Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 
?huleni o samotě? - Klikni zde pro originální téma
Cannanymph
jsem sama, jdu ven, jdu hulit....... kazdodenni rutina, ale PORAD ME TO BAVIIII :D kdo jde semnou?
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Cannanymph
jsem sama, jdu ven, jdu hulit....... kazdodenni rutina, ale PORAD ME TO BAVIIII :D kdo jde semnou?

odkuď seš? :D

btw. k mému poslednímu vyjádření tady, jak sme předpokládal, změnil jsem názor :D už mi to nečiní problémy
liqui-dnb-itch
rad si zahulim aj sam :) .. ked potrebujem porozmyslat nad niektorymi vecami :) alebo ked si potrebujem podporit fantaziu < programovanie,grafika,kreslenie> .. obcas aj pri uceni :) hlavne pri nejakych praktickych veciach :) .. alebo pred spankom aby sa lepsie zaspavalo :) s partiou ludi je to ako odreagovanie :) alebo povzbudenie zabavy :) popripade prenesenie zabavy na inu vlnu :) .. ale o samote to ma tiez svoje caro :) zahulit si a ist kukat family guy :))
Nesss
Myslim ze neni nic spatneho se obcas zhulit sam...kdyz prijdu unaveny z prace...nabiju si sklicko a o zabavu je postarano....tot pro me nej opocinek dobry kour,dobry film nebo dobra hudba a jen tak zevlit a to je potom tak prava idilka....jeste obcas sklenka dobreho piti...to se pak dobre usina....
tekknou
Neni nic špatného na tom svalit lambo sám,proč by si člověk nevychutnal sám kus svojí poctivý práce hezky pěkně v klidu o samotě žjo:),,??!!
Ale s lidma co také pálí a jsou v poho to taky neni špatný ,ba naopak takový vzrůšo ,kord ,když je co porovnávat:D..
Selfik
Moc často sám nehulím spíše v náký tý grupě, ale hulení o samotě mám radši, (je divný když ho mám radši proč víc hulím s kámošema - sám nevím :-D). Jelikož když hulim v tý skupince tak oni ten stav prožívají uplně jinak, v uvozovkách nejsou tak zťatý jako já, .. zatím sem našel jednoho člobrdu kterej se choval stejně. Tak asi tak no.
lysina
Je dobry si vobčas stočit jen vlastniho vosobačka..a pekne se skourit,ale vubec nejlepši je kdyz je vic lidi a kazdej ma sviho jointa..to sou pak všichni pekne na šlupky..
mettatron
.. pro me je huleni s nekym zajimava vec, jako jedna z mnoha a na ty ostatni stacim ja a druhej je tam pak tak nejak nahodou a jeste vetsi nahodou ze by hulil .. coz ne dycky ladi .. tak bez nejaky zvlastnich preferenci ve vysledku hulim vyrazne vic sam .. a dalsi vec je teda ze zalezi taky do mensi a nekdy vetsi miry na tom s kym .. kazdopadne fajn je jedno a fajn druhy kdyz to vyjde .. :)
poslední dobou hulim sam viíc a víc....
Hulit o samote je skvele.. neni nad to vybehnut si naychadzku do lesa, zmotat brko, pomalicky vychutnat.. jaaj
ThornAdo
Ja hulim ze 2 tretim sam,je to opravdu dobry na mysleni,clovek se zamysli do neceho,do ceho by se v zivote nezamyslel.A to provadim bud doma,jako napriklad vcera (to sem ulitl na desne dmntsky disko pisnicce a zpival sem si ji nekdy od 18:00 do 23:00 kdy to ze me uz pomalu lezlo ven),nebo (jak uz tu nekdo psal) je skveli jit ven a cestou dat jedno malinkaty(podud sem sel vzdy ke kamosovi tak sem malinakty dal). Pak uz jde o to,jestli je ten kamos taky hulic pokud jo,tak vyndam energitku a papirky a uz to jede.
Zlosin*
hulení o samote? jo proc ne, aspon si o samote ujasnim par veci, ktery se mi zrovna honi hlavou ...
Kasha
sedím tu a hulím....... nits špatného na tom není kromě toho že zas neuvidím na monitor......ale ve společnosti je to vždy lepší než osobní výhul......
jude
vela mojich kamaratov ma nechape ako mozem hulit osamote.
ja im vzdy odpoviem: to je o niecom inom :D
krivkin
poslední dobou taky hulím čím dál víc sám - jednak jsem se odstěhoval z města, kde jsem vyrůstal a zajedu tam jen občas na kus řeči a na brčko a hlavně taky když člověk hulí sám, je to opravdu o něčem jiném, nikdo mě neruší, můžu si jet vlastní svět :bandit:
Kasha
JOOO KRIVKIN TAKY JSEM SE PŘESTĚHOWAL PROTO TU FURT HULÍM SÁM HAHAHAAA SME NA TOM STEJNĚĚĚĚ ¨NĚKDY TU MUSÍME DÁT PRDAAA:D :D :D :D
SID
Většinou s kámošema ale když je člověk sám někde na procházce v lese tak ja to bomba nebo na rybách to pak jenom sedíš čumíš do vody a přemejšlíš o blbostech jo a ještě v zimě na běžkách to je taky něco.
Rhino
Po dlouhym zvyku hulit ve více lidech se mi začalo líbit chodit na jointa sám.. Něco to do sebe má, spíš pak jenom přemejšlim nad nevyřesitelnym a dávám si dohromady spousta věcí, vztahy, budoucnost apod..
DarkANg
Já jsem též příznivcem osobních jointíků. Není nad to se po dlouhém dni dostat do pohody, zrelaxovat se a zkoumat mozkové pochody.
Samozřejmě se ale nebráním ani kolektivu, ona zábava musí být :rasta:.

DarkANg
zachau bOy
hOja :) je to o náladě, s kámošema po pivku to může být stejně v pohodě, jako na samotě u lesa :) pak si pěkně lehnout do trávy nebo sednout ke stromu, koumat okolí a nevidím nic lepšího :-°
dinornis
já si zahulím sám jednou za čas, ale jsou z toho pěkné zážitky... :D tuhle jsem si zahulil nedávno, když byla ta nádherná jinovatka namrzlá všude kolem a na všem, bylo krásně bílo, skoro bezvětří, večer a celkem ticho...představoval jsem si potom úžasné věci :) jakoby každej strom byla stařena s bílejma vlasama, taková ta babička z pohádek ze začarovanejch lesů :D
lysina
jo zrovna včera sem byl na vosobačkoj..sem si ho doma smotal a šel sem..pod takovou starou stodolu..kde je krasnej vyhled na mesto..to byl fakt luxus..
Don PEDROS
Není nic lepšího než si napustit vanu horkou vodou, pustit hudbu a opálit si osobáčka. Jen pak opatrně když vstáváte ;) jednou se mi brutálně zamotala šiška a třísknul jsem se hlavou o umyvadlo :D
Hele takhle navečer vemu psíka,kousek v parku zažhnu brč.
Taky supr někdy...

Doma když se sám spálím,ujedu potom na nějaký pičovině v bedně.
Infiniti
Jelikož už nepatřím mezi teenagery tak hulím sám velice často . Řek bych že s partou minimálně . Sám si smotnu sám si zapálim a hlavně řeším sám sebe hošani . Ale jak už tady psal SIMOR nesmím být u bedny poněvadž se zaseknu i na Vyvolených a to je potom páán sprostej.
TeCZko
cas od casu si dam vecer sklicko a pustim nejakej filmecek... paradicka, clovek si pak vsima ani ne deje jako spis nepodstatnejch detajlu :D
moswa
infiniti-nemyslim si ze sami huli jen ne-teenageri. vzdycky sem to mela rada, uz od pocatku :) tedka sem si dala bongo a je mi samotny bezvadne. pohodicka to je moje
jj sam hulim rad, hlavne si promyslim a naplanuju dulezite veci, taky je to super kdyz ma clovek nejakou depku, krasne to "odplavi" tu negativni energii a clovek hleda jak z toho problemu ven, analyzuje rozebírá skládá :) vsak to znate :)
stream
OSOBACKY si davam nejradsi kdyz sem v teple domova..vetsinou nedelam to ze bych si sednul nekde na lavicku a dal si sam spagetu..to je si tho bagetojda radsi ubalim pekne u pc a skocim blafnout na balkonek..to je pak u pc veselo kdyz hraje jeste naka super muzika..kdyz du na cliffa ven tak spis ve spolecnosti
Rastiquez_
Normalně hulim s kamošema venku ale pres zimu se zazewluju doma v teplíčku a sam si poresim co se mi honí hlavou vsak to znate :D
sám? to si zajedu na vyhlídku, dam si bong a koukam do kraje. nebo se někam zašiju a ... bong
he he
fakundo
Keď som sám doma, prečo nie? 3 vodne a idem sa hrať NFS 2 :D
asi tak stále
filos
Tiez si zvyknem sam zahulit. Zakurim si tak ako chcem, kedy chcem, dava mi to taky pocit, ze si mozem robit co len chcem. Je to ine ako ked si zakurim s kamaratmi, urcite odporucam vyskusat:mutant:
Joly
No tak ja zásadne nekúrim sam. Je to moje pravidlo č.1 vždy! Môj prístup ku ganjy je proste taký, že ju beriem ako spoločenskú. Rád si pobafkám v spoločnosti s troma až piatimi ludmi. Milujem tie diskusie po zahulení, tie absolútne nelogické úvahy a názory, ked sa diskutuje a zrazu nikto nevie o com sa to hovorilo :D alebo ked už som fakt špečený jak doga a dívam sa na kolegovcov jak nechápu, tak to je haluz. A to už ani nehovorím o tom ked niekoho napadne nejakú tu pi*ovinu realizovať :D
m4uL
Taky si občas smotnu osobáčka, nejlepší je si jen lehnout pustit si nějaké pěkné reggae zapalit špeka :rasta: a jen tak přemýšlet, myšlení je dar od Jaha tak to taky někdy zkuste.
Peace!
cix
citace:
Původní příspěvek od Joly
No tak ja zásadne nekúrim sam. Je to moje pravidlo č.1 vždy! Môj prístup ku ganjy je proste taký, že ju beriem ako spoločenskú. Rád si pobafkám v spoločnosti s troma až piatimi ludmi. Milujem tie diskusie po zahulení, tie absolútne nelogické úvahy a názory, ked sa diskutuje a zrazu nikto nevie o com sa to hovorilo :D alebo ked už som fakt špečený jak doga a dívam sa na kolegovcov jak nechápu, tak to je haluz. A to už ani nehovorím o tom ked niekoho napadne nejakú tu pi*ovinu realizovať :D
Hoj, právě tenhle přístup mě nějak omrzel, jelikož se z toho v minulosti stával stereotyp. Jsem člověk podnikavý a raději bych společnost, kde se taknějak dají vymýšlet nápady - a kéž by byl čas je pak i realizovat.. pravda, často to zklouzne k tomu, že člověk začne rozebírat píčovinu, nebo od vážné věci k pí.. dojde.. Nj, je to haluz ;)
TWiSTY
Někdy když je třeba venku škaredé počasí a kopřím doma a je co zahulit, tak si rád dám prdíííka :) , ae jednoznačně néjni nad to se s kamarády pořádně zpáálit.........
Ruprecht
no a já sem rovnou buchnu mou osobní statistiku (žádný těžký výpočet-sem to normálně tipnul :)
25% času s někým
75% času sám
Dingo
No, u mne to je ruzny .... vecinou, kdyz je nejaka ta akce, tak se huli v parte ... kdyz si chceme s pritelkyni udelat peknej klidnej den, tak davam s ni, ale ze vseho nejradsi miluju, kdyz si vecer pustim svou oblibenou music, rozlozim si svy potreby a ubalim si peknou zilecku na dobrou noc .... skocim na balkon ... v klidu a pomalu si vychutnavam ten svuj vytvor a pak si zacnu tvorit svuj svet ....

Udelam si neco k piti, neco malo k jidlu a sednu k pc ...... necham stav krasne pusobit a zacinam se pomalu ponorovat do virtualniho sveta ..... odehraju si par kol na webgamu, prectu si svy oblibeny fora, pisu si s kamosema pres qipa a sem tam si zahraju i nejakou tu flashovku ..... zkratka idealni zakonceni dne :) ..... pak uz jen vycistit zuby, lehnout do postele a do minuty spim jak nemluvne xD

osobne preferuju osobacky, nez nejaky spolecny pokurovani ...
THE_GAME
Já si rád sčudnu i sám, člověk se tak krásně uvolní, vychutnává si život. Nejlépe někde v přírodě když je teplo a svítí sluníčko ... Tak uvažuju o životě, o zvířátkách a modrým nebíčku ... no prostě labuž :D ale není to špatný ani doma u kompu. :lol:
Zenga
Ja hulim vetsinou se znamejma-je to vetsi zabava sledovat ty zpukany lidi.Jinak se zenskou davam taky-vetsinou na nejakym vejlete venku daleko od civilizace.Sam jsem si parkrat taky dal-je to hlubsi stavek-vic mysleni,az si clovek kolikrat rekne,ze je uplnej magor,kdyz mysli na takovy ptakoviny.
kanjack
citace:
Původní příspěvek od Placka (Laky)
No kdyz se doma nudim tak nekdy nabiju fajku a pak vetsinou skoncim za compem. Ted posledne jsem byl tak vypaleny, ze jsem si pul hodky hral s kurzorem na plose.
A kdyz nejsu za compem, tak taky vymyslim takove teorie.
Ale kdyz zahulem s kamosema tak je to spis zas sranda.

presne to iste robim aj ja :)
a co sa tyka tych teorii tak ja sa zamyslal 15 min na nejakou 100% debilinou a potom mi dojde nad cim sa zamyslam a potom sa na tom smejem dalsich 15 min :D
dycky dyz me nekdo dojebe treba doma tak vypadnu a hned si ubalim pak uz se na kazdy problem kouka lip...:D
HorrigEn
treba jako ted...
'po narocnem vikendu' a proti boleni hlavy po vcerejsi kalbe

je to lepsi... :cool:
Caputo
No jasně, nevidím na tom nic špatnýho...
c0ga
špeka sam ne ... to musi bejt fakt mega nuda nebo chut ..
ale jinak jedno sklo vsechno řeší :D
saytam
Ja to mám rád hulit sám je to lepší i víc mě to bavý nejlépe v přírodě...
White Rhino 666
nejsem proti ale nejlepší mi přijde hulit s někym kdo je povahou stejnej jako ty sám, nebo prostě s člověkem kterej má stejný pocity/halušky ...
Bandita
momentalne casto hulim sam,alebo s kamosmi zo skoly,
som v novom meste vela ludi tu nepoznam,takze nemam na vyber a myslim,ze je to aj tak fajn
napcham si do fajky plny kotol a pomaly bafkam...
dumbo
citace:
Původní příspěvek od Don PEDROS
Není nic lepšího než si napustit vanu horkou vodou, pustit hudbu a opálit si osobáčka. Jen pak opatrně když vstáváte ;) jednou se mi brutálně zamotala šiška a třísknul jsem se hlavou o umyvadlo :D

uplny suhlas, vecer po robote napustit vanu horucou vodou a penou do kupela :) pustit muziku a relaxovat...

osobacky mam najradsej :)
shimano
hulím,když mám chuť,i sám i sbandou,ale the best banda-pivko-vodnice s hashikem-a karty(hercky),toť jedna z mých oblíbených kombinací
MadEGGA:()
mno je to obcas celkem v klidu vec. ale dlouho bych to asi provozovat nemohl.. lepsi je pukat s nekym.. clovek tak nepodliha vlastnim myslenkam..
Hulím jenom o víkendu a první brko si dávám vždycky sám. Samota je fakt krásná :) ten klid a ticho.... nebaví mě hulby v kolektívu. Už to není jako dřív ... Když chci lidi, tak si zajdu na pivko. Hodně lidí nechápe, že existuje něco jinýho než hulení a potom co se zapálí brko se hned vymýšlí kdy se ubalí další. A když se nerozebírá tohle, tak kde se dá sehnat a nebo jak bude vypadat příští sklizeň. Takže setkání pak vypadají stylem, že každej je zničenej a čumí do blba. Když už se dělá schůze, tak očkávám přirozenou komunikaci mezi členy a ne uhul do bezvědomí kde není přes hudbu slyšet ani slova.
fufík
Dát si sklíčko sám je podle mě občas dobrá věc. Obzvlášť když mám psychycky náročné dny a dám si sám pár pouků, tak se hezky uvolním a všechna deprese a stres je pryč... V tom stavu přemýšlím o věcech z jiného pohledu, uvědomím si že když nejde o život, tak jde o hov...
Prostě mi to pomáhá zbavit se negativních myšlenek, když je toho na mě moc. Podobně na mě působí i sport..
Mám i dobré zkušenosti, když si zahulím před randem(kromě prvního rande :)) Zbaví mě to stresu a uvolním se. Je se mnou i zábavnější konverzace... Musím se ale hlídat abych nekecal o nesmyslech.. :)
Ať se daří!
refresh171
Jak tak nad tim premejslim, tak sem dlouho sam nic nemel.....vestinou ani neni nejak cas, celej tejden ve skole takze tam sam nehulim, a o vikendu se zase domamaka, takze taky neni moc casu, takze spis prez tejden s kamosema :)
raStaVK
tak hulenie o samote moc nepraktizujem :D okrem casu ked som chori a
musim pobudnut nejaky cas doma tak sa zmastim :afro: ale inac radsej s
kamosmi :rasta: a hej je to bburtalnejsie ked sfajcis osobaka tak je to
poznat :D

peace
SMOKER
Prave si balim speka :smoker: dve hodky pokaprim sam pri hudbe, premyslim si co budem dneska robit, obvolam borcov... pak si dam este dva tri sluky, skocim za frajerkov trosku si uzijeme sobotu, skocime na vianocne trhy uz sa tesim na vsetky tie svetielka a dobroty :jumper: do nejakej 22tej mi pekne pozvolne odozneju vsetky stavy ... a vtedy zas dorazi moja banda a to zas bude narozbeh dymu z bonga, nacneme nejaku lahev nebo se budou otevirat plechy z pivom a pak zas budem balit speky az budem mat ruky zalepene ..... potom ked vseci odidu / odpadnu tak si sam dam este zaverecneho "100vkoveho vraha" zavolam frajerke a padnem do postele, zapnem serial "Black Books" a zaspim spankom spravodlivych.... :smoker:

Takto sa udrzujem cely den v pohode a viem ze nic mi nepokazi sobotu :D Jedno ci som sam alebo z niekym vzdy je to o tom aku pohodu ci clovek vie spravit a ako sa vie "naladit" na zbytok dna / vecera ...
ChlebaSmaslem
No nevim..
Vcera sem se zhulil sam, a moc me to za to nestalo. Nevedel sem co delat a dom se me nechtelo. tak ze se du projit, ale to sem nevedel jak to skonci..
No prosel sem uplne cele mesto (ale fakt uplne cele) aby ste si udelali predstavu tak mesto ma 10 000 obyvatel. No to by bylo jeste v klidku ale asi po hodine sem si uvedomil ze se celou dobu bavim sam ze sebou (a ja si rikal ze ty lidi na me nejak blbe cumej), nebo sem sel a porad sem se smal sam sobe. Potom me napadlo ze bych si mohl neco vyfotit, bohuzel sem u sebe mel jenom mobil. Tak sem vytahl mobil a skoncil sem tak ze sem sel s mobilem v ruce porad sem mluvil sam ze sebou a pritom fotil uplne kazdou blbost..

Takze priste uz do toho sam nejdu, aspon ve dvou..
mirosk
Veľmi rád sa dokalím sám, nikto ma nevyrušuje, nikto mi nepindá proti nápadom že kam sa ideme prejsť alebo niečo podobne. Ticho, pokoj, kľud.
Z3Ro
Jak kdy...podle nálady. hulím rád sám i s kamarádama...obě mají své výhody a nevýhody! Myslím, že sám nezažiješ takové haluze jako, když seš s někým. :rasta:
Dwarf Vingette
Vecer pred spanim je to luxusni to lehnu a spim az do rana:-D:-Dale je pravda ze stavu si moc neuziju..
Zenga
citace:
Původní příspěvek od Dwarf Vingette
Vecer pred spanim je to luxusni to lehnu a spim az do rana:-D:-Dale je pravda ze stavu si moc neuziju..

Presne tak,taky si davam vecer pred spanim,lehnu si,pustim radio a do 15 minut vytuhnu.Kolikrat mi prijde,ze je to plytvani,ale predevcirem jsem si vecer nedal a nemohl jsem zabrat a celou noc jsem se budil.
derhlupak
tak huleni o samote ma predsalen nieco do seba, clovek sa moze ponorit viac do seba a veci ktore ho obklopuju. ked som niekde vonku s niekym tak sa bavime viac to je fakt ale nemam take silne pocity z toho. najlepse dat si tak tri vodasky poradneho modelu a ist na prednasky..... ties sa tak zamyslam na d vecami , takze mi vypliva z toho ze kde hulite ale s kym hulite.....
:D:D:D
jamaica:D
Prdelac
sama vecer kdyz je chut a nalada - priznam, ze i pro otupeni

jinak rada se psisky na prochazce sama, pekne sednout na nejaky balvan na vyhlidce a klidecek.
Pa3xko
ked si zahulim sam doma tak idem za komp a pustim si gtacko a haluzim sa xD je to naj
fear
Podla mna je to najvacsia zabava:D:...
dumbo
citace:
Původní příspěvek od Zenga

Presne tak,taky si davam vecer pred spanim,lehnu si,pustim radio a do 15 minut vytuhnu.Kolikrat mi prijde,ze je to plytvani,ale predevcirem jsem si vecer nedal a nemohl jsem zabrat a celou noc jsem se budil.

neodraza sa to potom nejak na snoch ? :) to by ma fakt zauimalo...
MadEGGA:()
mno kdyz nemuzes spat bez brka, tak je jasny, ze uz si na to tvuj organismus zvykl.. ja to tak jednu dobu mel taky.. ale je to neprirozeny, tak jsem prestal na cas hulit a kalit..

jinak s tim povidanim sam se sebou.. tak jsem to na sobe taky vypozoroval.. kdyz jsem sam zhulenej, tak si povidam sam se sebou a mati uz si aji myslela, ze mi neco je, kdyz trpim samomluvou :D
Zenga
citace:
Původní příspěvek od dumbo

neodraza sa to potom nejak na snoch ? :) to by ma fakt zauimalo...

Ani ne,taky jsem cekal,ze to be nejaky sci-fi,ale vubec.Normalni sny
boo4smoke
Noo,..docela zajímavá otázka :)..
Já většinou hulim sama jenom tehdy, když nemůže někdo s kym bych si to brčí dala...
Nemam chuť potom shánět nějaký ty pozéry, protože z toho mam vobčas docela blbej staw. Ne z toho, že jako oni hulej jenom z určitýho ,,trendu" kdy si myslí, že budou víc, ale prostě z toho, že už je to samo sebou takový divný a nepříjemný i pro mě..
Takže si prostě dam brčí třeba sama, ale jo, taky myslim že je to brutálnější..hlavně když je to dobrej model a já pak du mezi hodně lidí...:-) Nutí mě to docela přemejšlet, zamejšlet se nad tim, proč vlastně lidi hulej, co z toho maj, že to je všechno strašně složitý a že je na světě moc otázek a já nestihnu na všechny odpovědět :-) prostě..nejlepší je to ve dvou nebo ve třech :) můj názor...
posledni dobou hulim skoro jenom sam, vyhovuje mi to.
nevadí mi hulit ve vícerolidech,ale není to ono...ještě tak když se sejde tak pět lidí na byt a hulí se,nebo v mým oblíbeným podniku,jen tak sednout na barovku,ubalit,vyhulit a pobavit se....ale úplně nejradši,když si chci udělat good day,tak sama pěkně u kompíku,nějakej snímek do toho a pohodička :-)
Jpt
Vetsinou podle nalady....Prevazne teda sam u sebe doma.......prijde me zi si pak clovek lip nakotli....nikdo ho nezene aby uz to poslal a nikdo nemrda kdyz to v pulce odlozim...
jamal.vyhulenec
mega dobre se zhulit tam kde nikdo neni ale i v parte je to mazec :-p
boo4smoke
souhlasim s tim, že záleží na náladě,...na tý samotě je toho hodně taky..
cypres
kdyz zhulit o samote tak ted uz jenom doma,jinak venku s kamosi,kdyz doma a o samote tak pak hura na PC a hura na NFS:Undercover, pojeb grafika a super hra teprve nabide na sile!Plne vziti do hry,skoro realne..wow nestihal jsem pobirat.
kanjack
to ja tiež poslednou dobou dávam šluky sám doma a potom sa idem gemblit na comp, call of duty 5 alebo far-cry 2 a totálne vžitie do hry :D
userr
tak akoze hulim sam a dost casto a niekedy sa uvolnim viac ako s partjou mam rad hulenie sam,viac sa odreaGUJEM a mizno viac sam porozmyslam o veciach o ktorich by som s partiov nerozmyslal mam velmi rad sam hulenie a dost caSTO TO PRAKTIZUJEM a velmi ma bavi upratovat ked som nahuleny a sam cawte a vsetkych pozdravujem
BoBoR
ja som sam este nebol zhuleny...nvm to posudik kedze som este nebol ale myslim ze to nebude ono...ze to bude nieco ako pit sam...take suche :/ ...
LemonJelly
Jo, niekedy si rad dam len privatneho, doma aj vonku.
Potom zapnem fantaziu na plne obratky a uzivam si plnymi duskami.
Rad si dam prda, ked idem na huby, ostri mi to zrak :-)
Uroboros
kdysy jsem hulival s bandou venku, v hospe... ale ted uz hulivam spis o samote... dam si spicka osobacka a uzivam si pohodu doma, nikdo nerusi, hudbicka, caj....
prave si davam ako po kazdej nocnej specik, sam, a je to parada
BoBoR
ale ako tam pozeram tak by som to mal vyskusat aj osamote...vsetci to tu chvalite :)
Nesss
Prave si tu sedim a vychutnavam plody sve ted jiz lonske urodě....moc casto si sam nedavam, ale je to dost o pohode...staci jen dobre CD, čaj a pohoda je na cely vecer.....
userr
Ja akurat si potaham cez jointa troska cez fajku jedno pivko a padam spat hulenie o samote je parada este ke mate niekoho kto Vam spiva ja napr. Bob Marley a snim je to uz uplne super doporucujem
matata
Ano,občas si dám rád sám a vždycky si dám hodně a experimentuju s muzikou,s chutěma a tak :-)
dumbo
citace:
Původní příspěvek od Uroboros
kdysy jsem hulival s bandou venku, v hospe... ale ted uz hulivam spis o samote... dam si spicka osobacka a uzivam si pohodu doma, nikdo nerusi, hudbicka, caj....

Ja tak nejak podobne a myslim ze drtiva vacsina tunajsich clenov je natom rovnako,... aj ked sa asi nepatri hovorit za Vas :rasta:

Spociatku som travu bral ako "party drogu" ktoru je najlepsie uzivat v skupine pretoze sa ponej clovek smeje... :lol: holt vela kvalitnych info som nezhanal (nie zeby vtej dobe ked som s hulenim zacinal nebolo kde cca 6 rokov do zadu...) naco by aj 15 rocny sopliak zhanal nejake info,... stacilo ze bavy alebo nebavy... :( (prosta demencia, hrdy nato niesom ze som zacal tak skoro a som rad ze moja detska dusa odolala pokuseniu skusit aj cosi mocnejsie nez bola "mariska" par mojich kamaratov tak silnu volu alebo strach zo zakazaneho ovocia bohuzial nemalo... Ze preco to sem pisem ? Neviem...

ja uz moc v kolektive nehulim, teda ak sa v nejakom ocitnem tak samozrejme neodmietnem :rasta: no zeby som k zahuleniu si potreboval bandu ludi len preto aby sme sa na seba tlemili, e e... (to uz neje moje stylo). radsej osobak pretoze "informace nejradej prijimame v bluntu" :rasta: ci uz je to muzika, film, knizka, hlbsi rozhovor z blizkou osobou, niekedy aj dobra pomocka ked dojde inspiracia pri nejakej tvorivej cinnosti atd... :)

Žite v zdraví Growers ! :love:
tvrdosovce
Obcas velka banda ale vacsinou sam:)(svojsky samotar)
RASTAMAN_zBB
osobne mam radšej hulenie osamoťe akože aj pohuliť si s partiou nieje na zahodenie, mnoale už ma to tak s nimi neberie ale na samoťe sa mi pači to hlboke premyšlanie to že viem presne ako sa v tej chvili veci maju hmm už chitam slinky asy si pojdem dať par naťahou a pusťim si telku :Dkks teraz ked to čitam a kebiže to nepišem ja tak si si pomislim že to pisal daky feťak :D nehulim často a to je asy dobre , kamarat ktori už to robi zavodne mi povedal že sa tie peky stracaju..mne osobne nie a som rad:))a čo vam??
FatJoe
Niekedy hulim aj sam ale s niekim je to lepšie hlavne s nežnejším pohlavím
mallflower
pres pracovni tyden hulim tak dva az ctyri vecery (sam, jedno sklicko), o vikendu s lidma (to tech sklicek padne vic) .. oboji je fajn, i kdyz kazdy jiny .. akorat sam musim byt dobre naladenej .. jsem dost premyslivej typ i za strizliva .. takze kdyz se zkourim a neco me tizi, tak je to akorat dobry na hlubokomyslnou depku .. ale docela se znam, takze si tohle hlidam :) ve spolecnosti je to bez problemu .. vytlemvjednomkuse :D
hochůůů
Jo to já si nejradši dojdu na nejakou pěknou vyhlídku nebo na mech do lesíka udelám si pohodlí poslouchám přírodu nebo mp3 a tahám toho nulatrojkovýho osobáčka a nekdy i s nim si povídám a lituju ho že má tak krátkej život. Je pravda že hulit s kamošma je taki v klídu ale neni nic lepšího než si dát jointa sám.
PS.Já nejsem blázen :D
meso
dosť veľa z mojich kamošov prestalo, tak som zostal sám, ešte s pár verný. jasné, hulím skoro stále sám.
meso
ako vidím, dosť pozitívnych ohlasov. zdravím všetkých vlkov samotárov!!! normálne nie som samotár, práve naopak, ale hulenie si už nejak spájam iba so sebou. možno sa mi lepšie nahúli samému. treba sa ponoriť do seba. a vedieť sa na seba pozrieť
palma
kdyz sem chodil na ryby...jooo to byla parada kdyz ta clovek rozvali sam u brehu,nahozene,zabere CANDAT, vzzzzzz cihatko nahore...clovek nechape co se to deje ae preci jenom to jde zvednout po kratsi dobe ze :teef:...ouuu tje zapas uplne me busi srdce asi to nedam :frog: ......jeje ctjeee :eek: ....jezis marja ctje za velkou obludu:o..nvm kolik mohl mit asi hodne pres 70cm :confused::confused:....tak moc sem se bal tech jeho zubu a vseho ze sem ho nedokazal ani vyndat na breh...ani nic proste sem ho cekoval u brehu jak idiot az se mi po par min. vyhakl.............no proste radsi uz na ryby s hulenim nechodim jinak bych se musel asi uz opravdu obesit :whip: .. .PS na ryby uz nechodim neberou a uz me to pekne sralo....fakt super jko jen kdyz si dam tak takovy monstrum.....no halusky to snad nebyly...tripa sem fakt nemel :banned:
exup
Když je trávy přebytek tak si zahulim i sám,ale jinak furt s kámošema tu srandu mi myšlení nad každou věcí co mě napadne nenahradí:)
Rozhodně však neodcuzuju má to svý kouzlo....
Spejsek
Rozhodně je dobrý si občas zahulit sám, třeba po obtížném týdnu nebo dnu. Prostě pohodička v létě někam do přírody třeba do lesa nebo k řece. V zimě pěkně v teple doma s šálkem čaje a s dobrou hudbou. Je to ten největší "relax" když už máte vše hotovo a před sebou např weekend. Ale také se můžete "sami" zhulit, a pak jít např do tramvaje/do práce/do školy, kde jsou všichni naladěni na jinou vlnu a to pak není příjemné.
userr
Spejsek: praveze je to prijemne pretoze sa da na tych s inou vlnou dobre napekat az vies co tym myslim je to super
Gr@njero
Souhlasím s názory, že hulit sám nebo s kámošema je docela velký rozdíl. Ale preferuju obě možnosti. Sám zafarám do věcí, které by mě nikdy nenapadly a pak si připadám jako filozof:D S kámošema je to zase o té srandě. HLAVNĚ ŽE HULÍME!!!
ivory
do slova a do písmena súhlasím s Gr@njerom.
je to takisto entheogen a set a setting robia stav ;)
ja si pri takych veselych osobackoch zvyknem kreslit alebo fotim a naposledy som si vyrobil bong :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma