Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

Stránky: 1 [2] 3 4 5 
Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !! - Klikni zde pro originální téma
JohnyGrow
Prosím odpovězte, kdo víte co a jak :-) Budu vám moc vděčný za všechny odpovědi, tipy a triky na mé zmíněné dotazy :-D
JeremyG
jen sem se chtěl zeptat, zda má hnojení u autoflowerů nějáký negativní dopad na chuť. já sem se rozhodl první out várku nehnojit. dám přednost přírodní chuti před kvantitou... budu hrozně rád když se podělíte o vaše zkušenosti... předem díky

To JohnyGrow: pokud mužu poradit, hoď to radši na balkón - ideálně jižní, za oknem se ti akorát vytáhnou a zlomí - to je aspoň moje zkušenost...
JohnyGrow
Mělo by bohatě stačit např. týden před sklizní zalévat čistou vodou. Aspoň kamarádi to takhle dělají co pěstují a není rozdíl pak v konečném výsledku téměř znát.
JohnyGrow
Hej lidi - bude teda ten samokvetoucí Mazar dobrá odrůda na balkon?
Jak teda koupit velké květináče?
JeremyG
četl sem 6,5 l, osobne bych se 10l nebál, kořeny budou mít víc prostoru=větší potencionální výnos
vinczenzo
citace:
Původní příspěvek od JeremyG
četl sem 6,5 l, osobne bych se 10l nebál, kořeny budou mít víc prostoru=větší potencionální výnos

6,5 je myslím dostačující, mám je v tom a vypadají dobře a do vkětu se jim chce.... kdyžtak můžeš mrknout do mé galerie outdoor:-)
Mno je to do jednoho metru takže 5-6l květníky bohatě stačí,víc dávat už nemá smysl.
JohnyGrow
Děkuju všem za rady :-) Objednám si feminizovaná semínka z http://semenakonopi.cz a jak mi přijdou, dám je vyklíčit a pak hned zasadím. Založím si zde na Groweru také nejspíš vlastní thread se samokvetoucím Mazarem pěstovaným na balkoně :)
lubik07
chcem sa opytat....mate skusenosti s klonovanim AF ?
idem prvy rok AF...Vertigo, Pandora, a Automaria ll....a chcela by som to skusit, ma niekto nejake skusenosti?....vdaka...:babovka:
Ka'n'ja
To lubik07: Kámoš teď jel ve skříni Quick One a zkoušel je řízkovat. Ono průšvit u AF je ten, že vlastně pořád kvete a na řízkování bys potřeboval aby nekvetly. Taky neudržíš dlouhodobě matku, protože kytce není možno dát najevo, aby se nevyvíjela jak tomu máš u klasických kytek, kde dáš modrý spektrum a hlavně 18h světla a kytka prostě jen roste a tím se pořád drží živá.
No ale když teda vemu v potaz, že kytku - matku holt rozřežeš jen jednou, tak to funguje i v poměrně pozdnější fázi květu, akorát počítej s tím, že klony budou subminiaturní. Hodilo by se to na Sea Off Green nebo na nějaký systém, kde využiješ hodně malých rostlin na jednotku plochy.
No zpátky ke kámošovi. Ten ty Quicky nařízkoval a rozjeli se mu, řízkoval dva týdny poté, co se objevily květy. Z jednej kytky udělal tak 6 řezů a chytly se mu všechny. Nechal dokvést a dozrát i ořezanou matku. Výsledek byl slušnej. Z druhý strany kdyby se na ořezávání a klonování vykašlal možná by mu ta jedna kytka udělala stejně jak 6 těch malejch řízečků s jednou ořezanou a tím zasekanou kytkou...
Takže já osobně bych neklonoval AF, ale jde to.
lubik07
Vdaka Ka'n'ja....aj som si myslela, ze to nema zmysel....vdaka za potvrdenie....oni ozaj idu velmi rychlo do kvetu, a strihat ich, to len zastavi rast...nech sa ti dari...;)
Jaguar
Ahoj, jedu nějaké automaty a chtěl jsem se zeptat: mám 3 kyti, výška kolem 80cm, nerozvětvený, v květu asi 2-3 týdny, ale jsou v pouze 3,7L květnících, nák jsem to nevychytal a ani nevím proč ale jsou prostě v 3,7L (každá zvlášt pochopitelně) a mě zajímá jestli bych je neměl přesadit do 6,5L květníků.Ví že přesazovat AF se nemá, a že žádný stress...Ale tak co si myslíte ? dík
nastyboy
Cus.. asi blba otazka ale nikde jsem nenasel proc se nehnoji automaty nedavaji se do vetsich kvetinacu a proc se nedoporucuje indoor? predem diky za odpoved
RaScaL
citace:
Původní příspěvek od nastyboy
Cus.. asi blba otazka ale nikde jsem nenasel proc se nehnoji automaty nedavaji se do vetsich kvetinacu a proc se nedoporucuje indoor? predem diky za odpoved

Ahoj automati kludne mozes hnojit ale az ked budu trosku starsie ten 20 den davaju sa tak max do 6.5 viac uz bude zbytocne. A kde si nabral ze sa nedoporucuje indoor?
Automat je rychlá rostlinka má dané přepnutí a podle lidí a jejich ohlasů pokud jim dáš 20litrů nebo 6litrů květník tak na tom teoreticky nic nezískáš(i když mě na zahradě out narostlo hovado) ale rozhodně necpat do 1-2 litrových chcípáčků květináčků,(i tak mají radi hodně světla)
hnojit můžeš od 14 dne ale myslím si že to postrádá efekt a pokud možno pak raději dát do prohnojené hlíny už od semena a pak posílit boosterem květ až pokvete,nevím proč se nedoporučuje indoor ale kolega u nás to jede ve skříni a má pěkné 60cm automatky(možná druhem)
nastyboy
Ja hnojim Auto Tutankhamon asi od tydne rustu v mensich davkach, mam je v 10 litrovych kyblech a rostliny narostli cca do 80cm vysky a jevi se mi spise klasicky stavbou tela.
Vetsi korenovy prostor a dostatek hnojky jim naramne prospiva:)) Jedu je poprve tak jsem zvedav na chut mnozstvi.
vyrostek
Ahoj, mam par otazek ohledne AF, ktere jsem polozil i ve svem vlakne , ale tady predpokladam, ze si toho vsimne vic lidi.

Jak videt na fotkach , je hodne husta a tak nevim jestli ji prostrihat listy at ma vic slunicka?
Taky resim, jestli a pripadne kdy a jaky pouzit booster?
A celkove nevim kdy poznam, ze mam prestat hnojit, aby mela kytka cas se ocistit a proplachnout jen vodou?

Predem dik za radu.
Arjan
Zdravím malý dotaz : semínka z feminizovaných autokvetoucích modelů. Jakou máte zkušenost. V čem je problém? Chci přesvědčit kamoše aby obětoval paličku. Ply mám tak z autokvtoucího modelu.
Nejsem si moc jistý ale někde jsem četl že semínka z normálního feminizovaného modelu nejsou moc vhodná k pěstování.
Ka'n'ja
To Arjan: Ono feminizovaný semínka potažmo rostlinky z nich mají nějaký genetický úpravy, tak aby neplodily samečky. A právě ta genetická úprava může vést k nestabilitě a v horším případě degradaci modelu při opylení. To je snad jediný důvod proč neopýlit rostlinku z feminizovaného semínka. Osobně jsem opyloval feminizovaného automata White Dwarfa od Budha Seeds pylem ze samce White Widow od Dutch Passion. Následná rostlinka ze semínek nebyla tak stopro samokvetoucí, trvalo jí dlouho než nasadila na květ, ale periodu 12h nepotřebovala. Z druhé strany díky vlivu White Widow byla masivnější a řekl bych plodnější na palice, které měli neuvěřitelných trichomů, ale zas nebyly ty palice tak tlustý jak na samotné Widow...
vimnevim
Osobně mám zkušenost se čtyřma feminizovanejma odrůdama. I když zkušenost se tomu možná vůbec nedá říct, protože šlo buďto o semeno jedno nebo dvě :)

Super Cali Haze (Short Stuff) 1ks. - jen jedno semeno a uhynolu, možná mojí chybou nevím...

Haze Automatic (Dinafem) 2ks. - Samci !!! :)

Angelmatik (Ministry of Cannabis) 1ks. - krásně orosená, kompaktní květina, která absolutně postrádala chuť, vůni a účinek :))

Annapurna (Flash seeds) 2ks. - asi nejlepší ze všech, sic jsem nechal nakonec naživu jen tu, která začala nakvítat dřív... sklizená cca ve 110 dnu :) a ještě by chvilku klidně zrála, ale svítit na jednu kytku to já zase ne. Tu jsem dokonce opyloval samcem jinýho automata, ale semena jsem bohužel zatím nevyzkoušel nějak jsem se k nim nedostal. Zatím je zkoušel asi jenom člen Tripmag, ale bohužel je už po přesazení do kukuřice nenašel, jestli je zbaštilo nějaký zviřátko těžko říct :(

Naproti tomu s normálníma automatama mám zkušenosti dobrý. Občas se sice objeví v některej kytce zvláštní pachuť hořko dřevnatá ale většinou jsou to dobrůtky.

Co se týče velikosti květináče a hnojení je to znát a to dost ! Mám cca 13 kytek různejch kříženců jsou pár dní před sklizní a to v objemu od 2 litrů do cca 6 litrů a myslim si, že by zvládly mnohem větší objem !
A to si myslím hlavně z důvodu, že mám ještě 5 kousků kytek z jedný rostliny (Onyx/Snowryder-samec) cca o měsíc mladší a dvě jsou v 11l květináčích ostatní myslim že 3.5l a ten rozdíl je obrovskej !
13 ks. dozrávajících květin jsem nehnojil vůbec a myslim si, že jsem se připravil o neznámou část výnosu, protože kytky začaly ukazovat nedostatky už v začátcích květu cca okolo 30 dne?
S tema mladšíma neudělám chybu a určitě je párkrát pohnojim asi slabším roztokem ale hnojit každopádně budu...
BunyMax
Keď som bol v G-shopu tak mi povedali , že automaty sa neoplatia hnojiť na rast ale skôr na kvet ;) ak chcete mať z toho nejakú pochúťku. Preto si radšej kúpiť hlinu pred hnojenú aspoň na 3 týždne (cca obdobie rastu) a hneď keď prepne na kvet tak pomaly hnojiť kvet ;)
to vimnevim
angelmatik jsem jel taky - neskutečný smrad že by to porazilo vola a taková liliputka navíc vůbec nezhulovala spíš něco jako cigáro.
Milan66
minulí rok měl známí devilmatic a angelmatic , obě kytky vypadali hodně dobře ale výsledek nebyl skoro žádný,zatimco jeho af blue berry blya výborná,zatímco tenhle rok měl taky af BB a rozhodně sklamání, bez chuti a s malou účinností.Ono asi záleží trochu na štestí jakou genetiku dostanes, ikdyz by af bb z roku 2010 a 2011(stejná seedbanka) měla být stejná neni tomu tak

osobní zkušenosti mám akorát z FRUIT od dinafem s kterým sem nadmíru spokojen měl sem 8 semínek(5 sem objednával+3 jako bonus) vylezli všechny jedno mi pak uhnilo( asi moji chybou)jedno sem dal známímu a ze zblích 6 vyrostli krasavice s průměrem na kytku 27-28g,dobrou chutí i účinkem,jen plíseň se objevila na všech kytí ale v zanedbatelném množství
citace:
Původní příspěvek od BunyMax
Keď som bol v G-shopu tak mi povedali , že automaty sa neoplatia hnojiť na rast ale skôr na kvet ;) ak chcete mať z toho nejakú pochúťku. Preto si radšej kúpiť hlinu pred hnojenú aspoň na 3 týždne (cca obdobie rastu) a hneď keď prepne na kvet tak pomaly hnojiť kvet ;)

Více méně ti to řelki přesně.
Hnojky na růst není čas proto připravit už kvalitní hlínu s dostatkem živin (žádný obyč substrát nebo rašelinu ale nejlépe kompost či hlínu s kompostem)
a na květ pak boostery nebo stimulátory co nemrví chuť a vůni.
Mám dobré zkušenosti s TOPMAX palice tvrdé pomalu jako u lampy.
BunyMax
ja mám na automaty pripravenú hlinu od Plagron Royality mix predhnojené cca na 8 týždňov a potom k tomu BioBloom od BioBizz takže by mali mať rastlinky dostatok živín :)
Aladin
Zdravím ve spolek,mám takový možná pro některé blbý dotaz. Mám tři autoflowers(2xBlueberry,1xMazar). Problém je v tom že jedna Blueberry se zasekla a začala kvést nějak dříve než druhá-ta je dvakrát větší a stále má tendenci růst,neříkám že nenaznačuje že už začíná kvést,ale stále roste,přitom ta druhá má sotva patnáct centimetrů a už aspoň týden jen kvete,a nemá ani jednu boční větev. Mazar také stále roste bez problémů. Nevím co se mohlo stát ,jelikož co jsem udělal s jednou,udělal jsem s druhou. Ne že by mi to nějak vadilo,ale je to zajímavé a rád bych věděl jak se to stalo.Kdyby bylo zapotřebí můžu hodit foto.
lubik07
Ahoj vsetci, presne taky isty problem mam aj ja...mam Pandoru...dve rastlinky, aobidve su krasne asi 1 meter vysoke, a uz kvitnu....ale jedna ako keby zastala v kvitnuti, a aj vyzera ako zvednuta, pritom maju rovnake podmienky.......foto pripajam.....vdaka za reakcie
lubik07
Ahoj vsetci....ja mam stejny problem...mam dve PANDORY...
jedna kvitne ako ma , a ta druha je ako keby stale v raste...obidve maju stejne podmienky, a ja to nechapem....mozno niekto vie co sa deje...ta co ma problem, tiez vyzera ako zvednuta...listy krasne zelene a velke, ale vyzera ako chora......vdaka za reakcie...
pokusim sa dat foto, ale nejak to nejde....cosi je z netom...ked sa bude dat pridam...

:sun:
Může se to stát je to genetikou není to prostě vychytané a optimální
Aladin
No,vidím že aspoň nejsem sám,ne že bych to někomu přál.Ale i tak je to zajímavé,jak říká vousac je to asi ta genetika a s tím nic nenaděláme.
aukro503
Lidi poradte :-) Pestuju indoor autoflowering odrůdu AutoMazar.. A už se mi začínají objevovat preflowers.. Chci se zeptat jestli mám vyměnit výbojku z růstové na květovou nebo mám nechat po celou dobu jen výbojku růstovou??? Dejte co nejdřív vědět.. Spěchá :-) Díky všem..
aukro503
Mám v indooru 4x AutoMazara a už je mám na květu a začínají mi některé listy žloutnout.. Prej je to u automatů normální.. tak se chci zeptat jestli je mám otrhat nebo je tam nechat.. Já bych je spíše asi otrhal at svítí pořádně na palice a rychleji dozrají.. Napište svůj názor.. Díky..
sunking
určite by jsem je tam nechal at ma rastlina zásobarnu energie a čo se tíče dozrávaní pokud se neobjevý plíseň která se časem určite objevý nechal bych dýl než uvádí výrobce.
l1l2l3l4l5
Ahoj kluci, zasadil jsem na zkoušku na konci července dvě AF odrůdy (Blueberry a Northern light), obě dvě vyklíčily do 4 dnů, ale blueberry vyklíčila dvěmi klíčky a je teď, po 8 dnech 2 - 3x menší než NL.
Je to normální, aby z jednoho semínka vyrostli dva stonky ?
Pjotr.m
Tak sem to letos zkusil, 1* Autoblueberry, 1* Automazar. Berry uhnila po vyklíčení, takže kráska na fotce je z rodu Mazarů. Pěstováno v běžné zahradní hlíně, na podzim zaryté slepičince, hnojeno rozkvašenou kopřivou a slepičincem do 3. tydne kvetu. Zasazeno 3.6., kvet 15.7. foto dnes 14.8.. Kyticka cca 80cm, vlevo Powerplant, pravá strana Safari.
mám naklíčenú pandoru čo myslíte stihnú byť ešte nejaké paldy ? výrobca uvádza 75 dní out
Pokud bude teplý říjen dá se to ale jistota to není spíš to vidím jako hokus pokus.
dúfam že ano spolieham sa na na to že hádam hej ale počasie je nevyspytateľné
pelech
Zdravim panove a damy,

podarilo se nekomu z Vas vypestovat AutoBlueberry venku do nejake prijatelne podoby? Tzn. bez plisne palic a alespon 40cm? Minuly tyden jsem sklizel druhy pokus a pokazde byly vsechny plesnive a zakrsle.
Priznavam, ze poprve to bylo zpusobeno moji nezkusenosti s autofl. odrudami (predpestovaval jsem pod 250W CFL a presazoval ven), ale napodruhe byly od zacatku venku a poctive jsem po kazdem desti oklepaval paldy a stejne nakonec plisen.
Zatim jsem na forech nenasel jedine kladne hodnoceni teto odrudy, tak by me zajimalo, jsetli jste mel nekdo stesti.

Dik za info
Ruprecht
zdarec, tak abych se přiznal jsem k těmto novým rychlokvaškám celkem skeptický, sám jsem vyznavačem spíše zatemňování - vím co můžu od mnou držených genů předem očekávat.

Věřím, že letos mnozí z Vás autoflowery jeli a touto dobou by už mohli mít udělaný názor, tak sem s ním!

U několika známých jsem měl možnost loni ochutnat a vidět v růstu Red i White dwarfa od Budha seeds, nijak mě výnosem ani účinkem nenadchly - navíc velice nízká klíčivost, tak sem si řekl, že autoflowery budu zkoušet až se geny více ustálí a chtěl jsem dát bankám 5 let, než předvedou něco co bude stát za to..

Letos jsem viděl Quasara a Deimosa taky od Budha seeds a některé kytky mě mile překvapili, orošenost a vůně fpoho, jen klíčivost stála zase za prd a i účinek mi připadal celkem sedativní na to že byli oba vzorky ve finále kvůli plísní brány krapet dříve...

Stejnou zkišenost se sedativním účinkem jsem měl i od Red dwarfa pěstovaného pod lampou,ale tam sem si myslel, že je přzrálej..

Fota bohužel nedodám, protože jsem byl jen přihlížející.

Prosím ty, kteří mají jakoukoliv skušenost ať napíšou své dojmy, nebo sem rovnou hodí odkazy na tready ať to máme pěkně na dlani a můžeme kolem toho diskutovat.

Věřím, že se infa budou hodit pro nás ty kteří o autoflowerech uvažují do další sezony!

..díky moc fšem..
waed
Já bych měl dotaz jestli někdo nepěstuje Short Rider od Nirvany ? sázel jsem někdy kolem 15 května a stále nekvete :-( což se mi zdá dost divný :D
MyGrow
ja idem power skunk od kanabie - pozri v podpise
illegal nature
ahoj bubaku, tady je přímo téma pro automaty http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=43

snad Ti to pomůže
sunking
ja sem rozhodne pro, múj AF mam v popisu.
Čau Ruprechte.
Red Dwarfa jsem měl, je to tak, sedativní stav, výnos celkem slušnej, ale na automaty už kašlu, hrozně rádo to hnije.
Jak píšeš, lepší je zatemňovat.
Tady je -->
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
Ruprecht
to mygrow: tos mohl koupit řezy - koncem 7.měsíce je jich tu nabízeno nadbytek - výsledek by byl lepší - nemá cenu valit autofloweringy a rozjíždět je v tuto dobu.. jejich kouzlo je hlavně v tom rozjed je co nejdřív a skízet v půlce léta řekl bych...vychytáš počasía vyjebeš s čórkama..

to sunking:dík za reakci,ale to je šáchor k hovnu totok..

o tom, že je tu sekce o autoflowerech jsem nevěděl - nemám na to tady čas...takže mé téma je zbytečné řekl bych, klidně to tu můžete zavřít :-)
MyGrow
ruprecht > buduci rok budem mudrejsi :). takto mam aspon kusok prirody na balkone
letos jsem jel auto Deimos a bez hnojek pouze do kompostové hlíny a na květ booster TOPMAX a většina lidí si myslela že mám lampovku skříňovku a všem náramě chutnala :-) prej letos ve městě nejlepší ganja kdo ji měl !
(byl to OUT duben-červen venku část dubna pod plastem bylo zima)
Ta nej byla 102cm a měla 120g a náramě zhulovala.
Příští rok na doporučení pojedu Northen Light automatic (z toho byl šlechtěn Deimos)
a doufám zase v kvalitku.
jel jsem uz vic AF odrud a muzu rict,ze kdyz se dobre nacasuji,tak je to parada.s zadnou odrudou jsem zatim nebyl nespokojenej.nejlepsi byl shot adrenaline a to nebyl vubec dojetej.zacal ale plesnivet.ucinek brutalita.vynos je ale dost realtivni u vsech AF.nejvic jsem sklizel 40g,ale top bylo v kokosu.v hline kolem 15g nejvic.ve foliaci to musi byt trosku jiny,ale resil bych to tak,ze na poslednich 30 dni bych foliac dal pryc,aby dozraly na primem slunci.
FeSTeR
Cauu šiel som buddhu kličivost mizerna..!

Z mixu mi vyrastlo 5roznych typou z toho "funguju" vsetky skvele !!
Ale len jedna (ta predposledna) bola taka ze puff !! :).. aj vyzera skor ako big-bud alebo tak..
Deimos -super špička mezi AF a suprově zhulovala
Angelmatic,Devilmatic - totální shit ani to nenarostlo sotva do 30cm pár G ,smrdělo to fest,zhulenost průměrná
TOP69 -ušla ale ve všem průměr
blueberry AF - solidní ale na klasiku to nemá
-----
Ka'n'ja
Ahoj,
jo taky už sem něco zkoušel dát do země z tejhle genetiky. White Dwarfa sem měl loni, kvůli mej blbosti se zasekl, smrděl přes celou zahradu, zhulenost výborná ale sedák.
Letos sem jel zatím SnowStorm II, takřka bez hlídání na divoko, sklízel to kámoš, protože už v místě sadby nebydlím, až na to že to poněkud plesnivělo tak supr, prej dobrej matroš, ted si jedu pro sklizeń:p.
AF je podle mě dobrý pro divokej outdoor. Loni sem zatemňoval Wdovu a byl to nejlepší venek kterej sem kdy vypěstoval, ale musíš k tomu mít přístup dvakrát deně a bude to vidět, takže jedině doma na zahradě a to né každej může. Pro lidi co si chtěj vypěstovat pro sebe pár gramů dobrýho hulení a neřešit a nemaj zkušenosti je to dobrá volba. Pod lampu bych to ale nedal, tam si můžu růst/květ zkorigovat podle sebe i bez genetických úprav..teda aspon v rámci možností:)..
Ni7R0
Sice je ještě do sklizně daleko, ale i tak můžu říct, že rozhodnutí vysadit AF v půlce července nelituji. Klíčivost v obou případech (AF NL od Growshop Seeds; Syrup od Buddha Seeds) v pohodě - Syrupy naklíčily všechny a ze všech rostou vitální rostlinky, jen jednu pokosila svinka :( NL naklíčily všechny, jedna sazenička ale krátce po vyklíčení uhynula. To může být asi i moje chyba. Další semínko NL vypadalo, že nevyklíčí, a když jsem mu chtěl pomoct, zjistil jsem, že je asi jen opožděné a v důsledku mého zásahu mi z tohoto jednoho semínka rostou dvě bonzaje :)) Věřím, že kdybych se v něm nevrtal, bude to OK a měl bych přinejhorším 9/10, takhle mám 8+2/10 ;)

Zatím mají rostlinky měsíc, mají kolem 27 - 35 cm a tvoří pěkné boční větve, celkově mi přijdou robustní (taky na začátku měly celkem větrno a nic jiného jim nezbývalo) a vím, že do měsíce můžu sklízet bez zatemňování a podobných praktik. Kdybych měl k dispozici řízky a ideálně i lampu, na AF semínka prdím, ale už teď, když vidím, jak kytičky hezky vypadají, z nich mám radost. Zajímalo by mě ale srovnání, jak by vypadaly touhle dobou řízky klasického outdooru vysazené v době naklíčení mých semínek, pokud někdo něco podobného praktikoval, uvítám odkaz. Pro úplnost ještě odkaz na kompletní thread o mých kytičkách.
Několikrát jsem se dočetl že po AF bolí hlava kvůli genům z ruderalis.
Je na tom něco pravdy?
citace:
Původní příspěvek od Retrox
Několikrát jsem se dočetl že po AF bolí hlava kvůli genům z ruderalis.
Je na tom něco pravdy?

Podle mě NE ! , AF kolem mě hulí velká skupina lidí a hulí i klasiku a nevidí tam žádný rozdíl,ale jsou jedinci kterým vadí zelí v jakékoli formě.
Podle mě to bude problém pár jedinců.
crussader
citace:
Původní příspěvek od Makovice
Nevite nekdo jestli jsou aotoflowering seminka feminyzovane .?
ja mam teraz od:Paradise seed Pandora nadherne sa to pestuje ak uz budes uvazovat o AF tak toto
Hoj potřeboval bych radu ;) Doporučily by jste tyto semínka začátečníkovy do skleníku/foliovníku? Nebo popřípadě nějakou jinou jinou? Záleží mi samozdřejmě na kvantitě ale spíš na kvalitě ;) dík SN!P3R
http://www.5semen.cz/shop/detail/39...indoor-outdoor-
Aladin
SN!P3R-
Já byl spokojen,jako moc z toho nebylo,ale co se týče kvality to bylo dobré zvláště ta jedna. Sice jsem to měl něčím trochu prclé,ale to spíše jen tu jednu ta druhá byla až na pár semen v cajku. Tvrdost taky dobrá,a stavy taky dobré,nikdo si nestěžoval. Ale fialovou barvu asi moc nečekej,ze tří nebyla fialová ani jedna. Tady se podívej jak to vypadalo-
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
SN!P3R-
pro kvantitu a dobrou kvalitu je tu Mazar automatka
a pro výbornou kvalitu a solidní kvantitu Deimos
Blueberry taky pojedem a ten poměr je tam více méně vyvážený ale spíš kvalita.
Aladin
Jo Auto Mazar je dost Good,takhle moc osypanou kytku krystaly jsem neměl už dlouho. A navíc to výborně chutná. Ta Auto Blueberry měla zase lepší palice,ta vrchní byla na šířku jako krabička od cigaret,což je dle mně u 30 centimetrové kytky dobré. Ale je na tobě co si vybereš,ale myslím,že ani jednou variantou neprohloupíš.
tp Vousac
Ono je to u všech rostlin asi tak vyrovnaný myslel jsem jestli neexistuje kytka z který by bylo třeba 10g ale hodně kvalitní....
A u blueberry bych mohl očekávat -+ asi tak výnosy na jednu kytku ?
Aladin
No tak já měl z jedné cca. 20 g úplně odlistěných šišek.
upřímně jel jsem jen pár modelů a záleží co hledáš zda sativku nebo indiku
u mě je to indika a Deimos - ten dává i 70g na rostlinku ale relaxační kuřivo přímo užasné , taky záleží co od modelu čekáš zda spánek,utlumenost,pohyb,hyperaktivitu atd atd každý si najde to svoje , ale pokud mohu doporučit kup si vícero druhů a zkoušej co ti bude chutnat :-)
Chtěl bych něco na vysmátost.. hyperaktivitu a podobně :D
něco od auto AK47
sadalv
Z pěti semen Bílého trpaslíka mi vzešlo jedno, prosím nemá někdo již povyrostlou rostlinu tak, potřebuji nejmémě 4, abych mohl svou skupinku doplnit ???
Nebo bych sadu doplnil klony ... Prosím poraďte mi někdo
fellina
prosmtě řekni odkud si měl ty semena ať se ostatní mužou poučit. samozřejmě je mi to líto. Každopádně mám prosbičku, otázku či téma k polemizaci. Mohl by mi někdo poradit jak je to s teplotou světla u AF?? Jestli kytka registruje červené a modré či bíle světlo, respektive na kolik to ovlivní její výnos?
Když už se to neřídí ani délkou dne.
Krychle
vhledem k tomu, ze potrebujes nabrat u autofloweru vysku a kytka prakticky cely zivot kvete, je jasna volba sodik, tj. cervene svetlo. Modre by slo pouzit na mlade rostlinky, ale to radsi poradny sodik od zacatku a dat ho trochu vys;)
mučačo
muzu dotaz? Nezkousel nekdo svitit 24hod. 4 hod noc? Tim by mely automaty vic casu se nahonit,ale jen teoreticky. Otazkou taky je,jestli by to stalo za to....
MagicHerb
citace:
Původní příspěvek od Krychle
vhledem k tomu, ze potrebujes nabrat u autofloweru vysku a kytka prakticky cely zivot kvete, je jasna volba sodik, tj. cervene svetlo. Modre by slo pouzit na mlade rostlinky, ale to radsi poradny sodik od zacatku a dat ho trochu vys;)

Po modrým světle se automaty vytahují víc do výšky.Mě díky tomu přerostly minibox a musel jsem ohýbat.

Jestli chceš mít kompaktní nízký rostliny tak opravdu červené spektrum od začátku do konce 20/4 nebo 18/6.Chce si to porovnat podle typu osvětlení a délky svitu optimální podmínky.Čím víc světla tím víc by měli být květy masivnější.Můj názor.

24/4 se spíš nevyplatí.
Zdar!
Zkoušel někdo automaty pod MH?
Chci si je zasadit k matkám kde je perioda 18/6 a již zmíněné MHačko.
Krychle
zdar:) v matkarne to jede bez problemu, teda az na vlhkost.
volny misto v matkarne je ostatne jedinej duvod, proc jet automaty indoor:p:

poznatek o masivnejsim dlouzivem rustu pod modrym spektrem se mi nepotvrdil.
ale jak je jiste znamo, kazda MH vybojka ma jinou barvu svetla, placnu od trech do sesti tisic kelvinu..vubec bych se nedivil, kdyby se to treba pod 3600K tahlo, protoze tam neni po modry ani stopy;)

MagicHerb: duvod proc ti to prerostlo zrejme nebude spektrem;) bud je to model, nebo svetla nedostatek, navic tohle u automatu, ktere chte nechte musis jet ze semen, nemuzes porovnat, kazdej pes jina ves:D
bruno.kudrna
no chtěl sem si nechat poradit ale jednotlivý odrůdy tu neřešíte spíš jenom hnojky a skřín nebo venku.Ja to letos poprvé mataro blue,ak a bluebery bude to ve skleníku rady samozdřejmě uvítám
jestedman
citace:
Původní příspěvek od mučačo
muzu dotaz? Nezkousel nekdo svitit 24hod. 4 hod noc? Tim by mely automaty vic casu se nahonit,ale jen teoreticky. Otazkou taky je,jestli by to stalo za to....

a to budeš zhasínat a rozsvěcet ručně?
Mr.High
čau te,jak si to čtu tak si to čtu nikde jsem se nedočetl jestli se skutečně oplatí nebo neoplatí AF. Podle me pokud je to za mesic a pul hotovy tak se to snad oplatí když jsem si četl nějeké posty tak v pohodě sklízeli tech 20 g
když jich dam do skříně o ploše 3m2 tak jich tam přece musím nasypat strasně moc...třeba ze 30-35 ne? budu tomu svítít 400 nebo 600 tak tomu přece musím dát ne? když tak plz pm:)
MagicHerb
citace:
Původní příspěvek od Krychle

MagicHerb: duvod proc ti to prerostlo zrejme nebude spektrem;) bud je to model, nebo svetla nedostatek, navic tohle u automatu, ktere chte nechte musis jet ze semen, nemuzes porovnat, kazdej pes jina ves:D

Jen na vysvětlenou.

Měl jsem od začátku na růst prvně blue úsporku 125W a jak se ty kytky přeply na květ a byly pořád pod tou modrou a ne pod tou red na květ ,tak se vytáhly než ukázaly květ.Pod samotnou red 125W na květu se už moc nevytáhly.

Je jasný,že u výbojek a větších Watáží je to určitě jinak.

Jo a semínka to byly AutoBlueBerry od DutchPassion a kytky byly jak sativa tak indika typy.Ten sativní se tahal somozřejmě víc.Pak tam ještě byly Gnomo auto a Critical+ na začátek.

Vychytat by se to samozdřejmě dalo.Měl jsem tam víc druhů modelů a v různým stadiu růstu.No chybička se vloudila.
MagicHerb
citace:
Původní příspěvek od Mr.High
čau te,jak si to čtu tak si to čtu nikde jsem se nedočetl jestli se skutečně oplatí nebo neoplatí AF. Podle me pokud je to za mesic a pul hotovy tak se to snad oplatí když jsem si četl nějeké posty tak v pohodě sklízeli tech 20 g
když jich dam do skříně o ploše 3m2 tak jich tam přece musím nasypat strasně moc...třeba ze 30-35 ne? budu tomu svítít 400 nebo 600 tak tomu přece musím dát ne? když tak plz pm:)

Ale jo,vyplatí se to,ale jen ,když výš jakej model bude vhodnej do tvejch podmínek.Bylo by dobrý jet model kterej už máš zmáklej a nedávat co nemáš už odzkoušený s dobrým výsledkem a pokud nevýš jaký má ktrerá odrůda nároky,jak je náročná na pěstování.
J@m@L
Zdravím všetkých :)
Som nový fanatik do AF a strašne rád by som ich začal pestovať, ale...

, je zima ešte, ale stejnak by som veľmi rád pestoval. Bude mať význam sa púšťať do toho vo februári, teda pestovať za oknom? Okná mám len na východnej a západnej časti, teda juh nepripadá v úvahu...
Pongo
citace:
Původní příspěvek od J@m@L
Zdravím všetkých :)
Som nový fanatik do AF a strašne rád by som ich začal pestovať, ale...

, je zima ešte, ale stejnak by som veľmi rád pestoval. Bude mať význam sa púšťať do toho vo februári, teda pestovať za oknom? Okná mám len na východnej a západnej časti, teda juh nepripadá v úvahu...

Cau, AF za oknem je určitě blbost a navíc v únoru... + ještě tvoje okna, který nejsou jižní ...
V tomto roce by bylo nejlepší AF pěstovat někdy okolo 30.5. - 29.7. V tomto termínu budou nejdelší dny, viz. http://wall.cz/vychod-a-zapad-slunce a tam si zadej rok 2012.

Skleník nebo prosluněná pláň bude určitě lepší jak tvoje okna :-).

Good luck.
Slick-ace
Přesně.

-> Délka dne a noci, východ a západ, fáze měsíce atd. pro rok 2012
Ahoj, chtěl bych letos skusit nějaké AF. Sel bych to někdy v březnu a první várka by šla na semena. Nevíte o někom kdo by prodával AF semena která jsou vhodná do skleníku a bylo by to už trochu odzkoušené nějakým předchozím pěstem ? Díky za info SN!P3R
citace:
Původní příspěvek od SN!P3R
Ahoj, chtěl bych letos skusit nějaké AF. Sel bych to někdy v březnu a první várka by šla na semena. Nevíte o někom kdo by prodával AF semena která jsou vhodná do skleníku a bylo by to už trochu odzkoušené nějakým předchozím pěstem ? Díky za info SN!P3R

Čus!
Si hlídej bazar, tam se občas nějaká ta nabídka objeví.
Again
mate niekdo skusenosti s skusenosti s SWS Big Devil #2 AUTO ??? je pravda ze ma as 1,5metra ?
biobotanik
Ake ph by mal mať AF
kedy by som ho mal zasadiť chem ho zasadiť rovno vonku do hliny
môže sa mi z neho stať aj hermafrodit?
ph u AF neřeším ,sadím klidně ven do kompostu nebo klasika hlína třeba i míchám z OBI zahradní substrát +kompost+perlit,,,a hermáč? mno nevím mě se to ještě nepovedlo to by se muselo nějak extrémně stresovat .
biobotanik
Môžem sadiť rovno do hliny vonku chcel by som začať sadiť koncom apríla
Chcem si kupiť hlinu od BioBizz Koncentrácia hnojív EC - 2,4 / pH 6,2-6,6
može to tak byť chcem to dať rovno do zeme žiadne kličenie za oknom :D
može byť
biobotanik
Kde je lepšie sadiŤ AF do nejakého kvetináča alebo rovno do zeme? :D
podle toho jaké máš možnosti - do květináčů na IN nebo balkon na zahrádku do země.
biobotanik
Ja to budem mať niekde pril lese kde je slnečno :D
aké mám vykopať hlboké diery?
a koľko zeminy mám tam dať? :D
papaOUT
citace:
Původní příspěvek od biobotanik
Ja to budem mať niekde pril lese kde je slnečno :D
aké mám vykopať hlboké diery?
a koľko zeminy mám tam dať? :D

Kamarat na také veci tu máš FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/?
Hoj ;) mám naklíčená AF semena. Mám je dát do menšího kelímku a pak přesadit nebo rouvnou do velkého květináče ve kterém zůstanou ? Dík SN!P3R
citace:
Původní příspěvek od SN!P3R
Hoj ;) mám naklíčená AF semena. Mám je dát do menšího kelímku a pak přesadit nebo rouvnou do velkého květináče ve kterém zůstanou ? Dík SN!P3R

Čau!
Do finálních květníků bych to dal bejt tebou ;)
MedvedBrtnik
To Mirex: koukám, že se taky nudíš, když není v zimě moc co dělat. :D
to Sniper: stačilo se přečíst začátek threadu, než se zbytečně po padesátý zeptat ;)
thuglife
potreboval by som vediet ktorá odroda je najlepšia aspon z ktorou mate vyskusenosti ktora moc dlho nekvitne a neni moc nachylna na plesne .. u nas prevazne moc pekne pocasie neni tak asi preto.. za rychlu odpoved dakujem ..peace
thuglife
kedy mam zasadiť autoMazar v ktorom mesiaci? myslíte že by stačilo na začiatku Júna(červen)??
citace:
Původní příspěvek od thuglife
kedy mam zasadiť autoMazar v ktorom mesiaci? myslíte že by stačilo na začiatku Júna(červen)??

Jo, stačilo.
Proč si ten thread nepřečteš od začátku? ;)
Podle zde dostupného kalendáře automatku nebo klasiku můžeš ideálně pro dobrý start(kořen) zasadit 21-23 dubna do kelímku a přesadit ven(OUT) 9-10 května , v té době fotoperioda už je solidní a teploty už budou dobré pro pěstování.(jih Moravy)
Jestli sadíš v květnu nebo červnu tak výnos/kvalitu už neovlivníš.
thuglife
myslel som to tak,že kedy je najideálnejši čas sadiť AF odrody..
thuglife
čo mam feminised DP 5ks to budem sadiť okolo 10.5 .. len či mam v ten isty čas vysadiť automazar je podla mna blbost .. preto sa pýtam kedy je naijdeálnejši čas na sadenie tychto AF odrod.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma