Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

Stránky: 1 2 [3] 4 5 
Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !! - Klikni zde pro originální téma
Každý podle zkušeností a podle polohy ,někde během dubna někde v květnu jak je teplo i přes noc ,ale do skleníku není problém i v březnu.
thuglife
a ako to je s hnojením?? mam na rast biobizz Grow a na kvet Plagro terra bloom ... ako často mám hnojit či len raz za čas alebo mám do každej zálivky pridávať hnojivo na rast?? a to iste na kvety poradte :D už len táto vec mi je nejasná.. Peace
PS: netýka sa to len AF rastlín.. myslím všeobecne :)
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od thuglife
a ako to je s hnojením?? mam na rast biobizz Grow a na kvet Plagro terra bloom ... ako často mám hnojit či len raz za čas alebo mám do každej zálivky pridávať hnojivo na rast?? a to iste na kvety poradte :D už len táto vec mi je nejasná.. Peace
PS: netýka sa to len AF rastlín.. myslím všeobecne :)

Mám takový pocit,že ses už na to jednou ptal.
http://grower.cz/forum/search.php
thuglife
chcem aby ste písali názory vy a s čím mate vy skúsenosti :)
Stromorod
Môžem použiť koreňový stimulátor hned po zasiati semienok??
Stromorod ja ho pouzivam hned po vykliceni na to ten stimulator prave je, ale i hned se da myslim pouzivat
Stromorod
díky..dalej si kladiem otázku či nieje jedno či je rastlinka vysadená vonku koncom apríla priamo na slnko,alebo koncom júna do polotiena na vegetačné obdobie..hnojky mám komplet biobizz takže presné dávkovanie by malo rastlinke napovedať či ma rásť či kvitnúť
dávkování hnojek automatce naprosto nic neřekne protože tam je fotoperioda daná geneticky kdy má přepnout ,navíc hnojením ve fázi růstu automatce moc nepomůžeš protože brzy přepíná na květ kde se pak doporučují spíše stimulátory a boostery pro větší výnos,znám borca co na růst pohnojil kuřincama a kouřil slepičí hovno :D
komplet hnojky biobizz si skovej pro klasiku tam to víc pomůže.

Jestli sadit 5 nebo 6 měsíc u automatek je více méně jedno protože dojezd je v teplých dnech a nocích.
Mr.Sordo
Tady jsem našel "specialní "květináče na autoflowers.
http://www.juanashop.com/macetas-y-...16x16x23cm.html
http://translate.google.cz/#
Ten objem 2l se mi zdá málo,ale to že má být květináč spíš vyšší než širší, má svou logiku.
Google to přeložil jako Samokvetoucí hrnec.lol
ama
poradte kamosoj aby to slo
keneth48
caute. pojdem AF NL od growshopu. chcem to vyskusat co to da a preto potrebujem poradit. svietit budem cely cas 20/4. ale kolko dni priblizne svietit MHckom a potom prepnut na HPS.
thuglife
čaute.. chcel by som sa opýtat koľko litrové kvetináče stačia na jednu AF kvetinku..bol by som rád za rýchlu odpoveď .. peace
Sticky
keneth48> co se tyce me skusenosti AF svitim jim 14 hodin denne a myslim si ze vic je i zbytecne (muj nazor)
thuglife> z mé zkušenosti na indoor 2L květináče na out bych jim dal aspon ty 4L
MaaaYaaa
Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..

..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?
sWei
z AFka řízek? To je celkem blbost ten řízek by začal okamžitě kvést a možná by ani nezakořenil...... nevím možná tu někdo někdy z AFka řízky dělal :D
Samulele
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..

..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?

B je spravne :) ,kvet nezastaviš a jak je znamo kvitnuce odrezky zakorenuju len velmi tazko, pokial vobec. vo vysledku z toho bude bambulka cca 0,1 g :D
bruno.kudrna
Zdravím
Mám dotaz,nevím jestli to tady už není úplně celý sem to nečetl tak se když tak omluvuju.
Jak je to u AF se zastříháváním,zastříhávat nebo ne??díky
Zdárek
BunyMax
Nezastrihávať ! je to spomalenie celej rastliny
JAHmaican
Měl bych dotaz.
Stihnu sklidit AF v kukuřici, když do ní vysadím za týden malé miminka?
Dejme tomu, že kukuřici budou sklízet na konci září.
Konkrétně se jedná o: Royal Critical automatic, Auto Blueberry, Haze Autoflowering, Red Dwarf + jejich krosy.
Salatos
čau já myslim že to v poho stihnou počítej tak max 80 dní možná o tejden dýl ...
Dr.Bobby
Cream Mandarine Auto 5ks kličivost 1/5 -> jeden mrzák
Big Devil 2 Auto kličivost 3/5 jeden je krypl
Sweet Special Auto klíčivost 3/5 + opět jeden krypl
je to z 5semen.cz, sweet seeds, jinak semena malinky, světlounký.Kytky zatím nic moc maj 1patro a cca 5-11cm Veliká zklamanost... Uvidime jak to dopadne, v září nějakej report
WIRKLICH
citace:
Původní příspěvek od BunyMax
Nezastrihávať ! je to spomalenie celej rastliny

a % sklizně to ubere taky ? nebo naopak přidá a pozdrží(zpomalý) růst ?
sWei
u AF je dáno geneticky kdy začne kvést, je to podle odrůdy ale roste oko 25-35 dní , takže když jí zaštípneš spomalíš jí růst, to znamená že bude menčí než by měla být ale já jsem měla jednu ve skříni normálně jsem jí zaštipovala a myslím že jsem jí nijak zvlášt nespomalila viz 1. indoor v podpisu
AF se nezaštipuje , přicházíte tak o část úrody kvůli urychlené genetice která na to nestačí reagovat jako klasika.
WIRKLICH
no nevím no, tady na G to někdo štípal (od SweetSeeds) a měl na tom 30 na kusu... prej se musí štípat co nejdřív, tak uvidíme no... ten můj, kterej jsem tedy neměl zaštipovat má mít až 80cm....

[edit: po necelých 2 dnech stagnace vyrazily výrůstky a jede si to směle dál jakoby nic]
homerus
zdravim
prosimvas potrebuju neco na nafouknuti palic a procisteni. doporucite mi nekdo ceco?
psal jsem do hnojeni a nikdo mi zatim neodpovel.
dik moc
WIRKLICH
nafouknutí palic ? :D myslíš silnější lampu ? :)))
a propláchnout to můžeš průplachem za nějakej ten peníz a nebo odstátou vodou... minimálně tak 14 dní před schozením ale, aby to mělo účinek... já to proplách asi 9x a stejně jsem to tam cejtil... AF no... prý to moc propláchnout nejde a nemá se to ani moc hnojit
nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.
WIRKLICH
:megafon: je jedno kolik svítíš když je to automat...
:whisperer mu sviť třeba 12/12 - abys měl lepší pocit
citace:
Původní příspěvek od Herodes
nemate nekdo skusenost s power skunk od kannabia...na obalu od semen je napsano automatico.Je to kolem 30 dnu a ani blizna.NL rovnez nasazene palicati uz davno...svitim 18/6.

svítíš dobře 18/6 je tak nějak ideál ,já bych se nebál že se opozdí naopak každá genetika potřebuje to svoje a co kytka to originál ,uvidíš budeš nakonec spokojen .
Ono mnohdy co je psáno na obalu se musí brát někdy s rezervou (mě se to málokdy trefilo do psaného sběru od semene)
citace:
Původní příspěvek od homerus
zdravim
prosimvas potrebuju neco na nafouknuti palic a procisteni. doporucite mi nekdo ceco?
psal jsem do hnojeni a nikdo mi zatim neodpovel.
dik moc

K nafouknutí palic se používají bostery nebo stimulátory květu ,mno u rychlené genetiky(automatky) bych volil něco BIO ať není nutný proplach vodou protože tam nestíháš dobře propláchnout a pak to hulíš (fuj),doporučit je to těžko zrovna u těchto věcí je to na vyzkoušení už jen pro to že to leze do peněz a nemusí být požadovaný efekt navíc automatka se dá ovlivnit jen obtížně i když dá.
U mě dobře funguje TOPMAX (mohu si ho dovolit) a od prvotního nakvítání ho dávám v každé zálivce(3ml a pak 5ml na litr vody)
Raději zasaď do kvalitní hlíny (kompost nebo předhnojený substrát) a dej tomu sluníčko a výsledek se dostaví a jestli ti stojí nějaký gram navíc za tu hnojku tak prosím směle do toho.
homerus
dik moc
mam to v cernozemi roste dobre.ten TOPMAX zkusim.
dik zdarec
citace:
Původní příspěvek od WIRKLICH
:megafon: je jedno kolik svítíš když je to automat...
:whisperer mu sviť třeba 12/12 - abys měl lepší pocit

to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu :D.Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
WIRKLICH
jo, já viděl automat 2-3 měs v růstu, velkej jak člověk

citace:
Původní příspěvek od Herodes

to je mi jasný že je to jedno.jenom sháním skušenosti a nebo odpověd:"bud v pohodě taky sem jel power skunka a začal kvitnout až kolem 30 dnu :D.Hele tohle trejd kde ho týpek jel na balkoně.Je to ten samej vzorek.Jen mi nesedí datumy.Všimněte si datumy fotek nasazení a kdy začala kvitnout.Má vůbec někdo skušenost že af nasazovala květy tak dlouho?

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
§
Jumanji8
chlapi mám AF cheese od Dinafemu měsíc 26. den v růstu, už vylezly i pestíky, svítím 400W 18/6 ... mám začít pomalu snižovat na 12/12 nebo to mám nechat tak jak to je?

Taky se chci zeptat co dělat s těmi velkými listy přes pulku květináče .. jestli odpadnou sami nebo to mám nějak uštípat ... díky ...

tady moje téma kdyžtak: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=66118
Jumanji8 nechat tak jak to je az do konce.
Jumanji8
mě se ale zdá, že rostou jen když na ně nesvítím .. to je strašně deprimující ... :D
Jumanji8 za tmy roste a za svetla prijma ziviny.
(je samokvetouci, tedy nepotrebuje pro kveteni zmenu svetelne periody
použiti lampy po dobu 18 hodin denne zajisti optimalni rust a neobvykle hojnou urodu).
mumuk
Samo že to roste ,ve tmě ale ,živiny přijma v režimu 20 . 4. ale i tak v 18.-6 jen ve 20. 4.budou lepši vynosově ale i v chuti a učinku
ludd
Ahoj, mám dotaz, snad bude někdo schopen odpovědět a vysvětlit.

Jestliže budu svítit na autoflower 24/0 dočkám se sklizně dřív, než pokud budu svítit 18/6? Jde mi predevším o úsporu energie. Jestliže by si auto kytky "počítaly" čistě hodiny svitu, mělo by být výhodnější svítit nonstop = sklizeň dřív a za stejné peníze jako 18/6 (sklizeň později, ale celkový účet za elektřinu stejný). Zajímalo by mě jak to tedy ve skutečnosti je.

Díky
Salatos
dodržuj režim 18h je potřeba aby si trochu odpočinuli a určitě to neurychlíš a pokud máš femky tak vzroste riziko hermafroditu při svícení non stop
nic navymejšlej a budeš spokojenej...
Zdar, na AF 20/4 ... teda já to tak dělám ;) u některých i píšou rovnou že je to lepší.
24/0 bych nedělal rozhodně ne na víc než třeba na 1-2 dny když se jedná o účel.
Asi to není rychlejší a když tak max o 1-2 dny bych řek, jde spíš o výnos a růst jako takovej :)
Zdravim,
mate tu niekdo skusenosti s odrodov Big devil 2 auto alebo Big devil XL auto od Sweeds Seeds? zlakal ma vynos tak by ma zaujimalo ci je taky ako uvadza banka. Zaujimala by ma aj odolnost voci plesniam a chut a efekt vysledneho produktu.
biely
ahojte. Rozbieham svoj prvý in idem af lowryder 3.gen. Ide mi prevažne len o semená na leto kedže mam len 3. Bude vražda ísť mikrobox, ako kvetináč kelímok od jogurtu(pre každú modelku), možno neaká hnojka typu topmax a svetelný ciklus prvých 20 dní 18/6 potom 12/12 pod ledkami ?
citace:
Původní příspěvek od biely
ahojte. Rozbieham svoj prvý in idem af lowryder 3.gen. Ide mi prevažne len o semená na leto kedže mam len 3. Bude vražda ísť mikrobox, ako kvetináč kelímok od jogurtu(pre každú modelku), možno neaká hnojka typu topmax a svetelný ciklus prvých 20 dní 18/6 potom 12/12 pod ledkami ?

Čau!
Taky se chystám namnožit ty moje trpaslíky automatický, rozhod jsem se to udělat za oknem, když je tam dám cca začátkem Března tak bych to měl stihnout, nechce se mi na to zbytečně svítit.
Krychle
ludd a ostatni: doporucuji prostudovat fotosyntezu, zvlaste pak jeji temnostni fazi - kdy asi ty kytky rostou? hm?
NoStress
zdravicko budu pestovat pod led diy cca 120w a chtel bych zkusit jako prvni auto a potom dalsi kolo rizky a z toho bych chtel vykoukat co je lepsi :)
hnojky budu mit AH + phytamin. nemuzu si ale vybrat vhodnej substrat - co je lepsi : BioBizz All-Mix nebo Plagron Growmix? hnojit bych zacal zjemna od 3 tydne
auto bb, auto nl, auto cream caramel.

diky

jo a jeste kolik svitit - 20/4 furt?:rasta:
biely
Krychle ked u automatou skratis svetlo na 12/12 skratis tak ich zivotnost ale o kolko neviem preto sa pytam
tuffgong1
Re: krychle + ludd

Pokud vím tak temnotní fáze fotosyntezi neznamena že probyha v noci(ve tmě) , ale jen že k ní neni potřeba světlo. Kytky rostou pořád i za svtěla i za tmi(tady je to ale limitovano dostatkem NADPH2+).... Světlo je potřeba k primární fázi fotosyntezy, produktem primarní fáze je NADPH2+ (vodík navázaný na přenašeči), ATP (zdroj energie), O2(odpad). No a k sekundární - temnotní fázy je potřeba právě dostatek toho NADPH2+ ( slouží k přenesení vodíku z primární fáze do sekundární fáze fotosyntezi) Jinak řečeno sekundární (temnotní fáze) probýhá jen do té doby dokud je dostatek NADPH2+ . Takže když bych měl kytku dlouho ve tmě tak by po nějaké době už neprobýhala ani ta sekundární faze fotosyntezy ,jelikož by nebyl dostatek NADPH2+. Zato když budu mít kytku pořád na svtěle, tak bude neustále probýhat primarni faze fotosyntezy a tím bude zajištěn dostatek NADPH2+ pro sekundární- temnotní fázy fotosyntezi. Což znamená že absence tmi by vubec neměla hrát roli (minimalně z pohledu správného fungování fotosyntezi).

Takže když budu kytkám svítit 24/0 tak by to čistě teoreticky nemělo vubec vadit.... (a mam takovej pocit že i náš profesor biologie říkal něco o tom že rostliny tmu nepotřebujou... , samozřejmě pominemeli fakt že u mnoha rostlin změna světelne periody startuje tvorbu květenství )

Pokud píšu blbosti budu rád když mě někdo opraví a řekne jak to doopravdy je :-)

Pěstu zdar !
tuffgong1
citace:
Původní příspěvek od hugooo359
Zdravim,
mate tu niekdo skusenosti s odrodov Big devil 2 auto alebo Big devil XL auto od Sweeds Seeds?

Zdravím ,
Pěstil jsem pod 150w hps AF nějaký křížence (regular) a jednoho Big Devil 2 ..... Upřímě docela mě to zklamalo... Pálky byly oproti těm křížencum z x-tý generace menší a ani nebyli tak tvrdé...
Ale třeba jsem jen měl smůlu na pheno ,což je dost možné...

Co se mi ale moc líbilo byla vůně... Ta byla úžasná taková ovocná , sladká až jako kdyby ty palky voněli po gumovejch medvídkách :D

Potence průměrná ani slabý a ani žádnej super silák....

Každopádně mám ještě jedno semínko a to pude na jaře ven s dalšíma asi 7 AF odrudama který tu už netrpělivě čekaj až pudou do hlíny :D
Krychle
bavi me to teoreticky - teoreticky mas mozna pravdu, prakticky ses mimo.. a za pravdu mi da kazdej matkar, nechas svitit 24/0 a kytky jedou nic moc, prepnes 18/6 a vali to jak krava..
Prosim te, kdy by se podle tebe mel ten nikotinamid zbavovat vodiku? za svetla? ne za svetla vznika novy, za tmy se uplatnuje jeho oxidoredukcni potencial..tma je naprosto nutna k normalnimu rustu, ale staci ji par hodin, samozrejme i pod 24/0 to roste, ale o dost pomaleji;)
tuffgong1
tma neni nutna k zbavování NADPH2+(nikotinamidadenindinukleotidfosfát) vodíku ..... Jak je to doopravdy v praxi vyzkoušeno nemám , ale já reagoval hlavně na to co jsi psal... což je z hlediska fotosyntezy nepravda. Jak jsem už říkal temnotní fáze se to nejmenuje proto , že je k ní potřeba tma , ale proto , že k ní není potřeba světlo.... To že když je to na 18/6 a roste to líp neni zpusobeno tím že při 24/0 probíhá huř fotosynteza... Čím to je nwm , ale docela by mě to zajímalo.

Ano samozřejmě ,zbavovat vodíku se NADPH2+ muže bez problemu i za světla... sekundarni faze fotosyntezy Calvinův cyklus.... A tvrdit že k Calvinovu cyklu je potřeba tma mi přijde trochu nedomyšlené...

To že primární i sekundární fáze fotosyntezi muže bez problemu probiat současně vím jistě... Zrovna minulí týden jsem na fotosyntezu psal test a tohle byla jedna z otázke. A o tom že by náš profesor byologie měl mezery ve fotosynteze se mi nechce věřit už jenom proto , že píše učebnice a pravidelně se učastni ruznych biologickývh výprav... (prostě to neni člověk kterej se setkal s bioogii naposled při studiu a pak už jen opakoval co se naučil).....
Krychle
Pardon, za nedorozumeni muzu ja, evidentne si pletu tmu a temnostni fazi a melu tu naprosty hovadiny. Samozrejme mas pravdu, chci jen rict ze mam vypozorovano, ze mi kytky ve skrini rostou az pres tmu, kdyz se rano rozsviti v boxu a vecer zhasina, je to zhruba stejne, ale nasledujici den rano jsou videt masivni zmeny. a to neni jen pocit, dokladaji to fotky atd.. a urcite nejsem sam kdo to same pozoruje, nyni uz si to neumim vysvetlit, povazoval jsem kytku za masinu, ktera pri svetle syntetizuje ustrojne latky a po tme je vyuziva prave treba k rustu..ale nevim, zil jsem v domneni, ze dokud je svetlo, snazi se ho kytka co mozna nejvic vyuzit a pokud ji svitim nonstop, nema prakticky chvili na to venovat se jen "traveni". Ale kdyz svetlo neni, nema kytka na "praci" nic jinyho..nevim jak to vysvetlit odborne, pokud nekdo vite duvod, sem s nim prosim:)

a zpatky k tematu, ja netvrdim ze to vadi svitit nonstop, ale ze se nedockas sklizne driv a ani nebude lepsi;)
tuffgong1
Samozřejmě to s tebou musim souhlasit , že to po noci poskočí ... Čím to je netušim.
Zkusím napsat kámošovi , studuje biologii na UK , tak třeba bude vědět :-)

.......................................................................................................

Tak sem o tom pokecali... A došli jsme k tomu , ž je to tím , že se v noci štěpěj více cukry než přez den a tím pádem je více energie pro růst... Ovšem proč je tomu tak sme nezjistili :D Ještě se skusím zeptat našeho biologa........
Deluxko
Ahoj Growes mám jednu otázku či to má význam mat Automat pod 23W alebo to mam radej hodit na okno a bude to mat rovnaký ekfekt a ušetrím elektrinu ? ďakujem
citace:
Původní příspěvek od Deluxko
Ahoj Growes mám jednu otázku či to má význam mat Automat pod 23W alebo to mam radej hodit na okno a bude to mat rovnaký ekfekt a ušetrím elektrinu ? ďakujem

Čau.
Klidně to hoď za okno, ale ještě bych počkal, taky se chystám hodit maty za okno, jen abych si udělal semínka, počítám že tak v Březnu to spáchám :D
Salatos
určo na okno a nikam nepospíchej ted z toho nic nebude ani na oknu ani pod 23w)
Deluxko
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Čau.
Klidně to hoď za okno, ale ještě bych počkal, taky se chystám hodit maty za okno, jen abych si udělal semínka, počítám že tak v Březnu to spáchám :D
to je ten problém ze uz to má skoro tyzden za sebou rastu :D nepremylsle som to poriadne toto bude len také for fun asi lebo chcem urobit uprgrade boxu a uz nie automa ale fem. :)
tuffgong1
A tak koukakm , že sjem odpověděl pozdě... v tom případě radim pořídit ještě jednu w a dát to pod obě.... (ale to asi jen v případě že to maš feminizovane, prootže svítit a as i kupovat druhou usporku na regulara asi enma cenu když to muže byt klidně samec)
Deluxko
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
A tak koukakm , že sjem odpověděl pozdě... v tom případě radim pořídit ještě jednu w a dát to pod obě.... (ale to asi jen v případě že to maš feminizovane, prootže svítit a as i kupovat druhou usporku na regulara asi enma cenu když to muže byt klidně samec)
ano je to tutankhamon fem. od pyramid seeds a hned ako doriešim ventiláciu prihadzujem dalšiu 23W spolu 46W uvdíme :)
tuffgong1
to si mylsim , že už pude :-) Na tmo okně by jsi z toho podle mě měl kulový, takhle sklidíš aspon pár gramu a budeš mít radost z odvedené práce při zapalování jointa plného tebou vypěstovaným matrošem :D
Deluxko
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
to si mylsim , že už pude :-) Na tmo okně by jsi z toho podle mě měl kulový, takhle sklidíš aspon pár gramu a budeš mít radost z odvedené práce při zapalování jointa plného tebou vypěstovaným matrošem :D
No presne o takéto niečo mi ide :) a nadruhé kolo uz mam niečo iné vymyslné a je mi luto nechat to semienko len tak ležat na polici no uvdíme čo z toho bude budem informovať :P
sWei
Ahoj máte někdo zkušenosti s Auto Jackem od fair seeds?
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od sWei
Ahoj máte někdo zkušenosti s Auto Jackem od fair seeds?

Snad ti to pomůže.

http://grower.cz/forum/showthread.p...12&pagenumber=2
sWei
o Auto Jackovi sem tam bohužel nic nenašla jak kdyby ho ještě někdo nezkošel ale alespon sem se dozvěděla něco o fair seeds a na to že semínka stojej pár korun květinky vypadaj velice k světu
miravlak
citace:
o Auto Jackovi sem tam bohužel nic nenašla jak kdyby ho ještě někdo nezkošel ale alespon sem se dozvěděla něco o fair seeds a na to že semínka stojej pár korun květinky vypadaj velice k světu

zdarec,taky mě zajímá co se z toho vyklube :) i to somango se me libi a nekde sem zahledl ze by nejak v unoru meli met "blueberry"... kazdopadne to na jaro vyzkousim,co sem tak sledoval topicky tu i na free-g. tak docela pekne kytky za 300 to urcite stoji za to vyzkouset i kdyby melo byt na kazde 5g tak to hecnu :))
sWei
jj somango si pak koupím na out společně s AK47 x NL ten vypadá pohledově taky moc pěkně a za ty prachy ideální semínka na out :)

citace:
Původní příspěvek od miravlak

zdarec,taky mě zajímá co se z toho vyklube :) i to somango se me libi a nekde sem zahledl ze by nejak v unoru meli met "blueberry"... kazdopadne to na jaro vyzkousim,co sem tak sledoval topicky tu i na free-g. tak docela pekne kytky za 300 to urcite stoji za to vyzkouset i kdyby melo byt na kazde 5g tak to hecnu :))
miravlak
citace:
jj somango si pak koupím na out společně s AK47 x NL ten vypadá pohledově taky moc pěkně a za ty prachy ideální semínka na out :)

jojo lepší než dávat litr a pak brecet ze to nekdo pochvojil :)
Salatos
čekat pod 46w něco nemá význam tam bude tak necelí g i se stonkama)
sWei
jela sem pod 40w úsporkou Big banga od GHS a dostala sem z něj 11g krásně tvrdých pálek a kouř to byl luxusní, u úsporek nejde o výnos ale o to že tě to baví

citace:
Původní příspěvek od Salatos
čekat pod 46w něco nemá význam tam bude tak necelí g i se stonkama)
Deluxko
ahoj mam taky problem z AF začínaju sa mi zahínat listi trošku dovnutra niekde som na fore čital ze by som mal pridat N a P mylslíte ze by som mal začat hnojit rastlinka ma 11dní alebo mam este počkat aspon do tych 14 dní ? dik
Aladin
Deluxko-
Zdravím,no asi nejlepší by bylo foto,takhle ti nikdo nějak extra neporadí. No co se týká hnojení,tak AF hnojit nemusíš,teda aspoň na růst,jako můžeš,ale píše se,že není třeba. To už je pak na jednotlivci jak se rozhodne,pokud máš dobrou hlínu tak po 11 dnech bych hnojení neřešil.
Deluxko
okej tak prikladám foto neni to este take strašne ale radej to podchytiti hned ako by uz bolo pozde :(
mumuk
Myslim že to neni problem s hnojenim ,myslim že to neni žadny problem ,holt automaty todle dělaj ,hnojit mužeš ale ted maš ješte čaš ,to krouceni se srovna samo
Archi
Nazdar,

možná to není zvykem, ale skutečně jsem pročetl celou tuto diskuzi a někdo tvrdí, že se má svítit 18/6 někdo, že 20/4 a jsou i tací, kdo svítí 24/0.

Co kdyby jste napsali režim a výnos z jedné kytky. a ještě takový dotaz...

Kdybych dal cyklus např. 21/5 (ne nebudu to zapínat a vypínat ručně, jsou k tomu tzv. asymetrické časové hodiny) oklamu rostlinu a bude déle růst??

Díky
yara
Z finančního hlediska mi nepřijde smysluplné pěstovat AF pod lampou s nejistým výsledkem.

Pokud svítím 20 hodin, tak svítím denně o 8hodín víc oproti normální kytce 12/12.

No a když to vynásobím 356dní x 8hod x spotřeba lampy, tak to za rok hodí nějaký ten killowat navíc, který něco stojí.
yara
Protože loňský out normálních kytek celý léto jenom rostl a květ nestihl dozrát, tak mě zaujal tento příspěvek č.119.

citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
To Arjan: Ono feminizovaný semínka potažmo rostlinky z nich mají nějaký genetický úpravy, tak aby neplodily samečky. A právě ta genetická úprava může vést k nestabilitě a v horším případě degradaci modelu při opylení. To je snad jediný důvod proč neopýlit rostlinku z feminizovaného semínka. Osobně jsem opyloval feminizovaného automata White Dwarfa od Budha Seeds pylem ze samce White Widow od Dutch Passion. Následná rostlinka ze semínek nebyla tak stopro samokvetoucí, trvalo jí dlouho než nasadila na květ, ale periodu 12h nepotřebovala. Z druhé strany díky vlivu White Widow byla masivnější a řekl bych plodnější na palice, které měli neuvěřitelných trichomů, ale zas nebyly ty palice tak tlustý jak na samotné Widow...

Protože mám nějaké ty semena AF (Northern XXL od SensiCenetics, MegaBud od GreenLabel, Northerm Force od Zambeza) tak mě napadlo zda by šlo třeba zmíněnou WW s AF zkřížit a trochu tak urychlit náběh WW na květ, aby to dozrálo dřív.
Teď už jde jenom o to, zda použít samici WW a samce AF nebo obráceně.
Skaff
Zdarec
Tenhle rok plánuju volně v přírodě sadit cca 200 automazarů. Můžu mít hodně levně nějakou Agro hlínu (jméno kdyžtak dodám později).
Jde mi o to že mi bylo řečeno že každá rostlina potřebuju minimálně 5l zeminy pro maximální výnos.
Z každé rostliny očekávám alespoň 60g, ale zase se mi nikam nechce tahat 500kg zeminy. (Budu sázet volně do země).
Nějaké rady jak by to šlo udělat na co nejmenší plochu s co nejvyšším výnosem? Díky
citace:
Původní příspěvek od Skaff
Zdarec
Tenhle rok plánuju volně v přírodě sadit cca 200 automazarů. Můžu mít hodně levně nějakou Agro hlínu (jméno kdyžtak dodám později).
Jde mi o to že mi bylo řečeno že každá rostlina potřebuju minimálně 5l zeminy pro maximální výnos.
Z každé rostliny očekávám alespoň 60g, ale zase se mi nikam nechce tahat 500kg zeminy. (Budu sázet volně do země).
Nějaké rady jak by to šlo udělat na co nejmenší plochu s co nejvyšším výnosem? Díky

Zkusil bych najít nějaký starý hnojiště, nebo starej schnilej stoh, poblíž najít nějakej flek a tam ten matroš z toho hnojiště nebo stohu, nanosit, nebo promíchat s tou původní zeminou.
Skaff
Díky, můžu jen doufat že něco takovýho najdu.
Btw. Co kdybych našel pole s kukuřicí? Co vím tak se sází kolem května ne? Ta zemina ve které to roste by šla použít?
IcanLearnUgRow
Ideální ta hlína rozhodně neni, ale samozřejmě že by šla použít. Já to kolikrát jenom smíchal s dobrou hlínou, a taky mi vyrostli skoro 2 metrový kytky a skoro bez pečování a zalejvání :-) ta hlína v kukuřici je zas dobra , že líp drží vodu. Ale zas neni vůbec vzdušná. Automaty sou ideální do kukuřice, ale bál bych se čorek, jelikož pole jaký planuješ ty, to by bylo pěkně vidět, kdyby nad tim letěli a stříkaly to nečim a viděl jsem že to někde takhle dělaj. zkrátka kukuřice je někde zrádná, někde o ní pečujou, někde na ní serou.
Třeba já těd objevil pole, který ani vůbec nesklidily a zřejmě ho nechávaj pro zvěř, zkrátka už je skoro vyžraný od srnek atd. podle mě to pěstujou jen pro ně, takový pole by byli ideální, protože to nestříkaj ani se o to nestaraj :-) ale zas to pole neni na ideálním místě, a neni dost velký na to aby se tam dalo udělat slušný políčko, slunce tam moc nesvití, a tam kde jo, tak tam je vidět z druhy strany z kopce kde je cesta.
Kukurica je na af super, malé rastlinky sa schovajú v kukurici a nemusíš sa báť žeby skosily kukuricu skôr než ty. Pôda je tiež ok keď v nej rastie kukurica prečo nie marihuana že ? :)
S kukuricou su problémy tie že ju hnoja (postrekujú) s nejakým sairaitom a preto musíš vysadiť do kukurice po tomto hnojiní. A pôda býva rýchlo suchá vyžaduje si to častú návštevu. Tiež by som sa bál ľudí čo kradnú kukuricu. Aby neodišli aj zniečim iným. Inak neviem treba skúsiť ja tento rok skúsim tiež :)
IcanLearnUgRow
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Kukurica je na af super, malé rastlinky sa schovajú v kukurici a nemusíš sa báť žeby skosily kukuricu skôr než ty. Pôda je tiež ok keď v nej rastie kukurica prečo nie marihuana že ? :)
S kukuricou su problémy tie že ju hnoja (postrekujú) s nejakým sairaitom a preto musíš vysadiť do kukurice po tomto hnojiní. A pôda býva rýchlo suchá vyžaduje si to častú návštevu. Tiež by som sa bál ľudí čo kradnú kukuricu. Aby neodišli aj zniečim iným. Inak neviem treba skúsiť ja tento rok skúsim tiež :)

Tak teda já mám jinou zkušenost, já jsem kytky v kukuřici zalil jen jednou při sázení, a pak jsem tam jen chodil, přisypávat granulovaný hnojivo, který se postupně při každym dešti uvolnujě :-) Ono se to nevysouší, díky tomu že ta kukuřice dobře schová tu hlínu před sluncem. ale když si vytrháš velkej prostor okolo, tak pak ti na tu hlínu svítí a proto pak vysychá.
Myslíš snad že zemědelci tu kukuřici zalejvaj , když je sucho? vůbec, zkrátka roste jak divá a bez zalejvání, stejně tak naše kytičky tam rosou bez zalejvání, pokud si nevytrháš kolem dokola 5-10m2 :-)
Salatos
do kukuřice to je v pohodě máš to zrytý prohnojený ,ale chce to dát až po postřiku proti plevelům a stříkaj to když je to tak 20cm kukuřice velká a poznáš to že v kuku jsou vyjetý koleje a kraje pole třeba kopřivy černaj a pak je to ok a určo zalejvat pak nemusíš stačí při sázení a já většinou vysazuju když má pršet a je deštivo líp se to pak chytne
Skaff
Ok díky moc všem :) Jak to tak vypadá tak tam hodím minimálně polovinu množství semen co budu mít :) s tím že to rozházím různě po poli a nejen na jedno místo.
Btw. K+ všem co pomohli.
Btw2. Není v kukuřici nebezpečí slimáků?
A kdy dozrává kukuřice aby se mohla trhat?
Btw3. (A snad naposled :D )
Kolik mohu na jeden m2 dát kyti?
Díky
Salatos
načasuj si to tak na púl září nejpozději at ti to nesklidí proto že určo nevíš jestli je na siláž nebo na zrno jinak bych je dal do řady at nevykukujou
Skaff
S tou řadou je to dobrej nápad, dík.
Btw. Vím kdy se sklízí :) jde mi o to abych přibližně věděl kdy tam začnou lízt lidi trhat.
lasko666
Zdravím G

Moja otázka na vás: oplatí sa predpestovať automaty v byte za oknom na balkone ? alebo pockat kym nocna teplota neklesne pod 15 % a dať ich rovno pod slnko.
Rád by som mal čo najskor urodu a tak chcem uz 1.aprila zasadit za okno v byte
kubok
citace:
Původní příspěvek od Deluxko

je to led grow svetlo? ak áno, skús microgrow- tiež to tento rok prvý krát skúšam, no kedže je to AF a rastlinky mi prerástli miniskrinku, musel som ich umiestniť na iné miesto (mám to pod 50W led UFO). Vonkuje teraz ešte príliš slabé slnko (aspoň v našich končinách)- rastlinka ti moc nevyrastie
Korag
Ak sa tu hovori o tom, ze sa AF neodporucaju presadzat, vadi ked ich na zaciatok dam do kelimkov a potom ich jediny krat presadim do zeme a uz tam budu? Pretoze teraz je to nerealne rovno do zeme a ja to tak vzdy roobim, minuly rok AF docela v pohode na kvalitu aj obsah, preto mi to pride divne
a druha vec ako je to teraz s tym UV ziarenim, kytky mam male par cm, mam ich na sikmej streche a aj ked je to severna strana slnko tam svieti skoro cely den a autofloweri sa zacinaju divno spravat, spodna strana listov sa sponuje a prekruca k slnku a maju priznaky spalenia od slnka, no nie som si na 100% isty, kolko cca potrebuje mala rastlinka slnka?
Popripade pridam fotky najhorsie je na tom Anubis od Pyramid seeds

A este jedna vec tento krat rada, neviem ako u vas v Cesku ale tu na Slovensku ma byt piatok,sobota uz letny den s 28 stupnami, myslim ze teraz je ta prava chvila na AF a oplatia sa zasadit. ;)
Inak celkovo tie extremy v pocasi tento rok su neunosne, ked si spomeniem ze pred 3 tyzdnami tu bol este sneh a za chvilu maju byt letne dni, takyto ukaz som tu uz dlho nevidel, tak budeme mat kratku jar, preto si ju treba uzit. :)
Simpi23
citace:
Původní příspěvek od yara
Protože loňský out normálních kytek celý léto jenom rostl a květ nestihl dozrát, tak mě zaujal tento příspěvek č.119.

Protože mám nějaké ty semena AF (Northern XXL od SensiCenetics, MegaBud od GreenLabel, Northerm Force od Zambeza) tak mě napadlo zda by šlo třeba zmíněnou WW s AF zkřížit a trochu tak urychlit náběh WW na květ, aby to dozrálo dřív.
Teď už jde jenom o to, zda použít samici WW a samce AF nebo obráceně.

http://www.royalqueenseeds.cz/

už má v nabídce WW AF
butan234
Chcel by som sa spytať ako je to u AF rastlin zo zastryhavanim aby som mal viac palic , resp lepši vynos .... mam Auto Jack herrer ;) dik za radu ... zatial je rastlinka ešte malička ale časom ju presadim , stačilo by 20L vedro či ju mam presadiť radšej niekam do zeme ? dik za rady :D
AVICII
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=47884 DOPORUČUJI PŘEČÍST...příspěvek č.2, tam to máš vše o AF napsané. ;)
butan234
citace:
Původní příspěvek od AVICII
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47884 DOPORUČUJI PŘEČÍST...příspěvek č.2, tam to máš vše o AF napsané. ;)

Dakujem ;)
AceOnTheRiver
Mohol by som poprosit o radu, ake hnojiva prikupit na kvetovu fazu autokvetu?
Simpi23
citace:
Původní příspěvek od AceOnTheRiver
Mohol by som poprosit o radu, ake hnojiva prikupit na kvetovu fazu autokvetu?

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63583
haagen
Cau lidi..kdyz vysadim behem pristiho tydne max. 14 dnu ven AF, tak stihnout dozrat bez problemu ne? diky :)
AVICII
citace:
Původní příspěvek od haagen
Cau lidi..kdyz vysadim behem pristiho tydne max. 14 dnu ven AF, tak stihnout dozrat bez problemu ne? diky :)

Určitě ano, teď je nejlepší doma na vysazování AF.
haagen
citace:
Původní příspěvek od AVICII

Určitě ano, teď je nejlepší doma na vysazování AF.

Super,díky ;) ... myslel sem si to, ale radsi sem si to chtel nechat potvrdit od zkusenejsiho growera. Seminka uz jsem objednal Vertigo , tak uz jen pockat az prijdou :D takze pristi tyden by to uz snad mohlo byt venku :) uz se tesim :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma