Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 
Prvni indoor,600w,Tangerine dream - Klikni zde pro originální téma
Madical-Strains
:-) Tak to je dobre to ste me trochu uklidnili :-) uz sem se fakt polekal ale ted uz budu stejne trosicku nervozni jesli se zadari.

Ps- Grunger -Proc boli u srdce ? Protoze se pripravuju o palicky? Stejne ty slabe spodni tenke se maji odstranit aby to slo udajne to tech silnych a aby se kyti zbytecne nevysilovala na ty slabe spodni vetvicky.
I kdyz te na druhou stranu chapu,skoda kazde palicky ale musis vzit taky v potaz ze ja to nehulim (i kdyz bych chtel zkusit ale bojim se ze se budu zase dusit)
Myslím, to tak, že ´´Zahulil a rek... Co to je za slabotu? Necejtim vubec nic snad jen tu vuni , chut jakz-takz. Jinak stoji za hovno!!!´´

Zahulit si 30 denní spodky z modelu co kvete 80 dní no... Tomu říkám, zhulovadlo. :D

Edit:// hlavně tam je napsáno, že vrchy rostlin na každé rostlině zkuřujou víc než spodky... ať je spodek dozrálej nebo ne, spodky zkuřujou míň už od přírody...
Madical-Strains
Myslis tim teda to ze to za 40-50 dni bude ok?
On to totiz vubec nevedel a nerekl jsem mu to ani potom, myslel si
ze huli normalne dozralou a sklizenou. A nerikal nic ani ze tam citit hnojky. :-)

Edit:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7794

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10234

Tohle me zdesilo a je tam toho mraky kde pisou ze kvalita zhuluje uz po 14 dnech kvetu.
Madical-Strains
Jo jo, toho jsem si vedom ze spodky zhulujou min protoze jsou vespod jsou mensi a nejsou na primem svetle atd. ale ja psal ze ho to vubec nezhulilo a nepsal jsem ze ho to zhulilo trochu nebo min nez by ho zhulily vrsky.
No zkratka jsem se vylekal toho ze druhe to krasne po 14 dnech kvetu uz zhuluje a muj pest nezhulil ani mravence.
Jsem trochu plasan to priznavam,tak se za to omlouvam ,zbytecne vidim problem treba tam kde neni. Ale na druhou stranu si myslim ze je lepsi ze sebe udelat radeji blbce a zeptat se ...nez neco pokazit jako treba to moje nedostatecne hnojeni.
yalin
yes yes yes
Madical-Strains
37 den 12/12
Vcera jsem znovu kyti nafotil ale tentokrat jsem fotky nepridal protoze se v boxu zatim nic zazracnyho nedeje a na fotce vypadaji uplne stejne jako posledni tyden.
Vcera jsem prinesl Green Senzation a dnes nasadim tento udajny zazrak.

( objem jednoho kvetinace= 8-9 l substratu )
Hnojeni 2x tydne jen v pul litru vody na kvetinac a 1x proliti 1l na kvetinac-Ata Enzymy.

Aktualni hnojeni-
Pondeli -4ml A 4ml B/1l plagron coco, Ata pk 13 14-3ml/5l, GS-0,5ml/1l, 1x tydne 4ml phytaminu ale uz pouze do zalivky (a ted nevim jesli k hnojkam nebo do zalivky k enzymum ale neco me rika ze k enzymum asi ne)
A to vse do pul litru vody na jeden kvetinac.

Streda- Uplne to same.

Patek- proliti 1 litrem na kvetinac Enzymu.
yalin
zdarek ten phytamin nepridavej do zalivky tim 1tydne kropit lysty
Madical-Strains
No :)

Psal jsem ze fotky davat tento tyden zatim nebudu ze se nic nezmenilo za posledni tyden ale co se zmenilo za poslednich 24 h stoji za pozornost !!!
Otevrel jsem tedy box a nejdrive me omracila nadherna vune a nasledne me malem vypadly oci z dulku. Ten GS by se nemel jmenovat senzace ale zazrak, palicky se skoro za tech 24h zdvojnasobily.
Hned zacaly cukrovatet listecky v palickach
(teda pokud to neni nejaky druh plisne-ani jedno jsem na vlastni oci nikdy nevidel )
a palicky jsou tvrdy jak beton ,ted jsem na ne vlastne sahal poprvy.
Stale tady ctu jak kazdy chce tvrdy palice a jak je to lepsi, tak mam prirozene radost.

Takze pripojuji par fotek- :D
A to mi do kosy priblize zbyva jeste 45 dni,to jsem zvedav jak moc jeste a jesli vubec se jeste nafouknou....... :)
Onedan
to je nadělení =) nestíhám čumět na ty pálky
moooooooc pěknýýýýý
Madical-Strains
40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!
EDA45
citace:
Původní příspěvek od V.Butch
40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!

Raději moc nezkoušet tvrdost palic osaháváním a pomačkáváním,protože právě na to blizny takhle můžou zareagovat.., hnědnutím..
Také různá phena jedné odrůdy můžou dozrávat klidně o 10 i víc dní jinak rychle..Ale v tomhle případě,takhle brzo,je to podle mě tím osaháváním..Raděj na ně nesahat,riskuje se tim i zavlečení plísně,spory hub a plísní jsou všudypřítomný.. ;)
Tommy92
máš to moc pěkný, jak velký máš kytky?
Madical-Strains
Tommy92-Dik ,
kyti jsou mensi , asi jsem prepnul driv nez jsem mel, maji cca 38-48 cm.

Jeste mam jden dotaz u GS pisi pridavat do kazde zalivky!
To znamena i do zalivky s Enzymy ???
---------------------------------------------
Green sensation e "Booster" určený pro posledních 4-6 týdnů květu. Mnoho pěstitelů již pochopilo, že používáním Green sensation dosáhnou výrazně vyšších výnosů. Přesvědčte se o tom taktéž Díky sofistikovanému složení dostává rostlina vše potřebné k tvorbě mohutných květenství a plodů.

Jednou z nejdůležitějších vlastností Green sensation je zvyšování obsahu cukru v plodech. Litr Green sensation vystačí na 1000 litrů živného roztoku. Spolu se základními hnojivy používejte tento živný roztok při každé zálivce. Obsahuje hormony, vitamíny, aminokyseliny fosforové a draslíkové živiny. Hormony obsažené v Green sensation stimulují tvorbu cukrů a zlepšují transport molekul cukrů v rostlině. Výsledkem mimo jiné budou mohutné plody a maximální výnos. Green sensation může být použita na všechny typy substrátů.
yalin
zdarek ja micham vse dohromady
Madical-Strains
Tak Edit:
Ted jsem vsechny znovu premeril.
Ta nejmensi kyti ma jen 32 cm ale ty nejvetsi palice je na fotce s cigarama Camel ,pokud vyplni 3-4cm mezery mezi palickami tak bude mit ve finale kazda palice 17-23 cm. Ty ostatni maji mezi 45-58cm.

Myslite ze teda s ledovykm klidem muzu smichat Green Senzation s Ata enzymy dohromady?
Myslel jsem to tak ze Atazymem se jen vyplachuje (k snizeni EC),kdyz tam dam GS tak to zas nesnizi EC nebo jo?
Grazzl
zdarec imho bych řek že GS rozhodně zvýšší ec ale osobně to odszkoušeneé nemám jinak atazyme only jako enzymatický prvek jednou týdně pro odstranění solí a přebytků hnojiv.... dohromady to určitě neuškodí ale podle mě je to zbytečné s GS až po proplachu enzymů tak snad se tu neztrhne vlna nevolí jak mezi microftem a edou příspěvek only my nazor for haterzz:D:D
NORM
tak ono GS myslím, že už obsahuje směs enzimů, tak Atazym už tam dávat nemusíš.. i podle schématu hnojení se už enzymi s GS nepřidávají..
Madical-Strains
Tak jo dik za nazory, taky sem to tak cejtil ze by cisty enzymy byly lepsi.
Edit:
:)
Aha mas uplnou ravdu ted sem se na to schema dival,pritom jsem si ho stahnul na plochu ale jaksi sem na nej uz pozapomel.
Tak ted uz bez Atazyme.
V tom schematu je taky 1 tyden Flushing,ja zacnu s pruplachem radeji o tyden driv.
Madical-Strains
40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?
EDA45
citace:
40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?

Chtělo by to foto,můžou se jim zvyšovat nároky na P nebo jim může chybět N..
Aby ti žloutly listy v celý vejšce rostliny,to je těsně za půlkou květu přec jen brzo...
Madical-Strains
Ok zitra dam par fotek. Ale Pe maji v GS a k tomu jeste davam navic ty 3ml PK13 14.
A eN zase maji v plagronu davam zatim plnou davku 2x tydne.
A nemuze to byt tim ze nedoporucuji davat GS s PK ? Nemuze to byt tentokrat trosicku prehnojene?
EDA45
citace:
Ok zitra dam par fotek. Ale Pe maji v GS a k tomu jeste davam navic ty 3ml PK13 14.
A eN zase maji v plagronu davam zatim plnou davku 2x tydne.
A nemuze to byt tim ze nedoporucuji davat GS s PK ? Nemuze to byt tentokrat trosicku prehnojene?

Tak to chce ty fotky,může být,chce to vidět a i tak se někdy těžko pozná rozdíl mezi nedohnojením a přehnojením..Taky poměř Ph a EC na výtoku,to hodně napoví.. ;)
Madical-Strains
Tak nejdrive celkovy pohled.
A pak ty zlute listy s celymi kytkami.
Madical-Strains
A tady je zbytek
buggo
kytka ke konci už začíná žloutnout ptž se blíží její konec to je normální, proplachuj to už jen čistou vodou ať vyplavíš zbytek hnojek :-)
Madical-Strains
Ale ja jedu Tangerine dream a ta ma mit ofiko 70 dnu 12/12 ale z youtube.com kdo ji pestoval tak pise ze minimalne 12 tydnu ne li vic.
Tak nevim.
EDA45
Ahoj,vypadají nedokrmeně,hlavně N,ale..
Změř EC a ph na výtoku,jestli nemáš zasoleno..Pokud ne,tak přidat grow složku..Pokud ano,tak průplach,snížit EC a teprve potom zahnojit s více growsložkou..,jaký máš ph zálivky a na výtoku..?
Madical-Strains
Ahoj,

PH bohuzel nemohu zmerit protoze
jak jsem pred tim psal zalevam pul litrem vody na kvetinac obden a nic me ze spoda nevytece,(EC nemam.) Kdyz jsem jednou kvetnik cely prolil tak jsem na kvetinac spotreboval 2,6 l vody na jeden ale v zapeti me uschly ty spicky listu. Tak se bojim abych to se zalivkou opet neprehnal.

Mohu zkusit jen treba zalit cistou vodou jeste jednou treba alespon 1 L a pak pridat Plagron A o 1ml/l kde je dusik?

Jo ty 2.prvni fotky jsou foceny pod HPS a ty cele kytky jsou foceny 2 m od HPS otevreneho boxu,jinak vypadaji tmavsi to hps to zkresluje.
To je proto ze jsem prisel pozde domu a uz nebylo denni svetlo a nenapdlo me zavrit pri foceni box. Jesli doma budu vecer v 9.tak jeste foto pro jistotu udelam na dennim svetle.
bull
To neni moc dobře, protože když nic nevyteče, voda se taky nejspíš nedostane všude, vespod to zustane suchý a kořeny tam pak ani nebudou.
Právě v tomhle případě bych se zasolení celkem bál, protože právě tim, jak jsi to jednou prolil, se ti to těma solema připálilo.. Nespotřebovaný zbytky hnojiv jsou v substrátu, i když asi v nijak vysoký koncentraci, ale podle těch listů se to už začíná projevovat.. Tím, že to neproliješ tak tam i přes zálivku s čistou vodou pořád něco zůstává. I když to samozřejmě může být nedokrmením, ale podle popisu spíš ten 1. případ...

.
Alespoň proměř co nejdříve PH vstupu a výstupu, pokud bude výstup výrazně nižší, je to zasolené.
Madical-Strains
UFF koukam ze ted tady v 20.16 mame teplotu 33,2C ,to abych radsi posunul zapnuti HPS alespon na 23.h jinak se tam kyti upecou. Vcera jsem mel v boxu 35C , ted kdybych to zapnul tak by tam bylo nejmin 40C.

Bull- Pisu si s jednim kalifornanem a protoze jsem mel problemy s prelevanim tak me radil abych zaleval jednou ze shora a jednou ze zdola takze urcite pry neprelevam a nemely by se ani korinky obracet vzhuru.
Ok proleju az za 3 dni (ted nemam na to pripravenou vodu) a zmerim pak i to PH.
Tu barvu zelene na dennim nafotim az zitra rano.
bull
Ok, já se jen bál aby to nebylo jako jsem psal, takhle se voda dostane všude..
Madical-Strains
Tak tady je par fotek barvy na dennim svetle.
Zacaly se delat skvrny i na listkach u palic. :( , a takove stribrne drobne shluky jako by od stribrenky.Je tam vse nafoceno,barva,hnede skvrny i zahadna stribrenka.(mozna ze to je shluk hnojiva?)
Pri foceni se mi trasly nervozitou a nasranim ruce tak to vypovida o kvalite fotek...

Na fotu 3 se list leskne to neni ta stribrenka.

foto-4.-Tady je ta stribrenka
Madical-Strains
Zbytek-

zase stribrenka o neco mensi.

A zase stribrenka

Tady je hednuti listu na palicce a zase se tu leskne list.
EDA45
citace:
Tak tady je par fotek barvy na dennim svetle.
Zacaly se delat skvrny i na listkach u palic. :( , a takove stribrne drobne shluky jako by od stribrenky.Je tam vse nafoceno,barva,hnede skvrny i zahadna stribrenka.(mozna ze to je shluk hnojiva?)
Pri foceni se mi trasly nervozitou a nasranim ruce tak to vypovida o kvalite fotek...

Na fotu 3 se list leskne to neni ta stribrenka.
foto-4.-Tady je ta stribrenka

Na první fotce vypadají kytky naprosto ok,zdravě,jen spodní listy začínají klasicky v pokročilým květu měnit barvu a postupně budou odpadávat..
Tu a tam rezavě hnědej flíček v okvětních lístcích bych připisoval teplotám v boxu,lehké připálení od výbojky..
Ale ty bílý shluky,flíčky,prostuduj si na groweru něco o padlí..vypadá to totiž jako začínající napadení padlím..
Je to takové jako hodně jemná mouka..?Jde to setřít..?

Edit:
Nebo snad usazenina z těch výživných postřiků...
Madical-Strains
Pripaleni i kdyz je lampa 60 cm od vrcholku?
V noci napisu jesli to jde setrit ale mam dojem ze ano jednou se mi to vyskytlo na listu asi pred mesicem a ja to setrel a bylo to v poho,pry to byl udajne usazenina z phythaminu jak jsem tenkrat preskocil davku az na maximum.
Edit:
O padli pisou se vzika v kominaci z prilisnych teplot a prilisne vlhkosti.
Vysoke teploty by mohlu byt ale vlhkost mam momentalne 28% .
Taky o padli pisi zvysit vzdusnost-ja mam v boxu hotovy vzdusny tornado a silny odtah.
Tak snad doufejme to padli nebude.
myguláš
No raději to pořádně prohlédni ale jestl neomejváš ničim ten phytamin tak to bude od něj.Ale zase už snad nákou dobu na to nic nesereš???
Madical-Strains
Mygulas-Prohazoval jsem kyti v boxu a taky mozna ze jsem zapomel nekde neco setrit ,nevim.
Eda-Ted tady ctu ze padli jde z listu setrit a kdyz ho setru tak pry je tam do druheho dne znova. Je to pravda? Tak v noci ho zkusim setrit. (phytamin ale sel taky setrit.)
Madical-Strains
Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.
EDA45
citace:
Tak jsem tech par listku otrel mokrym vlhkym rucnikem od tech stribrnobilych skvrn a slo to docela dobre dolu a nebylo to ani o kousek vetsi nez vcera. Takze ano slo to setrit.
Mam jeste trochu zvednout lampu o 10 cm na 70 cm nad vrcholky?( mam ji na 60ti cm)
Obden vyhodim cca 30-40 uschlych listu.

Ahoj.Podle teploty v boxu,při extremu,jako bylo teď počasí, to klidně přizvedni,až se ochladí,zas můžeš snížit,ale pod těch 60cm bych nešel..Já mám na pojezdu teď cca 50cm a je to jen tak tak,a je to pojezd..
Uvidíš,jestli se ti ty bílý fleky vrátí,nebo ne,,Doufám,že ne..Padlí spíš napadá kytky,když maj zimu v noci,ale jsou i druhy,kterejm horko nevadí,těch je míň ale jsou..
Madical-Strains
OK
Vcera jsem vsechny kvetinace prolil durch a zmeril ph. Zalevam priblizne 6,2 PH a na vytoku jsem nameril priblizne 6,6 ph.coz by asi melo byt v pohode.
To pH asi moc v pohodě není, já mám v kokosu 5.5 a to si drží sám.
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Grunger
To pH asi moc v pohodě není, já mám v kokosu 5.5 a to si drží sám.

Jj,pravda,6,2-6,6 to je na kokos dost..,to sou hodnoty ideálně do hlíny..
doxenon
V kokosu jedu stabilně 5.8
sWei
galerie nebo Facebook? :D
V kokosu od Gro4u ta kostka vylisovaná dehydrovaná. Mi udržuje pH 5.5 .
EDA45
citace:
Původní příspěvek od doxenon
V kokosu jedu stabilně 5.8

5,8 je i mě nejsympatičtější.. ;)

Ale mam pocit,že Plagron coco má doporučený vyšší ph,než se běžně v kokosu jede...?

sWei :
No od tebe to sedí :teef:,tvých prvních 50 ,možná 100 příspěvků tady bylo ve stylu :
paráda..nebo hezky ti to jede...nebo to vypadá dobře...a podobný věci zcela mimo mísy,témata..Než tě kleply přes prsty.. Typický facebookový slinty..
A teď znovu..nic k tématu.. na rozdíl od ostatních.. asi tě kleply málo..?:teef:
Madical-Strains
U Plagronu oporucuji pH 5,9 – 6,2, takze zalevam v norme ale urcite dle vasi rady jeste trochu snizim aby vytok byl taky o neco nizsi.
OK diky !!! :)
Madical-Strains
52.den 12/12
Mohu uz zacit pomalu po 1ml ubirat ten dusik - plagron coco A ???
V Plagronu coco B je taky nejaky N -mam i B taky ubirat?

Edit:
Dnes jsem poradne prohlizel kyti a hledal jsem ty bile skvrny asi to zrejme nebylo nastesti to padli,znovu se skvrny neobjevly.
Zajimalo by me ve kterem tydnu se nafukuj palice nejvce ,pripada mi ze se zase zastavil nebo zpomalil jejich rust.
Madical-Strains
Tak jsem vcera ubral 1 ml A a 1ml B coco plagron.

Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???
EDA45
citace:
Tak jsem vcera ubral 1 ml A a 1ml B coco plagron.

Zajimalo by me kdy se nafukuji palice nejvice ,jaky mate zkusenosti?
Tady na groweru je napsano ze 14 dni pred sklizni a na duhem miste se to zase popira.
Kdy se nejvic palicky nafoukly vam???

Ve třetí čtvrtině květu,cca od 30 do 45 dne..,ke konci už spíš v objemu stagnujou a hnědnou,tvrdnou a cukrujou..Doba květu 56 dní.. ;)
Madical-Strains
Aha tak to by uz pomalu mely zacit :D ,
pripada mi ze TG se nafukuje po skocich nebo se mi to spis jen zda kdyz na to cumim denne tak mi pripada ze to vubec nekyne.
:D
Ale doufam ze to jeste poradne prijde. :)
Tohle je docela zrádný, ono pokud to opravdu nekyne, tak si člověk myslí, že se mu to jen zdá, tím, že na to kouká, každý den, u kytky musíš každý ráno vidět pokrok.
Pokud to nejede tak jak má, tak je to na kokot.
Madical-Strains
55.den 12/12 z 85.

Snizil jsem to PH na cca na 5,8,ale je to pro me spatne rozpoznatelne temi PH testrem kapkami z akvaristiky. Preferuji jasne cislo na stupnici tak se na ten PH a EC tester docela tesim, alespon se snizi pravdepodobnost ze neco pokazim.:)

No rozhodne kazdy den rano neni zadny postrehnutelny rozdil ani zadny pokrok videt.
Tady je mala aktualizace,posudte sami.
Zda se mi ze to udelalo 2 rychly skoky ale tech 14 dni mezi tim nic ale i tak se domnivam ze na tak male kyti jsou uz palice docela obstojne.

Jesli jsem to tedy dobre pochopil a spocital jak to psal Eda tak maji jeste cas 9 dni nafukovat palice,tak doufam ze si holky jeste pospisi nez zacne 64.den 12/12 coz zacne ctvrta ctvrtina.

EDA45
citace:
55.den 12/12 z 85.

Snizil jsem to PH na cca na 5,8,ale je to pro me spatne rozpoznatelne temi PH testrem kapkami z akvaristiky. Preferuji jasne cislo na stupnici tak se na ten PH a EC tester docela tesim, alespon se snizi pravdepodobnost ze neco pokazim.:)

No rozhodne kazdy den rano neni zadny postrehnutelny rozdil ani zadny pokrok videt.
Tady je mala aktualizace,posudte sami.
Zda se mi ze to udelalo 2 rychly skoky ale tech 14 dni mezi tim nic ale i tak se domnivam ze na tak male kyti jsou uz palice docela obstojne.

Jesli jsem to tedy dobre pochopil a spocital jak to psal Eda tak maji jeste cas 9 dni nafukovat palice,tak doufam ze si holky jeste pospisi nez zacne 64.den 12/12 coz zacne ctvrta ctvrtina.

Čau,ty moje údaje platí pro Power Plant,tak to neber úplně do slova..
Jiná genetika může mít ve finiši jinej průběh..
Chápu,že jsi netrpělivej,ale nezbyde ti nic jinýho,než to vydržet až do konce a nechat se překvapit.. ;)
Genetiku neznám,ale podle mě to ještě vykyne,protože je to zatím na povrchu hodně chlupatý a při závěrečným kynutí bobtnají jednotlivý pupeny květu a lezou jakoby napovrch..
Madical-Strains
Ahoj
Aha ,tak to je dobre, tak to si me potesil jeste vic. :) nejak tak to urcite bude jak rikas a jeste to poradne naboptna :D
Spis jsem vic zvedavej nez netrpelivej ale samozrejme sem uz natesenej a nadrzenej
to bych kecal kdybych tvrdil ze ne....(prvni pest)

Na netu v angline jsou o TD uplne protikladne smoke-reporty,kdyz ze se mi povede alespon to stredne silne zmastovadlo tak budu za to rad.
U TD uvadeji 25% THC ale to beru s velkou rezervou....hlavne v mych podminkach.
Nic jineho mi ale nezbyde nez pockat a nechat se prekvapit. :)

Premysim ze si objednam na netu tu 30x lupu na ty mlecne trichomy abych neprosvich tu spravnou dobu. Nedavno jsem se totiz dozvedel ze nektere odrudy muhou byt i zrale ke sklizni aniz by jim vubec zhnedly blizny.
Grazzl
zdarec vypadá to pěkně dobrá volba modelu tangerína je výborný kouřo myslím že budeš spokojen nádherně ovocná chutná a voní dost po pomerančích tady přikládám foto abys věděl na co se máš těšit :D
Madical-Strains
Hm,nadhera ! Na ty fotce.
Tak to si mi taky udelal radost skoda jen ze ma TD tak dlouhou dobu kvetu.
Snad mi to dopadne dobre :D
mysak
cus...tak mel sis treba na semena pořidit nejake usporky,nechal by jsi to narust do velikosti klonu... a nebo vysadit indicy -
PS: uz to budu pomalu brat, tak do tydne
mysak
citace:
Původní příspěvek od mysak
cus...tak mel sis treba na semena pořidit nejake usporky,nechal by jsi to narust do velikosti klonu(pokud jsi nechtel prosvecovat)... a nebo vysadit indicy -
PS: uz to budu pomalu brat, tak do tydne
mysak
pročistit ..(1) diky
-i tohle
Madical-Strains
No,to uz je ted jedno, doufam ale ze to bude stat alespon za to .
Ale priste uz budu o trochu chytrejsi pojedu Jack Herera
Madical-Strains
Tak jsem uvazoval o nejakym levnem ale kvalitnim zvetsovadle na trichomy a zjistil jsem nasledujici.......
(nasel jsem tady na groweru odkaz na mikroskop ale na muj vkus nic pro me-neznackove ,nekvalitni a jeste a predrazene)

Puvodne jsem chtel koupit tuto lupu za 120 kc ,30x zvetseni x21mm ale nasel jsem v recenzi na netu ze je to podvod a ze zvetsuje horko tezko 10 x.
http://www.nejnizsi-ceny.cz/klenotn...30-x-21-mm.html

Hledal dal a nasel jsem toto
http://www.my-garden.cz/index.php?m...roducts_id=1067
Growshop-no jo moc drahy a mozna ne tak kvalitni a jeste vypada jak z vietnamske trznice :D, to bych si radeji kopil ten viz.nize.

Pro ty co nechteji utracet, nejlevnejsi mikroskop co jsem nasel na netu...(bohate by k nasim ucelum poslouzil)
http://www.hadex.cz/P340-mikroskop-...imzvetseni-40x/

Ale nakonec jsem nasel to co jsem hledal,znackovy Carson za polovicni cenu co maji v tom growshopu! Obchod je v Phe takze usetrim 150 za dobirku postou.
http://www.carsonoptical.cz/eshop-k...osvetlenim.html

Uz jsem rozhodnut pravdepodobne uz zitra pro nej pojedu (tak jesli me ho prodavac nerozmluvi...:D ) tak dam vedet jak kvalitne se s nim pozorujou trichomy.

Edit:
Tak uz ho mam doma a hodnoceni ? - Paradni pokoukanicko !!!
Vrele doporucuju akorat ze by pohodlne stacil ten za to kilo 40x.
Trichomy mam ciry ale jsou tam i jako by zlata mista se zlatymi trichomy, ale rek bych ze to urcite nejsou ty jantarove to by musely byt sprehazene cik-cak a ne v jednom zlatym shluku a byly by videt i taky mlecne.Zlatych trpyticich se shluku je tam videt tak 20% tech cirych tak 80% ale i ty zlate jsou cire !
Na googlu jsem na makrofotkach nic takovyho nenasel.

Zitra rano zkusim makro-fotku ale fotakem to asi nebude videt.
Az to budu taky videt na dennim svetle tak to muze vypadat jinak :) muze to byt jen odlesk nebo opticke zkresleni barvy od HPS vybojky.
Madical-Strains
58.den 12/12

Tak jak jsem predpokladal na dennim svetle uplne neco jineho,HPS vybojka hrozne zkresluje barvu.
Ty zlate seskupeni na malych listcich jsou na dennim svetle stribrno cire-barva rtuti,pravdepodobne je to pryskyrice prilepena na list a obcas z toho couha stejne zbarveny trychom. Takze predpokladam ze HPS vybojka na to hazela zlutou barvu a vysledek byly zlate trpytici se skvrny.
Na 3 kyti jsou uplne cire trichomy,na 4 kyti jsou uz lehce mlecne a na jedne jsou dokonce lehce mlecne a zhruba 1-3% lehce do jantaru ale vypadaji sice do jantaru jen stredne cire/zakelene.
Nechce se m ani verit ze ze bych mel kosit az za dlouhych 27 dnu.
Podle toho co tady pisou o trichomech tak uz bych mel tech 5 kytek teoreticky seknout hned ale co zkusenosti tech z youtube.com co pestovali TD ? (85 dni kvetu) A blizny ketre nejsou ani 50% hnedych.
Muj NEprofesionalni odhad a berte ho fakt s rezervou je tak za 14-20 dnu ,pak kosa. Chtel bych sklizet maximalni High-10% jantarovych trichomu a 90% mlecnych.
Za jak dlouho priblizne tu kosu vidite vy aby to bylo absolutne max-high ???
Omluvam se za slibenou fotku makro,bude az zitra,musim dnes koupit nove baterky do fotaku.
Jeste ohledne toho mikoskopu... vypada to ze idealnejsi mikroskop bude ten s mensim zvetsenim ten za to kilo,pravdepodobne jen 40x zvetseni protoze pri vetsim zvetseni jak se mi trasla ruka tak zbyvalo jen velmi male ohnisko vzdalenosti k zaostreni a obcas se mi stalo ze jsem musel dele zaostrovat a hledat trichomy i kdyz je jich tam jak na.....no. :D
Ale jinak 60-100x zvetseni super! Ale mozna zbytecny luxus :)

Madical-Strains
:) Zase se mi stalo ze se prispevek vlozil i kdyz to pri vkladani vyapadalo ze ze se nevlozil.
Madical-Strains
:D hm,tady to same.
Madical-Strains
Jo vy cekate na tohle ??? :D
Jeste bylo trochu svetla tak jsem to blejsknul jeste dnes.
Prvni dve fotky mlecne trichomy,treti foto cire trichomy.
Vic jsem toho nestacil vyfotit ptotoze me dmes prodaly shitovy baterky.

Podle pestiku bych sklizel nejdriv za 3-4 nedele ale podle barvy trichomu tak cca od 1-3 nedel,zalezi na tom jak to dlouho trva u TD nez se vytvori tech 10% jantaru.
Jak to vidite vy?
milkbyrtr
Můj názor dle fotek je,že bych začal prolívat,jestli se to už nehejbe,tak se to nehne,proto bych už prolíval a za těch 10-14dní kosu.Bude aspoň High a o barvu neměj strach,vše se dobarvý při sušině :)
Madical-Strains
No abych rekl pravdu tak si opravdu nejsem jistej tim jesli to jeste nekyne a jsou tam jeste ty 3 kyti s cirymi trichomy. Mozna bych mel jeste chvlku pockat a jakmile se objevi mlecne trichomy i tam tak zacit z flushingem.
???
ganja-steve
cus, no ja bych s tim pockal. jako pri suseni se to dobarvi,ale to by se ti melo dobarvit pri kvetu:D bych rek, ze by to minimalne 14 dni sneslo podle tech fotek.Vypada to,ze by to kynout jeste mohlo.
EDA45
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve
cus, no ja bych s tim pockal. jako pri suseni se to dobarvi,ale to by se ti melo dobarvit pri kvetu:D bych rek, ze by to minimalne 14 dni sneslo podle tech fotek.Vypada to,ze by to kynout jeste mohlo.

Přiklonil bych se ke ganjovi,ještě alespoň týden bych hnojil,pak nasadil flush a ten držel až do uzrání pestíků i trichomů a pryskyřice.. ;)
milkbyrtr
Tak Butch a máš to tady,nevšiml sem si těch 3 bílých jak píšeš,samozřejmě každej to kosí jinak,někdo na pestíky a trichomy kašle,někdo si to zase hlídá.To byl jen můj názor,ale pokud to má tak dlouhý květ,tak ještě teda třeba týden hnojek jak píše Eda :)potom proplach :)
Madical-Strains
Ok,diky za vase rady .
Budu jeste tyden hnojit GS ,PK 13,14 a stale pokracovat v ubirani Plagron coco A,B tedy hlavne dusiku a tim i automaticky zaroven snizovat EC (i kdyz EC-metr nemam)Pak flush.
A budu bedlive sledovat barvu trichomu ale i procentualni zabarveni blizen.

Madical-Strains
Tak jsem vcera zas ubral Plagron AB na jen 2+2 ml a dnes kyti o trochu zesvetlaly (jako by si o ten dusik jeste rikaly) a pritvrdily v zloutnuti listu i v hornich patrech,predpokladam ale ze je to tak 3-4 tydny pred koncem spravne, nebo ne?
Madical-Strains
OK,nikdo neodpovedel,tak to budu brat za kladnou odpoved ze kyti uz svetlaji uz 3-4 tydny pred kosou a zloutnou docela rychle.
Akorat si rikam co pridam k tem palicim do masticek kdyz vsechny listy opadaj. :(
bull
Já nevim, jestli to je správně.. Pokud to je 4-5 spodních listů na rostlinu, asi se nic neděje.
Ono, pokud jsi snížil ty hnojiva, hlavně A složka s dusíkem, tak kvuli tomu dost kleslo EC. Právě ten dusík to dost zvedá. To se bez metru těžko dělá, klidně bych jim ale o něco zvýšil květové složky.. Snížením dávek mohlo klesnout EC třeba o 1/4 - 1/5 a pokud jim zbývá 4 týdny, je to asi brzo..
Madical-Strains
No ja jim ubral plagron coco Acko ,uz davam jen 1ml/1l vody B 2ml/1l vody a zvysil jsem o 1 ml ATA-PK na 4ml PK 13 14/5l vody a davam furt stale stejne Green Senzaton 5ml/5l vody.
Me to nastesti napadlo zvysit jak rikas PK o co jsem ubral dusik .
A co se tyce listu zlounou tak 2-5 denne na kazde kyti ale i v hornich patrech akorat ze od te doby co ubiram dusik tak me hodne zesvetlaly do svetle zelene.(nevim jesli je to tak dobre,jesli to neni prilis brzy na tak svetle zelenou)
bull
Dobře ty :)
Ten dusík asi tedy zvedni, to ti tam opravdu nic nezbyde. Já mam Bcuzz Coco, 4 tejdny před kosou leju 2ml A a dost to světlá.. Zatim to nepadá, ale budu ještě muset přitlačit.. Taky zase snížit vyšší dávky ostatních složek!

Pokud si seš jistej, že tě čekaj min. 3 týdny, tak přidej. Vpodstatě jsi začal flush, kterej ti jde celkem rychle. Nepřidával bych ale nijak radikálně, aby se kytky nesnažily nahradit ztracený listy - při nadměrnym množství dusíku.. Zkus to na ty 2ml, jedu s timhle typem hnojiv poprvé, tak nevím, dokdy se s nima dává A naplno.. (Bcuzz nebo Plagron, je to Coco, i stejný koncentrace)
Madical-Strains
Jo jo,ten 1 ml N pridam :)

Edit: Zajimavy, poucny ale hlavne proti growshopu zadarmo.

http://www.konoptikum.cz/articles/2...io_jako_bio.php

Udajne nejrychlejsi a nejucinnejsi a pritom paradoxne nejlevnejsi !-Proti padli a jinym plisnim,houbam je postrik jedle sody Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3,mydla....Ale i tak to chce cca 1. tyden trpelivosti
A-Odstranit nejvice napadenych casti rostlin,B- aplikovat kazde rano cca pul hodiny pred rosvicenim postrik cistou vodou aby nevznikaly jine plisne. Padli paradoxne nutne potrebuje k rustu suchy list! A primo nesnasi vodu !
---------------------------------------------------------
Interestingly enough, the most effective measure in preventing and treating powdery mildew is to spray the foliage of your plants daily with plain water from the hose. Powdery mildew hates water! The only caveat with this method is to be sure you do it early in the day so that the foliage completely dries before cooler evening temperatures arrive, otherwise you may invite other fungal diseases, such as black spot, into your garden.
---------------------------------------------------------
V tomto odkazu nize dokonce i jeden cesky pestitel potvrzuje ze padli nesnasi vodu.
http://kiwiforum.cz/forum/viewtopic...&t=52&start=525
----------------------------------------------------------
http://organicgardening.about.com/o...wderyMildew.htm

http://www.fichema.cz/hydrogenuhlic...100g-p-950.html

A jeste jeden jiny tip od jednoho borce !!!
http://www.theweedblog.com/jorge-ce...powdery-mildew/
Madical-Strains
64.den 12/12
Maly update po tydnu-5 palicek z 5 kyticek :D .
Barva trichomu se snad na tech 3.kyti na kterych byly cire trichomy malinko jen nektere zakaluji. Jde to pomaleji nez sem myslel.
Ale domnivam ze pomalinku ziskavaji tu spravnou barvu a nejsou uz tak zelene jak posledne.
Dnes jsem nevybiral na foceni ty nejvetsi,spis namatkove,ruzne.

Tahle palka ma cca 29 cm a je krasne buclata :D.

Na tuhle 24 cm ,trochu uzsi,bohuzel spustil automaticky blesk.

Palice vypadaji na fotkach o dost mensi nez ve skutecnosti jsou.
Tahle ma cca 31 cm ale neni tak buclata.

25 cm,uzsi.

A tahle ma nejvic 33 cm a pak mala mezerka a pak jeste trochu pokracuje 8 cm dolu,taky nadherne tlustoucka :D .

Je zajimavy ze se skoro na vsech palkach za posledni tyden povyrostly takove spicky,jak je mozny videt.
Growman
Nakonec to po všech problémech vypadá, že něco sklidíš. Podle mě jsi si vzal na začátek velké sousto, když jsi to rozjel pod 600W.
Já jsem začínal pod 70W, abych zjistil jestli to vůbec zvládnu. Bylo to ještě u rodičů a máma se mnou nemluvila přes měsíc. Psala mi lístečky.

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5187
Madical-Strains
Cau Growman, dival jsem se na ten odkaz ,je tam datum 2002,jak dlouho ti ta kyti vydrzela plodit kvalitni matros? Jinak pod 70w ,kloubouk dolu,docela velky palicky!
To bych nikdy nerek. :)
Ten tvuj styl pestovani o tom jsem neco malo cetl v anglictine,jen se divim proc teda existuji matkari a rezaji se klony kdyz to jde takhle delat jak si to delal ty? Mimochodem delas to stale tak i po tech 10 letech?
Co to je podle tebe to "neco" ? ...g?

No ja zacinal pod 600w abych zjistil jestli to vubec zvládnu
Prvni duvod proc hned 600w je ze na vyrobu vytazku potrebuju co nejvic palic na vahu abych vyrobil 60 ml vytazku a to by asi pod 70.kou w tezko nekdo dokazal a to jeste potrebuju nejake ty maste.
Druhy duvod je ze me to poradili zkuseni borci,ze nejlepsi je skocit do toho rovnyma nohama.
Sice mi jeste zchazi par tydnu do konce ale uz ted pokud to mohu hodnotit tak vsechno byly jen drobne problemy (v te dobe jsem si nemyslel ze jsou jen drobne :D )ktere jsem hrave prekonal diky zdejsim ochotnym a zkusenym clenum a nastesti me zatim nepotkalo nic tak zavazneho pres co by se nedalo prehoupnout, jsem rad ze jsem jel rovnou 600w a rozhodne toho lelituju !!!
A doporucil bych to kazdemu zacatecnikovi.
:D
Growman
citace:
Cau Growman, dival jsem se na ten odkaz ,je tam datum 2002,jak dlouho ti ta kyti vydrzela plodit kvalitni matros? Jinak pod 70w ,kloubouk dolu,docela velky palicky!
To bych nikdy nerek. :)
Ten tvuj styl pestovani o tom jsem neco malo cetl v anglictine,jen se divim proc teda existuji matkari a rezaji se klony kdyz to jde takhle delat jak si to delal ty? Mimochodem delas to stale tak i po tech 10 letech?
Co to je podle tebe to "neco" ? ...g?

Vydržela mi něco přes dva roky, pak jsem jí dal už pryč. Před deseti lety nebylo tolik možností jako dnes, tak jsem byl rád, že jsem měl aspoň jednu samičku. Neměl jsem potřebu jí měnit, když se vždycky schopila. Tím způsobem co jsem to dělal kytka ztrácí na síle a už to není ono. Naštěstí to byl mazar a ten má velký obsah THC.
Pokud máš pod lampou jen jednu kytku, tak to asi tak nevadí. Dnes už každý jede ve velkým a z každé kytky chce mít co nejvíc, proto je lepší mít matku a řízky. Není nic lepšího, než mít na další pěstění nové, zdravé a silné klony.
Dnes už to tak nedělám. Kytky jedu už pouze jednou, protože jich tam je víc a hlavní je výnos. S tou 70W mě to tak netrápilo.

Tak těch 300g až 400g by jsi tam mohl mít. Paličky máš velký, ale nevím jakou mají hustotu. Z fotek to nepoznám.

Proto jsem říkal, že pro začátečníky je 600W moc. Bez zdejších rad uživatelů by jsi je možná vzteky rozšlapal. Je to alchymie.
Tak snad sklidíš co nejvíc, aby jsi mohl vyrobit co potřebuješ.
Madical-Strains
300-400 ,abych pravdu rek,tak to bych byl zklamanej,ocekavam alespon k 500.ti,coz neni tak docela nerealne,kdyz bude vic budu si samozrejme chrochrat.
Jo, jinak dik. :)
Madical-Strains
66.den 12/12
Dnes rano jsem vsechny kyti vytahl z boxu,zase jsem vypozoroval pokrok ,zacinaji se vsechny nadherne jakoby rozevirat kvety a uz vsechny trichomy do jednoho jsou mlecne.
Dnes zahajuji flush. (nebo je mam jeste jednou naposledy nakrmit?)
Jak dlouho tipujete ze priblizne trva prechod mezi mlecnymi trichomy do 10-20% jantarovych?
Diky! :)
EDA45
citace:
66.den 12/12
Dnes rano jsem vsechny kyti vytahl z boxu,zase jsem vypozoroval pokrok ,zacinaji se vsechny nadherne jakoby rozevirat kvety a uz vsechny trichomy do jednoho jsou mlecne.
Dnes zahajuji flush. (nebo je mam jeste jednou naposledy nakrmit?)
Jak dlouho tipujete ze priblizne trva prechod mezi mlecnymi trichomy do 10-20% jantarovych?
Diky! :)

Čau,flushuj,už bych to nekrmil.. ;)
milkbyrtr
taky už bych prolejval amigo,a s přechodem ti nepomohu,jelikož se v tomhle neorientuji,pokud maš ten mikroskop tak použivej né,nebo sis ho koupil na okrasu :)
Madical-Strains
:D Ok, uz flushuji.
Madical-Strains
68.den 12/12

Mala aktualizace.
Palky se zacinaji nadherne zabarvovat jak uvadel Bull. Tipuju to ze pristi nedeli by to mohlo uz jit pod kosu ale budou rozhodovat trichomy.

Jinak neprosvihnete vsichni tipovacku!
Dlouho jsem premyslel co dat za vyherni cenu za prvni 3.mista a co jsem tady nasel na groweu tak jsem zjistil ze je to nejcasteji K +, takze 3.misto 5xK,2.misto 10xK,1.misto 15x K+.
Madical-Strains
68.den 12/12

Mala aktualizace.
Takze palky se zacinaji konecne zabarvovat. Trichomy zatim beze zmen ale vypada to z meho pohledu na pristi nedeli. :)

Jinak neprosvihnete tipovacku!
Dlouho jsem premyslel co dat za cenu a jak tady na groweru ctu tak se davaji casto K+.
3.misto- 3x-K+
2.misto- 6x-K+
1.misto- MOOOC-K+

EDIT:
PRO TIPOVACKU FOTKY CELKU SAMOZREJME VLOZIM,ALE AZ PO MANIKURE,PRED SUSENIM.
Madical-Strains
A tady pro potechu oka nejake to makro.
Madical-Strains
A tady nejake to makro pro potechu oka. :)
Positivevibes
No je to krásný, nahoď fotku celku pro lepší odhad a představu, jinak já sem se někde dočetl že když máš aktivní přítah měl by být cca jedna čtvrtina odtahu... takže podle mě je to TTčko ktery ja mam stejny na odtah a chladim tim 600W také v pohodě je jako přítah hodně, i proto si měl nafouknutý stan :)Už ti to tu někdo myslím psal dříve, jinak napoprvé hodně pěkné paličky :cox: ať se daří a přeju pul kila :goldcup:
Madical-Strains
69.den 12/12
Fotka celku a par palicek na dennim svetle.
Dnes rano jsem pod mikroskopem objevil na jedne kyti par jantarovych.
Vypada to ze kazdym dnem seknu. :)
Dnes vecer odeberu vzorek,ususim v ponozce fenem a dam to posoudit nekomu kdo huli a kdyz to bude OK tak topude hned.

Pri foceni jsem odstranil ten obrovsky vetrak no a kdyz jsem ho tam vratil tak uz nefunguje.:( Takze jede to jen na 1 malinkej,ted se bojim ze nebude stacit.
Positivevibes
citace:
69.den 12/12

Dnes vecer odeberu vzorek,ususim v ponozce fenem a dam to posoudit nekomu kdo huli a kdyz to bude OK tak topude hned.

To nedělej, bude to pěknej humus, raději si počkej ;)
yalin
souhlasim
Madical-Strains
Tak jak jsem vcera psal odebral jsem vcera vecer malou spodni palicku o velikosti cca 3x5cm, za syrova vazila 3,6 g.(ne snad proto abych si pochutnal nybrz proto abych zjistil zda vubec ma nejake ucinky) Hledal jsem na netu jak to ususit aby z to nebyl uplnej humus jak ste upozornovali. Nasel jsem ze nejvhodnejsi je trouba na 120C cca 15-20 min.
Troubu bohuzel nemam tak jsem zvolil tuhle stoletou starou remozku.
Bohuzel nema na sobe uvedeny stupne C. tak jsem jen odhadoval.
10 min na 5.ku-nebylo to jeste suche,pak jeste 10 min.na 6.ku a bylo to jeste trochu vlhke tak jsem pockal a dosusil to az do dnesniho rana.
Rano prisel kamos a fajfka byla uz pro nej pripravena :D
Branil se,moc se mu po ranu do toho nechtelo,je to jen prilezitostni hulic,ale ja byl nekompromisni.
Tak jsem to zapalil a potah tri stredni prasky a podal mu to. Dohulil celou tu malinkou fajfku, cca 7 sluku po 5 min.mu nebylo rozumet co rika a po dalsich 5.min. tady ve kresle zatvrd a spi dotedka.
Me se po tech trech slukach lehce zatocila hlava (podotykam jsem absolutni nehulic)a jeste do ted asi po hodine citim prijemne ale uz malinke utoky na mozek,jen takove simrani.
Nez kamos zahulil tak mi stacil jeste rici ze 5.ka-6.ka je asi moc ze jsem to na 100% to THC spalil. Mate nekdo zkusenosti s touto remozkou,kolik jake cislo znamena stupnu celsia? Nebo dokazete odhadnout co ktere cislo ma kolik stupnu?
Jeste si nedovedu vysvetlit proc on zatuhnul a ja jsem vzhuru a energickej.(asi tim malym mnozstvim sluku)

Chut-ne tak hrozna,vune nevabna,ucinek jsem uz popsal.(neskrabe v krku ani po ni neni sucho v puse )

Myslim ze to potvrzuje ze to chce jak pisete jeste tyden,je to zatim asi jeste stoned.
Ale jsem za to rad a uz nemam obavy ze bude bez ucinku. :D

Edit:
Tak jsem ted horko tezko vzbudil kamose a ptal jsem se ho jak to citil on-
No jo, neco jsem na mozku citil ale moc si toho nepamatuju ale urcite to nema ucinky jako ganja od Honzy.
Takze jsem se od nej moc nedovedel.
Ty čísla a teplota, to se bude asi lišit u každýho takovýho zařízení XD a hádám že návod nemáš XD no co mě se nejvíp osvědčílo z rychlosušení tak byl hrnec s vodou a místo pokličky talíř a na něm palička, výhoda je že se ti to nepřehřeje a chuť mi při tom vycházela nejlíp z těhle rychlometod ale na kvalitní usušení to samozřejmě nemá. Jinak nice flowers :)
Teplota varu thc 157 °C to asi znamená, že pak už jde do vzduchu.
Madical-Strains
Takze si myslis ze jsem trochu toho THC znicil ?
Cetl jsem ze se nici az pri teplote varu 180-200C.
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
Nedá se říct zničil, akorád tam máš na víku mastnou vrstvu... v který je to THC.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma