Holotrop |
4 AHM4D : v tomdle rezimu uspesne funguju uz 10 let :) |
|
|
HorrigEn |
Ja taky radsi hulim s nejakou blizkou osobou ale je velky rozdil jestli to je znamy nebo kamos....
a hulim sam kdyz mam zamyslenou nebo smutnou naladu... |
|
|
Dela_Negro |
citace: |
Původní příspěvek od KinkyRasta
jj, ticho je někdy pohlazení na duši. Kámoš, kterej má přezdívku kozel, btw je o 4 roky mladší, a když začal s námi sdílet společné chvíle, tak byl hrozně moc uzavřenej do sebe,hlavně když byl zhulenej, pořád mlčel ...a my jsme pořád do něho prudili, jako že nemá co říct. No problém byl v tom, že on se před náma styděl a časem jak jsme do něho rejpali, tak se oťukal a tedka je z něj týpek, co hlásí na každýho a někdy to fakt stojí za to poslouchat ty jeho hlášky:D |
Tremosna???elektrarna??? |
|
|
Lux |
no ja to huleni o samote mam docela rad je to takovy jiny....a delam to hlavne kdyz se nudim uplne vsude doma, venku a můzu pokracovat a ma to vyhodu ze nekdy kdyz sem v parte tak dostanu na dojezdu takovou stihu ze na me uplne serou a ze sem uplne nepodstatnej ale nevim no podle me je to blbost |
|
|
fildacompany |
tak já mám takový problem prostě večer nemužu ani za boha usnout a rano vstanout tak co s tím? dám si sklo otevřu lahváče zabrousím na net nebo tv,dvd a za nakou dobu příjemě ulehnu a spím jak mimino a ráno sm uplně v klidu takže jo sám si dám a častěji než v bandě |
|
|
HA-de-SH |
huleni o samote je pro me v podstate zaklad... to jsou ty chvile, kdy clovek plne tezi z toho co mu bylina nabizi, nechava plynout myslenky, chyta inspirace, nakukuje za zaclonu reality... kdyz se huli s lidma, vetsinou prevladne euforie a zabava a na nejaky ztiseni a kontemplaci neni prostor... ale asi jak s kteryma lidma a na kterym miste... |
|
|
Kripix |
HA-de-SH: taky si myslim. si vem mas hovno co napraci,sem nasranej nebo si jen potrebju poradne odpocinout a ses sam tak si proste hnedka stocim brcko a nez napocitam do peti tak uz se znej huli jako z komina a proste za chvilicku ta parada kazdej by se mel jednou za cas proste zhulit sam aby si to v hlave trochu porovnal |
|
|
|
já hulím sám i s partou ale to je těžko říct jako s kamarády je to super ale jestli někdo má špatnou náladu nebo se potřebuje prostě jen odreagovat od okolního světa tak si zahulím sám a je mi dobře!:) |
|
|
mettatron |
podobne jak psal hadesh .. cloveka, sebe beru jako zaklad, pracuju z ruznejma podmetama, pomoci byliny jako nastrojem, jeden z mnoha podmentu je byt, komunikovat s clovekem..s blizkym clovekem je i mozny vnimat podobne, realitu, potom ani neni treba o nicem mluvit, jste v podstate sami za sebe vedle sebe. jindy me prijde komunikace s nekterejma lidma je jako nacpat se do krabice. pak je ale zase zajimavy se s takovymhle omezujicim pocitem zkusit pracovat .. a tak dal.... proto sam nesam, neberu za az tak dulezity, hlavne kdyz to bude k necemu co dava v danou chvily smysl.. |
|
|
Kelly |
No někdy si dávám sama třeba když mám hodně špatnou náladu nebo když potřebuju něco vytvořit do školy.V poslední době si říkám že bych bez brka ani nic nenakreslila a to je na umělecký škole dost blbý.Jinak sem mnohem radši když sme na to aspoň dva to je lepší.... |
|
|
kurdt |
Ja sam teda skoro nikdy nehulim.To uz musi byt,abych si zahulil sam.Obcas si dam sam,ale to jen tak na chut.Jinak hulim vzdycky s kamaradama.Je to pak vetsi sranda :D |
|
|
MangoMan |
Jo občas si dám nějaký to brčko sám,ale vždycky si uválim špeka jak pro pět lidí,ale když ho vyhulim,tak mám slušnej mazec:D
Když hulim sám tak to hůlo ubejvá mín než když hulim s nějakejma lidma,asi to bude tim že jsem dýl zhulenej:)
Hulim sám docela často,když na mě ostatní serou,což se občas stává:( |
|
|
b.bang |
Taky resim takovy problem..Stavalo se ze zacatku ze jsem mel chut si dat brkk, ale nikdo v dosahu. Ktery by si dal semnou. Doma jsem zacal zprvu kourit a pak i hulit..no rodice nepali takze sam v pokoji. Je to jiny pocit se vyhulit sam ale je to spise takove na meditaci. Clovek si brko vychutna uplne jinak nez z ostatnimy...Dit to znate hulite z nekolika lidmy co jsou treba jeste nenasitny a chvataji, aby brk byl co nejdriv u jejich ust...
Takze asi takhle hulit sam je dobry treba pri praci doma u kompu nebo jinej individualni cinosti. Kolektiv taky dobry hlavne na party a jinych seslosti |
|
|
Ono |
Osamote som húlil (resp. húlievam;)) tiež len kvôli "nedostatku" spoluúčastníkov.... Ale s kamarátmi je to tiež fajn.:):D |
|
|
Artush |
v posledni dobe si radsi zapalim sam nebo v mensim kruhu pratel...kourim uz spis kvuli potteseni a relaxu...:)--ty farky za mlada me uz davno ¨presly...tak nevim proc bych se mel okradat o cas...protoze v posledni dobe zacinam prichazet na to ze zivot nezavisi jenom na stavu...ale je hodne jinych peknych veci ze kterych se muzu radovat...a kdyz budu chtit tak si vecer sednu sbalim a budu se divat na hvezdy....:) |
|
|
quatum |
hulil sem sám, protože sem měl shýzy a když sem se zhulil byli větší. Teď už je nemám takže mi nemusí být huř, než by muselo. Myslím si že hulení je lék na neurózu, ale nemít rád lidi neznamená nehulit s něma... :-ů |
|
|
hellfire |
Taky si rád někdy zahulím sám. Je to prostě jinej zážitek než v kolektivu. Nejvíc sem si to ovšem vychutnával v létě. Teplo, skvělá nálada, přehrávač, nebula a celodenní procházky po jižní moravě. Joo ať mi nikdo netvrdí že tohle je špatně stravenej čas :) |
|
|
|
no jelikož už odezněly časy stavů ala čtvery plíce a hodinová vysmátost s kámošema, tak sem začal hulit sám no... je to prostě jiný, člověk se do sebe ponoří když si tak popíjí čaj, zapálí oblíbenou broskvovou tyčinku, poslouchá svojí oblíbenou muziku... celkem se mi to i líbí.. ale prostě si furt radši zapálim žbérko s kamarádem, skouknem film, každopádně je to nejlepší lék na spaní, s kterym mám poslední dobou potíže :( |
|
|
|
no já moc o samotě nehulím!raději si s nějakým kámošem nabijem sklo a jdeme třeba někam do města nebo se jdeme dívat na nějaký film!ale o samotě je to takové o něčem jiném takový relax,pohodička prostě třeba jen koukat jak venku svítí slunce a myslet na hezké věci...:) |
|
|
Ferdinand Bongo |
Ja radsej hulim sam.. Uz to pohulovanie si viac vychutnavam a stav si viem o samote vychutnat este viac.. Vyhovuje mi, ze si po slukoch mozem robit na co mam len prave chut..
Ale samo ani huleniu s niekym sa nevyhybam, no nie vzdy ho vyhladavam... |
|
|
4C3 |
no, priznam se, ze jsem nikdy nehulil denne... hulim cca 9 let, ale vzdycky tak obvykle 2-3x tejdne, ale co delam posledniho pul roku, to nema obdoby ;) - hulim denne, s lidma i bez.... a priznam se, ze temer kazdodenni vecerni hulicsky seance v mym pokojiku za atmosfery 3 lampicek, zapalenejch svicek, fajn hudby a inetu ci pustenyho filmku jsou moji oblibenou kratochvili... |
|
|
Matrixx |
no jéjé,pěkně si dát doma bong,apk dřepnout k PC a otevřít si Pillsner Urquell = Velká Paráda :D |
|
|
._. |
Můj každovečerní rituál.Věčinnou si skouřím sklíčko něčeho, čeho si mooc vážím(znáte ty citové vstahy:)) šíleně si to vychutnávám.Je to rozdíl oproti hulení s lidma právě v tom obdivu. |
|
|
|
4C3 vo tom ta trava je. odmena za to ze sem vstal z postele a sel neco delat. mam rad ten vecerni klid z brkama. potrebuju pred spanim 2 hodky ,,usinacyho rezimu,, se strategickou hrou a dvema trema brkama. |
|
|
chOdec |
4All: No, kucí, na tom se asi všichni shodneme.. :) Osobáčky holt mají svoje kouzlo.. :smoker: |
|
|
Tayem de Tox |
zdrrrrovna drtím zuby a povolávám všechny své roztroušené zbytky zdrrravého rozumu, abych si zase jednoho nedal... :( |
|
|
chOdec |
Tayem de Tox: No jo, chce to de tox... :D
Já jsem na tom podobně, mno večer je ještě daleko, tak uvidíme.. :satan: |
|
|
Avery |
čaute..já hulím prakticky denně sám a sem tam s někým....a přišel sem na to že kdyš člověk hulí sám tak toho zhulí víc na druhou stranu kdyš hulí dva tak ubyde za dva (to zní logicky) ale musím říct že mě to samotného nebaví tolik jako v bandě(záleží na společnosti) takže abych to shrnul.kdyš je málo tak sám a kdyš je s kým tak buďto taky sám a nebo s někým |
|
|
PAKYN |
zdravim...lidi huleni vo samote mam rad.Tesim na to ,,ta priprava klidna s tim,,,pak krasny mistecko(at us zahrada,pokoj nebo prochazka)rad hulim sam moc rad ,clovek jako ja si rad vodpocne pri speku sam se sebou |
|
|
AHM4D |
Původní příspěvek od Avery
čaute..já hulím prakticky denně sám a sem tam s někým....a přišel sem na to že kdyš člověk hulí sám tak toho zhulí víc na druhou stranu kdyš hulí dva tak ubyde za dva (to zní logicky) ale musím říct že mě to samotného nebaví tolik jako v bandě(záleží na společnosti) takže abych to shrnul.kdyš je málo tak sám a kdyš je s kým tak buďto taky sám a nebo s někým |
já toho teda zkouřím míň když jsem sám, protože si asi víc uvědomuju ten stav, kdežto ve společnosti mi to tak nepřijde.. |
|
|
._. |
AHM4D Máš pravdu.Když si sám zkouřím sklíčko, tak si věčinou nedovedu představit komunikaci s jinýma lidma.Ale s někým zhulím brko ve dvou a vklidu:) |
|
|
WTD |
jj ono je to taky možná tím, že když je člověk sám, tak se nemusí soustředit na komunikaci ale na myšlenky, co se mu utváří v hlavě. nejlepčí je zhulená samota (aspon teda pro me) na tvořivost.. obrazy či jakýkoliv manuální výtvor nebo texty, slogany atd.. člověk se do toho může líp ponořit.. řekl bych, že sou to prostě dvě rozdílný věci a obojí má něco do sebe.. s partou de hlavně vo tu prdel.. žejo.. :D
peace.. |
|
|
Gucspeed |
no jo , niekedy zapne aj osamote.. :smoker: |
|
|
eMson |
ted akorat hulim sam ... protoze tu nikdo nejni ;) |
|
|
|
občas jo ale spíš preferuju s někým... |
|
|
Shandy |
Zahulit si sám to je snad to nejkrásnější.Vždy když je venku krásně ,smotnu si žilku ,hezky se zhulím.Sednu na lavečku k rybníku ,zapálím si a přemýšlím o všech věcech,srovnm si věci v palici.Chran bůh někoho aby mě v tuhle dobu rušil :-D |
|
|
maruna |
Kdyz sem se psem venku tak fajfku spalim,neprijde mi to nejak brutalni,ale je to stav kterej mam rad a vychutnam si to jinak nez skamosema u pivka. |
|
|
Deskrypt |
Vzdy si dam vecer zaverecne vodné a zasadnem k pc :) |
|
|
mengele |
Zrovna si dávám osobáčka na dobrou noc,na usínání nejlepší.
Je to příjemný uvolnění,dobře a v klidu se premýšlí. |
|
|
varan |
nemám osobáky moc rád, vždycky se snažím hulit s kamarádama- Kámošovi vždycky vyčítám, že když je nemocnej koupi za si petibabu pála a vydýmí to v domácím prostredi do dvou dnu.
MOzná je to závist, že to nekdo hroti bez toho, aby se dival napravo ci nalevo.... Ale spis obava aby me travka moc nezevsednela
osobáky jsem si dával dřív, jeste jako kluk, lezl jsem pak na strechu nebo ujizdel na klaviru.... |
|
|
riči |
Ja myslim ze pučit sam neco dosebe určo ma, ale neni nic lepsiho nez smotnout nakou tu larvu a vypučitto ze svou bandou no nee snad¨...... |
|
|
Hy3nA |
zatim sem toho názoru, že hulim pro pobavení, takže s kámošema, nijak mě neláká "sjíždět" se někde sám.. připadal bych si jak smažka, ale je to čiště subjektivní... |
|
|
._. |
Hy3na:)Já velice rád hulím sám.Podle tebe jsem smaška??Asi máme v tom případě pod pojmem "smaška" rozdílné představy.. |
|
|
Sinuhet |
Jestli hulis pro pobaveni, tak na co ti kamosi, kdyz te pobavi to huleni? Jestli na pobaveni mas kamose, tak proc to huleni? :-) |
|
|
sting |
Sinuhet :-D si mu pekne zamotal hlavu... ja sem byl nedavno sam zhulenej a najednou jsem zacal premejslet jak musim mit zasrany plice kdys sem si od speka rozbalil filtr videl jsem jak je cernej!! a spocital kolik jsem vykouril cigár .... a inak nehulim rád sám max. si smotnu zilecku na nejakej film a to je vse:-) |
|
|
danihel |
TAk to ja mam osobacky celkom rad, tiez nie vzdy, ale rad..:D:D:D |
|
|
|
hulenie osamote ma umna uplne iny vyznam... ked uz si sam puknem, tak to bud aby som sa nonsalantne vyspal, alebo k filmu inac sam nic moc... radsej s kamosmi:punk: |
|
|
Azzholleee |
kdyz hulím jak sám tak s partou tak mam vždycky strašny schyzi ze :D a kdyz jsem sám..tak mě vše dojebává..nejhorší je hrát neco zkourenej... to je pak nejhorsi dojeb co kdy je..:D |
|
|
anybrab |
Ja si tiez rada Sama zahulim a mam taku siestu,.. :))) |
|
|
Soul Rebel |
Asshole> tak proc hulis?:rolleyes: |
|
|
Azzholleee |
jako jsou to jenom nahly schyzi... třeba se maximalně bavím..a najednou se nad něčím zamyslím...a sschyzkuju ze :D a pak zase na to zapomenu a nevím kuli čemu sem schyzilD:? |
|
|
Sinuhet |
Asi myslite stihy a ne schizy. |
|
|
vaaanha |
Původní příspěvek od Azzholleee
jako jsou to jenom nahly schyzi... třeba se maximalně bavím..a najednou se nad něčím zamyslím...a sschyzkuju ze :D a pak zase na to zapomenu a nevím kuli čemu sem schyzilD:? |
Přidávám se k Soul Rebelovi - proč hulíš? Soudě dle tvých příspěvků ti to moc dobře nedělá:) (nic ve zlém) |
|
|
Kellogg |
to ja si rad zahulim sam i v parte,kdyz si zahulim sam,tak se musim proste nekam rozejit a chodit tak ruzne po meste nebo nekam do prirody,vsechno si rad prohlizim a premyslim o vsem moznem,huleni osamote mam rad,ale v parte si zahulim radsi :) |
|
|
DeathCell |
o samotě je to o ničem...potřebujete se něčemu smát,ale neni čem,jedině když se na sebe podíváte do zrcadla...:frog: |
|
|
ikary-san |
DeathCell :neim holka na todle mam krapet jinej nazor:)....samotná si občas zahulim ne abych se smála, ale proto, že pak šecko vnímám upa jinak a přemejšlim o vecech kery by me normalnim stavu ani nenapadly...a zas dyz mám náladu si všímat tohodle a hulim ve víc lidech tak ty to obcas kazi:girl: |
|
|
freestyler |
ano aj ja si rád zahúlim osamote, lešie sa mi tak premýšla. Ale lepšie je húlenie s priateľkou abo s partiou. To je neporovnateľne lepšie. |
|
|
ikary-san |
nj hulení s někym je lepčí:D....ale o samotě to teda fak o ničem není:girl: |
|
|
Hy3nA |
._.: já bych si tak připadal, možná teď, vztahuje se to jen na mě, nikomu do smažky nenadavam;)
Sinuhet: no když seš sám, tak rozhodně nemáš tolik okolních vlivů, co tě nakopnou k rozsmátí, než když seš eště se 3ma zhulenejma hovadama:D
jinak zatim nehulim sám, taky proto že matroše ani peněz na něj neni nějakej přebytek.. až začnu konečně growit, tak se stanu sám smažkou:):D |
|
|
Fantasie |
Hy3nA: na ty smažky bacha kámo, někomu se tohle slovo vyloženě nelíbí (jako třeba mě) protože smažit a hulit je setsakrakurva rozdíl...
Rád hulím sám, víc přemýšlím, dokážu si zavalit na věcech, na knize, nebo na učení... spíš de o to že když se zhulím dostanu se do klidu, takové nutkání k opakování |
|
|
C00l_D@e |
. . . rad si zahulim obcas vecer sam, posloucham pak muziku, nebo si brnkam na kytaru, premejslim o ruznejch vecech, pisu, kreslim, cumim do akvarka a nakonec jdu spat :)
...je to zas neco trosku jinyho nez s lidma, protoze s nekterejma lidma se bud jenom smejeme nejakejm vylomeninam, s nekterejma si taky muzu zafilozofovat, ale i to se vetsinou zvrhne ve vymejsleni blbin a k smichu :) a s pritelkyni se to zvrhne k sexu ...ale na to si nemuzu stezovat :) |
|
|
letnak |
vzhledem k tomu, že hulím pořád tak se mi stane často, že hulím i sám ... no a? |
|
|
Hy3nA |
Fantasie: už sem zmiňoval že do smažky nikomu nenadavam, ani ho tak neoslovuju... řikal sme že bych si tak zatim připadal, ale časem mínim změnit názor;) |
|
|
PalYno |
ja hulim vacsinou vecer sam ked idem spat,napriklad ked idem zo senku po takych 4 pifkach :) tak to tak dobre padne ked si dam este par praskov cez vodny bong:) |
|
|
WTD |
Myslím, že má obojí něco do sebe a když je člověk sám má víc prostoru sám pro sebe a řeší si sám sebe. Takže to takhle nemůžeš vůbec brát... když si s kamošama hulíš hlavně pro zábavu.. |
|
|
HorrigEn |
Původní příspěvek od WTD
Myslím, že má obojí něco do sebe a když je člověk sám má víc prostoru sám pro sebe a řeší si sám sebe. Takže to takhle nemůžeš vůbec brát... když si s kamošama hulíš hlavně pro zábavu.. |
vidim to stejne..nekdy je fakt slast si zahulit sam a popremyslet nad realitou byti :) |
|
|
|
Hulení o samotě je dobrý, ba ne :) výborný :) |
|
|
Vochomurka |
zrovna tedkom si du dát prdka sám......:confused:
Výhoda je že budu víc :frog:
Ale na druhou stranu mě to uvádí do deprese že budu sám......:mad:
Mějte se.....du :vampire: |
|
|
awokado |
mno...hulení o samotě mám aji docela rád....zvlášť když su někde v přírodě, sednu na mez a vychutnávám si ten svět a přemýšlím o všem .....
ale v partě každopadně je to taky good.......:) |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
jojo, ve více lidech to má něco do sebe, člověk se vyblbne, pokecá atp.
hulení o samotě je takový víc přemýšlecí, ale jít pak něco řešit do chumlu nezhulených lidí je děs. :D
jdu si na balkónek, na sólovku Orange Budu :sun: |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
totok je můj oblíbený typ osobáčku, stačí troška matroše, protože stejně to většinou nestihnu dohulit do konce a hlavně extra dlouhý filtr...
:afro: a jde se na to :afro: |
|
|
Zenga |
Lahvan:Presne takovy brka si motam taky-tolik to nepali a pro jednoho to uplne staci!
Jinak hulit o samote je docela narez-kolikrat se pristihnu,ze mluvim sam se sebou nahlas-holt sem ukecanej kluk.Ale musi bejt na to nalada.Ve vice lidech je to vetsi sranda,ale musej to bejt dobry kamosi!Nemam rad huleni v hospode,jak na vas ty lidi cumej,nezhulenci si z vas delaj prdel atd. |
|
|
KJR |
ja to kourim porad rano odpoledne i vecer
akorat posledni rok sem prestal hulit pres skolu protoze si druhak a tretak nepamatuju (jako dost lidi ze jo)
za deset dni maturuju a hulim jenom vecer-kdyz se stavej kamosi na Pro Evolution Soccer 6 ?:D
ale co sem zaved kazdodenne je vecerni pul flasky bilyho vina a v prubehu jointa(po tom co odejdou ty parani)...vetsinou ho mam jeste pulku zhaslyho v hube a cumim jak puk treba na simpsnovi - a to me bavi,,,pri tom si odpocinu |
|
|
Protest |
Většinou hulím sám.... nehulím kvůli tomu abych se bavil, ale kvůli tomu, abych jinak přemýšlel, takže když pracuju, (dělám katalogy, reklamy, objednávky.. atd... ) tak se mi fantazie a to "zhulený myšlení" hodí :wink:
Jinak samozřejmě s někým si taky rád zahulím :) ale to až je pohůdka a všechno mám za sebou ;) |
|
|
keksik |
kdyz jsem jeste hulil rad jsem si zahulil sam...a prochazel se prirodou...nebo nekdy na balkone v noci...sam...u kompu pohoda,njn zlate casy :) |
|
|
hulabalu |
ja mam celkom problemi zaspat bez zahulenia... je to moj flushing na konci dna. :D
a za 2 hodky mi pobezia simpsni, vydrzat alebo zahulit dva krat?! to je otazka. :D |
|
|
Beer-Drinker |
presne jak rikate.....clovek se musi rozhodnout jak se chce taky bavit...chci se pobavit s kamosema, du si zahulit s nema....chci si dat relax....:afro:tak se pudu projit do prirody,dam si vylet a budu premyslet a uzivat si krajiny a tak..me bavi to i to...ale nejradeji podnikam vylety....ted se chystam na Cesky Svycarsko,tak sem zvedav...:D |
|
|
kostě |
když su vypuklý doma tak si dávám ulety nakompu, třeba čumim 10min na plochu a pak si uvědomim že sem chtěl zapnout hru.:) |
|
|
|
nejlepší je psát slohovou práci nebo nějakej text zhulenej.....hmm to mi připomíná že na pondělí musím jednu slohovku napsat...hmmm
:D |
|
|
smogerrr |
zdar hulim sam odkedy som s tym začal a nedam nato dopustit. každy kto huli by to mal praktizovat podla mna,lebo nič sa nevyrovna tomu,ked si idem zmasteny porozmyšlat sam niekam do prirody... |
|
|
roll |
to keksik: A teď už nehulíš??? Proč???? |
|
|
mettatron |
sam a v prirode nejcastej .. a rad .. doma sam u poce, hry, tv .. taky rad ale nekdy zbytecny .. a s lidma, to jak vyjde .. co nemam rad sou ubijejici reci kolem a kolem .. hlava plna slov o necem ale vlastne o nicem .. vysvetlovat co se stejne vysvetlit neda .. a tak .. coz osamote odpada, vetsinou :D |
|
|
Dizplay |
o samote hulim pomerne casto, vetsinou u pc. zahraju treba gtr - s volantem je to sada, nebo prosedim celou noc u Cubase a krutim zvuky :-) |
|
|
Wiper |
nerad palim sam
takze vecinou obvolam par znamejch a de se na vec
ale parkrat sem se ocitl sam a zhulenej a to sem vecinou nevnimal realitu ale premejslel o smyslu zivota anebo necem podobnym |
|
|
tekknou |
Tak huleni o samote to praktikuju vetsinou casto..Neni vetsi pohodicka si doma skroutit fajnovej blunt a je vymalovano:frog:
Rad si zakourim vetsinou u kytizu potom taky neni problem "meditovat" a premejslet nad ruznejma vecma co slo udelat tak či jinak a nemusi se to tykat jenom groweriny:)..
Krom toho si pak taky ujizdim na noutasu nakej filmek ,net bo gameska a nebo ujizdim na kolesu:bounce:
Jinak huleni ve vice lidech nevadi ,kdyz to neni zase nakej moc velkej extrem.Jinak brcko na zahradce v knajpe po 2 pifkach s kamosema probehlo snad vzdycky:bandit: :D :D |
|
|
|
Zhulit se sám mám rád, je to pro mě dobrej relax, meditace... pak přemejšlim vo různejch věcech a napdne mě co by třeba jindy nenapadlo.. Nebo když něco tvořím, kreslím, maluju či sekám do kamene, tak si k tomu taky rád něco smotnu,. to pak vidím všechny nápady a realizace přímo před očima :D Jo a často hulim sám v práci - sekám kámen na zahradě kde většinou nikdo neni, a je to hustý :frog: |
|
|
Zedy |
Za chvilinku si v pelechu nandám jednu fajfčičku, pustím něco na čumendu a v poho se pustím do chrnění:D |
|
|
|
Hošani toto je dobré čtení,zase jsem se dobře nasmál.
Za to díky všem.
No a jak je to se mnou?
Teď cvakám po dobrým špeku a sám.Taky sranda,tak trochu mi to nejde :D
No a večer se sejdem tak v pěti lidech no a bude to o něčem jiném,ale zase bude sranda a o to přece jde.
Sám i s partou. |
|
|
|
Ja si o samotě občas dám. Je to uplně o něčem jinem než s partou. To si vždycky fakt vychutnám ty stavy.... Když jsem s partou a začnu do něčeho totalně fárat tak do mě stejně začne někdo kecat, no však to znate.......... :-) |
|
|
|
Hulení o samotě je dobrý, ale... nic se nesmí přehánět, přemíra izolace degraduje lidský charakter. |
|
|
peter07 |
pro mě je nejlepší hulení s partou, protože je to o hodně větší prdel než hulit sám. ale pravda , když hulím sám tak přemýšlím o neuvěřitelných věcech, které by mě v normalu ani nemohli napadnout. tak asi tak :D |
|
|
Zenga |
Pravda pravda,huleni s dobrejma kamosema je fakt hodne zabavny,ale je fakt,ze vcera vecer jsem se zdunil sam,sednul jsem si k oknu,cumel ven a neuveritelne se u toho bavil. |
|
|
Das |
Myslím že přemýšlecí osobáček občas neuškodí.
Každopádně ti osobáček víc nandá než kdybys měl ve dvou lidech dva jointy, tzn. stejný množství... asi protože taháš pořád a nemáš mezi tím pauzu jako kdybys hulil s někym a podal mu to :) zákeřnost :)) |
|
|
LSD25 |
das: to je lahká matematika :D |
|
|
kostě |
Jak už sem jednou psal dát si občas čmouda sám někde v přírodě luxus. Ale ted sem si dal šluka doma a normálně sem si ulítával na mytí ná dobý, vym zní to divně, ale mě to fakt bavilo kotel nádobý umytej asi za pět minut, a jak sem byl vtom a nemněl co mejt tak sem ho půlku umyl ještě jednou:).
domáci práce po jointu parádní ulet. |
|
|
kostě |
jo a vysavač je taky pěkná svyně, vysávam a třeba had slupne pomožku a nechce ju vyzvrátit. |
|
|
Libang |
to já si třeba pěkně sednu na balkon , dam si cigárko , pak si dam prda a pohodicka největší :D |
|
|
Don PEDROS |
většinou hulim v partě (většinou se vyvine nějaká filozofická debata), ale neznám nic lepšího než odpálit brčko ve vaně plný horký vody když vám k tomu hraje hudba :sun: |
|
|
|