Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 5 6 
?huleni o samotě? - Klikni zde pro originální téma
federic
To znám, spíš je to o tom, jestli je človek v tom okamžiku schopen přejít na tu stejnou lainu jako je běžící rozhovor. Což se mi ne vždy podaří naladit.
grantmilan
No ja si rad sam sadnem mierne prihuleny za svoje ero a polietam po okoli, je to parada len tak si poletovat z oblacku na oblacek. Vtedy my vobec nevadi ze som tam sam
HELLEN
hulení o samotě je v pohodě....nejraději jdu se svým psem do lesa...a to jsou pak záseky.....anebo si pustím nějaký dobrý filmeček.....
Ježíš
Myslim ze hulit o samote uz trochu vypovida ze se to huleni posunulo zase dal a je to dost smutny. pro cloveka vic citove zalozenyho az nebezpecny-zacnes si premejslet o necem hnusnym a nemas kolem sebe lidi kteri by te z toho dostali. Ale nebudu zazlivat ze sem se parkrat taky zhulil sam:) dobry je to pred nakym filmem nebo jen tak pred spanim ale skero je socialni droga a tak by se podle me mela taky uzivat.:bounce:
Shamy
tak jako kdyz ma clovek problemy v normalnim zivote, tak je jasne, ze to trosku prokouma a hold to nekdy neda a trosku se sekne no .. ;-) .. clovek si to musi umet naladit .. nemyslet na to .. myslet na neco peknyho ;-)
Ježíš
tak to mne taky ne ale kamos mi vypravel jak zahulil nekde na horach kdyz byli vsichni pryc na lyzich a pak se sel koupat. asi to byl dobrej modylek nebo z toho vedra se mu prej zacaly tocit dlazdicky na zemi a kdyz vylejzal z vany tak sebou slehnul vo zem a paradne se prasknul do hlavy a zustal tam lezet zevnitr zamcenej. ja vim je to spis prdel, ja se tomu taky smal, ale klidne se mu neco mohlo stat. ale je to vec nazoru, pokud ti vyhovuje hulit sam tak si hul, ja zustanu u party:afro:
Ondřej
To Ježiš: Netušim jak ti může něco takovýho připadat vtipný...Jsi blázen nebo ti jen tak trochu přeskočilo?
Ježíš
tyvole kdyz ti to asi kamos vypravi pri jointu a ty vidis ze se mu nic nestalo tak se nad tim nerozbrecim. a kdyby sis obcas precetl prispevky o trochu vys vedel bys ze presne kvuli tomu jsem to psal-je bezpecnejsi hulit s partou. priste nez prispejes takovou kravinou tak se radsi zamysli:flick:
Ondřej
Klid...stěžuj si na mě na obecním úřadě
ututatisises
rada si zahulim a je mi jedno kde a skym...ale kdyz jsem sama mam brutalni myslenky,,,,,,,
vata
ja sem pred mesicem zhulenej prochazel takovy divny lesik.furt sem se dival do korun stromu po ptacich a poslouchal jak spivaji,a najednou sem se propadl,proste sem slapl do prazdna.byl tam kanal co nemel dekl a nebyl videt.nastesti pres nej byla jakasi klada nebo co tak sem se zebrama zarazil.dole tekla voda a bylo to desne neprijemny.ale kdyz sem zjistil ze mi nic moc neni tak sem se musel smat jak svina.mel sem stesti mohlo to dotpadnout mnohem hur.mel sem jen narazeny zebra takze sem se nemohl asi dva tydny smat.hulit sam je ok,ale clovek musi byt ve strehu.jinak je pravda ze z lidma je vetsi sranda a vubec lidi sou v pohode[nekdy].
ututatisises
kdyz jsem sama resim uplny hovna......jednou jsem takhle sedela v praze na petrine....
v sobe jsem mela asi 3 brcko.....
a tak si rikam......
kolik kotoulu bych musela udelat,nez bych se dostala dolu......
pak jsem si ale vsimla par kamenu...........a
tak jsem radeji jela lanovkou,
vyslo mi to na ctvr hodiny i s cekanim......
ted se tak zamyslim,jak dlouho by mi trvali ty kotouly..........:)
vata
chtel bych zhulenej skusit takovy to kouleni z kopce v tom balonu nebo co to je.znate to nekdo?nevite kde se to v CR provozuje?taky nekdy rad ctu knihy o fyzice.
Ježíš
ja zhulenej nemuzu cist nic, po chvili opada soustredeni a usinam:smoker: ale nekdo tvrdi ze se takhle i uci, ale ja to nechapu.
HALUZAK
ja som sa rozhodol že ked budem nahulený sam tak sa začnem venovať modelovaniu.práve si idem kúpiť nejaký model lietadla :)
Ant
Mam kamaráda kterej když se chce učit musí si pořídit alspon G PAK ZAPADNE DOMU A VĚŘTE NEVĚŘTE OPRAVDU SE UČÍ ( ALSPOŇ TO TVRDÍ ) :) myslim si Že jde spíše o to že ho učení nebaví když je človek v "normálním stavu " . :) ale když si zkouřenej a musíš tak proč ne ....je to lepší něž čumět na bednu :D
Vlastně jsem na tom asi podobně řekl bych že i ty drobné zaseky jsou plus ...protože já mam třeba problém s udržením pozornosti . :(
No ale další otázkou je.... bude si člověk něco z toho pamatovat až se ráno probudí??? ( počítam že se učíme večer ) .
Ježíš
to je dost piplacka ne? ty maly soucastky...ale ja to porad soudim podle sebe, kdyz uz hulim tak do sracek, mozna kdyby sis na to dal jednoho osoba tak te to jen povzbudi.
ant:ja jsem zase docela liny clovek.Ale kdyz se zhulim a ujedu na nejake manualni praci je to mazec.Uz jsem takhle narezal a stloukl plot.Popral jsem se s travni hmotou(pouze kososrpem)Diky stavu chci vse dokoncit na jeden zatah a casto se to dari.

Vsem doporucuju vyzkouset sekani,rezani,stloukani a jine cinosti na vesnici bezne.Je to opravdu relax.(nejen pri stavu)
RachtY
ja bych rekl ze je ro uplne horsi co se da udelat...pac uz jenom ve dvou lidech si vic pak ulitavate na vsem okolo vas....a vedvou a vice lidech se to lepe tahne....:-)
Ježíš
maharada:to samy
xerthon:no nevim nevim kolego:wink: to cos popsal(rezani, stloukani atd.) jsou vsechno cinnosti pri kterych bych se asi zdunenej nejspis zranil. co je moc to je moc:sun:
chuck53
Shamy:hehe no jo no presne tvuj styl:-Dale taky tzo tak delam..myslim na co chcu a tak to je protozre v tu chvili sme tady ja panem sveho sveta:-)zatim:frog::punk:
Ant
TO : xerthon

Já sem taky dost línej člověk :)
Je pravda že když už se člověk v tý práci rozjede tak tě to i začne bavit ( sekání :D) ale u mne teda jde dost o to abych se k tomu donutil začít ..... a pak už to jde :) Ale to donutit se to je fak zlé:pinp:
tim sekanim myslim stipani dreva nebo jak to nazvat.Je to jednoduche a uvolnujici,chce to jen dobre stat,pevne drzet sekeru a jedes.
Kdyz tak do zacatku hrabani sena:D tam by se nemelo nic stat,pokud neslapnete na lezici hrabe:D
Ježíš
tak tak, hulit se ma jako relax, to uz bych mohl bejt nahulenej nonstop a chodit tak i do prace nebo do skoly. kdyz hulis jen jednou za cas (1*tydne:) taksi to vic uzijes. ale o prazdninach je to nonstop jizda:)
Ryyba
galendor:mas naprostou pravdu kdyz se zhulis sam tak to ma jinaci ucinky nez kdys hulis s komunou...
ježíš:ja hulim kazdej den a pochybuju ze kdybych na tejden prestal(což kazdopadne neudelam) a pak si zahulil ze by me mrdalo nejak extreme sou to furt ty steny stavy
SAMOZDREJME ZE JE TO MUJ NAZOR TAK AT SI MYSLI KAZDEJ CO CHCE

EVERY BUDY SMOKING MARIHUANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ježíš
no jestli hulis kazdej den tak ti preju abys jednoho dne nezapomel i jaxe jmenujes;) Znam par takovejch pripadu ktery k tomu meli hodne blizko.
ja hulim taky kazdy den.Uz jedu treti mesic v kuse a asi budu hulit furt.Nekdy mi chvilku trva nez si rozpomenu ktery je mesic,nekdy si spletu patro a divim se ze mi nepasuje klic a hodne casto si chcu neco koupit(okynkovy prodej zmrzka,cigara) zaplatim to a necham to tam.Nastesti me vetsina prodejcu upozorni:D
Tohle jsou ale male veci a tak me to netrapi:-)
Ryyba
to ses na tom hodne spatne ja hulim 1krat za den a mysli me to furt stejne nemam problemi s haluzama
JSEM VYSMATÝ CLEN
hydrocodon
O samote nehulte, kdo vas pak bude odrezavat, az propadnete panicke reakci, pro marihuanu tak priznacne, a budete se chtit povesit:)
Mr.Chris
Ja tak isto celkom rad hulim sam. Je to ine ako v partii, ale je to prijemne. Prezijem to ako chcem (film - hudba - tojejedno). S kamosmi to nie je take "duchovne", je to viac radostne exakticke..... :-)))
Janísek
hulení o samotě? The best:love:

dalo by se říct, že nevyhledávám lidi k tomu, abych si mohla dat prda. Miluju víkendový rána, kdy si vlezu na zahradu s horkým kafem, dám prdíka... a začnu dělat:-) krize je, když se nedaří a nejde práce od ruky....ale jinak můžu vřele doporučit. Balzam na duši i mozek.
Cítit vůni dřeva, psi smotaní v třískách jen tak leží a pozorujou mě, nebo si s nima hrajou, strom už není strom a začíná dostávát tvar...:D :D :D
impozant
ja hulenie o samote velmi neoblubujem, radsej s partou hulim je to vacsia sranda, ale v kazdom pripade nikoho neodsudzujem kto huli sam, je to kazdeho osobne rozhodnutie
8RUCE
jo je to v poho můžeš si všechno promyslet sám se směješ a napadaj tě psycho věci...
Janísek
a když hulíte sami...vykládáte si sami se sebou? ja jo a nekdy fakt hustě:slizoun:
Konopník
Janísek: jo a někdy fakt moc ... a když odělam nejaku kravinu tak se začnu smat a začnu si ju potom vykladat od začatku !!!
Lahvan_FlaskiCZ
:D miluju, ale hlavne v lete. sednu si nekam na paloucek, dam si joint, vytahnu fotak a fotim. :D zvladnul jsem i 800 fotek behem odpoledne.
popovidam si, reknu si par dobrych vtipu, nemusim se na nikoho ohlizet. pohoda. :D
moswa
ja sem taky ukecana. je to pekny uzit si ten stavek sama, pekne si vsechno probrat, zasmááát se :D. hodně si delam prdel zz kolemjdoucích lidí. nemuzu z nich :D aji s tim spekem si popovidam. bavi me to no :)
Lahvan_FlaskiCZ
jj, kolikrat se divim, ze existuji takova individua. :)
poberu par osudu, obcas si prisedne duchodce, pokecame, ja si pred nim svalim joint, proste pohodicka, nikam nespechat a ten joint si v klidu pokourit, vychutnat.
obzvlast dobre je to pri kostovani new modylku........ :love:
heikki
podla mna je "hulba o samote" lepsia lebo sa vzdy zamyslam nad sebou a to je uz co povedat..a mam aj taky viac haluzny stav bo som sam a na vseckom sa smejem a tak proste...je to lepsie podla mna aj ked to kamosi odsudzuju
ziki23
Rad hulim sam, ale mam 2 způsoby tohohle hulení:
1) Když do ráno na autobus do školy: v 5 ráno si doma ubalim brko - pak du na autobus a cestou pálim špeka - to dělám spíš kvůli tomu, aby mi rychlejc uběhla cesta autobusem.
2) Na pěknym, klidnym místečku si ubalim špeka, hulim pomalu a přemejslim nad hoodně moc věcma :)

Když jinak hulim s kámošema, tak mam nejradsi tak 0.5g joint ve dvou lidech - rád si v klidu pokecám s dobrym kámošem u brčka - mam to rozhodně radši než 1g brko v 5ti lidech
eMson
cim jsem starsi, tim vice kras v huleni o samote poznavam .... :)
FlickerBird
není nad to si v klidu pokuřovat, přemýšlet, ulítávat si na hudbě, prostě pohoda... sázet kytky, projít se v jarní přírodě, nebo třeba jenom prolízat forum, všechno je hnedka jiné :) jo, rád si zahulím s fajn lidma, a tady platí čím míň tím líp, jinak to stojí za prd, to se akorát chytám za hlavu kvuli čemu se jde stresovat...
masoquista
Z 80ti % hulim sám. Ono je to pak víc o přemýšlení. Baví mě to víc. Zkouknout pak nějakej filmík, poslechnout hudbu na kterou mám chuť, číst knihu nebo psát příspěvky na grower.:D
MUZsRANAMI
rad si dam sam. ale niekedy sa z toho dobre vymetiem. ale zalezi od hybridu. teda kto na to ma nech huli hoci aj o samote. ved ide o to co chceme - to aj robim. peace
Mr Proč
Hulit o samote je obcas lepsi, clovek si alespon vycisti hlavu...
pyroman.cz
to Mr Proč : jj souhlasím , a taky je to asi i lepší když jsi sám , než s kámošema , který neví o dělaj a napráskaj tě .. nebo dělaj takový píč*** že to přijde podezřelý a máš problémi... to se mi už taky stalo .. :D
HIND
osamote fajn,ako momentalne teraz :D aj z zpoho kamosmy je to fakt vpoho,len tam je podmienka ze ty kamarati su naozaj kamarati!?a o samote je to rovnako skvele,hlavne ked si vijdes von (aj na biku)niekam prec od mesta a ludi,ked ta bavy este fotit tak neni ocom.stretnes mozno prislusnikov divej zvery a tak,pohaluzis na prirode,makro a pod... ,ked osamote doma tak vodne,nejaka muzika trebarz nejaky atmosfericky drum,elektro,jazzfunk a kopec ineho,.
ziki23
ja uz jsem tady psal jak rad hulim sám, ale jak ty píšeš o těch zmrd***, tak to já reřešim, já hulim prostě s lidma který dobře znám. A případ, kdy hulim s nekym koho vubec neznam - to je maximalne na nejaky akcičce a tam uz vzdycky jsem tak v pici ze neresim s kym hulim :rejp: :beer: "jumper" :frog: :D
ziki23
... sry :jumper: :D
Lahvan_FlaskiCZ
zkusil jsem jeden den hulit furt jen s kamosema, druhej sam.
sam- lepsi, mensi spotreba :D , vetsi pohoda, vse si vyresim.
vic lidi- je prdel, da se furt co delat, ne jen zevlovat. :D

:jumper:
liborq
jo nekdy fakt kdyz sem sam vymyslim pičoviny
Varuker
hehe...tak třeba zrovna včera-klukům sem napsal, že sem utahanej(celej den sem lítal na kole), tak ať se mnou večer nepočítají. pak když sem se prohrabával v krabici s mými huličskými potřebami a hledal ňákou fajn nádobku na klíčení semen, tak mě při otevření víčka jedné takové čekalo milé překvapení v podobě orošené a voňavé paličky ještě někdy ze sklizně. moje radost neznala mezí...hned sem si ji nacpal do dýmky a dal si 3 prdíky z okna..ůplně sem už zapoměl, jakej že to byl potentní modýlek. nejdřív pár minut koukání do blba a přemítání snad nad vším možným a pak zaseklost na počále až do půl 4 do rána. fakt sem si to užil a nejvíc mě těší ta zkutečnost, že dneska to bude nejspíš pdle stejného scénáře-v dýmce ještě něco zbylo =)
hm, v poslední době kouřim hodně sám...
jelikož mý kámoši se mnou nechtěj kouřit bongy (a oni maj vůbec strach z mých vodáren), tak bongáče kouřim sám...je to občas zajímavý, když si dam orvní bong toho dne...dva prásky a už si řikam že je to moc

ale kouření ve skupině se nebránim, to rozhodně ne...ve skupině je to zase hlavně o srandě, o samotě je to o přemejšlení
braniqo
ja si hulenie o samote neviem predstavit kedze stale fajcim iba cez fajku zbyotcne to vydymuje prec a tie stavy sa mi nezdaju take adekvatne najprv zahulim s kamosmi a tak sa na nich vykaslem a chodim si pekne po svojom :)))
bonkwodny
najlepsie je zhulit sa vo dvojici
Marty.SX1
No huleni o samote neni az tak spatny, samozrejme na speka s kamosama to nema ze? nejlepsi po huleni se divat na jeden film, taksem se koukal na film Sahara a fakt sem to nedaval :D prvni pulku sem absolutne nevnimal a dalsi sem zjistoval jak to tam chodi v tom filmu atd :D proste faracka nehorazna
Rhino
Ja preferuju spíš hulení ve dvojci a víc lidech:) Pobavit se a pak jít nakupovat jídlo do Alberta na 40 minut:D
Toxikoman
Ja mam rad hulenie ked ste s viacerymi , vtedy je zabava, vzdy sa mrte zasmejem ,, ale tak f pohode je aj ten stav ked som aj sam...Najradsej pocuvam hudbu...vtedy vnimam hudbu intenzivnejsie a vnimavejsie...Myslienky sa stavaju podstatou vsetkeho...A to je na tom super ked som osamote..;)

A prave som pocul jeden mrte track...A suvisi to s touto otazkou ktora je tu polozena :) musite to pocut je to mrte Freestayl od Kaidzasa , MP3 ma to len 3MB =

http://rapidshare.com/files/148012/Track13.mp3

(neni toto warez)
Hulení o samotě je pro mě strašný zážitek.
Je to prostě úplně jiná dimezne konopí, a řekl bych, že i lepší.
Jasně, že ve vícerolidech je víc srandy, ale stává se to takovým stereotypem.
Já si rád zahulím sám, ten stav je prostě úplně jiný, nedá se to popsat, a je jedno jestli hodíte sativu nebo indiku.
Člověk zafárá nad mnoha věcmi, nad světem i sám nad sebou, je to hodně velký zážitek, který člověku dá vždycky něco nového poznat, a to se mi na ganji líbí ze všeho nejvíc.
Proto si občas sami zahulte, dle mě je to to nej na ganji.
brambora
no kdyz hulim sam tak premyslim nad vecma ktery sou pro mne tabu:D a kdyz z lidma tak se bavim:)
Rhino
No to je proto, ze kdyz ste sami, tak se vic soustredite a konopi vas jeste vic uzavre.. Proto to mysleni nad svetem :)
brambora
jo a nekdy jeto fakt psycho
Frisbeeman
Poslední dobou se mi stává,že když hulím s fellaz,tak se nikdy pořádně nezhulím,ale to bude tím,že wždycky někdo zhuluje ostatní a nechce se mu futrowat pro každýho člowěka vlastní sklo :D
Podle mně hulení o samotě taky má svoje pozitiva. Člověk se tolik nerozptyluje zbytečnostma a má možnost se soustředit jen na vlastní nitro :)
ikary-san
Já si zahulim nejřadsi s nejlepším kámošem nebo kámoškou...fak s nejbližšíma lidma...hlavně nesnášim dyž se přisere nějaká socka...začne machrovat jak ji to absolutně nezhuluje a pak to tam nakonec cely pobleje:P...a dyž hulim sama taky přemejšlim nad kravinama, který by normálně ubec neřešim:)
Ondřej
Mě hulení o samotě děsně baví. Teď jsem si po asi dvou měsících konečně udělal večer jen pro sebe, dal jsem si prdíka a po dlouhý době se cítím úplně osvobozenej od všeho ostatního...Je mi fajn a myslím, že takovej den by si měl čas od času udělat každej správnej hulič :D
brambora
citace:
Původní příspěvek od Frisbeeman
Poslední dobou se mi stává,že když hulím s fellaz,tak se nikdy pořádně nezhulím,ale to bude tím,že wždycky někdo zhuluje ostatní a nechce se mu futrowat pro každýho člowěka vlastní sklo :D
Podle mně hulení o samotě taky má svoje pozitiva. Člověk se tolik nerozptyluje zbytečnostma a má možnost se soustředit jen na vlastní nitro :)

Naprosto stebou souhlasim kdyz se zhulim tak mam veci moznost si promyslet ty veci ktery sou "nejasny" vlastne vzdy hodne premyslim jaky vlastne sem a nekdy ta pravda boli ,ale taky potesi a je na nas jak se stim vyrovname
4C3
jj, huleni o samotne je cas od casu zapotrebi... tak ve 1/3 pripadu posledni dobou hulim sam, presto ze jsem byl driv zarytym odpurcem a sam jsem nikdy nehulil....
Janísek
Skoro pořád kouřím sama a je mi tak nejlíp. Ale nebráním se tomu hulit i s lidima, ale to je většinou po venku nebo na hromadnějších akcí.
Vladbur
No já taky raději hulim s lidma,než sám,ale za pul hodky jedu na houby,a jelikož děda nehulí,tak si dám brko sám:)
fonee
jj tak taky si občas zahulim sam (asi tak jednou za mesic). V létě to bylo mega. Rodiče s brachou odjeli na dovolenou a doma jsem byl sam. Takže jeden den jsem vzal psa a že pudem k řece, je to kus odbaraku nikdo tam nechodi, ubalil jsem si jednoho speka a mazec. Asi 10 minut jsem koukal na odraz slunce v řece a pak když jsem se podival jinam viděl jsem kus černobíle, bylo to psycho, a pak jsem potkal nějakyho dedecka, byl jak z nejaky pohadky, a na něco se mě ptal a ja mu vubec nedokazal odpověď, tak se jen tak zasmál a šel dál. Dost dobrý
Dela_Negro
Omnihash:huste :)))

to ja docela ted casto praktikuju huleni sam,nejsem v mem rodnem mesta a moc lidi tady jeste neznam,takze mi nezbyde nic jinyho,nez hulit sam....

a jaky brcka balite,kdyz kourite samy???ja treba uplne stejne jako kdyz hulim s dalsima lidma,sice to kourim tak trictvrte hodky,ale desne me to bavi,zvlast kdyz u toho ctu....nejradsi mam Feista,fantasy autor...no parkrat se mi stalo,ze jsem z toh balkonu malem neodesel,ale to me nepresvedci v tom,nedat si speka o paté...hehe :)
kazdej vecer dam 3 - 4 osobacky, brka balim stejne veliky jako pro vic lidi. proste co se vejde a u rolovacich papirku o naco vic nez deset cisel. mam vyzkouseny ze kdyz zacnu balit brko a pritom si pustim dil simpsnu, tak dokuruju akorat s konzem toho dilu. kazdej vecer se takle uspavam, zhruba od deseti do jedny rano. nesnasim kdyz v prubehu tehle nekolika hodin na me nekdo mluvi, nebo po me neco chce. hezky si popaluju dokud mi nepadaj voci.
dalo bys e rict ze raci kourim brka sam, maximalne ve dvou. sem zvedavej jestli jednou do cech prijde ten zvik ze si kazdej bali brka sam a sam je i kouri a to i ve spolecnosti. aspon nebudou tolik kolovat infekcni onemocneni. ste si vsimli ze kazda zkurka vymete skoro kazdou chripkovou vlnu? to je to strkani si stejny tycinky do drzky z X dalsima lidma.
Dela_Negro
TEd jsem prave dohulil o samote a super:frog: pekny start do noveho dne,nekdo uziva ty piskotky nebo co,ja si ke snidani dam osoba:jumper: :jumper: :jumper:
Ferdinand Bongo
hulim viac osamote ako s niekym a nestazujem si :sun: Aj ked ak hulim s niekym je to sice haluz ale osamote si viem ten stav lepsie vychutnat a lepsie si precistim hlavu cerstvymi myslienkami....
Tayem de Tox
Support 2 Mad Lion!
zelenyskret
Ja třeba hulim vetsinou sam. V podstate co prestala hulit moje zena hlavne sam......a obcas s kamarady. Mam proste v budove u meho baraku udelanou mistnost s kresly a tak. Mam tam vodarnu takze tam travim dost casu a treba si ctu nebo kreslim nejake uchylnosti a posloucham psychadelii.A je to proste v pohode. Clovek tak prijde na spoustu veci. A nebo si hraji se svym psem
impozant
uuuf tak ja hulim sam len ked som na intraku aj to len niekedy, inac to nemam rad lebo ked som sam zhuleny tak ma napadaju depresie
Dela_Negro
impozant:tak to bys nemel hulit...:)
Já si dám skoro vždy večerní sklo sám na balkoně nebo někde venku..jinak zásadně hulim s best friends,protože vim,že s nima bude sranda.=)
JAHmaican
Já si rád zakouřim sám, ale musím bejt uplně sám, ne někde ve městě, pak na mě taky padajů deprese a paranoia jako na impozanta, ale dát si takhle večer prdíka a zahrát si na didgeridoo někde venku, nebo si pak doma vlíst do vany, to je pohudka lahudka :) :smoker:
lowerider
me je to uplne jedno jestli hulim sam nebo ve vice lidech...ale fakt je ze kdyz jses zmastenej sam nekde na verejnosti mezi lidma. tak ty paranoicky stavy lezou ale uz to neni tak hrozny samozrejme ze zalezi na nalade...
mto1
taky davam sam. zalazi na modelu - bud me to rozseka nebo mam tvorivou a psaci:-)

jak kdy, proste...
Honya_Blade
TAKŽE VEN S TIM ! :)
Kdo pak si dává večer (třeba před spaním:) samsunga že neví čí je :) ikdyž kolikrát nečekaně...
Fantasie
Samozřejmě, personály sou přesně to co mě dostává :)
Ubalím si vždycky stovkového jonatána, zasednu na balkon a jedu... většinou to nedokouřím, však víme :)
jedu jenom samsungy :D no kdyz uz o tom mluvime,neco me napadlo :D
Dephp
personálek je nechtěná součást každodenního života :D Bohužel ho většinou vždy spálím a pak je chuť na další pohovor :angel:
clandestino
Ne, samotnej hulim fakt malokdy. Proste mne pripadne lepsi smat se vypalenejm ksichtum ve spolecnosti :D
Lahvan_FlaskiCZ
radši sám něz s lidma, se kterýma si nemám co říct.
Dela_Negro
citace:
Původní příspěvek od Honya_Blade
TAKŽE VEN S TIM ! :)
Kdo pak si dává večer (třeba před spaním:) samsunga že neví čí je :) ikdyž kolikrát nečekaně...

No to je jasny,bez toho bych neusnul...:)
gambler
Abych pravdu rekl, tak posledni dobou hulim zasadne sam. Ze spolecenske udalosti se pro mne koureni marihuany stalo ciste osobni zalezitosti. Kazdpadne pred par lety jsem mel presne opacny nazor. Osobacky jsem neuznaval a lidem co huli sami jsem se vysmival. Ale kdo vi, treba se to zase otoci.
lowerider
Dela_Negro:a druhej den jses jeste porad spalenej vid:) ja vzdycky
Dela_Negro
lowerider:drobetko,rano to chce ranni ptace...:)
lowerider
ja ranni ptace moc nepreferuju...potom jsem celej den linej a unavenej.
Toxikoman
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ

Mas uplnu pravdu...Radsej sam ako s ludmi s ktorimy nemam co kecat..
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Toxikoman

Mas uplnu pravdu...Radsej sam ako s ludmi s ktorimy nemam co kecat..

že jsi potkal extra člověka poznáš podle toho, že spolu můžete sdílet ticho.
lepší nic neš plácat nesmysly, beze slov to taky jde.
zaya.cz
taky si rad vecer smotnu brcko jen pro sebe rozpalim vodnici, uvarim neaky lahodny caj, hudba vychutnam si brcko vemu knizku a relaxuju to se potom krasne spi...
Toxikoman
citace:

že jsi potkal extra člověka poznáš podle toho, že spolu můžete sdílet ticho.
lepší nic neš plácat nesmysly, beze slov to taky jde.

ano, ale s cudzimi ludmi sa malokedy da dobre pokecat zhuleny... vacsinou neni o com :) aspon u mna je to tak....
braniqo
nwm u mna ganja bura hranice :) proste zahulime a uvidime zacnem sa s cudzimi ludmi namotavat na brutalne haluze sak predsalen trocha spolocnej vlny v ludoch je .)
Don_Michael
Nazdárek, řeknu to tak, když dělám na serveru, někde se zaseknu, nevím jak dál, dám prdíka, obkouknu to znovu ze fšech stran a ejhle... ono to de. Pak sednu na mašinu a jedu s kámošema na sraz, tak to je o mnohem lepší zábavě.
AHM4D
citace:

jj mám to taky tak, dřív jsem sám vůbec nehulil, ale postupem času se z toho stal takovej relax rituál, když člověk přišel ztahanej z fachy a dal si faječku, všechno to z něj spadlo...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma