Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 
?huleni o samotě? - Klikni zde pro originální téma
Galendor
Co si myslite o huleni o samote? Proste ste sami doma(nebo venku to je jedno) a zahulite si. Ja jsem z cetnych pokusu vyzkoumal ze je to o hodne brutalnejsi.
Nevim jestli je to jen muj subjektivni dojem, takze by me zajimaly taky zkusenosti ostatnich. Moje teorie ktera me pred chvili napadla (pote co jsem doma ohlasil ze se du
"projit se psem") je takova, ze clovek kdyz je zhulenej s ostatnima tak treba vubec nuvazuje do hloubky, jako by byl sam. A tak kdyz je sam, vymejsli pak neuveritelny veci.
Jakej na to mate nazor?
virus
no ja sem toho nazoru,ze lepsi je hulit s partou..vic lidi..vetsi sranda,ale kdyz se mi chce a nejsou v tu dobu zadni lidi v blizkosti,tak proc ne:)
HKOR
2Galendor - Tak to jsme na tom stejně .... já mám ty samé stavy jako ty ... když hulím sám tak se umím ,,do sebe ponořit,, a uvažuji o věcech o kterých bych nikdy neuvažoval a tak každá myšlenka je rozvinuta v něco ,,mystického,, :-)) ... No a když hulím s více lidmi tak se dá říct že skoro vůbec neuvažuji nebo se o to ani nesnažím ... spíš se bavím !!!
Kvetak
No, to bude tim , ře se zapečete sami do sebe a přemýšlíte-dle mého názoru, když už hulit sám tak někde v přírodě (mam strašně rád les i nezhulenej, ale jít na houby s jointem je paráda), já si dát sám někde doma tak bych se zapek a za hoďku bych chrápal (mam hulčo s trochu větším obsahem CBD :( takže o samotě ne.
TheKeptn
Osobacky si davam rad a uz ani nevim proc , napriklad rano o vikendu vstanu najim se a jdu prijemne posedet do parku na blanta. Nebo napriklad zkouseli jste nekdo zahulit ve vane ( napusteny )? Jinak souhlasim s HKOR ze se clovek dokaze ponorit do sama sebe a vse vnima jinak nez kdyz je s vice lidma. Zajimavy treba je pustit si nejakej valecnej film ( nejlepe ty stary) anebo ty novy s letadlovyma lodema. Bavi me na tom posloucaht ty dialogy a pak se zamyslet ze to co rikaji nedava smysl => dnesni filmy jsou jeden velkej blaf a fraska...
PS- Stejne je to nejlepsi ve skole(( hodne predmetu a veci a situaci a ucitelu a dementu{u nas obzvlast}(lidi) ,kteryma a s kteryma se bavis nebo bavit muzes))

S pozdravem HAPPYDAY:)

Zdar.
mariman
Každej si asi občas zahulí sám (aspoň já jo a docela rád, když potřebuju srovnat myšlenky) :pimp:
MUT
Sám hulim fakt rád, radši než s partou.
Nejradši si ubalim šleka u kompu a pařim nějakou hru (quakeIII,gta2,panzer2.....) ještě lepší je když je u mě doma nějakej kámoš (jeden né dva to de do sraček) a dáme liero, nebo wormrealtime. To je fak masírka....

to TheKeptn
hele ve vaně sem si zahulil už párkrát, ale posledně sem šel málem do kolen. Voda byla horká jak sviňa, ale nakonec sem se ponořil a zapálil. Ve vaně bylo vše ok, ale jak sem vylez tak se mi vodkrvil mozek a já myslel že to se mnou sekne... rozdejchával sem to asi 5 minut. Takže bacha....to myslim vážně :satan:
PiosOne
To ja posledni dobou hulim casteji sam. Je to tim, ze se stykam mit s lidma, se kteryma hulim. Nevim jestli je to lepsi nebo horsi, ale kazdopadne je to jine. V klidku si poslechnu muziku, podivam se na film nebo pracuju u kompu. Obcas si na nem neco zaparim. Nejlepsi je to v patek vecer, cely vikend prede mnou... Proste pohodicka.
I kdyz je pravda, ze kdyz hulim s kamosema, tak je to mnohem vetsi prdel. Prestoze se to obcas zvrhne a mam z toho spatny pocit.
Proste vsechno ma sve klady a zapory a je na kazdem z nas, co mu vice vyhovuje. Kazdopadne huleni o samote nijak neodsuzuji a netvrdim, ze je to zalezitost zavislaku.
girlx
hulim tech 8-9 let a nechapu proc minate svuj cas, inspiraci a v konecnom dusledku i sami sebe takimito banalnimi rozhovormi(sam nebo ne). dat si sam rano 100-koviho jointa nebo 3 bonga z brutalniho stafu je pro mne a pro hodne lidi s istim iq to sami jak dat si rano chleba s maslem...

koncim, lebo uz sem aj tak prekrocil svoje zasady... ...zoberte si radeji 2 slipi, 20 eur , a stop criss cross europa portugal maroko ako si parit rite za compom!!!


??? ?
PiosOne
girlx: To, ze doma vyhuleny sedim u kompu prece neznamena, ze nedelam nic jineho. Taky to neznamena, ze si jenom parim rit doma a nic jinyho nedelam. Je to jenom dalsi z mnoha veci, ktery se daji delat.
Stejne tak bych mohl rict, ze si jenom vyhulenec, co musi hulit uz od rana.
mwrx
Sám hulim dost často ... a nevadí mi to ... a okolí mě takovýho bere ... tím ale nechci říct, že si rád nezahulim v dobrý partě ... je to větší sranda :))
Teď si zrovna motam špeka dobrýho shitku a jdu na něj ...
P.S.: Už mám chuť ...
l@_j@SsE
Nejlepsi je zahulit z bandickou kamosu nekde na nejaki akci ale zahulit doma sam a pak nad necim kotit je taky vpoho
__________________

kolik oci tolik zornicek?
drinker hulič
.
No name
No nevim jak vy, ale ja si davam nejradsi brcko tak po sesti pivkach, protoze pak je to uplne nejvetsi mazec!

Doma palim jenom kdyz se chci podivat na nejakej hustej film nebo kdyz pustim nejakej libovej hip-hop......, ale jit sam nekam ven dat si speka koukat hodinu do blba to uz bych si asi nedal, mozna kdyz jsem zacinal hulit.

Samozrejme paleni s partou je klasika!!!(nejlepsi zazitky)
Galendor
Skoro se vsema souhlasim, je to fakt skvely treba po narocnym tejdnu ve skole (docela ted jedu, tak na speka neni moc casu) si v klydku sam zahulit a delat ruzny veci.S kamosem je to taky hlavne o prdeli to je jasny.
Jen tech 6 piv bych moc nedoporucoval, tuhlenc minulej tejden jsem mel prave zrovna 6, pak sem brutalne zahulil (ten spek byl pan Obr) a skamosema sme cestou do jiny hospody(1h. a pul) jeste jezdili na pucenym kole kole. a kdyz jsem rano vstal mel jsem kalhoty od naky vazeliny ze retezu a od blata, natekly a nasekly koleno a vyvrtlej kotnik u druhy nohy. Ale jinak to byla fakt sranda.
I presto ale zastavam nazor ze kdyz hulit, tak stacej 2-3 pivka. Tak cau.
Charles
Cau LIdicky,
myslim,ye huleni o samote je dost v pohode,hlavne kdyz chce clovek premyslet a co se tyce me,tak ja to provozuji hlavne kdyz neco vytvarim rukama hlavne kdyz maluji obrazy,to je fakt hodne dobry,ale kazdy at si v tom najde to svoje
P.S.casem dam nejake do galerky,ty obrazy,jsem zvedavy co si o tom budete myslet
Galendor
S tim jidlem to delam to samy. Jenom s tou televizi, to se zase strasne rad divam na stary kung-fu filmy, nejlip s Jackie Chanem.
rastajohn
jo tedka ty posledni filmy co byvaji na TV hovne sou fuckt hustee :)) treba vcera
Galendor
Ty vole ted pred hodkou jsem si dal brcko a du se na to zrovna divat, nahral jsem si to. Tak cau.
B@nkyBenk-
No vzhledem k tomu ze sem neprocet vsechny odpovedi tak nevim jestli se nebudu opakovat...ale rozhodne souhlasim s lidma kteri radi huli osamote a premysli nad vecma ktery je trebas trapej nebo nad kteryma je treba bavi premejslet....Ja osobne jednou za cas taky vyrazim sam(zamerne)protoze me bavi chodit vypalenej po meste a pozorovat lidi,ulice a vsechno co se da spatrit ä dokaze trochu zaujmout.....Kazdej si jede na necem jinym ..Cus bus benkybus
girlx
to: PoisOne

sorry, nechtel sem te nejak nasrat alebo urazit
,, jen sem chtel poradit cez co sem uz projel, ked som fakt hladal stastie .Na kocnci su ale stale dve moznosti na vyber/je to parada.
.a Co je to vyhulenec? to myslis ked tvoja freqvencia
ma odlisne hodnoty ako tie co sa ti pokusal dat system? hulis (iba) aby si sa zhulil --- uz to je neymysel...

mozes si myslet ze som k...t , ale potom NAS je iba co ja viem brutalne vela
!!!!!!V dobrom!!!!!!
nemo
HULENÍ O SAMOTĚ JE SUPER!!! aspoň pro mě. Večer před spaním. Bomba!
PiosOne
girlx: neboj, neurazil jsi me :). Ja te chapu, chtel jsi poradit jak si to lepe uzit. Ja bych taky mohl napsat, ze je super si zahulit po prolitanem dni, nebo neco podobneho. Ale nenapsal jsem to, protoze tohle tema je o huleni o samote. No snad to je vsechno, co jsem ti chtel sdelit. Tak se mej.
Jane
..ja hulim furt,gdyz je co..takze jasne ze i sama, je to jiny, ale taky dobry...ráno prvniho speka si clovek vetsinou dava sam, kdyz nema dobryho spolubydliciho..
..dám si speka sama treba i kdyz jdu uklizet,pustim si ňákou hudbicku.. a je to hned prijemnejsi.. na dobry filmy si taky rada ubalim speka, proste to neresim.. je lepsi bejt zhulenej nez ne.. :) .. ale prece jenom hulit s nekym je o moc lepsi..
prdow
kdyz su uplne sam v byte, tak to beru jako takovou meditaci, sem v klidu, nic me nerozptiluje a celkove se me udela moooc dobre :) ale neni to o tom hulit sam..
chosen one
Joo takle to brko dát před spaním...pohodička ...s lidičkama je to lepší ale něgdy ne...
kalistor
Já už ani nevim jak to je hulit v společnosti.Vzdicky hulim za tmi pri svite svicky(kvuli orientacii) dám pár práskú a mislenky sa hrnú jedna za drduhú.Samé dobré nápady.
krtek
zayimavee ye gdyž vas takhle přepadne ňegdo (nigdy) nezhulenyy, to občas čumim...to fak neviim jak se mam na ně ksichtit. gdysi jsem zažil rozhovor s moji matkou v opravdu husteem stavu, fak netushim co si z toho odnesla. třeba to mohlo byt: jo, ten muuj synek, ty vole ten je dneska trochu divnyy, nebo taky: porodila sem asi fak magora anebo kdoviico jineeho. prestavaam se v tom orientovat, ale co uzž. byl jsem rad ze sem zvlaadnul jednoslabicnee slova.
uzzi
taky si obcas zahulim sam ale spis vyjimecne. ale musim rict ze je to super a cloveka napadaj skvely věci. taky je zajimavy pozorovat nevyhuleny lidi. někdy člověk fakt čumí co ty lidi dělaj. Taky je občas zajimavy se s patričkou zhulit jak dobytci, nějakej čas s nima posedět třeba v hospě, třeba celej večer a pak se zkouřenej vydat sam na cestu domu.


____________________
roll another!!!
Born to be high
BRadekRB
Hulení o samotě ?
Hodně lidí mi tvrdí, že hulení je hromadná záležitost. Ono je to fakt, potkáš známýho, první co je: pojď zahulit.
ALE...
Občas člověk potřebuje vypnout, neposlouchat zhulený kecy Pepíka Nováka, i když je to třeba tvůj dobrej kámoš, jsou dny, kdy člověk nemá na nikoho náladu, chce si v klidu o samotě popřemejšlet, chce prostě bejt sám.

Myslím si, že na tom není vůbec nic divnýho, záleží asi taky hodně na charakteru, introvert zvolí hulení o samotě, extrovert ne. I když.............
Petes
Tak ted jak sem byl doma, tak sem hooooooooodne uletel na jednom filmiku v nazvu prispevku. Byl sem sam doma, kamo mi prines hadr a vecer sem se zkurnul a cihl na to!!Delam to bezne tak vim o co de, ulitavam jak ciiip, ale tentokrat to bylo jine, tenhle film fakt doporucuju, na to jak je clovek pekne nakasi, vtahlo me to silene do deje a dve hodiny sem sedel a doslova hltal urcite se na to mrknete, no ale to sem zasel trosku nekam jinam. No huleni o samote provozuju doost casto a ciham na good filmy je to to best!!Myslim ze to je v klidu, proc ne, ze??
koles
dříve jsem si pevně stál za názorem, že když hulit - tak s někym! postupem času se však i tento názor pozvolna měnil. dnes hulim tak ze dvou třetin sám. né snad proto, že by nebylo s kym, ale člověk má pak takovou svojí pohodičku. celkem jsem si na hzulení o samotě už zvykl a modely mě tolik nevyndavaj, a proto si myslim, že ve víc lidech je to větší masakr... ale s tím všichni souhlasit jistě nebudete
Maw
Ja s tebou naprosto souhlasim..ja sice moc sam nehulim.... urcite je v pohode jit se nekam projit, dat brcala..ses pak v pohode, procistit si hlavu ..to vobcas bodne ovsem s partou je to podle meho nazoru o 90% lepsi, je jasny ze se mnou nebudou vsichni souhlasit, ale kdyz zahuli kamosi je to nenahraditelny, tak to je podle me fakt v pohode neznam nic lepsiho......:)


_______________________

Lucky smoke for all !!!
CorWin
Taky se připojuju se svým souhlasem. Také kouřím poslední dobou více sám. Je to taková pohodička zhuleníčko, nikdo ti do toho nerejpá a sám se rozebereš, prostě v poho. Když hulíš ve více lidech je to více o zábavě apod. Mám rád oba způsoby, každý mi dává to co si zvolím. Možná je to také tím, že člověk pohodlní, stárne a mění se mu pohled na věc.
Je taky velice zajímavý, že ať motám brčko pro více lidí nebo jen tak pro sebe, vždycky mi vznikne víceméně stejné velké. A nejni problém to vysát sám, to je zajimavý.
Drum´n´basstard
2hipik : tak to teda nevis vo co prichazis...

4all: jaxi to tak vsechno procitam,tak mi pripadne,ze stali vic a vic lidi se rado pohrouzi do sebe sama...a je to fajn,zastavam nazor,ze vysmahnout se o samote je dobra vec na rozvoj sve vlastni osoby,kazdy se zlepsi nebo se vylepsi v tom co prave dela, at uz jde o duchovni postoj,tak o materialisticke vytvory...
- neni nad to vysat si brcko, sednout si do kresla, nebo si lehnout, pustit si nejakou muziku a jen ciste premyslet nad tim vsim kolem,je zajimave jak clovek okamzite zmeni nazor ńa 90% ne-li 99% svych problemu a z tech se razem stanou banalni zalezitosti, ktere se vlastne daji resit lehce jako mavnuti
kouzelneho proutku...
RADA: hulte a rozvijejte se...
-------------------------
...adios groweros...
smoker oleg
Rozhodně raději hulím s lidma, protože si užiju mnohem víc srandy. Ale na druhé straně mi vůbec nevadí když si zahulím sám. Je to o něčem jiném, zdá se mi že o všem přemýšlím. Ale vůbec mi to nevadí.
prdow
kazdej by mel obcas zahulit sam, clovek to proste potrebuje
Yo nu G-SES
Rád hulim sám, ale nedá se to srovnat s hulenim s partickou kámošu.

Kdyz hulíš sám muzes na neco prijit, dostat se dál v myslenkách.

Hulení s partou, tam de spíš o srandu a né o zádný uvahy :-)
Dude
všchno je to set&setting - na rychtě to bude jiný než v čajovně, u Simpsonů to bude jiný než u GTAčka, s jednim kámošem jiný než s deseti, s přítelkyní zas úplně jiný;)
GrowGrass
Huleni SaaaaM je vyborny protoze mam cas a nikdo mi neleze do myslenek.Vim o cem to je.
mariman
Já myslím, že si občas každej potřebuje zahulit sám bez toho frmolu kolem!!! :wink:
mwrx
Hulit někdy sám je v poho ... Ale jak kdy ... Ted mam nejaky problemy se svou holkou a myslel jsem si, ze to prehulim, ale ono naopak... Zapek na premysleni a tak... Takze tohle asi nebyl nejlepsi napad. Misto vysmatosti tezky depky...
grassgeo
O samotě je to fajn, ale...
Ti kdo jste viděli Big Lebowskýho, jak asi muselo bejt Dudovi, když vypaloval s pocitem uspokojení ve vaničce a domů mu vtrhla banda fašounků a hodila mu fretku do rozkroku?!!! Úžasná scéna!! Když jsem byl v podobnym stavu, tak mi jednou přišli na návštěvu Svědci Jehovovi, já jim blbec otevřel, pozval je dál a hodinu a půl s nima debatoval o Bohu a smyslu života. Uf!!
Zkrátka myslim, že sám hulit je ok, ale když do toho přijde neočekávané vyrušení, či úkol, nemusí to být příjemné. Ale aspoň je nějaký vzrůšo!! Serem na to, jdeme na bowling... hahaha, bratři Coenové, slušnýýýý!!!
4C3
Huleni o samote, kdyz nad tim tak premyslim, by se mozna dalo prirovnat k degustaci vina, sam ve sklipku (-jednou se treba odstehuju na Moravu ;)). Proste je to neco jinyho, zadna vychechtavacka (i kdyz zase, nekdy ale seredná ;) ), ale moudrej posudek kmeta samotnyho, pri kostovani ;).
Dude
citace:
Původní příspěvek od grassgeo
O samotě je to fajn, ale...
Ti kdo jste viděli Big Lebowskýho, jak asi muselo bejt Dudovi, když vypaloval s pocitem uspokojení ve vaničce a domů mu vtrhla banda fašounků a hodila mu fretku do rozkroku?!!! Úžasná scéna!! Když jsem byl v podobnym stavu, tak mi jednou přišli na návštěvu Svědci Jehovovi, já jim blbec otevřel, pozval je dál a hodinu a půl s nima debatoval o Bohu a smyslu života. Uf!!
Zkrátka myslim, že sám hulit je ok, ale když do toho přijde neočekávané vyrušení, či úkol, nemusí to být příjemné. Ale aspoň je nějaký vzrůšo!! Serem na to, jdeme na bowling... hahaha, bratři Coenové, slušnýýýý!!!


sice off-topic, ale - jednou když se řekl mladej, že až budu starej typan (přes 40) tak chci bejt něco mezi Colombem a Lebowskim, tak se se mnou málem rozešla:)
ten film je prostě nejvíc

Když jsem začínal tak bych měl snad i strach si dát špeka sám aby..;) Jinak postup času vypracoval děj do řad samohuličských...Každej,teda skoro každej koho znám hulí většinou sám...to poznáš člověka,a vidíš jenom ty jeho červený kukadla a všechno je jasný...to asi znáte ne..." ty seš zase zhulenej" ... Jinak jak už to tady bylo ...je fajn hulit z lidma a někdy je je fajn hulit sám...
Placka (Laky)
No kdyz se doma nudim tak nekdy nabiju fajku a pak vetsinou skoncim za compem. Ted posledne jsem byl tak vypaleny, ze jsem si pul hodky hral s kurzorem na plose.
A kdyz nejsu za compem, tak taky vymyslim takove teorie.
Ale kdyz zahulem s kamosema tak je to spis zas sranda.
plague_man
Rád hulim sám, protože sem plachej člověk a nesnášim když sem třeba zhulenej ve škole a musim vypadat střízlivě, když zahulim sám tak se většinou někde lehnu (nejlíp v parku na lavičku a poslouchám to kolem sebe) a jen se kochám.

Nemám nic proti hulení v partě, jenže problém je v tom že většinou lidí pohrdám, přičemž je ale nechci urazit (mám to ale složitou osobnost:-)) takže se přetvařuju a to mi zas ubírá zážitek z rostlinky.

Takže časem sem zjistil že nejlíp sám , nebo s lidma který sou fajn a proti kterým nic nemám
Lina
Huleni doma pekne osamote je v pohode,ale zahulit s uplne cizima lidma taky.Se starou partou to uz neni vono,protoze se huli furt a vsechny ty hlasky jsou uz vohrany.Jdu vecer se psem,zacudim,pokoukam na telu,nebo si neco zahraju,pak nejaky to papu ...:-) proste prima vecer
eMson
xsi myslim, ze vobcas zahulit sam - vobcas s lidma je proste taknejak akorat... hulit s lidma je predevsim vo spolecensky zabavje :)) - hulit sam je tak trosku vo rozebirani problemu mrtvyho chrousta... ale hlavne voboji je v oukeji - teda pokud nehulis ve spolecnosti na vazbe ;)
beiq
huleni s lidma je o zabavě a komunikaci (když se to nepřepískne - to je spíš o skupinovym výtuhu), když si ale člověk dá sám, nejlíp někde venku, kde není ani telka, ani comp, ani lednice, je tam jen sám se svým mozkem a jeho nápadama - je to úplně jiný- sám se člověk (nebo alspoň já) skoro netlemí, nevymejšlí sérky aby pobavil nebo rozsekal ostatní, soustředit se na vlastní myšlenky může bejt hustší než uprostřed bandy kámošů kecat o pičovinách
ichtyl6
Ja rad hulim za kazdych okolnosti.Kdyz sem s partou je to fakt sranda a nekdy je to az tak brutalni adrenalin,ze i ted mi chodi mraz po zadech.No a kdyz hulim sam,tak je to takeve pohodove,tajemne,uvolnujici,...
z3zzz
asi tag jako oslik .... je mi docela fuk esli si zakourim s keemama ci saam .... stou zaabavou s kaamosi je to jasny paac saam se clovjek rozesmeje maalogdy ... :) .... nerikaam ze nigdy :) :) :)
fak.gesho
To pokud sem jeste hodne high, tak me to spis bavi, kdyz opustim partu(sni ye to samo este lepci). Je to zajmavi, vdicky me vsichni lidi pripadaj hrozne houpi a jednoduchy, vsichni nekam spechaj a ja si v klidu proplouvam tim morem a smeju se jejich jednoduchosti:D:D:D(nerikam, ze sou jednoduchy, ale vite co myslim), nekdy na me dou taky naky stihy,ale uz sem se je naucil vcelku ovladat...
Kali
citace:
Původní příspěvek od girlx
hulim tech 8-9 let a nechapu proc minate svuj cas, inspiraci a v konecnom dusledku i sami sebe takimito banalnimi rozhovormi(sam nebo ne). dat si sam rano 100-koviho jointa nebo 3 bonga z brutalniho stafu je pro mne a pro hodne lidi s istim iq to sami jak dat si rano chleba s maslem...

koncim, lebo uz sem aj tak prekrocil svoje zasady... ...zoberte si radeji 2 slipi, 20 eur , a stop criss cross europa portugal maroko ako si parit rite za compom!!!


??? ?

ahoj, proc delas machra, ze kouris 9 let, a ze kazdy rano vykouris stovkovy brko? radsi by ses mel zamyslet nad tim, proc kdyz kouris tak dlouho, tak sis jeste nevypestoval neco, co je natolik silny, abys toho nemusel hulit tolik. Doporucuji Ti vypestovat dobrou genetiku a nemusis v padesati resit problemy s rakovinou dychacich cest. Jo a maroko je pohoda, ale zkus jihovychodni asii, tam je k dispozici sativa a ne ta v evrope (ano, maroko je afrika) vsude pritomna indika. Hodne pohodovych pouku a zdravi, Ti preje KaliMist
tim180
ja si mislim ze hulit sam je nuda a nikdi nehulím sam jenom s kamosema tak je veci sranda tak cuz tim
fasmos
no je samozdřejmě ostrý hulit ve více lidech......

ale někdy taky a často hulim sám.........
Maroqs
Vzpomínám si, jak sem hulil poprvý sám. Seděl sem doma s pytlem Shamana a motám brčko, jelikož to byl 1. osobák dal sem tam toho fak dost, protože sem si furt řikal to je málo a navíc sem měl jen 2 pejpry. Sotva sem to dohulil s vypětim sil, začal sem se přesouvat do pokoje k puštěnýmu netu - fakt zajímavá cesta. Zašel sem na ňákej chat a kecal sem tam takový kraviny, že sem se tlemil sám sobě a ty lidi se tlemili určitě taky. Štěstí bylo, že to byl chat s názvem něco jako Cannabis nebo tak... :)
Killer_Queen
Huleni o samote je o pohode.Bydlim v panelaku ve druhym patre.Od jara do podzimu ma otec na balkone takovou tu rzkladaci zahradni zidli a obcas tam relaxuje.Ma to vychytany...Odkoukal jsem to od nej a nekdy treba vecer sednu na balkon,nohy dam na stolek(taky ten rozkladaci zahradni) a zapalim si brcko.Je to uplne o necem jinym,nez treba huleni na nejaky kalbe
jo, jo hulení o samotě v přírodě je úžasná věc. Doporučuju si koupit vínko přibalit nějaké to hulení a vyrazit k vodě.

Už se těším na teploučko :smoker:
kukin thc
kdyz zahulim sam tak jsem opravdu hodne uvazujici clovek a casto se v tom nemuzu najit ale je to strasne prijemne.proste si jen tak v klidu uvazuju a nekam jdu.teda vetsinou do poli.pred dvema tydny jsem s kamaradem protahli plicema brko mazzzzaru a sli jsme polem.po nejake dobe jsme zjistili ze jsme v jinem meste tak jsme to otocili k autu.po ceste byla fakt pohoda ale kdyz bych sel sam,tak pujdu jeste kousek dal.proste me to bavilo.nejvetsi pohoda je vsak dat si speka na poli a pozorovat deni kolem.Jen uz asi nikdy nebudu muset vylezt na posed a znicit tam brko sweet purplu.to byl fakt mastny zahul.
marcon
nedavno sem si vecer smotnul osobacka a sel na matejskou. Vsechna ta hudba, atrakce, krasne osvetleni... proste neco uzasnyho.
DJ.FASMOS
joo rád hulím sám své osobáčky......sranda když ubalim něco víc pro moji osobu:-)))

někdy ale už scháním někjoho s kým pokecat a zasmát se..........

jinak je to fakt v poho
hulit jen já a já
Jirka P.
radsi hulim s kamosema, ale kdyz nikdo neni po ruce . . . :pimp:
chosen one
To Kukin: kurwa fakt to je dost pravda asi..chodit je dobryy..to me fakt nikdy nenapadlo ale je to fakt..ja sem parkrat sel ze školy a kurva pjesky a bylo to dost tak 15-20 kilazku,tak dycky sem mel pro jistotu přichystany fkapse nejaky to brko a slo se fakt dobře, skoro když sem přišel už konečně domu tak me vlastne pjekne sralo že už to mam za sebou:-) Bylo to ehm...zajimave:-))
Lencik
Ty sólíčka sou hustý, třeba si oteřít lahváče, ubalit žilku a pařit 3D chodiku na pořádný aparatuře, ale už sem kurva rád, že je jaro. V přírodě je to přece jenom lepší a je to lepší s 1 kámošem (aby nenastala situace, že se spolu dva baví a já se jim nedokážu vervat do diskuze). Takový dobrodružství co zažijete venku, doma nikdy neprožijete... (maximálně jak sem doma jednou zabloudil :) )
Dejva
no covece galendore ja teda osobne rad zahuilim s kamosema pokecame aje pohodicka ale nekdy je fakt fpoho zahulit si apak bejt sam treba se jit nekam projit nebo jen tak zustat doma jak rikas covek si pak vychyta daleko vic veci neco na tom asi bude no
Me je vcelku jedno, jestli se zmastim sám nebo s někym, hlavně že se zmastim. Samotnej akt mam radši o samotě, člověk se nemusí stresovat jeslti na něj eště zbyde a jede si podle svýho tempa, ale když se vypálim, tak už mam radši společnost:D
Lencik
Ale zjistil sem jednu věc, doma nehulim jointy... vždycky si naložim, že pak nemůžu chodit. Z fajfky si dám tuhle práska pak zase támhle. Když si dám jointa, ztáhnu ho celýho najednou(jo a 80kový mi nějak nechutnaj, tak balim 100káče)
Los_Meskalinos
já radši hulím z kámoši, hlavně s Chmýřou, vždycky zajdem k nám do sklepa koupíme litránek vína pomalu popíjíme a rozebíráme všelijaký věci vod rodiny (jen na okraj má dost hodně divnýho tátu - ten je tak zdeptanéj stereotypem že to snad ani není možný, stačí když vod telefonu vezme tužku a von z toho udělá debatu na 15 minut má to hold krutý nemluvě vo hulení)až po věci které se zdají být nerozebiratelné, pak zajdem na pivko, a zhulíme na sračky prvního kámoše kterýho potkáme to je takovej náš maléj rituálek. prostě pohodička:-))
CannaSmoke
Jojo, s partou je to v pohodě, ale tady u nás je to takové divné. Chodím na gympl a nehulím moc, tak jednou dvakrát týdně, pak dám třeba 2 měsíce pauzu... ale potom jsem jednou hulil celý týden i několikrát denně a kámoši, kteří hulí stejně jak já do mě začali pičovat, že mi to vymazává mozek a že bych měl přestat. Takové kecy mám nejradši, fakt, že jo. No, ale co tím chci říct. Od té doby hulím sám večer před spaním, nebo po škole s jedním kámošem. Ty kecy o vymaštěnosti mě fakt sraly a proto hulím radši sám, než s nějakým chujem, který o tom ví hovno a hulí jenom proto, že hulí všichni ostatní. Doma je to fakt pohodka... a ty sny...doporučuju vyzkoušet.
steve
jojo kámo máš recht ty kecy o vypatlanosti mě taky serou to je vždycky vo tom....


néééé jedině já si tu hranici pohlídám a sám vým co je na mě moc....

to za tebe nemuže posoudit někdo jiný to ne!!!
blockhead
mě to lidi dělaj taky.....a nemám to taky rád :D
CannaSmoke
Ono je zase pravda, že na každém šprochu pravdy trochu, ale myslím, že když hulím tak 7 dní z měsíce, že snad nic, nebo jo? Já pocit, že bych byl vymazaný nemám.
i...myself
Češč piešni,
mel sem tak mesic co sem hulil vetsinou sam. A to s velkou chuti. Clovek sii profara to co potrebuje, objevi nove dimenze sveho ja a spoustu věci pochopi. Kazdopadne pak z toho zacne odjebavat takze pozor na schizu a podobne picoviny!!! Mel sem tyden kdy sem cadil kazdou hodinu /ve skole a po skole/ no celkem odjeb! pak sem si celkem pokecal sam se sebou a tak sem toho na chvili nechal! kazdopadne zalezi na povaze cloveka...

Zatim
THC_girl
Jo,to já si vždycky když su doma sama vyjdu na balkonék a:jumper: !Pak si vždycky zalezu do pokoje a pustim si na věži svoje oblibeny songy....to je pak teprve mazhec:satan:
:frog: :flamer:
Lencik
Největší táhul byl fčera, byli sme na zahrdě a grilovali...ubalili sme si pěknou trumpetu(1/2 skunkí 1/2 normál hulčo) a byla doscela sranda(no vlastně hodně) ale pak se začalo blejskat. Měli sme co dělat, abyzme to stihli domu. Ve chvíli, co sem zabouch dveře, spustila se bouřka jako sviň a tak sem si zbalil eště žilku a že se na to budu dívat. Když sem viděl kolem baráku letět sousedovej altánek(takovej na těch 4 tyčích) byl to fakt námrd, ale když začlo hřmít až se nám třásli okenice byl sem pěkně posranej........
Trapan Šmírák
Tož o samotě je to též pohodka - jak se říká, je dobrý bejt někdy sám se sebou a zhulenej se dycky pohroužím do takové onotlogické náladičky... P O H O D K A

A s muzikou je to 5x lepšejší!
johnykrnda
Sam nehulím, společnost mi dělá minimálně mnou venčený pes :-))
Mykesh
Zrovna o tom uvazuju jestli si mam zahulit sam, a nebo ne... driv jsem si i sam zahulil, ale nedopadlo to zrovna nejlip, vetsinou jsem se nejak tak zabral do sebe a zacal rozebirat svoje ja, dosel jsem az k neuveritelnejm vecem a nejak jsem z toho nemel zrovna dobrej pocit, takze radsi hulim v kolektivu, alespon je nejaka sranda ;o) Rekl bych ze hodne zalezi na tom jakou ma clovek naladu a v jaky zivotni situaci se zrovna nachazi, nyni bych si asi solo brcko nedal :o( Nema nekdo z Praglu zajem si dat dneska brcko rekneme kolem Holesovic? ...
zolinEx
No, jasne ved to uz vsetci povedeli. Ked hulis sam tak viac uvazujes na banalnymi vecami. Ked si z partou tak sa bavis a flipujesh. Kazde ma svoje caro :-)
ten co moc hulí
Rekl bych ze caste koureni osobacku vede k tomu ze pak se ti t libi mnohem vic nez s partou....Treba jeden muj znamej se mi sveril ze co ma nejradsi je cistej osobacek a to mi rekl potom co prisel ouplne scazenej a ja motal jointa nejradsi bych mu v ty chvili omlatil o hlavu mnou smotleho speka ktery byl delan s posledniho zbytku co sem mel ¨.....takze nevim ja si taky toho osobacka dam äle jen malokdy treba nikdo neni doma je den po kalbe tak si smotnu a jdu cumet s balkonu....Hulim nejradsi tak se trema az peti lidma vic je moc ale zase jak kdy......vsechno je to relativni
ashak
Driv jsem nedokazal sam si zahulit, moc me to v hlave srotovala a kdyz jsem se nemel skym o to podelit tak to ve me vyvolavalo nepekne stavy. Ted posledni dobou je to na opak kdyz zahulim z lidma tak mam pocit ze si snima nemam co ric, ale vo to radeji nekde v lese na parezu si nacpat vodarnicku ne zrovna prilis brutalnim modelem a nejlepe hned po ranu.
Já hulím sám jenom vyjímečně. Třeba když mám dorej modýlek a chci ho ochutnat nebo když se fakt hodně nudim.

K hulení ve skupině: v poslední době mě serou mí kámoši, se kterejma teď chodim v poslední době kalit. Nikdo tam ganju nepřinese, pak přijdu já, mám osobáčka. Najednou se jim všem chce hulit. A jelikož za nima přijdu zkouřenej, tak nejsem schopnej odmítnout, tekže z toho nakonec nikdo nic nemá.
Eli
Je to zaujimava tema ja tuto skusenost o huleni o samote nemam,ale na zaklade tohto tema to vyskusam a K+!!!
Johnik
Jak to tady tak čtu, taxváma skoro ve všem souhlasim. Doma pěkně v klidu pokouřit, pak něco zbaštit, zapařit na kompu, zahrát na kytarku a na klávesy, skouknout ňákej filmeček...hmmm...to je vono. Ale nejhorší sou lidi co potom volaj nebo zvoněj a něco po mě chtěj, to je fakt na zabití. Třeba máti mi většinou právě volá v těchdle stavech a to je hrozný vyrušení a pak mám někdy problém, dostat se znova do toho stavu. Asi budu vypínat telefony a zvonek.
Pupiset
Mam zlomenou nohu a tak vim co je to hulit sam...tezka pohodicka:afro:
chobot
Ja jsem taky driv razil nazor, ze hulit sam je ztrata casu a ze hulit se ma na parbe kdyz je sranda. Ale s pribyvajicimi speky me to huleni s lidma nak prestava bavit, pripada mi, ze si s lidma daleko lip pokecam, kdyz vypalenej nejsem a hlavne me stve, kdyz si zahulim na parbe a za dve hodinky vytuhnu a zacne se mi chtit spat.

Na druhou starnu jsem zase objevil kouzlo huleni o samote, nehulim moc brutalne, jednoho slabsiho spicka a vetsinou se jdu projit nekam do prirody, kde zasnu nad krasou sveta a premejslim o picovinach. Myslim, ze asi zacnu vyuzivat huleni spis timto zpusobem, poasledni dobou me to nak vic uspokojuje.

chobot
PiosOne
mě to doma taky tak nějak baví, sice občas když usínám mám výčitky svědomí, jakože jsem se radši mohl učit na zkoušku apd., ale za pár dní si dám zase :)
PiosOne
přesně tak, než usnu, tak se schízuju, ráno se občas taky svědomí ozve. ale jak ubývá dne a nastává noc, tak se zvedá chuťka na sklíčko
prdow
to me zacina hned jak otevru oci, je to ale zajimava kura, ze snu do snu :)
HIND
Hulenie o samote my neroby ziaden problem, bezne to takto riesim sam, hlavne ked dojdem vecer z roboty a pod,. pri PC dam nejake tie prasky cez bublu apocuvam haluzim na kompiiku,.je jasne ze ska mosmy je to niecom inom ale samota tiez roby svoje,.

pokial sa vie clovek zabavit vypraseny aj sam,.
HIND
Z ineho pohladu,.
ZEta
Vy zhulenky:D vytuhávací:sun:
O samote si dam brčko před spaním, pak se mi krasne usina.
carlos*spc
praskat sam is the best,mozes uvazovat o veciach ktore by ta inak nenapadli...
sadnbow
driv sem mi to pripadalo zbytecny ale ted zjistuji ze je to celkem fklidu nekdy proste treba sem sam doma tak ze zmrulim jako sviň a pak neco koumam a nic me neotravuje proste pohoda...
Time4Tea
Momentalne preferuju osobacky, akorat je obcas pruser, kdyz si v poho vyhuluju doma a nekdo mi zavola.To se pak divim,jak dokazu rozumne odpovidat.:-))
Pres leto hulim radsi s par nejlepcima kamo.
Tedka je jeste zima a tak mam osobni obdobi, hlavne takle vecer zahulim,chvilku medituju a pak se suprove vyspim...
kamil
jsem rád, že spousta lidí má stejnej názor jako já. Hulit sám má něco do sebe. Akorát nehulim brka, ale přes bong
Taky tak, poslední dobou raděi hulim sám čim dál tim víc, je to na pohodu. Sice s kámošema taky, ale vobčas mi někdo začne přetrhávat myšlenky a já nevim, kde sem. A taky nemám rád, když mi někdo volá nebo zvoní, to bych ti lidi nejradši zahnal klackem. Pěkně si sednout ke kompíku, pustit něco zásekovýho a pěkně frčet. A samozřejmě se pořádně nažrat.
SperGeor
Jo no, zahulíš si a frčíš ve svým štylu........


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma