Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !! - Klikni zde pro originální téma |
MedvedBrtnik |
To Rigg:
S těmi samozavlažováky bývá problém ze startu, když je napustíš a kytky se "topí" ve zbytečně přelitém médiu. Ale jestli to máš doma a budeš zalévat zprvu vrchem, může být. Já jsem na tohle lama a ve startu vždycky přeliju, sekne se to, sníží se výnos. Proto radši jedu klasiku.
Automaty dávám rovnou do hlíny, klasiku i mezi kapesníky, jak se mi zrovna chce. Ale tady bych to udělal tím způsobem, na jaký jsi zvyklý, jen to potom dát prostě do finálního květníky. Pojedu taky 20l na kytku u automatů.
Substrát si míchám svůj, používám mix kupovaného (na pelargonie, zahradnický, případně co je v akci) + domácí kompost + kokos. Nejlíp mi to rostlo, když jsem zamíchal ještě guano hnojivo před výsevem. Takovou tmavě zelenou barvu jsem ještě neviděl. Kdysi jsem si dělal srovnání substrátů z growshopu se středním předhnojením (Plagron, Bcuzz) a normál hlíny z OBI. Rozdíl byl tak akorát v ceně a v tom, že "značkové" měly perlit a byly o něco málo vzdušnější. Celkově všechny blbě drží vodu, po přidání kompostu pohoda. Osobně si myslím, že ceny médií v growshopech absolutně neodpovídají kvalitě produktu a je to obyč hlína v hezkým pytli s ještě hezčí marketingovou masáží. Vím, že s mým názorem spousta lidí nebude souhlasit a nikomu nic nenutím, jen si prostě myslím, že peníze se dají investovat jinam. Kamarád třeba nekupuje vůbec nic, používá jen kompost, který na podzim zaryje, na jaře zasadí klony a jen pořádně zalévá. Sklízí z kytky 3x tolik co já. A kdybych Ti napsal, čím hnojím, to už by mě tu asi ukamenovali. :D |
|
|
Witko69 |
@irvin.. zkus take ganjaseeds.sk U AF volim vetsinou nejaky strain od spanelskych bank (Dinafem,Sweed seeds....) Dinafem me prekvapil. Roadrunner#2, pomer cena/vykon na 8*. Nenarocna, vdecna odruda, sazeno v cervenci, o svatcich. Toliko na zpestreni, nikdy predtim jsem u AF dve zatvy za sezonu nezkousel, noc byla dlouha a presto stihl dozrat. i RR#2 by tyden navic prospel a u zadna slecna nemela problem se svoji orientaci. A navíc, tady v podhori je podzim kratky a mraz casto prichazi pred sv. Vaclavem. |
|
|
Witko69 |
Typo: Melo byt RR#2, slecna#2.. Omlouvam se za zmatecnost |
|
|
Rigg |
MedvedBrtnik:
To je dost zajímavý co píšes. Masáže a hezký etikety vládnou to je fakt, ale když si vezmu tabulku hodnot a složení která nekecá (neměla by) vychází mi z toho Batmixu kvalitní médium. A jelikož nechci jet "plantáž" ale jen na pohodu vypěstovat něco dobrýho svýho, tak jednou ročně jestli dám 50 nebo 500 peněz mě nezrujnuje, ale pokud je rozdíl i v kvalitě jak říkaš, tak mě to zajímá, protože chci dát holkám prostě to nejlepší. Je to v pr*eli no, ty názory se tak různí že člověk si to musí sám postupně osahat, ale moc Ti děkuju za názor. Mám v rámci rodiny možnost sehnat fajn kompost nebo slepičí trus a tyhle dobroty, tak to možná něco pořešim a kdyby se povedlo všechny dotáhnout do konce, alespoň pak můžu srovnat :)
Ty samozavlažováky mají dole plovák a indikujou hladinu vody, tak sem počítal že když budu s plovákem někde uprostřed stupnice, bude to cajk. Zpočátku sem lil jen shora, a zhruba litr vody poslal do zásobníku pro udžení vlhkosti dlouhodoběji.
V sobotu k večeru sem zasadil a zatím stále nic, ale co sem se tu tak porůznu dočetl, jsem ještě 'v normě'. Tak doufám, že mě už v příštích pár dnech pozdraví nový přírůstek :)
Taky ste se poprvé tak těšili nebo sem jen magor? :D |
|
|
Korag |
Presaddzanie autoatov musi byt ale pre niekoho nutna vec. Nie kazdy si to moze dat zo zaciatku do fianlu a nehat to v klude na zahrade hlavne tu na Slovensku. Preto mne osobne sa osvedcilo vzdy predpestovat v malych kvetinackoch a co najrychlejsie presadit do finalu(bud priamo do zeme alebo nejakeho kyblu) a tak je vacsia sanca ze ten automat zacne rast jak divy... Minuly rok som bol napr spokojny... Mal som 2 AF az mesiac v mini kvetnikoch, bal som sa ze to nerozhybu no pravda bola taka, ze mi z nich vyrastli obrovske automaty... dokonca ten 1 mal este vacsi vynos nez pise seed banka, takze nie vzdy je to tak ze po presadeni sa AF nechyti, ale aj to sa moze stat. |
|
|
mumuk |
Mě se osvědčily rašelinove květináče nebo velké kelímky od jogurtu
Když přesazuju tak kelímku odriznu dno a sadim i s kelimkem |
|
|
MedvedBrtnik |
Ono je to i otázka genetiky, automaty, které pěstuji, cca po měsíci ukáží pohlaví a začnou kvést. Přesazovat v květu asi není úplně ideální. Když jsem sadil v dubnu, kdy je zima, měsíc to nic nedělalo, potom měsíc rostlo, ale výnos byl slabší.
Potom jsem zkoušel předkličovat na vatě a ve stejnou dobu dát rovnou do substrátu semena k vyklíčení, po týdnu jsem přihodil naklíčené z vaty. Bylo krásně vidět, že jsou ty nepředklíčené rychlejší a větší.
Kdybych to neměl x krát ověřené, nepsal bych to sem. Ale když je předklíčení nutnost, dělejte to tak, píšu jen vlastní empirický poznatek. |
|
|
Maxeaux |
citace: |
Taky ste se poprvé tak těšili nebo sem jen magor? :D |
aj po 15 rokoch sa zakazdym tesim jak magor :D |
|
|
liqueweed |
Uplně jiný soudek tématu.
Jaké podmínky a kriteria musím dodržet při klonování? |
|
|
nasavajtendym |
liqueweed: klonování autofloweringů!?!?! Chlape s tím tady asi moc nepochodíš.. |
|
|
nice bloom |
Původní příspěvek od liqueweed
Vykašlal bych se na to jen ztráta času. Budeš mít kvetoucí řízky a počítej ze se seknou než zakoreni. Výnos se určitě zmenší. Ten řez ti neporoste jako klasik řez z matky na to vsadím krk. Ale zkus to třeba se ti povede něco nového :-) ale silně pochybuji tolik můj názor. Peace. |
|
|
Mard |
Kytka která kvete dává energii do květů a nikoliv do růstu. Proto se obecně kvetoucí rostlina velice těžko klonuje řízkováním. Řízek zkrátka nezakoření a časem zaschne nebo uhnije. To jsem vyčetl ze zkušeností jiných, ale osobně to nemám u automatu ověřené.
Laicky bych soudil, že lepší výsledek by mohlo dát hřížení, tedy jeden šlahoun ohnout až do půdy a nechat tam zapustit kořeny. Do té doby, dokud to nepustí kořen, tak je to vyživované z původní rostliny. Nejspíš to letos zkusím, pokud mi na nějakém automatu vyraší vhodný výrustek. Stříhat se mi to nechce, to bych se připravil o výnos.
Každopádně na základě mých zkušeností s chmelem, tak hřížení funguje velmi dobře. |
|
|
slove |
Zdravím,
rád bych se zeptal Vás zkušenějších. Má ještě cenu teď sadit AFka? Přemýšlím, že koupím tyto semínka https://www.semena-marihuany.cz/cs/...+Auto&results=3 . Plán je takový, že bych je lupnul do 6 litrových květináčů, koupil hlínu Light Mix od BioBizzu 20l + hnojky též od BB - je to takový ten try pack obsahující FishMix, BioBloom, TopMax. Pěstováno pod sluncem na zahradě, bohužel nemám možnost je zasadit přímo do země tak proto květináče. Mám ale starost o to, že by kytky nestihly "dozrát" a nebo se pletu? Díky za odpovědi :) |
|
|
SILENTJOE |
KDYŽ SI RYCHLE OBĚDNÁŠ TAK TO VPOHODĚ STIHNEŠ. |
|
|
MedvedBrtnik |
Slove:
Já jsem dával teprve dnes klíčit. Vyber odrůdu, která to stihne rychle (tak do 75 dnů,) ať se vyhneš zářijovým mlhám a dešťům. |
|
|
slove |
Děkuju za rady - klikam na objednat :) jeste se zeptam u tom Fishmix sem cetl, že se dá použít i jako postrik listu. Od jakého stadia je vhodné s tím postrikem začít? Případně jak casto? Nasel jsem jenom doporuucene dávkování do vody při zalivce. Omlouvám se za chyby píšu z mobilu. Dekuji |
|
|
Sportex1987 |
citace:
Jaké podmínky a kriteria musím dodržet při klonování?
Vykašlal bych se na to jen ztráta času. Budeš mít kvetoucí řízky a počítej ze se seknou než zakoreni. Výnos se určitě zmenší. Ten řez ti neporoste jako klasik řez z matky na to vsadím krk. Ale zkus to třeba se ti povede něco nového :-) ale silně pochybuji tolik můj názor. Peace.
teoreticky keby pouzi vela iaa a daku tu ga 3 bi natiahol internody a da sa povedat s5 prepol na rast ,iaa a ga 3 bi zablokovaly kvet ale bolo bi to nachylne na hermeni za pokus to ale stoji ale tie hormony su neni zrovna lacna zalezitost v cistej forme ktoru bi potreboval a ich namiesanie na sprave ppm je pri domacich podmienkach nonsens |
|
|
liqueweed |
Studoval jsem to na icmagu i si dopisoval s jorgem cervanetes a ano pokud je to stabilni kmen čisty autoflow. tak to nejde. Zakořeni lepe než klasicky ale hrmonalně začne kvest ve stejnou dobu jako matka pokud mate mikroskřin oplati se to jinak ne lepši je backcrossing změnit hormonalně pohlavi acilpirinem udělat hermač mit vlastni nestabilni fenotyp nachylny na hermafroditzmus po par generacich křiženi se to ustalí peace |
|
|
svolnyradikal |
Letos poprvé auto:
Sweets Cheese auto
Jack 47 auto
Northern Lights automatic
Vše v plagronu s guánem,hnojil pouze ve fázi květu (chyba!).Ale jsem
spokojenej.Napoprvé SCH asi dvacet g,Jack 47 kolem třiceti a NLa třicet
pět g.Vzhledem k tomu,že to mám jen pro sebe postačující.Nyní mám v
Biobizzu Cream Mandarine tak uvidím. |
|
|
Maxeaux |
mit vlastni nestabilni fenotyp nachylny na hermafroditzmus po par generacich křiženi se to ustalí peace |
jojo, uz 15 rokov sa snazim mat nfnnh, je to mokry sen kazdeho true breedera :) |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od Maxeaux
jojo, uz 15 rokov sa snazim mat nfnnh, je to mokry sen kazdeho true breedera :) |
Jo jo :-) Plný souhlas. Teoreticky už mám mnoho svých odrůd, ale v praxi je to výrazně slabší :-)) Musel jsem se smát když jsem si představil starého praktika Jorgeho jak vykládá o backcrossingu a kroutí přitom očima :-) A pokud mluvil o tom alcylpyrínu on, tak si nejspíš dělal legraci. :D |
|
|
Jurgiano |
Zdarec mám dva af automazari sú to pekné kytky poriadne sa vytiahli majú cez 1.40m. Akurát aj okolitá burina poriadne vyrástla a keď som bol na mieste okolo 18:00 všimol som si že ako zapadá slnko moc už na kytku nesvieti priame svetlo len na vrcholec. Chcem sa optýtať či sa to nejak moc podpíše vo finiši. Inač mi tam svieti od rána priame slniečko. Neviem či to tam okolo vysekať riadne alebo premiestniť kytky mam ich v 20l kvetináčoch. Ale ani do jedného sa mi nechce. |
|
|
Maxeaux |
Cau, ak ti tam svieti slnko od rana do 6, tak to je viac ako luxus. |
|
|
stursy |
Zdravím,
potřebuju se na něco zeptat. Na začátku tohodle threadu jsem četl, že jde narvat 50 AF do 90 litrovýho maltovníku. To ty kytky nepotřebujou skoro žádný místo okolo sebe? Koupil jsem si ho taky a mám přibližně 20 regular AF semen. Můžu je tam teda rozmístit nebo jich tam dát třeba jen 8 a zbytek do kýblů? Díky za rady. |
|
|
Sandokan007 |
Zdravím, jsem začátečník s AutoFloweringem. Mám tu několik semínek, které jsem si zakoupil, momentálně jsem na začátku. Bude to dané na balkoně.
Rád bych věděl zda můžu dát dvě do jednoho 35l kýble nebo raději dát na každý kýbl jedno.
Dál bych potřeboval poradit hnojiva, zda vůbec hnojit. Mám AUTO Jacka, AK47 AUTO a CBD HAZE AUTO.
Díky za každou radu, tip, odpověď ... |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od stursy
Zdravím,
potřebuju se na něco zeptat. Na začátku tohodle threadu jsem četl, že jde narvat 50 AF do 90 litrovýho maltovníku. To ty kytky nepotřebujou skoro žádný místo okolo sebe? Koupil jsem si ho taky a mám přibližně 20 regular AF semen. Můžu je tam teda rozmístit nebo jich tam dát třeba jen 8 a zbytek do kýblů? Díky za rady. |
No obecně ty naše kytky nemají moc rády když se s jinejma perou o místo. ale když už máš maltovník, tak autoflowery, které se nevětví (a dělají jednu palici) potřebují tak cca 15-20 cm kruh. Tobě by se tam můžou vejít 2 řady po 4 kytkách. |
|
|
Mard |
Původní příspěvek od Sandokan007
Zdravím, jsem začátečník s AutoFloweringem. Mám tu několik semínek, které jsem si zakoupil, momentálně jsem na začátku. Bude to dané na balkoně.
Rád bych věděl zda můžu dát dvě do jednoho 35l kýble nebo raději dát na každý kýbl jedno.
Dál bych potřeboval poradit hnojiva, zda vůbec hnojit. Mám AUTO Jacka, AK47 AUTO a CBD HAZE AUTO.
Díky za každou radu, tip, odpověď ... |
Nastuduj FAQ (položka v menu nahoře).
35l kýbl je velkej jako hrom. Já používám 10 litrový na autoflower a 18 l na fotoperiodický. 2 kytky ten velkej snese.
Hnoj až od takového 5-tého týdne. A použij nějaké květové hnojivo. Když budeš chtít šetřit, tak do kýble v 5-tém týdnu nasyp lžíci práškového fosfátového skla a zalej to. |
|
|
Murph |
Potřeboval bych se dozvědět, jestli 70 dnů od semínka ke sklizni u Automazara platí nebo je seedbankou podhodnocena?
Budud vděčný za radu :) |
|
|
bruno.kudrna |
[QUOTE]Původní příspěvek od Murph
Potřeboval bych se dozvědět, jestli 70 dnů od semínka ke sklizni u Automazara platí nebo je seedbankou podhodnocena?
Budud vděčný za radu :) [/QUOTE
Zdravím
Počítej s tím že to bude trvat spíš o něco dýl...
Zdárek:sun: |
|
|
mohamed |
Hoj,
takovej dotaz... Pěstuju automaty ve foliovníku, některý v hlíně, některý mám v květináčích, teda spíše "kyblíkách" 6l a 12l... Teď mi došlo, že kyblíky nemají dole žádné díry, mám je tam udělat nebo když je to ve foliovníku tak to není třeba ? Tzn. je to dobrý pro lepší "dýchání půdy a rostlinky" nebo to nemá vliv ? Takhle jsem to zkusil viz. obrázek udělat na jednom kýblu, ale mám jich dalších 15, ve kterých už jsou kytky, tak nevim jestli to mám dělat nebo ne :D
Díky za odpověď :) |
|
|
murmur |
Čau, bez děr na spodu nemá přebytečná voda kudy odtéct a hrozí hniloba kořenů. Myslím, že ta práce navíc se vyplatí, a je jedno, kde to máš. |
|
|
Mard |
Vrtačku a nabouchat pár děr dospodu. Stačí tak 5-6 děr 5 mm průměr. Hlavně aby ta voda mohla postupně odtéci. |
|
|
bylinkar90 |
Zdravím všechny growery :-) mám dotaz mám v indooru 5 kytek Automatky Whide Widow - Už jsou v květu jsou pěkně obalené foto přiloženo jen mám dotaz zda bych je mohl dát ted ven nebo ne.....Aby je to nějak nepoškodilo. Zbývají mi 4týdny dokonce :-) Děkuji |
|
|
M@gic |
Původní příspěvek od bylinkar90
Zdravím všechny growery :-) mám dotaz mám v indooru 5 kytek Automatky Whide Widow - Už jsou v květu jsou pěkně obalené foto dodám jen mám dotaz zda bych je mohl dát ted ven nebo ne.....Aby je to nějak nepoškodilo. Zbývají mi 4týdny dokonce :-) Děkuji |
Nemá je to jak poškodit, jenom pozor ať nemaj třeba 2 hodiny tmy ve skříni a pak si je poslal do poledního slunce, |
|
|
bylinkar90 |
Původní příspěvek od M@gic
Nemá je to jak poškodit, jenom pozor ať nemaj třeba 2 hodiny tmy ve skříni a pak si je poslal do poledního slunce, |
No já bych je tam nechal furt ....akorát asi nějak zakrejt před deštěm aby nechytli plísen co .....co říkáte na foto?? |
|
|
gerwes |
chtel sem se jen zeptat jak poznam kdy sklidit.. |
|
|
Váchy 55 |
Původní příspěvek od gerwes
chtel sem se jen zeptat jak poznam kdy sklidit.. |
Kup si mikroskop nebo to ber odhadem...první fotka se zdá, že už by to mohlo být, ale ta poslední určitě ne. ještě bych tomu nějakej den nechal. hlavně to propláchni a příště už AUTO pod lampou nejeď :-D |
|
|
gerwes |
neni to pod lampou.je to jen za oknem.... 3 druhy....uz sem zacal proplachovat.mam tomu ostrihat listy?pomuze to necemu?.dik |
|
|
RENE.2 |
Listy určitě nechat tím že je dáš pryč ničemu napomůžeš ba naopak asi tak. |
|
|
Váchy 55 |
Boha jeho proč chce kazdej oskubavat listy?!! Bez těch listů by ta kytka nežila!! Neni důležité, aby svitilo na palice, důležité je aby svitilo na LISTY, aby probíhala fotosynteza ;-) |
|
|
gerwes |
v klidu.se necil.proto se ptam.od toho to tady je ne :-D
.....diky za rady panove
|
|
|
Váchy 55 |
a budu a budu!!!! :-D :whip: :sun: |
|
|
chuckiez |
Borci, kdy nejpozději zasadit AF? |
|
|
bylinkar90 |
Zdravim mam dotaz da se automatka pestovat doma treba v pokoji v male skrince pri nejakem lehkem sviceni. Jde o to ze jsem je ted mel pod 400w sodikovkou v growboxu ale ma to velkou spotrebu a desime spotreba nebo spis tchyni desi ucet za elektriku......tak ze bych box zrusil a udelal neco maleho na automatky ......dik za rady ☺ |
|
|
jufik |
Čau, nikde jsem se nedocet jak je to z ohýbáním matu? Zkoušel to někdo ? Letos to prubnu, jen jestli někdo neví. |
|
|
masuro |
bylinkar90 automaty si nech na venek, doma bych jel klasiku. 400W by nemela byt zase az takova hruza. nebo jed 250W anebo si nech postavit LED panel. |
|
|
Maxeaux |
Původní příspěvek od jufik
Čau, nikde jsem se nedocet jak je to z ohýbáním matu? Zkoušel to někdo ? Letos to prubnu, jen jestli někdo neví. |
cau, cekni autoflower.net, tam ohybaju jedna radost :) napr. na fotke sodk x alien od mephisto gen.
je tam fim, lst. chce to ale auto co ma rastovy potencial napr. tu znamy magnum, mazar. na lowridera by som to neskusal :D
|
|
|
bylinkar90 |
Původní příspěvek od masuro
bylinkar90 automaty si nech na venek, doma bych jel klasiku. 400W by nemela byt zase az takova hruza. nebo jed 250W anebo si nech postavit LED panel. |
Dobre ale klasicka kytka vyroste 2metry coz doma mit nemuzu. Automatky maj cca 70cisel. Proto se ptam zda vyrostou za oknem. Nebo stacej usporky taky mi pod nima kytky rostli pekne kdyz se zvoli spravna barva. A nebo je lepsi sodikovka?? Treba 250w?? Dekuju za odpoved. |
|
|
Bushino |
Vyroste ti to i za oknem, ale nic extra z toho nečekej :) |
|
|
danieCZ |
Čaau groweři 🐒😁😁 Prvním rokem sem jel AF, pořídil sem semínka Northern light 5 od sensi seeds.. Začátek Růstu=paráda! Všechny 3 kyti vesele rostli a zvětšovali se den ode dne. Pak přišel první problém, s jednou sem musel hybnout a bohužel sem musel porušit kořeny, jelikož prorostli květináčem, pro kytku zřejmý šok jak blázen! Na víc jak týden přestala růst, vypadala že uschne, ale rozdejchala to a vyrostlo na ni chutných 12g 😄😄😇 druhá kytka od začátku do konce bomba, než přišla plíseň a půl úrody, včetně vrcholovek v pí...či 😥 i tak hezkejch 10g.. Největší záhada je poslední rostlinka.. Sám nevím co to je, možná vás tímto prosím o radu 😃 co se to stalo? Nikdy dřív sem to neviděl, vypadá jak hermafrodit nebo samec, těžko říct.. Posuďte sami, přikládám foto. Co říct na závěr? Autíčka jsou skvělý, až na malý výnos, což ale dozenou vůní a chutí, vřele všem doporučuju 😎 |
|
|
Kástroj |
Co si myslite o af v hydru? pripadne rady zkusenosti
Diky |
|
|
Kástroj |
Zkusenosti s fair seed auto blueberry? indoor |
|
|
Roxx77 |
Zdravim vsetkych.8.5. Som zasadil dva automaty.1-auto whitedwarda 2-auto cheese.dal som ich do 6,5l kvetinacov hlinu mam zatial tak do 3/4.ako medium som zvolil growmix od Plagronu.po cca tyzdni svojim laickym okom konstatujem ze rastlinkyvypadaju zdravo aj ked ich mam len na okne.celkom podrastli cheese ma 40cm a wdwarf 30.zacinaju sa tvorit kvety maju celkom dlhe priesvitne blizny.o tyzden by som chcel zacar prihnojovat polovicnymi davkami a to terra bloom a green sensation obe od plagronu.za kazdu radu a nazor vopred dakujem je to po 1.x aby som co to napozoroval predtym ako kupim box.v buducnosti sa nechcem zaujimat o mnozstvo ale o njvacsiu moznu kvalitu.Fotky u mna v galerii.Peace |
|
|
SMOLA33 |
Zdar. Chcem sa spýtať. Objednal som si semená auto shark a auto magnum. Sadil som ich rovno do substratu 21.6. Už je 23.6. A stále nič. Aká je doba kým vide na povrch? Za odpoveď moc ďakujem. |
|
|
marko48952 |
SMOLA33 žiaden stres, keď ti mamča zasadí doma mrkvu tak vylezie zo seme po 2 týždňoch. Ja sadím vždy priamo do substrátu, keď je substrát ľahký a nadýchaný a dobrá genetika tak na 3-4 deň od vloženia nenaklíčeného semienka do zeme vychádzajú prvé matečné lístky (ideálne podmienky, rosil som 3x za deň rozprašovačom). Keď som to sadil vonku out tak im to trvalo 6-7 dní ak bolo trošku hlbšie, takže buď v kľude máš to len tretí deň. Ros to rozprašovačom a hlavne neprelej, môžu začať hniť :D čus GL a hlavne s tým nemanipuluj a neskús to urýchlovať ešte si ich poškodíš |
|
|
SMOLA33 |
Diky moc ;) ta otazka bola aj preto že už som dosť nedočkavý. Dúfam že to bude rásť. Časom prihodim foto. Ešte raz dik ;) |
|
|
sakumprdum |
zdravim muj první pest af od natural seeds ak47 ze 12 zatim9 snad aj zbytek pukne ve forote mam ještě 2syrupy hlina kupovana substrat plus perli pytle 10l a kyble jeto na miny balkonku ale nejak se to tam da hnojky korenak rust a kvet vse od biobizz jen slunka budou mit malo cca do14 odpo pak taky stinecek a zavazi strom a sused na demnume stini smejd uvitam rady mej te se |
|
|
SMOLA33 |
9.den ...slečny rastú:))) |
|
|
theridik |
Zdravím, mám taký problém... zasadil som Automat, vsetko v poriadku, rastlinky maju uz cca 5 cm, ale moja chyba bola, ze som ich zasadil do zrezanych 2L flias a tym padom budu mat malo priestoru..da sa to nejako presadit do vacsich kvetinacov, bez nejakeho poskodenia ?Aby si zachovali velkost, vynos a pod. ? |
|
|
sakumprdum |
jo tak muzes presadit ale nemá se to delat u af ovlivni to rust aj vynos nevim podle to ho co se tu pise na foru tak nepresazovat |
|
|
Pítr90 |
Zdary, odřízni dno a kus stěny nad ním a zasaď. Jednoduchý. Chce to jenom trochu opatrnosti. Zasadit do stejné země a jedééém |
|
|
cannaBOY |
Ďakujem chlapci za skvelé rady! |
|
|
immortalJacob |
zdravím chlapy mám problém koupil jsem semínka Automatek a klíčí mi už 5den a nic kromě jedné ze 13ti dal sem je do jiffy mají 24 C teplo 70% vlhkost nějaké rady please děkuji |
|
|
marcusant |
Protože se snad už blíží jaro (každé ráno se pravidelně rouhám za jeho příchod), dávám k dispozici své zkušenosti, tedy co jsem z automatů vyzkoušel a jaké byly výsledky. Kombinace indoor/outdoor:
Roadrunner od Dinafem: Výška 70-80 cm, hodně indica, odolnost střední náchylnější na padlí, vysoký obsah CBD, účinek spíše sedativní, nehrozí psychostavy, sklizeň střední až větší, není moc co zkazit, materiál řidší s hodně listů v palicích, 75 dnů
Afghan Kush Ryder od World of Seeds Bank: přes uváděný původ prvky sativy, dělá delší patra vzrůst 80-90 cm, malá odolnost na plísně včetně padlí, účinek silný víc sativní oproti následujícímu strainu ze stejné stáje, sklizeň spíše nižší, materiál řidší a hodně listů, 80 dnů
Pakistan Ryder od World of Seeds Bank: Výška 70-80 cm, indika odolnější proti plísni a padlí než předchozí, účinek silný sedativní indika, sklizeň střední, 75 dnů
Swiss Cheese Automatic od Nirvana Seeds: 60-70 cm, indica/sativa, nízká rostlina a výraznou typickou vůní, velmi špatná odolnost vůči padlí, účinek relaxační umocnění chutí kouře, sklizeň menší, materiál plný s více listy, 80 dnů
AK47 od Lowlife seeds: Výška 70-80 cm, více indika, rostliny jsou velmi odolné k plísním, padlí chladu a přehnojení, účinek rána do hlavy - typický pro AK, vůně bylinná s nádechem skunku, sklizeň velká no. 1 on Seedfinder, v současné době nedostupné, materiál plný a tvrdý, listů průměrně, 70 dnů
Sir Jack od Exotic seeds: 70-80 cm indika/sativa, náchylnější na teplotu, deficity i přehnojení, účinek odpovídá rodiči, poměrně silný relaxační, ale aktivnější než AK, vůně více do citronova, sklizeň střední, materiál plný, více listů, 70 dnů max
GSC Auto od Fast Buds: výška 70-80 cm, indika, odolnost střední, účinek euforický a relaxační výrazně podpořený specifickým aromatem podle kterého má strain jméno, sklizeň střední, materál plný, více listů 80 dnů
Green Crack Auto od Fast Buds: Výška 90-100 cm, převážně sativa, odolnost nižší, účinek euforický, aktivační, zrychlení tepu a řeči, poměrně krátký, název odpovídá účinku, vůně ostrá fresh, citron, bylinky, sklizeň střední, materiál kompaktní, tvrdý, menší paličky, listů průměrně, 85 dnů
Gorilla glue Auto od Fast Buds: 70-80 cm, indika/sativa, odolnější díky extrémní produkci pryskyřice, účinek je velmi silný, relaxační, jde hodně do hlavy, vůně těžká nasládlá, trochu připomíná starý dobrý čechy, sklizeň větší, materiál plný, intenzivně prosycený pryskyřicí, 80 dnů
Celkové hodnocení seed bank jako ve škole:
Dinafem 3
World of seeds bank 2
Nirvana seeds 3
Lowlife seeds 1* (discontinued)
Exotic seeds 2
Fast buds 1- |
|
|
Kástroj |
ahoj chystam se po nejake dobe narvat pod 400w hps automaty
vybral jsem thing different od DP muj plan je udelat 3 kola po dvou kusech pokud bude klicivost 100% coz uplne nepredpokladam
informace mam vlastne pouze ty co pise sama banka..
pestovat bych je chtel v kokosu a s automatickou zavlahou (nejaky zakladni drip)
znate ten model nekdo ??
nejvic me zajima jak se tak muze dostat vysko??
jednou jsem mel autoblueberry od fair seed a psali max 90cm a ja nakonec po zlamani a ohybani nameril 150 minimum je tu i cely threed o tom
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 |
|
|
centurion |
Původní příspěvek od immortalJacob
zdravím chlapy mám problém koupil jsem semínka Automatek a klíčí mi už 5den a nic kromě jedné ze 13ti dal sem je do jiffy mají 24 C teplo 70% vlhkost nějaké rady please děkuji |
u jif se mi to taky stávalo nevím proč. začal jsem je dávat jen tak do milimetrový hloubky a už vyjíždí většinou všechny. hlavně to dávej klíčkama dolů, protože jak to není moc hluboko, tak některý vylejzaly klíčkem nahoru a pak jsem je musel už naklíčený opatrně vyndavat obracet a jedný sem klíček zlomil. |
|
|
dmckenzy |
Rád bych se vyjádřil k tvrzení, že autoflower je dobré dát do polostínu, aby se víc vytáhly. Měl jsem Green Poison XL a tu druhou odrůdu si ted napamatuju. Vždy jsem kytky umístil přímo na slunce resp. na jedno místo, kde měli dostatek světla. Ted jsem na radu @vojtaxxx umístil květiny do takového polostínu (pěstuji v bytě, jinak jsem vždy kytky dal na velký parapet v posledním patře a nikdy nebyl problém). Teď ale v tomto případě se kytky jen vytáhli do cca 10 cm, ale to je vše. Mají jen malé lístečky nahoře a dav dole a to je vše. Ve srovnání s kytkami, co mám venku a jsou na jednom místě, kde se střídá slunce a stín, ty jsou už pěkně velký cca 30 cm a už začínají kvést. A to jsem je sázel později než ty doma. Tak nevím v čem je problém. Není třeba lepší je dát na sluníčko aby vylezly, rozjeli se jim ty listy trochu více a aby posílily a pak je šoupnout do pryč a dát je zpět zase až budou nasazovat na květ? Má někdo podobné zkušenosti? Jedná se mi ted pouze růstouvou fázi, aby pak ve finály byl větší výnos. Foto připojím později, ted nemám u sebe. |
|
|
Johnny Blaze |
Silne a rozkonarene rastliny=velky vynos. Nie tenke vytiahnute stonky z nedostatku svetla. |
|
|
dmckenzy |
To je jasný, ale jak řikám. Zkoušel jsem typ od vojtaxxx:
Zde je dobré nechat svěřence vytáhnou do výšky. Volil bych místo, kde nesvítí slunce celý den. Nedávat kytky na místo, kde svítí celý den slunce. V polostínu se více vytáhnou a v květu mají vyšší výnos.
Přesně to jsem udělal a jediný čeho jsem docílil byly kytky, který mají tak 10 cm a jsou slabý a nemají vůbec žádné listy oproti těm, co jsou venku normálně na jednom místě, kde se střídá stín a slunce. Takže podle mě technika "vytáhnutí" v polostínu je zcela mylná. |
|
|
jufik |
Původní příspěvek od Kástroj
Co si myslite o af v hydru? pripadne rady zkusenosti
Diky |
Jde to, jen potřebuješ mit kytky co nejniz, coz u nekterych systemu moc nejde, anebo vyssi prostor. Vcelku to leti a nedavat jich hodne. |
|
|
Kástroj |
Jufik díky
Nakonec jsem to zkusil
Nad tvou odpovědi je odkaz na cele kolo které si myslím se vydarilo.. |
|
|
Dirty |
Kámo nechci ti brát iluze, ale podle mě automaty pod lampu nepatří 😉. Dám ti sem fotku jak by to mělo vypadat pod lampou a věř mi, že tohle s automatama neuděláš.Škoda elektřiny |
|
|
Maxeaux |
No nevim Dirty, ale tusim ma Kástroj tie palicky aj vacsie ako tie tvoje na obrazku :D , akurat ma nahovno fotky, tak to nevynikne. |
|
|
Dirty |
Ok. Rád se podívám na hezkou fotku hezky z blízka a můžeme porovnat 😉 u mě na fotce je Skunk no.1 a největší palda měla 38g. To porovnání je s 1.5L flaškou a pod 400w lampou to dalo něco málo přes g/w. A hlavně jsem neměl ani tak na mysli kvantitu jako kvalitu výsledného produktu 😉 a když to vezmu úplně do detailu, tak se to ani nevyplatí svítit lampou na automat, když normální řízek pod lampou vypěstujes za stejnou dobu 😉 |
|
|
Maxeaux |
Moc to resis, takato debata tu uz bola snad 100x. Kazdy nech si pestuje co chce a ako chce. Aj keby chalan palil 1000w na 1 kus Finoly, je to jeho volba (a zda sa par jedincov to nedokaze rozdychat). |
|
|
Kástroj |
Kluci klid
Já to psal i v tom vlákně na které jsem sem dával link
Nedělám to pro nějaký zisk nebo tak
Jedničku znám pěstoval jsem ji asi před 7 lety a Ok
Mám za sebou už různé druhy a asi se ani nechci bavit na tohle téma a ne tímhle stylem
Přispěl jsem přímo do tématu autoflowering tak myslím ze to sem patří i kdyby to bylo méně kvalitní
Jakoze asi je když tam je nějaké procento ruderalis .. no ale říkám tohle není to o čem jsem sem chtěl psát
Na tohle téma mám jiné threeds napr klasika white russian a další...
Děkuji za informace i za reakci fakt mám rad lidi s názorem ..
Každopádně automat pod lampu klidně
Jen je třeba zvážit vo a proč děláš
Pokud se to nevylučuje tak proč ne
Hele Pestu zdar !! |
|
|
Dirty |
Maxeaux, když myslíš. Neřeším to a je mi to úplně jedno ( nejsou to moje kytky a ani peníze) jen mi to přijde jako hroznej bizár 😉 |
|
|
Punkheart |
Tu je grow pod 300W LEDkou a navyše supercropnutý, priamo na Passioňáckej stránke.
https://www.dutch-passion.com/en/ne...ron-Light-soil/
Mať možnosť indooru tak by som osobne radšej skúsil 12/12 od semena, trvá to cca rovnaký čas, ale to je už je iná téma |
|
|
Reggaemanista |
Zdravím, rád bych se zeptal který z trpaslíků od Buddha seeds je lepsi, červený nebo bílý ? White Dwarf / Red Dwarf ? Ktereho z trpaslíků mi doporučujete ? |
|
|
Lolineq |
nazdar growers,
je tu plno poznatků nestříhat AF je plno zahraničních borců co je stříhá, já udělal fim střih u lemon juice a jako můžu říct, že si nestěžuji, je na tomto foru někdo stejného nazoru? Že to těm AF kytkám, asi tolik neuškodí?
jináč muj hlavní dotaz je ohledně SCROG metody, jelikož jsem dal na AF síť mělo to víc důvodů a ted řeším co se spodkama. nechat, když je většina z vás zastánci že do AF nezasahovat? a nebo to prostě oholit pod sítí? je tu někdo kdo by měl zkušenosti s AF a scrogem a popřípadným stříhání pod sítí? děkuji za odpověď |
|
|
sakumprdum |
Od BUDHY jedine magnum to je pecka na nejaky red dawn se vyser jeto šrot vypadato jak obarveny metličky :::))) |
|
|
M@gic |
Původní příspěvek od Lolineq
nazdar growers,
je tu plno poznatků nestříhat AF je plno zahraničních borců co je stříhá, já udělal fim střih u lemon juice a jako můžu říct, že si nestěžuji, je na tomto foru někdo stejného nazoru? Že to těm AF kytkám, asi tolik neuškodí?
jináč muj hlavní dotaz je ohledně SCROG metody, jelikož jsem dal na AF síť mělo to víc důvodů a ted řeším co se spodkama. nechat, když je většina z vás zastánci že do AF nezasahovat? a nebo to prostě oholit pod sítí? je tu někdo kdo by měl zkušenosti s AF a scrogem a popřípadným stříhání pod sítí? děkuji za odpověď |
Nedávno jsem to tu někde psal. AF se stříhat daj. Malý pálky ohol, stejně by z nich nic nebylo a v tý vlhkosti dole se ti snadno rozjede plíseň. |
|
|
Jizvič |
Koupil jsem jedny z nejlevnějších semínek sweet skunk F1 fast version. Hybrid F1 fast version s Early skunk a s 3. Generace samokvetoucí sweet skunk auto. Výsledek je ten že genetika která z toho dělá automat vůbec nezafungovala. Nechtěly se přepnout, tak jsem je dal pod světla a zkrátil světlo, přeply se pak jsem světlo dal zase na 18h a zase rostou. Původně jsem je bral jen tak, co bude to bude ale znáte to, když už to vyroste tak je škoda z toho něco nemít. Takhle levné semínka už nikdy |
|
|
marcusant |
Po dlouhé době kratičký report o negativní zkušenosti s 5semen.cz. Před nedávnem jsem objevil velmi potentní automat jménem Sweet gelato auto. Jedná se o snadno pěstovatelné a velmi aromatické rostliny se slušným výnosem a značným obsahem THC. Mají hutné objemné palice a neplesnivěly ani při letošní extrémní prakticky neodstranitelné vlhkosti. Další várku semen jsem bohužel zakoupil u 5semen a přes dlouholetý obvykle zcela úspěšný postup (min 90+%) mi vzešlo jediné ze sedmi. Další dvě se alespoň otevřela, zbytek ani to. Vřele doporučuji nakupovat jinde ideálně u výrobce, nebo kdekoli, kde se o semena umějí alespoň základně postarat. |
|
|
kilopaprik |
zdar jak klicis seminka, ve vatě nebo rovnou substrat ? |
|
|
marcusant |
Canna terra seed mix, v květináčku na řízkování. Po vzejití a mírném prokořenění (cca 3-4 dny někdy déle) květináček opatrně rozříznu a celý obsah převedu do připraveného důlku v definitivním substrátu. Od toho okamžiku lze přidávat do zálivky root, ale zatím ředěnější. |
|
|
Daffy |
Původní příspěvek od Jizvic
Koupil jsem jedny z nejlevnějších semínek sweet skunk F1 fast version. Hybrid F1 fast version s Early skunk a s 3. Generace samokvetoucí sweet skunk auto. Výsledek je ten že genetika která z toho dělá automat vůbec nezafungovala. Nechtěly se přepnout, tak jsem je dal pod světla a zkrátil světlo, přeply se pak jsem světlo dal zase na 18h a zase rostou. Původně jsem je bral jen tak, co bude to bude ale znáte to, když už to vyroste tak je škoda z toho něco nemít. Takhle levné semínka už nikdy |
to není vada semen ale tím že jsi koupil zrychlenou verzi a né automat |
|
|
|
|