleni, sustredite sa ako xcete ale na dost veci sa zabuda.
taqze opatrne ked sa oddate THC a rychlosti ;-)))
Mirďa
Nejlepší ze všeho je, když za mnou přijede kámoš na chopperu 1800 a su zkouřená na kurvy a řekne že se jedem projet asi tak na30km. To je potom největší náhul jako prase, ten zvuk je mazanej super je že vidím brutálně velký muchy a hlavou vždycky jim uhýbám a kámoš ze mě vůbec nechápe co dělám, protože on nehulí tak mě nedokáže pochopit, ale vy mě určitě chápete!!Jenom jednou jsem si troufla řídit zhulená fichtla, byla to pohoda jenom sem napálila na hříšti do lavečky ale to se dá!! Tak čest
gizmo
Tak to je jasný, že když je člověk zhulenej, tak ho to ovlivní při řízení... ale mně se fakt zhulenýmu řídí úplně super a nikdo mi to nevyvrátí... Samozřejmě nelítám po silnicích 150 úplně bezhlavě... (teda kromě dálnice, ale tam se dá celkem v klidu valit tak 180 bez vážnějších problémů). Nesnáším třeba lidi, co machrujou, jak jezděj rychle a jakej dělaj bordel, a přitom omezujou a ohrožujou ostatní řidiče. Taky takovejch pár znám a těm bych přál, aby si pořádně rozsekali tlamu a pak daj pokoj. Já už sem si tlamu rozsekal a mám ponaučení... hulit ale budu dál (když sem se vyflákal, tak sem zrovna teda zhulenej nebyl... jinak by se to nestalo, to mi věřte).
Maggie
Hm, já mám kámoše, kterýmu se zase dobře řídilo vožralýmu... Taky si myslel, že to je super a že se mu nic nestane... tím tě nechci nějak naštvat, ale prostě si myslím, že tohle za volant nepatří.
Ant
Přesně tak můj názor je takovej že vožralý a zhulený lidi by neměli jezdit autem nebo něčím co by mohlo ohrozit ostatní neviný civilisty když se jim to líbý tak ať se jedou projet někam kde nikomu neublíží......... a jestly se jim tam něco stane tak je to sice smůla nikomu bych to nepřál ale aspoň neohrožujou ostratní..

Byl se v nemocnici na pokoji s klukem kterýho jako malýho (10 let) srazilo auto ( vožralej řidič) a když se naněj koukněš a on kůly tomu už nikdy nebude chodit bez berlí a snima (ještě blbě )

neni to nic super............
Kvetak
V tomhle stavu (ani po pivkách) nejezdim, je to celkem nebezpečné-nevíš co se stane, na lecos můžeš zapomenout a nechtěl bych vidět přeplněnou křižovatku bez světel-asi by se nic nestalo, ale ty psycho stavy fakt nemusim, ale jako spolujezdec je to výborný.
Ale plánuju na kole někam do přírody, dřepnout na stráň civět do dálky, kousek popojet zase civět :)..., ale mimo provoz-jen tak pro pohodu
Neson
Souhlasim s Kvetakem - řídit zhulenej je fakt blbost!!!!!!!!!
psilos
THC za volant, to můžu, jezdím mnohem pomaleji, protože se mi zdá, že je to hroznej foffr. Alkohol za volantem mám už za sebou, kromě vyjímečných situací NIKDY!!!
0X0da
Daamy a paanowe,
jezdit zhulenej je vobcas docela supr v aute, ale s masinou mi to proste nejde do hromady, z ty vypalenosti me to vykopne a sem spis takowej nablblej, no nemam to rad. Gdyz ses vypalenej tak si f tom pribrzdis, neb mas hrachy, no ale gdyz to zalejes par pifkama tak mas pocit ze fsechno vyjde a kalis to vo 106, pricemz z trafky mas f palici furt bordel a nestihas -> CRASH!!! Ani jedno nejni tak nebezpecny jako kombinace obojiho. Negde sem cet statistiku smrtelnejch nehod v Anglii po THC a v 90% tam byl chlast taky! a casto jen malicko! Taxi dawejte bacha, at nemusime delat taky takovy statistiky.
Joo, ale uplne jiny je to v letadle, tam gdyz si pribrzdis tak spadnes, navic je tam fuura budiku, pacek, klapek a vubec je stim vic prace, tak to proste nestihas. V USA testovali na dobrovolnicich, dopravnich pilotech marinol (synteticky THC) v simulatoru no a prej stim zvladli letet ale pri pristani to spolehlive rozsekali!
uzzi
zatim sem se k tomu dostal jenom parkrat abych zkourenej ridil ale je to prdel, hlavně to chce odpovídající muziku :sun:

_______________
born to be high!!
gizmo
jo jo, jezdit zhulenej je nejlepsi na svete. Naopak nejhorsi je jezdit vozralej a do toho jeste (lehce) vyeckovanej... to sem nejak nedal a rozsekal sem sloup, takze chlast za volantem uz nikdy. Kdybych tehdy hulil, tak bych se nevysekal, to vim naprosto jiste, kdyz sem zhulenej, tak totiz na sobe pozoruju, ze se do jizdy vic zazeru a jedu mozna i lip nez normalne. Ale jak rika uzzi, chce to odpovidajici muziku :D
hovnajs
Jo je to zábava. Když jezdim normálně tak jezdim jak čuně, až se stydim. Když jedu vypálenej, tak je 50 v obci luxus - spis tak 40 a cucet kolem a pohupovat v rytmu hudby případně si ještě mlátit do volantu. V tom je vzor Big Lebowsky, jak jede, řvou mu starý Creedence a mlátí do stropu až mu stoho upadne žváro. Bombová scéna.
Jinak bych to ale nepovažoval za úplně bezpečný, snad jen ta nízka rychlost to omlouvá. Ono se do toho člověk zažere a myslí si jak jede úpln ěparádně, ale pak nějaká zarostlá značka a ouuuu...

Jo a taky nejvíc odsuzuju, kdyz nedko jezdí vožralkej. A štve mě, jak se to v čechách - zvlášť na vesnicích, kde se zná každej s každym toleruje. Fuj 3x
Karmínový Král
Jediný co k tomu můžu říct je to, že zhulenej nebo vožralej může za volant sednout jenom polomozek. Představuje pak nebezpečí nejenom pro sebe, (to už je ostatně jeho věc) ale především pro ostatní. Zvláště pak ve čtyřlitrovym BMW, jako pan.sele.
Nikdo mi nevnutí přiblblou teorii, že zhulenej jezdí vždy pomalu a opatrně, protože po hulení člověk může pokaždý dělat úplně jiný věci.
Tráva je v tomhle ohledu úplně stejná jako chlast. To uzná, každej, kdo je aspoň trochu soudnej.
A pění ód na THC v mozku řidičů mi připadá jako pěkná zoufalost. Vůbec se mi hnusí tohle glorifikování konopí. Sám trávu kouřim, ale rozhodně si nemylim, že je to zdravější než pivo a cigára, nebo že mi dokonce prospívají její léčebné účinky. Je to všecko plusminus stejný. Zase to s tim STYLEM nepřehánějte.
fasmos
já bych řekl že to zas tak špatný neni
TheKeptn
jO TAKY jsem to praktikoval , kdyz bylo koureni a ted neni, jezdil sem hodne casto zkourenej , obcas sem mel z toho stihy ze jsem jel hrozne pomalu a nekdy zas nejvetsi nalada , to bylo samy hej : '' levotociva zatacka , boucham tam dvojku aneb damy a panove mam rizeni plne pod kontrolou '' .Ze zacatku sem se hodne bal ale potom si clovek zvykne a jde to samo , radsi ale si zajedu sockou do mesta do nejaky knajpy a dam burta. Souhlasim s tim ze je to nebezpecny. Treba jednou sem mel v patek od sesti , v pet sem vstal a dal si osobacka , oci jeste zavreny , najizdel sem na hlavni a na chvili sem myslel na nejaky picoviny a hle malem sem byl v protijednoucim aute kdybych to ve spravny situaci nestrh. Taky mam casto takovou suvereni naladu ze si ani kouskem svy mysli nepripustim ,ze by se neco mohlo stat . Vim nahoda je kokot...
Tak zatial.
Bajza
Já jezdím skouřenej velmi rád, ale nesmím na ničem ulítnout. Mám docela silnou motorku 110Ps a na ní je to úplně skvělí. Dám si tykadlo a vychutnávám si jízdu. Zkouším rychle akcelerovat a pak zase brzdit je to skvělej adrenalin. Pozoruju, že mě klací skouří ještě víc když jezdim. Jestl ije to vyším adrenalinem nevim, ale je to skvělí.
Hicks
jojo, s Gizmem sme jeli už i kolikrát vyduněný do Rakouska stylem :
10 km před hranicema špek, pak sme teda "ukryli" přepravky a fajfky do kapes, a jeli sme :D.

A zpátky to samý :smoker: .
Prdel musí bejt :D
gizmo
>Karmínový král.
Tak mi hochu připadá, že vůbec nevíš o co de... Tys asi nejel nikdy vyhulenej. A podle tech veci co si napsal mi taky pripada, ze ses takovej svatecni hulic, ale radsi si poradne zachlastas, protoze kecy o tom, ze chlast a cigara sou lepsi jak huleni me celkem zarazi od nekoho, kdo je clenem groweru... ja mam s hulenim za volantem jedine dobry zkusenosti. Nerikam sice, ze je to narez a ze vsichni lidi by meli jezdit nonstop vyhuleni, ale kdyz si to vychytas, tak je to proste na pohodu (jako zase tim nemyslim to, kdyz si das dva jointy nejakyho nejvetsiho brutu, ze skoro ani nevidis 2 metry pred sebe... soudnej clovek, jak ty rikas, by mel poznat, kdy jeste zvladne nekam jet a kdy je lepsi radsi jit pesky...).

a mimochodem pan.sele ma podle toho znaceni co napsal Mercedes Benz a ne Bavo....
sam 3
lepší je řídit na kouli...ale nesmí se do toho hulit holand, jinak to člověk nepochopí....zelí zpomaluje koordinaci, je to sice prdel, ale po dvou pivech to není takový nebezpečný jako po hulu...
phoenix
Zažil jsem jednu příhodu, kdy se spukaný kámoš zadíval na bilbord, sjel do protisměru, na poslední chvíli strhnul na svou stranu volant a minul kamion. Co z toho plyne? Ganja za volantem NE. Na druhou stranu je pravda že ganja nejen za volantem pomáha lidem co maj roztroušenou sklerózu, z vás ji tu nemá ale asi nikdo.
abra007xas
Já nevim. řídim taky nějaký ten pátek a za tu dobu je hulení za volantem asi nej. Ale je to o tom mít to vychytaný a nezasekávat se na píčovinách. Spíš jen tu jízdu líp prožívat. Já zhulenej rád poslouchám dobrou hudbu, cpu se něčim nejlépe sladkym(třeba Coca Colové medvídky od haribo) a jedu si pěkně pomalu prostě si to dávám. Nikam nechvátat, nechovat se hekticky, občas někde zastavit na vyhlídce. Alkohol jsem zkoušel je to o ničem a E je mooc hustej stav. Mám radši pohodu a hulení mě vždycky uklidní. Toť vše....
kolumbijec
souhlasim s abra007xas ja sice jeste ridicak nemam (teprve se na nem pracuje) ale s kamosem posledni dobou jezdime spukani docela casto a je to fakt psycho. parkrat mel sice na male ale to byly jenom takovy decentni chyby. do protismeru jeste nikomu nevjel.............. ale kdyz se jezdi v klidku. pomalu. tak to nema chybu.
Karmínový Král
Hmmm, je to váš názor. Uvidíme.
Gizmo, je pravda, že jsem sváteční hulič a občas si rád dám dobrý víno. Prostě nejsem maniakálně ortodoxní hulič. A taky nejezdim zhulenej ani přivožralej. A nemám rád lidi, který to dělaj...
Toť vše...
PS Omlouvám se, že jsem urazil tvou pýchu sele....( :) )
Maňas
Zhulenej bych teda řídit nemoh. Zkusil sem to jednou v autoškole (tam se přece musí zkusit všechno) - prdel to sice byla, ale proti předpisům...
greedy23
Spalenej sem ridil snad 1000x a je to prdel jako normalne. AKorat me vzdycky chyta psycho v zacpach..........
seli
Podle mě je to pičovina řídit zhulenej, v tomle bych klidně bengum i fandil. Podle mě když ti děla dobre ridt zhulenej tak jed nekam kde nido neni a tam se treba p... ale abys srazil někoho na prechodu ze jsi se zasek a spletl si brzdu s plynem tak to fakt sory... jo a K-
seli
tak z toho K- nic nebude no.......
dyva.swyna
nazdarek
no nahuleny som soferoval len raz a bolo to celkom ok, len clovek nesmie zabudnut ze soferuje, inac hulit ako spolujazdec za jazdy je jeden z najlepsich zazitkov co si s ganjou rad doprajem
venda
no, rekl bych ze ridit zfouklej je individualni vec, negdo si zahuli a nemuze si ani votevrit dvere vod auta, antoz ridit. jinej zase ridi dobre. ja se radim spis do ty druhy skupinky, teda az na par drobnejch uletu. treba takhle jedu po nocnim chicagu a vidim stopku, tak sem se na ni samozrejme zastavil, ze...no jo, jenze sem se tam nejak zasekl a stal sem na tej stopce v uplne prazdnej ulici bez aut, lidi asi 10 minut. nevim co sem si myslel ale byl to hustej zasek!!! jinak takovejch podobnejch je vic, ale rozhodne zadny, kde bych sebe nebo nekoho jinyho ohrozoval...sou i horsi a nezhuleny pripady. treba takovy mexici sou strasny prasata na silnicich.
a o alkoholu se nechci ani zminovat, to uz je jina pohadka. nastesti zazitky s alkoholem nemam..ja kdyz piju tak max. 3 pifka ... vic ne!!! jo jinak hulim za volantem celkem casto a za dva roky jezdeni v 8 milionovim meste sem se ani jednou nevysekal....diky bohu nebo kdo tomu napomaha...
peace out

venda benda
to Bajza: taky mám podobný pocit .. no je to skoro nepopsatelný na mašině a stačí Jawa 350 Chopper a pohoda MAXMAXMAX jen kdybych si dal celýho špeka WW sám tak bych do toho asi nešel :) jinak zhulenci na silnici určitě NERISKUJOu tak jou ZKALENCi takže bych to viděl takhle
Vyhozeney
zkusil sem si ridit zesmahlej a nelibilo se mi to.. nedelam to a v aute s vyhulenym ridicem se necejtim dobre... nehodu sem nemel, ale stat se to ne moji vinou a mit podezreni tak trvam na testech THC a adkvatnim trestu... nase protidrogovy zakony stojej za hovno, ale dopravni predpisy se hodi dodrzovat...
Chuanito Esteva
Mzslím, že zkuřenej za volantem je ta největší pohoda. Neznám nikoho kdo jezdí zkouřenej za volantem, že by řekl " Mě to nebaví "
Pawes
dělat řidiče někde na akci je tak trošku za trest, no brčko ten trest mění na parádní pohodičku....někdy i na výhodu.... kočičky se spíš koukaj po střízlivejch:-))))
Mishutca
Vobcas gdyz jedu vypalenej tag trochu zazmatkuju. Nejradsi se zmastim a jezdim po kraji na ruzny vyhlidky (na speka) to je pak pohodicka odpoledne na "cerstvym vzduchu"
gizmo
>sam 3
řídit na kouli je největší pi*ovina jakou můžeš udělat, jednou jsem to udělal a dost hustě jsem se rozsekal..... (no je fakt že jsem do toho měl ještě 0.9 promile).
gizmo
>Karmínový Král

sorry, že jsem na tebe tak vyjel. chápu že někdo prostě nemá rád zhulený lidi za volantem, třeba když s tím má špatný zkušenosti. já mám ale s hulením za volantem zkušenosti hodně dobrý a proto v tom budu pravděpodobně pokračovat nadále. o alkoholu a koulích to ale říct nemůžu a proto zase nesnáším když někdo jezdí nakalenej nebo skoulovanej (to už je fakt pěkná blbost). samozřejmě se ale po zhuleným řidiči minimálně požaduje aby byl schopnej odhadnout, kdy ještě bude schopnej vůbec nastartovat, natož někam jet....

>pan sele
tak tomu říkám drsná kára, tos musel vypláznout pěknou vatu, co? ...hmmm 5,5 litru, to už asi celkem jede :D
Ja si opravdu na rizeni ulitavam, kdyz si dobre zahulim. Jezdim hodne opatrne, ale snazim si vychytavat uplne jinej styl rizeni nez ostatni. Nekdy je to fakt sranda.
digo
já jezdim nerad zbuřtěnej. jezdim pak hrozně pomalu a sem takovej vyplašenej hned ze všeho. něco jinýho je když se du vyblbnout někam na pole nebo na ňákym plácku. to je pak pohoda. jeden tejpek vyprávěl, že jezdil v noci po ňáký vopuštěný ranveji a největší hukot je to rozjet a vypnout světla na chvíli. musíte to mít ale vypočítaný a znát terén.
TheKeptn
Seli : Kdyz se ti to nelibi tak ridit nemusis , to asi nebudes dobry ridic a dobry ridic i zhuleny se nikdy , rikam nikdy nesplete brzdu s plynem to fakt sorry ale to se ti nemuze stat , pokud jsi uz ridil task bys to mel vedet , jestli ne tak sorry.
A bengum bych fandil aby ti nakopali prdel.
Los_Meskalinos
to já si dám pár pořádnéjch bouchů hašíku sednu si na mojí babetku a jen tak se projíždím a vychytávám dobrý místečka kde je klid a nikde nikdo. pak tam zajdem s kámošema na špečka a vínečko a je to vžydycky uplně v pohodě. párkrát se mi s kámošem ten má německýho zündappa (50ku) podařilo najít vopuštěnou boudu kde jsme si to zpravili a chodili tam celý prázdniny no prostě nádhera. viva sqoteringu
hofa
dřív sem řídil zhulenej a rád, teď už řídím jenom když nutně musim a občas i prdíka před cestou cám
NoM
Vcera, kdyz jsem byl na vylete v Ceskym raji, jsem to zhulenej cestou na 90ce rozpalil na 160ku, coz byl sice mazec, ale kriticky priznavam, ze jsem kokot a uz to fakt nikdy delat nebudu... Na svoji obhajobu ale musim rict, ze to byl uplne rovnej usek silnice, kde jsem jel jen ja s Fordakem a jeste jeden Medour, kterej si to hasil, tipuju tak 180kou...
Homer
jezdím rád zhulenej...motorka je na to nejvíc.Člověk sjede z cesty na hukot místo a hulí a jezdí a hulí a j.......
Kastekniv
Auto a THC je to nejlepší co existuje. Auto a cokoli (Alkohol, Papers, atd..) jinýho je kravina, dobrá pro sebevrahy.
Pako
NEJLEPSI VYDEOHRA NA SVETE:D :D :D
prdow
nepamatuju se kdy sem jel nezhuleny,mozna vlastne dnes rano do prace:)
Sandy
Podle mých zkušeností je trik v uvolnění - je potřeba se zbavit úzkosti a nezmatkovat. Pak je to pohoda, člověk prolne se svojí károu (můj 30 let starej busík je úžasnej!) i okolím. Jen jednou se to vymklo, měl jsem pocit že si s busem lítám a tu silnici pod sebou vlastně nepotřebuju. Pro jistotu jsem se jí ale držel , takže to dobře dopadlo...
leto
soferovanie pod vplyvom ganje sa da krasne vychutnat, ale nesmie to byt stresova premavka v meste. ja si rad dam maleho prda pred cestou na intrak a namiesto dialnice si vyberiem cestu cez lesy a dedinky. je to strasna pohoda zvlast v lete. to viete okienko dolu atd...
m-box
já si myslim že je to pěkná blbost jezdit zhulenej je to to samý jako řídit opilej nebo sfetovanej a kazý to pověst huličů když pak bude ve zprávách že nějaký zhulenci nabourali autobus s mentálama (to není příklad to se stalo u nás)
Dejva
jo ja taky jedu voooobcas zhulenej ale mam fakt pekelnej strach zvlast kdyz ridim auto rodicu
thc_george
Ja este vypalenej nejel a ani nepojedu, nejsem blazen.. To uz je to bezpecnejsi na pivkach.. Za prvy bych se vubec v nicem neorientoval a za druhy nez bych nekam dojel, tak bych zapomnel kam to vlastne jedu:D Ono zazitek je i prechazeni silnice...
Adas
Jo je to pohodička ale taky mi trvalo než sem se naučil jezdit zhulenej. Ze začátku sem jezdil 40 vypsichovanej a teď už pohodka jako dycky 160 a ulítávám si na tom
greedy23
to:: mbox - dej si deset pivek a jed domu pres centrum, nebo si dej 10 speku skerka a jed domu. rad bych te videl po tech pivech. nedojel bys ani za roh, mas vubec ridicak abys vedel o cem mluvis?????
gizmo
>m-box
To ze nejaci zhulenci nabourali autobus s "mentalama" je smutny, ale to je problem tech zhulencu... kdyz to nezvladaj, tak to nemaj delat.

>greedy23
No po 10-ti brkach bych teda pres centrum moc rad nejezdil, ty jo? :D
janicka
jojo, nekdy je to prdel, kdyz clovek jede 40km/h a kocha se a kocha se...
Adas
uo
Frantapa
Alkohol, hulení ani nic dalšího za volant nepatří. Zde nejde pouze o vlastní životy a zdraví (s nimiž má každý nezcizitelné právo sám libovolně hazardovat dle libosti a naturelu), ale hlavně o životy a zdraví ostatních, kteří s hulením nemusí mít nic společného a přesto se mohou díky nezodpovědnosti nějakého dementa ocitnout v ohrožení. Obdobně mě dovedou vytočit i feťáci odhazující použité injekční stříkačky zejména na dětských hřištích nebo je líčí na sedačkách MHD
Pako
Tak s tema fetkama mas pravdu ale ja jezdim us 5 let a do toho hulim a este sem se nerosekal.
Ale asi mas pravdu :(
divnaregistrace
2 all kdo jezdí zhulenej
ste pěkný lemra!!!
až příjde rána tak budete čumět-a nedej bože když někoho přejedeš a pak ty výčitky že si zabil člověka když si byl zhulenej .........hmmm to vám asi bude líp a dosmrti smrťoucí se toho nezbavíte (jo to bude slušnej úlet)!!!
------ELVIS stejně žije----------
TheKeptn
divnaregistrace>
az prijde ta rana tak tobr to muze bejt jedno , jo a proc bych nekoho prejizdel ?,byl si nekdy vubec zhulenej ? a ridil zhulenej ? .... asi ne podle toho co tu rikas a zda se mi ze si fakt "divna registrace"
Cuz
divnaregistrace
2-TheKeptn-
Krom toho že mám okruhovou licenci a celkem nepravidleně:-) (nejsou prachy) jezdim HA Rally escort mk II 1,6- a vim co je to řídit zhulenej a vim co je to když příjde rána...(zhulenej nejezdim protože je to prostě blbost)
Pokud Vám příjde korektní jezdit zamštěnej .......tak fuckt no-comment
A proč bys měl někoho přejíždět?? to je blbá otázka, ne? myslíš že lidi na přechodu přejížděj řidiči rádi, nebo že je baví zamotat auto vo sloup, nebo se roztřískat na dálnici - že by je to bavilo???
-zhulenej= pomalý reakce a z toho plynou další věci ale to snad tady každej ví, akorát se podle toho mco neřídí no......takže nic ve zlím, ale .........
--------ELVIS stejně žije-----------
PS: jo a až někoho přejedeš tak mi to bude jedno pokud mi nepřejedeš někoho koho znám.......
greedy23
Pro nekoho je to ulet a takovy lidi obcas pak uleti:-), no ale nikdy sem se nesetkal z nejakym problemem (no akorat kdyz mi to chciplo na hlavni mezi autobusama a ktomu sme z kamosem byli pochopitelne zmasteny - ale to neni chyba huleni). Kdyz treba jedu z nejakyho podniku po jointech tak mi to ani neprijde... (a to uz mam najeto par tisicu)

taxe mejte
TheKeptn
2divnaregistrace :
Zdravim , mel sem vcera horsi naladu ,tak sem to prehnal , ale na mem nazoru to nic nemeni ,at si kazdy za tim volantem dela co chce ,ale do ty doby nez neudela pruser , kdyz to nekdo zvlada tak je to jeho vec.
Co se tyce chodcu , ty korektnr poustim , pokud to dovoluje situace na silnici , protoze vim jak je to na hovno kdyz sem venku a a nikdo nepousti nadavam ja svina. Pomaly reakce ,s tim naprosto souhlasim ,staci si zvyknout a hned je clovek v tom , je to vo psychice. Je to jako ze nekdy si treba clovek veri a trosku si "zaprasí" a nekdo to holt nevyjde a jede podle predpisu.

Dalsi vec , kt. chcipodoknout je ze kdyz jedu nekam , ja nevim , treba do centra , mimo prahu(ta dalnice) , nebo ze budu dlouho jezdit tak si speka nedam. Zajedu treba na vyhlidku a zpatky ,ale ze bych to vyhledaval , to ne...
vriter@cz
Ja na kouli jezdim jak jedu z nejake DnB akce a jeste jsem hodne zhuleny a vzdy jsem to dal. Jednou mne chytli benga jak nas jelo 6 lidi ve 105 skodovce. Byla to brutalni farka. :mutant:
Hicks
Tohle téma tu bylo asi 10x :D
Creed
Ridit zhulenej? to tak jedine po polnačce:satan: :rocket:
divnaregistrace
2 the keptn...
jo souhlasim, ale vždy je lepší věcem předcházet a ne je řešit až nastanou, jednou sem boural na závodech jenom kvuli tomu že sem lemra- minul jsem strom asi ve 140 bokem a pak šup na pole- neposlouchal sem noty (asi sem myslel na ptákoviny) ale kdyby tam někdo v tom stromořadí stál, nebo se trefit o půl metru vedle už tyhle řádky nepíšu .
popravdě řečeno když sem vylez z auta (utrženej závěs a další drobnosti takže to dál nejelo) málem sem se poblil a posral dohromady....
krom toho pracuju ve firmě, která se trochu zabývá bezpečností silničního provozu a má záchranný systémy na závodech- nikomu nikdy nepřeju aby zažil cokoliv na co by musel s hrůzou celej život vzpomínat (viděl sem přejetý lidi, zraněný, zmrzačený a neni to gut)- auta, motorky - cokoliv co se nám líbí je fajn, proto je lepší přemejšlet než cokoliv uděláme......buďte opatrný......
--------ELVIS je tu s náma-----------


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma