Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 
?huleni o samotě? - Klikni zde pro originální téma
sumer2
ja radeji hulim s kamosema ale kdyz si zahulim sam tak je to taky v pohode.
sOs
hmm zavidim vam(v dobrom:)) Ja sam hulit nemozem, mam strasne depky. A mam ich aj vtedy, ked sa zhuleny vraciam sam domov. Ako to robite, ze sa nenamotate na depky ? Nato si myslim, nestaci nemysliet na depku.
Myslim, ze je to v pohode. Samozdrejmne s kamosema je to nejlepsi, ale kdyz neni nikdo, kdo by zahulil a pride dlouha chvile :D Tak nelenim a smotnu si osobo. Vlastne to tak je skoro pokazdy v praci. A nemam po tom njaky spatny stavy. Proste jaky si to udelas takovy to mas ;)
kolumbijec
mam takovej osobni poznatek (mozna spatnej. nevim) ze kdyz lidi "zacinaj" hulit tak huleni o samote odsuzuji (to sem delal i ja.......) ale pozdejc tomu pridou na chut. huleni o samote je podle me fpohode protoze pak si clovek uziva ciste jen ten stav a neni "rusen okolim". ale huleni v bande je stejne best.
Kash
Huleni o samote se neda proste srovnavat kdyz hulite s kamosema.... suce si vsechno sami prozivate a vychutnavate sami ale s tou bandou je prece jenom FUN :D ... a ty stavy de podle me vice prozivaji :P
TruMAN
Hulenie osamote je dost v poho. Len si tak chodis, ...a brutal. Strasne rad si zajdem za pekneho pocasia niekam do hor a tam sa odpalim. Ci uz do pohody alebo do brutu. A potom len vnimas, vnimas, ...:)...a brut-mut
...a to nie len v lese
hesos
Kdyz o tom tak mluvite tak uz se tesim na podzim.to bude pohoda.s kamosem vemem hromadu matrose a pujdem na par dni prebyvat do lesa.nic proti samote,ale ve dvou se to lepe tahne(teda spis huli:)
Shadoow
Osobní?
Jo je f pohodě dávám vobčas osob víc mě to vykotlí a vúbec ty stavy když sem sám je to něco jiního než když hulim ve více lidech
P.S.:ve2 a ve3 je to norml 4-..... je to nahovno
čuss:D
Mozex
Souhlasím s tím,že člověk se sám do sebe zaboří víc...
Já třeba často jenom sedím a čumím.Přitom vymyslím takové věci,že se tomu sám směju.....Dyť to znáte....
Taky se někdy zamyslím nad problémem,který mě třeba trápí....vždycky najdu nějaké vysvětlení pro každou věc a potom s tím v normálním životě funguju dál....
Tak třeba pochopím,proč se někdo zachoval tak nebo jinak....
Johnik
Hnedka dneska večer si dám osobáčka. A pak sedám ke kompu, žrádýlko, lehnout k bedně a vytuhnout. Tomu řikám večer...
lordWilliam
No zpočátku, když jsem hulit začínal tak jsem hulení osamotě dost odsuzoval, prostě mi to přišlo zvrácený a jako takovej nájezd na tvrdý drogy. Ale teď mě to přijde docela vpoho, člověk když je sám doma, tak co se dá dělat, takhle dáte skleněňku a jdete si na PC něco zapařit, nebo si jen tak sednou a relaxovat, odprostit se od světa a na pár hodin si užívat bytí jako takového :-°)
Time4Tea
Jo, jo. Taky sem to na zacatku nemel rad. Inu predsudky a tak.
S postupem casu se mi to zacalo libit a docela si v tom hovim.
Samozrejme mam taky rad huleni v male particce, tak do tech 5 lidi, ale musi to bejt lidi, kery aspon trochu znam, zeano.
Pan_Ho
Kazde ma sve svetle stranky a tak praktikuji oboje.Kdyz je clovek sam tak vic vnima a je to zajimavejsi.Ale zase kdyz jdete s partou tak se vic chlamete.
kowonator
Rad sam pohulim. Hlavne wecer pri telke. Mne sa ten stav zda trocha iny ako ked hulim s partou. Mam viac casu zamyslat sa nad vecami ako ked sme viaceri.
Taker
Hulim když mám chuť a náladu a jestli si dá někdo se mnou nebo ne to už mi je celkem jedno. Oboje má to svý: sám - prostor na přemejšlení o čemkolif; no a s ostatníma - hlavně ta sranda že :)
replikant
nejlepší hulení je "o samotě ale ve dvou":love: :love:
UdL
Já osobně to kombinuju. S partou je neskutečná prdel , když pálim sám, tak je to víc o přemýšlení. Když už hulit s partou, tak ale preferuju menší skupinku (3-4 lidi)... Souhlasím s replikantem - "o samotě ve dvou" to je the best! :-)
ll
Tdawe
Zahulit sam fakt moc husty a nekde s partou kde je sranda to prece taky neni k zahozeni.peace
Darisss
Nazdárek.Hulení o samotě teď praktikuju dost často.Souhlasím se všema názorama co tu už byly. Taky jsem zkoušela hulit ve vane-nikdy vice!!!Když jsem z ní vylezla(přehnala jsem to s horkou vodou-v ten moment mi to bylo fak jedno).Jak jsem vylezla,věděla jsem že to se mnou sekne.Posadila jsem se na pračku a myslela že to vydejchám-omyl.tak za 5minut jsem vstala-jako že už to bude v poho.Jen co jsem se zvedla,mrdla jsem se hlavou o umyvadlo.........a pak vím že přilezla matka a já s ní nemohla ani mluvit.Odtáhla mě do kuchyně.Tam jsem si lehla na zem a nemohla se hnout....Tu hoďku jsem omdlela nejmíň 4x........Fuj,ještě teď je mi blbě když si na to vzpomenu.Takže NIKDY VÍCE!!!!!
kernelerror
neznam nikoho kdo by po tom co zakouri a da si poradnou vanu nemel holotropa... ja si jednou dal svoje tri bonga a koupel a pak jsem se probudil po nos ponorenej ve studeny vode :) ... jinak koureni pekne doma v pohodicce je super vec... :bong:
Creed
S tou koupelí se mi to moc nezdá,parkrát sem to vyzkoušel a jedinej efekt kterej to mělo,byl takovej,že sem měl za půl hoďky naprosto čistou hlavu.Podle mě je to tim že se v tý horký vodě neskutečně zrychlý metabolismus
Jinak hulení osamotě je pro mě dobrý v tom,že můžu přemejšlet
o podstatnejch věcech.
kernelerror
2CREED: Prave ze se zrychly... No a pak kdyz vylezes tak to telo taky nemusi unest... Vstanes, srdce tluce, a pak uz jen to znamy modro pred ocima... :mutant:
PiosOne
nemá to co dělat ani tak s metabolismem, jako spíše s krevním tlakem (buď příliš nízký nebo vysoký, nejsem lékař -> nevm) a samozdřejmě tou horkou vodou.
Dude
horká voda, rychlý vstávání, ganja - všechno nízkej tlak - doporučuju (i moje babička:)) šťopičku nějakého šnapsu
Ahoy
Tak třeba dnes se těším, až si dám po škole prda sám a vrhnu se na grand domácí úklid. Myslím tím vysávání dvou pokojů, mega úklid šuflat v mým stole (je jich pět) a úklid na svým stole a pak taky nějaký věci na komplu a samozřejmě paření Baldur's Gate!!
BADBITER
když si zahulím sám a jsem osamotě,tak si dokážu na něčem docela dobře uletět........ale když jsem vypálenej ve společnosti nevypálenejch lidí,tak se mi to zdá docela NASHIT a docela mi to ten staw kazí....
Proto říkám :
Zahulit si z partou nejlepších kámošu je naprosto BEST
PEACE
:jumper:
ppeettrr
Souhlasím s HKOREM. Pod to bych se mohl podepsat. Jsem hulič samotář
Darisss
to kernelerror

Modro pred ocima?To ja mela spis cerno-a pak vyjukanou matku:D
Ta kdyz me nasla,tak malem dostala infarkt:)
Jeliman
Když si zahulím o samotě tak přijdu na poustu věcí, hodně přemýšlím.
Když v normálu tak některé věci by mě nikdy nenapadly, ale přece tráva je společenská věc, tak si myslím že být ve skouřené partě je prima.
ALe každý to má jinak
kybliczech
jo ja sam hulim posledni dobou casteji nez v parte, protoze se stava ze po speku vsichni vytuhnou a je fakt tezky je nejak ozivit,rozhejbat. Tak sem si rek ze takhle si to vubec neuzivam, tak hulim spis sam a udelam si hezky pohodlicko....
jo a nevite co s kamosema co takhle vytuhavaj???
Reewer
nevim, já uznávám, když sou mí kámoši kreativní a aktivní a teky strasne nemam rad když vytuhnou..
bounty_killer
Mám pocit, že hulit s lidma je zábavnější (jednou jsme s kámošem poslouchali takovou koledu složenou z userů (je na ftipky.cz) a pochcali jsme se smíchy :) Na druhou stranu při hulení o samotě jsem měl takový „filmový pocity”, jakoby to byl prostě film :)
Jeliman
Každopádně parta je lepší, to u nás tomu když někdo vytuhne, říkáme že chmuří, oni to ale delaj porád furt jenom chmuří !
Deathka
jo hulit sam je fakt dobre, obcas se radci zblafu sam, nez s hafou kamosu....
HALUZAK
Ja ked si zahulím sam hodne rozmyšlam a o takych veciach že sa sam sebe čudujem kde sa mi to v mojej hlave berie.Ale zase neni podla mna hulíť moc sam.Lebo mne sa dosť často potom stáva že ked zahúlim v partii dostanem nejaku divnú schýzu neviem sa s nikým baviť a proste xem byť sám a to je dosť na pi..u.A ešte ked som hulieval moc sám tak to začínalo byť vždy o tom istom najskôr nalada potom som sadol pred telku stiedanie nálad ako svina teda 5 minut naladička 5 minut depka jak svina potom som sa išiel prechadzať so psom do mesta vykupil v potravinach sladkosti a išiel domov.a toto robím skoro pokažde.A to je nanič.Preto radšej húlím v partii.
Majky
jo tak ja zase radsej hulim bud parta...alebo len dve kusky ludi alebo ked sam..tak len tak dopohody..a ftedy sa usmievam len a malujem si alebo pobehujem s fotakom a fotim a fotim alebo proste neco co ma bavi..nece sa mi rozmyslat..skorej ked rozmyslam tak nad hlupostami ci by neco neslo tak abo tak...peace
Johnik
Jak kdy, ale většinou doma sám, paxedim u kompu a v hlavě mi probíhaj neuvěřitelný věci. Kdybych v tom stavu nebyl línej a zapisoval to, mohly by to bejt zajímavý, ale spíš zábavný zhulenecký teorie. Jinak s partou u piva, to sou spíš výtlemy. No to už se zase těšim na dneska...
Ahoy
Občas si vylezu ven na balkon a zhulím se a zasednu za kompl, takže když pařím nějakou fakt horrorovou pařbu (dům III etc..), sem docela fakt v haluzích až mně bije srdce jak o život...:slizoun:
Doma je to beztak nejlepší být in high: je tam zábava, pití jídlo, teplo, všechno....:bong:
exclone
ono je to krasne nahuli sa sam a robit akurat to co presne chces a najviac ta bavi ..len pozor robil som to prilis vela a nakoniec som prestal hulit uplne..
Ked to robite s mierou ...tak je to len na prospech
HALUZAK
exclone>Čistá pravda.
Sinuhet
Me to uplne normalni nepripada. Ale s tebou se asi o definici slova normalni moc nepobavim, co? :-)
Taker
citace:
Původní příspěvek od Ahoy
Doma je to beztak nejlepší být in high: je tam zábava, pití jídlo, teplo, všechno....:bong:

Jo tak to máš recht. DOMOV je ten nejlepší podnik pro zhulence :punk:
Paran
No já hulim většinou sám proto že jsem samotář a lidi moc nemusim, už jsem kvůli nim měl dost problemů. Ale má to jisté nevíhody, když náhodou s někym zahulim třeby ve 3ch ledech tak oni jsou rozsekany a ja na ně zírám jak na magory proto že mě skoro nic neni tak si musim jít dát osobáčka abych se dostal přibližně do jejich stavu abych byl schopnej se s nima bavit. Jen pro upnost jsem schopnej vytahat 8 brk sám za den + když se nekdo staví u mě tak veco dělenýho.
:death:
mury
ubalit si sám brčko-tak to mně baví úplně nejvíc:punk: :smoker:
narbe
2mury....jojo...fákt relax...maximalní....
akorát špatnej ftom, že vůbec nic neuděláš...:-)
mury: máš recht, chlape. V poslední době jsem zjistil, že mě pekelně baví balení, takže když někam jdeme zakouřit, balím většinou já.
Jinak mi kouření osamotě nijak nevadí, já spíš většinou vezmu psa, jdu se s ním projít a dám si brčko, a pak už jenom lítám.
Johnik
Je to prostě pohoda. Teď sme s kámošem pokecali na téma osobáčky, von je taky rád. A shodli sme se, že sám doma u kompu a lednice je pohoda, teplo, hajzlík, postel, TV, třeba semtam i žena, co víc si přát. A oba sme se shodli, že pak člověk strašně přemejšlí o všemožnejch věcech ( a na co všechno člověk nepříde... ) a nikdo ho neruší... Ale hlavně ta POHODIČKA... :-D
nidecker
rad si zahulim jen tak sam - predtim si udelam caj nebo mate a pak uz treba jenom koukam z okna nebo delam cokoli jinyho na co mam zrovna chut :)
KROTWA
Zdrawime,
jo hulit sám je v klidu.Třeba když sem byl tuhle dohókanej s kamarádkou že i dáme scuka ve zkušebně a ať jí dovalím ně jaký prdy...........střih.........po 5 hodinách kdy samo nedošla sem lezl ze dveří po čtyřech a ještě k tomu úplně vylízanej.Z toho mě plyne ponaučení ,že když hulit sám tak z mírou ,páč když su sám tak mě to tak nešlape jak když su z lidma.No možno šlape ale sám tak toho zhulím za dwa. B)

§§kuma!faka§§
lulugang
Jo sam zahulit je psycho treba kdyz jedu do skoly to je maras to cloveka napada milion veci a furt fara nad uplnyma kravinama..je to hustotka:)..a pak je maras kdyz tak sami jdete a potkate nejakeho znameho a z toho jak ste furt sami a zhuleni jak papriky a trochu vam uz z toho hrabe tak se s nim date mastne do kecu a furt farate a farate:)...je to good ale asi je lepsi to stridat bo s kamosama je to prece jenom trosku lepsi...
Sinuhet
Tenhle prispevek by si mohli dat na bilboardy ti, kdo by chteli bojovat proti legalizaci.
drinker hulič
sinuhet: od doby co jsem po delsi dobe zacal cist opet grower, nemuzu si pomoci, ale jakykoliv prispevek od tebe je negativni. stale jsi proti necemu v opozici, porad je neco spatne, vsichni jsou blbi... takhle to na me pusobi, urcite jsi schopny grower, ale kdyz je nekdo nadsenej, ze fara a fara, tak boze, hned ho musis setrit. informacni hodnota tveho prispevku je vsak nizsi nez vyse uvedene. u nich si aspon predstavim nekoho jak si spokojene vykracuje po ulici, zatimco u tveho prispevku si predstavim takovyho toho hulice co ma vsechno obradny, medituje u toho, a kdyz nekdo nahodou huli pro zabacvu tak je to ignorant. Doufam ze jsem te nijak neurazil nebo tak, to bych nechtel, jenom bych ti chtel rict abys sis po sobe nekdy neco precetl a jeste jednou se zamyslel jestli to neni ani trochu o nicem a blby...
Sinuhet
U toho prispevku kritizuji spise formu, nez obsah.

Jo a pritakavaci prispevky se mi zdaji vetsinou o nicem.
zzzzzZZZZ
To já si rád zahulím sám když si potřebuju pročistit hlavu a taky když se jdu pokochat na procházku do přírody, ale to jak psal noname že si dá nejradši špeka až po 6.pivech tak to mi přijde že vlastně neví o čem to hulení je a považuje ho ,jako dnešní mladý lidi,jen jako další věc po který bude ještě víc na blato.Prostě sračka stavy.Tohle je podle mě naprosto na piču.Je pravda že když jsem začínal hulit tak jsem tohle taky někdy dělal.
CutKiller_Nutta
Posledni dobou sem zjistil, ze cim jsem starsi, tim vic hulim sam osamote. Driv sem si rikal ze huleni o samote je o nicem, a vysmival sem se kamosum co hulili solo, ale pak prisel prvni, druhej... a ted si na tom docela ujizdim. Teda nic proti hulenio ve vice lidech, ale osamote vyuzijes plnej potencial proste se nedelis. O to ani nejde ale bavi me to vic.. Miluju tu pohodu dyz ses doma vklidu sam vsechnio po ruce na co mas chut muzes bejt zmatlanej jak chces a nikdo nerika ze koukas vypatlane... Myslim si ze kazdej kdo bude hulit delsi dobu dojde k tomu ze sam bude hulit vic... Sorry
CutKiller_Nutta
Nevistih sem co sem chtel, ale stava se vam ze kolikrat ste stejne zasekli a nebavite se s lidma kolem sebe tak proc rovnou nebyt sam..? Je to subjektivni ale ten co huli sam uz bere konopi jako neco jinyho, nez modni zalezitost.. dyz potkam po meste mlady kluky co se hihnaj jak sileny a kazdej ma silny reci musim se smat.. huleni znamena vic.. jinyho;././
Dudušek
Tak včera večer jsem si ubalil pořádné brko WW, zahulil jsem, sedl k počáku, zapařil conter strik a šel se dívat na pláž, takže plná spokojenost, jen když jsem viděl to pole mariuany, tak jsem dostal pořádnou chuť, ale nic se nemá přehánět.
blockhead
CutKiller_Nutta, Bredmen : chlapi, nejste sami :))))) Kazdej at huli jak je mu to prijemne, kdo rad huli se spoustou lidma at si huli, ale neprudil bych nikoho za to ze huli sam nebo podobne. Ja posledni dobou hulim taky vice sam a vetsinou mam z toho lepsi pocit...
zzzzzZZZZ
Jak psal CutKiller_Nutta o těch mladejch lidech tak v dnešní době začínám zjišťovat že ganja je módní záležitostí.V dnešní době se lidi daleko rychleji vyvýjejí.Dnešní mladý lidi vyjdou ze základní školy a už můžou zmlátit támhle 20.letého týpka-tohle se stalo:).A jelikož se neumí zabavit a vemknout se mezi určitou společnost tak začínají hulit.Taky se musí vzít v potaz že starší lidé dávají příklad mladším.Když mladý člověk uvidí někde nějakej kroužek se špekem tak to samozřejmě musí dělat taky.A to kolikrát i když jim to nechutná - oni si přece zvyknou a nakonec budou drsný huliči.
Aidampower
souhlazzzzzzzzzzzZZZZZZZZ Prdíčka si taky sem tam doma dám a nebo někde venku sluníčko,barvičky,pohodička jak ma bejt
MFT
mám rád hulení v kruhu,ale stejně rád si zahulím sám. je to totiž fakt větší masakr. zaplavuju se ve svy mysli, ve svy hlavě.:slizoun: sám hulim dost často. možná to někdo odstoudí, ale občas si prostě musim dát pořádnýho singla!:mutant: :bandit:
quentine
[QUOTE]Původní příspěvek od girlx
[B]hulim tech 8-9 let a nechapu proc minate svuj cas, inspiraci a v konecnom dusledku i sami sebe takimito banalnimi rozhovormi(sam nebo ne). dat si sam rano 100-koviho jointa nebo 3 bonga z brutalniho stafu je pro mne a pro hodne lidi s istim iq to sami jak dat si rano chleba s maslem...

koncim, lebo uz sem aj tak prekrocil svoje zasady... ...zoberte si radeji 2 slipi, 20 eur , a stop criss cross europa portugal maroko

jestli budeš na tomhle serveru, tak se ozvi*
Sinuhet
Netrat svuj cas urcovanim druhym jak maji utracet svuj cas. :-)
lulugang
Ty jo to je skvele se zhulit sam..ted porad faram sem a tam po byte a v hlave mam miliony myslenek..a sem na vrcholu totalni blazenosti..proste cool stav kdyz jste sami:)
quentine
citace:
Původní příspěvek od lulugang
Ty jo to je skvele se zhulit sam..ted porad faram sem a tam po byte a v hlave mam miliony myslenek..a sem na vrcholu totalni blazenosti..proste cool stav kdyz jste sami:)

vrchol totální blaženosti? asi ještě nejsi zkouřenec pokročilejšího formátu, že?
lulugang
Coo??..a to jako posoudis z jedne vety?..tak ty jsi teda typek:flick: ale proste se mylis ale to neres..sam jsem z toho prekvapeny ale vubec mi to nevadi :smoker:
cerwiq
co to blejete za hovna?:smoker:
Kaya
yep,..osobacky fajnn;-)
Dela_Negro
quentine:A muzes mi definovat zkourence pokrocileho stavu???
Dela_N: to je asi týpek, kterej nonstop hulí a nedělá nic jinýho :D
Dela_Negro
to ramon:aha jasne ma vetsi karmu je vis nez "obycejni" hulici-smrtelnici.....:)
zzzzzZZZZ
Tak to asi po sklizni nedělají lidi nic jiného než že kouří non-stop v tahu.
quentine
citace:
Původní příspěvek od Dela_Negro
quentine:A muzes mi definovat zkourence pokrocileho stavu???

asi tak týpek, co si to dává 12 let v kuse, nejdelší přestávka - 14 dní (na vazbě) a dává si to místo cigaret* a nepochybuju o tom, že je na vrcholu blaženosti každý den - akorát v trochu omezenější míře*
quentine
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Dela_N: to je asi týpek, kterej nonstop hulí a nedělá nic jinýho :D

to jsme asi tak všichni akorát v deliriu o par let mene (i když třeba jsou tady významnější kapacity : ) )
Sinuhet
citace:
[i]12let na šrot, a co má bejt, [/B]

Nic pokud to znamena, ze nikoho dalsiho tim neobtezujes, nebo nezijes na jeho ukor, atd... Ja bych si treba pri stale zhulenosti nedokazal vydelat na zivobyti.
quentine
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet

Nic pokud to znamena, ze nikoho dalsiho tim neobtezujes, nebo nezijes na jeho ukor, atd... Ja bych si treba pri stale zhulenosti nedokazal vydelat na zivobyti.

hold jsou i takový, které to nezpomaluje ale spíše naopak*
CHOURIS
Hele hulení o samotě je naprd. Neříkám že to neprovozuju.- Je to dobrý na přemejšlení.
Ale jak už jse tady někde rozebíralo hulení o samotě snižuje schopnost mluvit s ostatnímy protože strácíte schopnost reagovat.
A to je pravda. Samozřejmně že ne za tejden ale třeba za rok

Hele reaguju na článek podemnou.
Jenže já jsem venku každej den jestli jsi myslel tohle to že jseš zalezlej doma nebo venku to jsem nemyslel. Hulení o samotě nebylo špatný když jsem byl mladší ted už mně nebaví tod můj názor.
Jo ale taky si dám občas sám
Sinuhet
CHOURIS: Ale to prece neni o huleni ale o byti o samote. Prece kdyz budu rok zalezly doma a s nikym nebudu mluvit, tak mi to snizi schopnost mluvit s ostatnimi bez ohledu na to, zda budu hulit, nebo ne.
Ondřej
No ale zas proč si jednou za čas nezahulit o samotě? člověk popřemejšlí, může dělat co ho baví aniž by se podřizoval druhým...
Osobně když si jednou za čas zahulim sám tak si ulítávám na pořadu Události, komentáře :)
moswa
já osobně hulim v kolektivu. řídim se rovnicí víc lidí=větší prdel. :D ale když potřebuju přemejšlet, nebo bejt z nějakýho důvodu nasráč tak si dam i osobáka. to sou pak úlety...:vampire:
Medvidek Pu
...nejaky cas uz travim v cizi zemi v cizim meste a clovek nekdy potrebuje samotny relax a proto si vzdy ubalim speka, dojedu nekde kde jsem jeste nebyl, zahulim a jdu jen tak bez cile ulicemi, parky a kam me nohy a myslenky nesou. Legrace :sun: a dost si na tom ulitavam
kolumbijec
2Medvidek Pu: jako kdybys me citoval................ -:)
KJR
Jde o to jak clovek zije a s jakejma lidma se styka ..driv sem furt byl nekde venku a shanel pytle a zevloval... ted kdyz mam doma internet tak se radši zhulim sám-To je panečku relax a když už s někym hulim tak s pár lidma na kterejch mi zalezi a bavej me :D:D:D
chuck53
HEH no ja kdyz sem potreboval delat neco do skoly,jako myslim fakt neco pro me pekelneho.... tak sem sel zabanat a prace utekla jak nic...mel sem tehdy rysovat A2 sestavu tuší na pauzák a normálne mi to trvalo tak 5-6hodin ale pod vlivem THC sem to mel za chvilu a jeste dobre:-D
Lejzz
Jak kdy... Většinou s partou, ale když dostanu od někoho na sklíčko, tak si občas doma dám, má to svoje kouzlo... Jste do sebe hluboce zamyšlení a koumáte, co že to vlastně ta tráva s váma dělá. Začnete vážně přemýšlet, ale v podstatě přemýšlíte o blbostech. Cítite se fajn. Přitom se juknete třeba na film a neuvěřitelně se přotom nasmějete... Prostě bomba...
psylociman
ja osobne si rad zahulim rano jeste v posteli,pustim si bednu a koukam na takovy ty kresleny volovinky.nekdy je to fakt moc prehnany(podle stavu).ale zhulit se s kamosema a jit se projit do prirody,rozebirat ruzny veci a debatovat o vsem moznym je podle me nejlepsi,
Bobromil
JJ nejhorsi je hulit o samote nekde kde je zima to jeproste hruza!!!!
Proto mam rad dymku na tu vzdycky prijde spousta lidi.
Lejzz
citace:
Původní příspěvek od psylociman
ja osobne si rad zahulim rano jeste v posteli,pustim si bednu a koukam na takovy ty kresleny volovinky.nekdy je to fakt moc prehnany(podle stavu).ale zhulit se s kamosema a jit se projit do prirody,rozebirat ruzny veci a debatovat o vsem moznym je podle me nejlepsi,

Tak to taky někdy zkusím... Zhulím se apak mrknu na Teletabíz... :o)
kRmciC
no ja uz moc v parte nemuzu hulit, alespon ne s tou moji, pac se pak chvame jak retardi a to uz me moc nebavi- o samote je to fajn do nikoho neprudim nikdo neprudi do me-pohoda..
KJR
kRmciC- mluvíš mi z duše:punk:
blownancyblow
citace:
Původní příspěvek od kRmciC
no ja uz moc v parte nemuzu hulit, alespon ne s tou moji, pac se pak chvame jak retardi a to uz me moc nebavi- o samote je to fajn do nikoho neprudim nikdo neprudi do me-pohoda..

tak to bi si mal vymenit partičku:p:
gyzm0
priznam se ze hulim uz 8roku a sam sem kouril mozna 2-3krat...tot vse
Selassie
Sam hulim celkem casto, miluju ten klid, kdyz si dam fajfku a pak jenom sedim a necham plynout myslenky. Nejlepsi je to ( subjektivne ) nekde venku, treba u vody, to je pak pohodicka :D
federic
Rád přisypu trušku svých názorů:
Mám vyskoušené jak hulení s partičkou, tak o samotě. každý má svoje. S partičkou je to daleko větší sranda a jsem víc otevřenej. Kdýž si fouknu sám, jeto na přemýšlení, koukám na problémy trošku jinak a většinou mě napadne i jiné řešení situací, což má taky něco do sebe.
federic
tak si to pořádně užij:)))
crazyben
Je někdy v poho dát si sám ňáký to sklo nebo i brčko, ale nikdy neni nad to dát si to s kámošema...
CHOURIS
Jo doma je to lepší. Ale pokud si dáte s kámošema a jde se něco dělat je to to nejlepší co je. Protože zahulit si s kámošema a pak někde tvrdnout na lavičce nebo tak to je nuda
federic
Několikrát jsem vyzkoušel dát si sklíčko a jel jsem do nějakého nákup. centra, připadal jsem si jako bych tam vůbec nebyl a pozoroval lidi z bubliny okolo mě. Když jsem to vyzkoušel poprvý bylo to bomba, po několikáté už ten efekt nebyl tak výrazný
Setth
Já taky radši hulím sám. Nejlépe ještě s nějakou vychytanou hudbičkou do sluchátek a pak je to vždycky mazec. Ulítávám si na různejch představách a scenériích, které si do toho vždycky vizualizuju.

Jinak hulení v bandě je taky celkem v poho, ale záleží, co je to za lidi. Je to trochu o něčem jinym. Nejhorší pro mě je, že když jsem třeba s kámošem vypálenej a on potká jinýho kámoše, kterýho já neznám. Daj se do řeči a já tam sedim a čumim. Zkrátka když jsem vypálenej, tak se nejsem takhle s cizim člověkem schopnej zapojit do hovoru.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma