Prvni indoor,600w,Tangerine dream - Klikni zde pro originální téma |
Madical-Strains |
Vim ze je to naprt susit na rychlo ale byla to jen zkouzka ze zvedavosti.
Nejhorsi je kdyz nevis na cem ses. :D |
|
|
|
Naprd je sušit spodky v 40 dni květu v ponošce a ještě je nedosušit ... To je pak PEKlÍČKO, to je takovej hnus, že se odnaučíš hulit... :DD |
|
|
koogi1 |
Zdar pane luštím a luštím tvůj grow a začátek byl dobrý až na těch 600w žárovčičku ta žhne jako blázen,sám jsem se své zbavil na léto pač to nejde k sobě v těch vedrech.S těmi Cooltuby zrovna jsem si je pořídil od Prima Klimy a jsou dizajnově oproti cooltubě original velmi dobře promyšlené i rozptyl světla je good a teplota se mi drží max ve vedrech do 30°c což je na hraně ve 40°c vedrech co jsme tu měli-jo odtah mám 360m3 to také hraje roli.
Takže neváhej a pokud je to ve tvých silách pořiď dobrý odtah,jinak i při teplých nocích se ti dostane teplota dost nad 30°c!Vím o čem mluvím:)
No dále musím se doznat že i mé kitky trpí tou kropenatostí se kterou bojuješ i ty,a mohu říct že PH čkem to není mám výtok 5,6Ph a používám také cocos a jiný substrát 50/50% a obávám se že to nebude žádným škůdcem nýbrž nějakým druhem listové plísně,ale to je
jen má doměnka,chce to fakt hledat ve fórech čemu se to nejvíce podobá.
Jinak přeji mnoho zdaru a ať se to zelená a roste:D
jo a sory za reklamu s tou tubou. |
|
|
Madical-Strains |
koogi1- Chapu ze probrat se mym vlaknem o 26 strankach je docela fuska :D a ze si asi par veci prehledl.:D
Podle tebe prima-klima 820m3/h neni dobry odtah?
Ja taky vim o cem mluvis,ja mam v boxu pri vedrech 39C :D
A jakou mas v ty Cool-tube vybojku,kdyz si se 600.kila zbavil? Jesli mensi nez 600w tak to by me moc taky nepomohlo kdyz tam mas i pri ty nizsi watazi 30C.
Ta uplne prvni kropenatost byla nejaka havet,tu jsem znicil Bioolem a ta nedavna kropenatost jak o ni pises u me byla nastesti jen usazenina od phytaminu nebo od mlika,takze nastesti ne plisen.
Reklama mi tady nevadi jesli je to oparvdu tak dobra vec tahle Cool-tuba a nema snizenou vynosnost oproti klasickemu stinidlu jak byva u Cool-tube zvykem.
-----------------------------------------------------------------------
Edit:
Parada,s eleltrikari jsem se uz domluvil.:) |
|
|
Madical-Strains |
72.den 12/12 (meni se to primo pred ocima)
Dnes rano kontrola trichomu-na jedne kyti 30% jantarovych,ostatni kyti mlecne 100%.
Nadherne se pocukrovaly,viditelne pohym okem,viz.posledni foto.
Objevil jsem na te predposledni takovy problem,maly listecek s hnedymi ovalnymi flicky (viz.posledni foto) spaleny od lampy? Plisen? Nebo je to normalni?Nezda se mi to jako klasicke usychani. Na jinych to nikde neni.
Ta posledni kyti-fotka ma jako jedina ridke kvety tak ta pujde do masticky,ostatni jsou tvrde ze bych se nima dala rozbit lebka :D
Aha,blbe sem se zeptal,tak jinak. Este stale vidite tu kosu na nedeli? Kvety sou uz tak rozdilne od posledni aktualizace ze se redeji ptam jesli nahodou nekosit driv.
Flicky na listecku.
Ridke kvety |
|
|
Madical-Strains |
74.den 12/12
Vcera vecer posledni flush. |
|
|
EDA45 |
citace: |
Původní příspěvek od V.Butch
74.den 12/12
Vcera vecer posledni flush. |
Pěkné kočky..;)
Jen nelze nepřipomenout,že jistý člen microft ti poradil.. :
1. Moc brzo přepnout..
2. Málo hnojit na růstu kokos..
Obojí má za následek nižší a méně mohutné rostliny,čímž jsi přišel o vyšší výnos.. :(
Jinak moc pěkná úroda..;) |
|
|
Madical-Strains |
Dik za pochvalu,to me fakt tesi :)
Ted uz vim ze se prepinaji klony v cca 30cm a kyti ze semen o neco vyssi protoze pravdepodobne rostou pomaleji.
Kdyz si sahnu do svedomi a budu mluvit uprime tak za ty hnojiva si muzu hlavne sam. Je pravda ze me par lidi radilo at si dam bacha na spaleni a uberu hnojky ale uz v te dobe jsem hnojil min nez jsem mel. Takze hlavne moje chyba vyplyvajici z me nezkusenosti ! Co se tyce prepnuti tak kdyz jsem to hledal na groweru tak se vsude objevovaly prispevky kdy prepinat klony a jelikoz me v te dobe ani nenapadlo ze by to u semen mohlo byt jinak tak jsem se podle toho a podle rad tady zaridil.
Snad pristi grow z klonu Jack Herer bude o neco lepsi.:)
Pravdepodobne v nedeli sem dam fotky bez listi na presnejsi tipovacku.
==================================================================
PS:
!!! I kdyz zatim nemam sklizeno jeste chci timto hrozne moc podekovat vsem clenum ( doufam ze se nezlobite ze nejmenuji konkterne, vy to sami dobre vite :D) co me ochotne pomahali resit me problemy vznikle v mym pestu obvzlaste vsak clenu Edovi 45,ktery jak jsem si tady na groweru vsiml ochotne pomaha snad vsem zacacinajicim a nezkusenym growerum jako jsem ja a nebo i tem co si nevi zkratka rady.
Jsem za to moc rad ze ho tady na groweru mame a urcite by si zaslouzil od kazdeho z nas velke K+ !!! :)
Ja mu ho du dat hned ted :D
|
|
|
|
Nechci ti to tady zacpávat off topicama, ale je to fakt nádherný! Když jsem ze začátku viděl, jakej jseš zmatkař, tak by mě ani nenapadlo, že dojdeš k takovýhlemu luxusnímu závěru, klobouk dolu. A určitě má na tom i nemalý podíl EDA45, kterej tě vedl k tomuhle výsledku. Na první kolo úžasný a příště to bude určitě ještě lepší.
Tak ať se daří |
|
|
Madical-Strains |
Cau Scorpicco,no konecne si se odhodlal mi tady neco taky napsat :D
Nemyslim si ze pochvala je mimo tema :D :D :D
Ty si me zase nejvice pomohl v zacatcich,ty vis s cim :D ...atd.
O Edovi a dalsich ani nemluvim.
Pak me taky hodne moc pomohl sef tohoto growshopu
http://www.e-grow.cz/
ktery mi zformoval me predstavy jak s komponenty tak taky hlavne s cenou,ktera pro me byla klicova.
Takze se nediv s takovou podporou to dopadlo tak jak to dopadlo :)
Taky asi mozna trocha stesti,ktere v zivote moc nemivam.
TAKZE DEKUJI MOC VAM VSEM !!! |
|
|
Madical-Strains |
1.den 0/24
Konecne se mi zacina darit drzet teplotu pod kontrolou :D :D :D |
|
|
yalin |
zdarek tak koukam ze je to moc pekny na poprve tak at se dari cim dal lip |
|
|
Madical-Strains |
===================================================================================
===================================================================================
CAU KOLEGOVE A KAMARADI ,POZOR !!! MALA ZMENA !!! :D
===================================
TIPOVACKA
-1.CENA-5 KS ORIG.FEMINIZOVANYCH SEMEN AUTO-BLUEBERRY !!! :D (ne nejsem zhulenej)
-2.CENA -5 KS KARMY
-3.CENA -3 KS KARMY
Edit : Moc dekuji vsem kdo me ocenil Karmou !!!!! |
|
|
hurvajs1994 |
562,3G... Jinak pěkný grow a celkem dlouhý vlákno(nic ve zlém, alespoň bylo co číst) :D :D |
|
|
Madical-Strains |
Pockejte kluci ,jeste sem umistim v pondeli nebo utery fotky kyti bez listi pro lepsi odhad,takze vy dva muzete pak jeste jednou :D .
To je ma chyba,zapomel jsem dodat ze tipovacka zacina jakmile vlozim foto bez listi.
|
|
|
Madical-Strains |
No,tak jsem to udelal jen zatim na hrubo,uz me z toho jebe a bolej zada jako krava :D
Tak hodne stesti v tipovacce. :) |
|
|
Madical-Strains |
Na hrubo je to zhruba hotovo. Povesim a dodelam zitra. :) |
|
|
Madical-Strains |
Na hrubo je to zhruba hotovo. Povesim to jeste dnes ale dodelam zitra. :) |
|
|
|
Tohle vypadá možná i na 360 |
|
|
Positivevibes |
tak já to střelim od pasu 318.987 g :) :winner: |
|
|
hurvajs1994 |
Když mám tu možnost :D tak ještě jednou no :D můj odhad 482,32G... Samozřejmě přeju víc |
|
|
RObash |
taky si tipnu.. 395g.
ale přeju určitě víc.. ;) |
|
|
doxenon |
Vzhledem k tomu že pod čtyřkilem dělám něco kolem 330g, tak tady tipuju 495g (možná bude i víc), nádherná ourodička mistře. |
|
|
Maslok |
Taky se přidávám, typuji 410g :) Ať se daří |
|
|
|
479 grams :) hezký šištičky |
|
|
S3RIOUS |
Tipuju rovných 500g. |
|
|
Tommy92 |
Zdravim, máš to moc pěkný! chtěl bych se zeptat kolik si měl celkem vrcholků na těch kytkách? díky za odpověd |
|
|
Grazzl |
416,6gééé tipuju jinak moc krásnej první grow |
|
|
dux01r |
odhaduji to na 468,3g paráda |
|
|
Growman |
Vzhledem k tomu, že jsi jel poprvé a jaké problémy jsi s tím měl, tak to tipuji na 333,33g.
Pěstovat umíš a několik zkušeností jsi během tohoto pěstění pochytil. Příští grow už bude vypadat jinak. |
|
|
Madical-Strains |
Aktualizace po manikure. :)
TIPOVACKA
-1.CENA-5 KS ORIG.FEMINIZOVANYCH SEMEN AUTO-BLUEBERRY !!! (ne ted momentalne nejsem zhulenej)
-2.CENA -5 KS KARMY
-3.CENA -3 KS KARMY
Edit : Moc dekuji vsem kdo me ocenil Karmou !!!!! :) |
|
|
EDA45 |
Čau.Pěkně si to rozjel Butchi,tu tipovačku..;)
Můj odhad je 365g..,ale určitě přeju více.. |
|
|
bull |
Já si tipnu 423g ale přeju více :) |
|
|
YOMi |
Tiupuju 413 g, pekna prace |
|
|
Cobee |
Ahoj, super prace nakonec !! Tipuju tak 372,5g ale at je vice pane !! Tak at slouzi !! miiir ! |
|
|
Madical-Strains |
Edit:
Taky si tipnu ,samozrejme nezavazne,mimo soutez. :D
349,9 G.
Vypada to jeste tak na 3-4 dni suseni...pokud se nepletu . |
|
|
zubb |
moc pekné...tipnu tak 328 G |
|
|
punkure |
tipnu si 363,63 G |
|
|
Madical-Strains |
Vcera jako prvni uz doschla manikura z palicek. :)
Kostnul jsem a ubalil si mensiho speka,jelikoz by se dalo rict ze s hulenim teprv zacinam tak jsem pro jistotu jeste ze strachu z ucinku pridal trochu tabaku.
Myslim ze to melo pekny High,protoze sem nebyl vubec unavenej a nutkalo me to nekam vyrazit..
Nejdrive cca po 10 min me zasahla zprudka mozek,pak me zacalo trochu prijeme mravencit bricho a nohy . V tu chvili jsem si uvedomil ze me dosly cigara tak jsem se pro ne vypravil k vietmacovi do kramku. Vytahem jsem jel podle odhadu asi 5 minut,jel vyjemecne hodne pomalu.:D V baraku se bavily nejaky zensky,pripadalo mi jako bych je slysel od nekud z tunelu,jejich hlasy provazely ozveny.
Vysel jsem z vchodovych dveri a zamiril jsem ke kramku ktery je vzdalen sotva 300 m. Najednou me pripadalo ze jsem jako by ztuhly,nohy me moc neposlouchaly,najednou me nekdo zdravi ,se smichem jsem odpovedel a polekal jsem se vlastniho hlasu,pripadalo mi ze mluvim jako by z nejake plechovky a silene tlumene,sotva jsem si sam rozumel. :D
Nejlepsi to bylo u vitnemce,myslim ze jsem v krame stravil nejmene 15 min,pripadal mi hrozne srandovni jak mluvil,nakonec se asi dovtipil ze chci cigarety,pak jsem se vlacnym krokem odebral k domovu.:)
Ucinek trval cca 2,5 h s 3.mi poradnymi mozkovymi ataky.
Vzdy kdy jsem kdysi ochutnal jointa tak jsem se vzdycky dusil a bylo mi spatne ale
tentoktat me po TD bylo nadherne,proste luxus,pral bych vam ten pocit blaha vsem.
Uplne neco jinyho nez to co jsem rychlo-susil pred 14 dny.
Jaky asi budou palice??? :D |
|
|
|
Pokud to budeš přehánet tak brzo nebudou žádný palice :D:D |
|
|
Madical-Strains |
Myslis tim to ze uz nebude co na tipovacku vazit,jo ? :D
No mel bych se mirnit,to je fakt ,jeste pred 14 dny ja nehulic a ted..... Ale to asi pro to ze na me pusobi tak blahodarne :D holt leciva TD. :) |
|
|
Madical-Strains |
6.den suseni v boxu s proudicim vzduchem.
Dnes jsem kontroloval lamanim vetvicek a dve se uz s prasknutim zlomily,tak jsem je uz zpracoval a palicky dal zatim do otevrenych sklenic.
Odhaduji ze zbytek jeste tak priblizne 1-2 dny.
Obavam se ale ze ste me urcite prechvalily :) protoze vaha koncovy palicky na bocni vetevce je zoufala (2.7g) :( a pri tom je velice tvrda.
Ted uz odhaduji celek sotva 200g. :(
Snad je vaha dobre zkalibrovana z vyroby.
Drzte palce. :( |
|
|
Positivevibes |
Já myslim že obavy nejsou na místě, je to pěkná šiška a jestli je tvrdá tak tím lépe, z váhou se taky neptram myslim že necele 3 g na šišku velkou jako je zapalovač je v míře ;) příště bude lepčí :jumper: Tak ať se daří :driver: |
|
|
Onedan |
Nejsem žádnej odborník :D ale vypadá to jako klasická palička s ideální váhou takže buď vklidu okolo 400 tam bude ... |
|
|
Madical-Strains |
:) Tak mam asi spatny odhad. Kez byste mely pravdu. :)
Jsem tochu plasan. :D
TAKZE TIMTO UKONCUJI TIPOVANI. (Protoze uz je tu napoveda a bylo by to vuci ostatnim nefer) |
|
|
milkbyrtr |
Hele tohle je pořád dokola :D vždy si myslím že toho bude málo,ale ona pak větev k větvi sedá a ejhle vždycky je tam ranec,tak hlavu vzhůru do příštího kola vydržíš,kort když jsi začínající poživatel :D
Takže tak okolo těch 400 tam bude :) |
|
|
EDA45 |
6.den suseni v boxu s proudicim vzduchem.
Dnes jsem kontroloval lamanim vetvicek a dve se uz s prasknutim zlomily,tak jsem je uz zpracoval a palicky dal zatim do otevrenych sklenic.
Odhaduji ze zbytek jeste tak priblizne 1-2 dny.
Obavam se ale ze ste me urcite prechvalily :) protoze vaha koncovy palicky na bocni vetevce je zoufala (2.7g) :( a pri tom je velice tvrda.
Ted uz odhaduji celek sotva 200g. :(
Snad je vaha dobre zkalibrovana z vyroby.
Drzte palce. :( |
Myslim,že ti to trochu přeschlo,proto je to tvrdý,protože od pohledu je to krapet řidší..
Při ideální hustotě by palička týhle velikosti měla mít cca 5g.. |
|
|
Madical-Strains |
Pro lepsi prehlednost serazeno jak kdo tipoval.
1.-Positivevibes 318.987 g
2.-zmijak 326 g
3.-zubb 328 g
4.-Growman 333,33 g
5.-mysak 346 g
6.-panewfs zahradník 349,5g
7.-ganja-steve 351,6g
8.-Grunger 360 g
9.-punkure 363,63 g
10.-EDA45 365 g
11.-NORM 369,89 g
12.-Cobee 372,5 g
13.-biobizzman 375 g
14.-Mr.Sordo 378,5 g
15.-benjichaouat 385g
16.-wapovic21 387 g
17.-RObash 395 g
18.-plesnivá noha 400 g
19.-Onedan 400 g
20.-Maslok 410g
21.-YOMi 413 g
22.-Grazzl 416,6g
23.-jarmil194 420 g
24.-bull 423 g
25.-Smart 430,04 g
26.-Drozd 467 g
27.-dux01r 468,3g
28.-Mr Green 479 g
29.-hurvajs1994 482,32 G
30.-doxenon 495g
31.-S3RIOUS 500 g
32.-Tommy92 527 G
Doufam ze jsem nikoho nevynechal a ze jsem postupoval spravne.
Prumer vychazi na 401,12 g-pokud se nepletu,
tak to bych byl samozrejme vice nez spokojen :D |
|
|
Madical-Strains |
Eda-Preschlo? :( ,vzdyt ale krome dvou vetvicek,to jeste pri zlomeni vetvicky nepraska a jen se to sice zlomi (neoddeli)ale bez slysitelneho prasknuti. Mam to tedy okamzite dat do sklenic aby to jeste vice nepreschlo? A dat k tomu treba kousek urizlyho jabka,nebo kuru pomerance? Ridil jsem se s tim praskanim vetvicek presne podle FAQ.:(
Diky. |
|
|
Positivevibes |
To bude v cajku uvidíš... já sem nejméně přející jo ? :D samozdřejmě ti přeju ať máš aspoň půlkila a čtvrt ;) nahoď kdyžtak foto komplet sušiny :drools: |
|
|
EDA45 |
Eda-Preschlo? :( ,vzdyt ale krome dvou vetvicek,to jeste pri zlomeni vetvicky nepraska a jen se to sice zlomi (neoddeli)ale bez slysitelneho prasknuti. Mam to tedy okamzite dat do sklenic aby to jeste vice nepreschlo? A dat k tomu treba kousek urizlyho jabka,nebo kuru pomerance? Ridil jsem se s tim praskanim vetvicek presne podle FAQ.:(
Diky. |
Žádnej pomeranč ani jabko tam nedávej..
Když ti stonek v malý paličce slyšitelně praskne,je už květ a listy na prach..
Mě se vizuelně prostě zdá,že palička je řidší..,proto ty necelý třigramy,ale je to fotka a ty to máš před očima,můžu se mejlit.. |
|
|
Madical-Strains |
OK,diky,udelam vse jak radis. :) |
|
|
|
Jo sušení to je práce, podle mě by se to mělo dát do sklenic ještě relativně dost mokrý, dokud to ještě nesmrdí po seně (suchý listy) když to sušíš v 25+ stupních...
Je stím, ale hodně práce, kontrolovat převracet, otvírat, zavírat... HLÍDAT TO.
Ale ve výsledku je to voňavost. |
|
|
|
Já zas dával očištěný pálky proschlý tak že když ohýbáš stonek tak ještě nelupne dával na hromadu do boxu se zaplym odtahem a párkrát za den trochu promíchal. Princip je stejnej jak psal Grunger, ale každej dělá to co se mu osvědčilo :) |
|
|
milkbyrtr |
jj sušení to jest další stránka správného growera :) Konec se nesmí nikdy podceňovat,když se s tím celou dobu tak pipláme a staráme :) |
|
|
|
Mmmmm :) to vypadá luxusně :)... sice ty paličky jsou řidší, přesně takovýhle jsem měl pod cfl, ty 3 G vypadali na chlup stejně...
můj tip 330g (mimo tipovačku) :)
Jinak jak jsi psal o dalším kole tak tam rozhodně nedávej 2násobek kytek :D ... přidej 1 nebo 2 ale ne dvojnásobek, já jsem musel box taky vyházet,kytky tam nemohli "dejchat".. doslova :D narváno |
|
|
Madical-Strains |
Tak sem tady.
Palicky jsou opravdu preschle, (jak podotkl Eda zase spravne,jako vzdy)a jako prvni ,(nevim jesli trochu nebo dost) ale ne nastesti na prach,je take videt ze jsou ridci nez byvaly.
Jedinej klad snad je ze brutalne vonej. Tak jsem snad nepokazil vsechno.
Odhaduji ze je toho opravdu malo.
Vazit budu az zitra nebo pozitri,bolej me zada jako prase,delal jsem to uplne sam.
Mam totiz suprovyho kamose kterej kdyz potrebuji pomoc tak slibi ze prijde a kdyz je tady tak udajne ma hovor a musi hned nekam do "prace".
Tak se omlouvam ze budu vazit az pravdepodobne zitra nebo pozitri ,jsem fakt unavenej a jeste k tomu me spadla na zem vaha a nekam se zakutalela baterie.
Diky za pochopeni.
Alespon jsem vam to vyfotil. Vsechny sklenice jsou stejne jen jedna je trochu mensi,nahore foceno z vetsi dalky,tak se zdaji byt mensi ale jsou stejne jako dole.
Nahore vrsky volneve lozene.
Dole spodky lehce natlacene.
Neda se opravdu proti tomu preschnuti nic udelat?
Nekde jsem tady cetl ze se pry nic nedeje,ze se to nejak necim zvlhci a je to udajne zase OK,a pak se zase otviraji denne sklenice.(skoleni) |
|
|
Madical-Strains |
Tak takovouhle urodu jsem opravdu necekal. :D
Je to ten nejtrapnejsi vynos pod 600.kilem tady na groweru , vasi chvalu jsem si vubec nezaslouzil a karmu od vas uz vubec ne. Urcite bych byl v knize rekordu s nejnizsim vynosem pod 600.W.HPS vubec.
Stydim se za to ze jsem mnohe z vas zbytecne otravoval svymi PM.
Snad jen hur bych dopadl kdyby mi byval vyhorel byt,vykradli by me ho nebo me urodu znicila plisen ale to se bohudik nestalo.
Takze vysledek je
37,38
47,07
24,80
25,35
28,62
31,42
36,17
31,38
======
262,19 g
Nejblize byli....
1.-Positivevibes 318.987 g (SEMENA AUTO-SKUNK)
2.-zmijak 326 g (5 ks karmy)
3.-zubb 328 g (3 ks karmy)
Tak sbohem pratele a moc dik za vasi podporu. :) |
|
|
Madical-Strains |
Je to ten nejtrapnejsi vynos pod 600.kilem tady na groweru , vasi chvalu jsem si vubec nezaslouzil a karmu od vas uz vubec ne. Urcite bych byl v knize rekordu s nejnizsim vynosem pod 600.W.HPS vubec.
Snad jen hur bych dopadl kdyby mi byval vyhorel byt,vykradli by me ho nebo me urodu znicila plisen ale to se bohudik nestalo.
Takze vysledek je
1.kyti-37,38
2.kyti-47,07
3.kyti-24,80
4.kyti-25,35
5.kyti-28,62
6.kyti-31,42
7.kyti-36,17
8.kyti-31,38
======
262,19 g
Nejblize byli a vitezove jsou....
|
|
Madical-Strains |
Takze vysledek je
1.kyti-37,38
2.kyti-47,07
3.kyti-24,80
4.kyti-25,35
5.kyti-28,62
6.kyti-31,42
7.kyti-36,17
8.kyti-31,38
======
262,19 g
Nejblize byli a vitezove jsou....
|
|
|
No tak kdyby to nebylo přeschlý tak si myslím že by to bylo třeba 310-320g ... na první pokus to je dost dobrý :D ... a myslím že jako začínajícímu uživateli ti to bude stačit :D :D
Tak přeju good smoke :) |
|
|
EDA45 |
Jaký sbohem..?;)
Podívej Butchi,udělat výnos blížící se k ideálu g/w chce souhru všech možných věcí..
1.Potentní genetiku
2.Správně zvolenej styl v poměru k počtu pěstovaných rostlin..
3.Ideální péči už od malých rostlinek
4.Akurátní hnojení a načasování přepnutí..,zavlažování..atd..
5.Nějaký to světlo..
Nevěš hlavu,ber to jako výzvu do dalšího pěstování,přemejšlení jak na to,zlepšování..
Já taky před pár lety začínal kolem 200g pod 400W,málokomu to vyjde na poprvé..
Máš voňavej,účinkující matroš a že ho není zrovna nejvíc,,?
Příště to bude lepší..;)
Ode mě máš K+.. |
|
|
|
Původní příspěvek od Grunger
Do 21 dní od přepnutí se dokončuje i kořenovej systém, určitě už ti moc neporostou, teď by se ti měli natáhnout palice k sobě a občas někde vytvořit nějakou kompaktní větší paldu... Do výšky už to neporoste.
A odhad gramů? Pokud budou růst jako do teď... Cca 200-300.
Edit:// 600W jsem nikdy nejel... možná to umí dělat zázraky... možná se ke konci zvedne výnos, když je tam budeš rožnit dýl... tj 10, 11 týdnů... Momentálně to máš nějaký, 28 den? Pokud bude dobrá výživa, možná je můj odhad úplně vedle. Spíš bych si počkal ještě na další tipy... ono určovat gramáž v 28 květu na kytce kterou osobně neznám, je docela ošemetný. |
No... :D Jako early tip jsem byl vítěz |
|
|
Grazzl |
ahoj moc pěkně to dopadlo na první grow 260 rozhodně není nic za co by ses měl stydět žádnej učenej z nebe nespadl o tom to přece je že si najdeš styl pěstování kterej tobě nejvíc sedí a u toho si vychytáš mouchy a poučíš se z chyb minulýho growu příště to bude určitě lepší ....
nahoď nějeaká fotky pálek z blízka |
|
|
Madical-Strains |
:)
Diky chlapi za povzbuzeni. Palicky uz mam bohuzel uskladnene v mrazaku,tak se omlouvam. |
|
|
doxenon |
Nezoufej kámo, další kolo bude fičák, uvidíš, jen se u toho zbytečně nenervuj. K+. |
|
|
Positivevibes |
Tyjo já sem vítěz ? :winner: to mě šálí snad zrak !!:teef: No kdyz takhle koukam na ty sisky na novinách tak vypadají chutně, o teto odrudě sem nikdy neslyšel :) :drools: stejně si winner Ty protože si zdárně dojel až do konce a máš pěkné šošulky :goldcup: Káčka si rozhodně zasloužíš, jak říká Doxe nezoufej a příště to bude lepší ;) zkusil bych třeba nějaký jednodušší hydro jako mám já, pak bude výnos určitě lepší :) Na poprvé rozhodně pochvala !!! Tak sem zvědavý na další Tvoje vlákno, doufám že v něm zase bude spousta čtení :cox: K+ letí, měj se |
|
|
Madical-Strains |
Dik vam vsem za podporu :) vazim si toho :)
a zvedli ste mi taky naladu! |
|
|
hurvajs1994 |
Jak už zde psali kolegové :D I já se těším na další tvé kolo, které určitě dopadne o něco líp, než tohle. K+ za celkový pěst a hodně štěstí v tom dalším... Tam už snad můj tip vyjde :D :D |
|
|
|
Původní příspěvek od hurvajs1994
Jak už zde psali kolegové :D I já se těším na další tvé kolo, které určitě dopadne o něco líp, než tohle. K+ za celkový pěst a hodně štěstí v tom dalším... Tam už snad můj tip vyjde :D :D |
Ty kokot 94 ročníky už jsou taky plnoletý??? kurňa kam ten svět spěje.... :flick:
sorry za OT |
|
|
Madical-Strains |
Na pristi kolo abych dovybavil pestebni komponenty k dokonalejsimu pestu nez byl tento :D jsem objednal jeste ......
(zitra by mi to melo prijit)
EC Tester Milwaukee - CD 611
PH Tester Milwaukee - pH 600
Kalibracni roztoky na EC a PH
16x 11 l kvetinace hranaty
16x vetsi miska aby se vesly vedle sebe 4x4 do boxu.
50 kg kokosu,stejnej jako minule
2x ten maly vetrak hurikan abych mel alespon tri v boxu. (velky vetrak uz davno dovetral :D a stejen tam prekazel)
Zbytek k.by mel byt stejny jako v prvnim kole. |
|
|
|
Tak nakonec fakt 16 ? :D ještě si to rozmysli, pokud jsi říkal že tam bylo těsno, dal bych tam jen o pár víc :), ale pokud to zvládneš tak ok ;) |
|
|
|
Původní příspěvek od Classic
Tak nakonec fakt 16 ? :D ještě si to rozmysli, pokud jsi říkal že tam bylo těsno, dal bych tam jen o pár víc :), ale pokud to zvládneš tak ok ;) |
16 je ideální počet na tenhle prostor, zkrátí se mu tak doba na růstu a minulý kolo tam bylo hodně nevyužitýho místa, to je vidět z fotek... děláš dobře, butchi |
|
|
Madical-Strains |
No,tesno tam bylo ale delal to ten obrovskej vetrak 40 cm prumer a ta jeho zakladna postavena do krize,kvuli tomu jsem musel davat kvetinace vic k jedne strane.
Domnivam ze az tam nebude bude to mnohem lepsi snad ty 3 klipsnaky zastanou tu praci taky.:) |
|
|
EDA45 |
Ono to bude záležet od zvolený genetiky a stylu pěstu..
Ideálních na 120x120 může bejt jak 16 tak ale i třeba 36 kytek..;) (Já bych tam samozřejmě nandal 36 sogovek v 6,5l květníkách..:teef: :wink: )
Dobu růstu zkrátíš určitě,páč pojedeš z klonů.. |
|
|
|
Původní příspěvek od EDA45
Ono to bude záležet od zvolený genetiky a stylu pěstu..
Ideálních na 120x120 může bejt jak 16 tak ale i třeba 36 kytek..;) (Já bych tam samozřejmě nandal 36 sogovek v 6,5l květníkách..:teef: :wink: )
Dobu růstu zkrátíš určitě,páč pojedeš z klonů.. |
Nj Edo, když ty jseš ale SOGovej král :D
my jsme to tak nějak s Butchem rozebírali přes PM, takže si myslím, že s ohledem na genetiku a styl, kterým pojede, je těch 16 ks opravdu ideální počet :) |
|
|
EDA45 |
Původní příspěvek od scorpicco
Nj Edo, když ty jseš ale SOGovej král :D
my jsme to tak nějak s Butchem rozebírali přes PM, takže si myslím, že s ohledem na genetiku a styl, kterým pojede, je těch 16 ks opravdu ideální počet :) |
No to nevim,spíš maniak..:teef: Dostal jsem info o Butchem zamýšlené genetice a
jo,máš pravdu,genetika kterou chce jet bude takhle (16ks) akurát..;) |
|
|
Positivevibes |
Zdravíčko, dnes sem si vyzvedl v místním shopu svoji výhru, ještě jednou díky Butchi :hug: 5 semen autoblueberry + dvoje ochucené papírky, od e-grow nálepka :goldcup: Díky moc ať se daří |
|
|
doxenon |
Tak to má být, co Butch slíbil to splnil, holt to není žádnej debil. |
|
|
Madical-Strains |
:) Tak me dnes privezly to zbozi jak sem se vcera zminoval ale PH a EC me jeste musi poslat postou protoze nemely tu znacku Milwaukee ,tak me nabidly znacky ADWA ale ty se me moc zaprve nelibily (moc tluste a sedive) :) a jeste jsem cetl ze maji kratkou zivotnost,naopak o Milwaukee jsem cetl recenze samou chvalu. Ale co,zaruka 2 roky,tak snad budou v pohode.
Takze budu cekat jeste na balik. :)
Nevim ale presne kdy zacnu druhe kolo protoze se mam stehovat do jineho bytu nevim kdy presne,a nechci skoncit pest treba v 30 dni kvetu. :) |
|
|
doxenon |
Dobře jsi udělal že čekáš na Milwaukee, já ho mám od listopadu a nemůžu říct ani hovno, jen si k němu kup stabilizační roztok (já mám přímo roztok Milwaukee), do víčka dej kousek vaty nebo tampónu na ksicht a kapni tam trošku toho roztoku a udržuj to ať je elektroda pořád vlhká. EC metr po použití otři a drž v suchu.
Včera jsem objednával zboží na novou 600W skříň, třináct kulí v pejči a to nemám ještě všechno, žena řvala jak flanderskej lev :-) |
|
|
Madical-Strains |
Jo,udelam,diky :)
Jo a jeste jsem priobjednal vakuove pixly,protoze i pres dokonale vymyti skletic (podotykam velice dokonale vymyti) matros trochu nacichl chuti okurek :(.
Doporuceni-
VZDY VYMYVAT SKLENICE SAVEM !!! coz jsem ja bohuzel neucinil hned. Nebo jeste lepe zvolit jine sklenice nez od okurek :D |
|
|
Growman |
Koukal jsem, že na příští grow chystáš změny, tak ať se ti vše vydaří. |
|
|
|
|