Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Pamatujete si na svoje první zhulení? - Klikni zde pro originální téma
polorobot
ja ve 20
a rad bych si za to poděkoval :o)
oton
já sem začal v 16 ti a mysli že je to dost brzo ale sem v pohodě a ani po tolika letech(je mi 24) nehulim nějak moc :-)
shamanjai
Já jsem začal už ve třinácti... :(
sativa
no ja jsem zacal v 15, hned jak sem se dostal ze zakladky, na stredni byli lepsi lidi, tak me zasvetili, oni uz byli zkusenejsi, nelituju toho, sem rad ze hulim a hulit budu jeste doufam dlouho
... ale zacit hulit myslim, ze neni nikdy pozde
Keeper
Ja zacal ve 14 ke konci plazdnin tomu bude presne rok :o))
oton
jo tak to máš nejlepší huličský léta ještě před sebou :-)))
OK
...zacal jsem taky ve 14 a nezda se mi, ze by to bylo spatny... jako ze by se to do me nejak promitlo :wink:
Sesijama
pánové já jsem poprvé hulil taky už v 15 ale pak jsem nějak přestel a začal zase asi před půl rokem. Je mi 22 a vůbec nelituju toho že jsem se k hulení vrátil, a navíc jsem přestal skoro chlastat. totáááááááální pohoda :)
Shanin
Tak ja som s tým zacala v 15tich,hned ako som prisla na gympel,a rozhodne to nelutujem i ked mam kôli tomu problémi,som stastná ze ta mám trávicka moja...
Marcus
Já hulím od 15 a bráno ze zpětného pohledu bylo to docela brzo. Ale co, do života se mi to nijak nepromítlo , tak si nemusím nic vyčítat. Teď je to 7 let a cítím se skvěle. Obecně je ale lepší začínat až když má člověk trochu rozum a to v 15 asi ještě moc není, i když je to hodně individuální.

[Edited by Marcus on 15-08-2001 at 10:25 AM]
mephisto
Poprvé asi před 12 lety na návštěvě v zahraničí, potom za pomoci mamky jsem něco vypěstoval na zahradě a opravdu jsem se kouření a pěstování začal věnovat asi před 5 - 6 lety. Na to že je mi 29 vám možná příde, že pozdě. Ale přeci není kam spěchat. :):):):):):):):)
Mě bylo kolem 19, bylo to ke konci prváku na výšce. Dnes je to bezmála 10 let a jsem naprosto spokojený a v pohodičce.
Hánič
Já začal v 16 občas a asi po roce pravidelně. Je mi 23 a myslim že sem docela v pohodě na to že hulim skoro,každej den :-)
Zachaliaš
Poprví sem to skusil ve 14ti ale pravidelně až v 15 na střední tam už se to rozjelo :)
Charter
Tak poprvé kouřeno v 11, pak samozřejmě dlouho nic, v 18 už hooodně často hodně rááádo.
Ve 22 první pokusy s pečením a vařením. Mňammm.
No a dnes ve 27 kouřím téměř denně, ale jen "homeopatické" dávky, stačí mi to. Kromě kofeinu a nikotinu jediná droga, která se mnou prožila nonstop deset let a myslím, že je to nejrozumější řešení.
oton
hele v 11 to je silnej brutal ne??? kam si dal dětství, když si hulil v 11 ganju???
nihilista
poprve jsem zkusil se mi zda nekdy v 18 a vicemene pravidelne jsem zacal kolem 20. ted je mi 27 a jsem v poho.
zdar
mufin
no ja hulim od 16 ale predtim jsem uz pjestoval . Jinak vic se zacal pjestovat az tendle rok , a tydle prazdni hulim kazdej den .
Hlava
Já jsem začal asi mezi 18-20rokem :) přesné datum je mi zahaleno oblakem jakéhosi dýmu :smoker: a krom dvou let které jsem byl jaksi mimo až hulím až do dneška . Takže 6-8let :sun:

2Charter - si děláš prdel ?? v jedenácti jsem ........ už vubec nevim :sun: :sun: :sun: :sun:
ataner
Já jsem začal hulit ve 14 o prázdninách a to tak 1xtýdně, po začátku školního roku skoro everyday a teď v 15 jsem naprosto v pohodě a hulim tak 5x do měsíce (někdy víc někdy míň), většinou slušnější modely (K2, Californian supper, White Shark atd.).
----------------------------------------------------------------------
P.S. For Charter: V 11. to je celkem slušný, ale když jsem byl letos jako prágoš na táboře a tam jeden osmiletej kluk začal vyprávět vo Bílí Vdově.......
Sancho
Ja som sa raz dostal na byt k jednému kamošovy a oni tam hulili. Ten kamoš či si nedám no a ja na to že aj tak to so mnov nič neudelá. Čo vám budem ďalej rozprávať. Natiahol pre mňa 3 tučné bongá a potom sa pamätám že ma uniesli mimozemštania. A čo Vy, ešte si spomeniete?
drinker hulič
no... ja mam ten problem ze kdyz jsem ja a jeste jeden kamos zacinali, dostali jsme se vzdycky k peknejm shitum. az jednou, ale to uz nevim jiste jestli to bylo poprvy, jo letosni vanoce, kamos a jeho segra kupovali darky, pak jsme vlezli do jedny hospody, stahli dve faje toho myho "shitu" a furt nic. pak jsem nastoupil do tramvaje a tam to zacalo. byla uz tma a jak ta tramvaj vzdycky zahnula, ja se drzel ty horni tyce a naklanel se s ni. docela jsem se divil, proc se na me vsichni ti lidi tak divne koukaj... to bylo moje takovy prvni opravdovy zhuleni a ta trafka, ta nakonec byla jedna z nejlepsich jaky jsem mel (kratkej ucinek ale silnej)
no jo, po prve je to vzdycky nejzajimavejsi...
borifield
pamatuju si na svoje prvni kvalitni zkoureni ,to bylo jeste na gymplu ,kdy uz nevim ,ale jedna spoluzacka chodila s holandanem :D no a ten se prijel podivat do cech no a hadejte co si sebou privez :) jasne ,presne to.no dali jsme to ve trech a zacali hrat takovej fotbalek (automat ),vim ze kdykoli dostal mic Scholten (hrali jsme za NL) tak jsme prestali hrat ,padali ze zidli a lamali se smichy asi tak ..no ani nevim jak dlouho to trvalo ,ale bylo to nepopsatelny ;) custe
mmed
Poprvé pořádně? To už je pár let. S kámošem jsme od kohosi dostali žonta, cestou na pivo popálili a víc než dvě hodiny se hihňali před hospodou, páč jsme nebyli schopný říct ani "Dobrý den". To bylo poprvé pořádně a tehdá mě to vlastně začalo bavit. A vydrželo mi to doteď...

[Edited by mmed on 26-05-2002 at 01:43 AM]
Lichťas
Na podzim o podzimních prázdninách v 9. třídě. To jsme s ještě jedním starším týpkem neměli co dělat a tak navrhl že půjdem za kámošem kterej něco má. Tak jsme se u něj stavili ale neuměl to ubalit. No tak jsme šli k ještě jednomu kamarádovi kterej ubalil dva špeky. Jeden jsme vyhulili a druhej jsme šli nabídnout jedný holce. Cestou k ní to na nás (hlavně na mě) přišlo. Já jsem se porád tlemil a ten druhej kluk jí furt šahal na rameno a úchylně jí říkal ať jde ven. Nebyla z nás moc nadšená, byla dokonce pěkně nasraná.No tak jsme jí opustili a dali druhýho špeka. Pak jsme se ještě potloukali po městě. A nakonec jsme zavalili domů. Tam jsem se z toho dostal. Akorát jsem byl dost ospalej když přišla maminka.A od tý doby v tom lítám....:-)
weedpolis
...ach jo, tohle téma se tady omývá furt dokola, jak hovno v záchodě.
oton
tak já přidám něco do záchoda :-) přesně si nepamatuju kdy to bylo, ale myslim, že mi bylo něco kolem 16-17 a bylo to v takovým domečku, kde jsme měli s kámošema zkušebnu, měli sme kapelu, no a docela dobře si pamatuju, že to byl strašně dlouhej a hustej záchvat smíchu a jednoho kámoše to tak chytlo, že běhal nahej po louce, (bylo léto), byl tak v píči, že sme si mysleli, že to snad předstírá, ale nepředstíral :-)
řek bych, že sem se potom už nikdy tak moc nesmál až když sem si dal poprvý tripa, ale to už sem někde jinde...
caravell
no tag ja sem se poprve zhulila uplne nehorazne...jak jiz tady mnoho lidi psalo...hulila sem asi tag f prvaku na stredni obcas a vubec nic to se mnou nedelalo...no a pak jednou prijela kamoska s hulem z Benesova a to byl fakt hukot...sla sem na chvilicku ven...rikam mame "du jen na par minut pokecat"...no a ta kamoska jestli dame speka...tak rikam ze du sice za chvili domu, ale ze klido, protoze to se mnou stejne nic do te doby nedelalo...no a tak sme dali speka...dohulili sme ho a ja ze je to f cajku, ze pudu domu...udelala sem prvni krok a byla sem f kopru...ale totalnim...vubec sem nemohla chodit natoz srozumitelne mluvit...tagze sem poprosila kamosku at zajde k nam a at rekne mame ze prijdu pozdejc...no trapny, ale matka se ani moc nedivila...tagze to dopadlo f pohode...no a od ty doby hulim denne.......velmi mi f tom pomahaly kapky do oci VISINE...po nich pak clovek nema rudy oci...fakt super vychytafka...pouzivam je do ted....
Sancho
to caravell

JoJo kvapky do očí velmi dôležitá vec.
greenlu
bylo to z mé první úrody....holandský skanour, dali jsme ho v lese se sestřenicí "bez tabáku"...po dvou práscích jsme byli tak totálně vypálený, že jsme nemohli najít cestu zpátky...bloudili jsme asi hodinu, když jsme šli na to místo po čase nevypálený, zjistili jsme že jsme byli pár metrů od hlavní silnice.... :-))



špek s námi....
oton
hele lidi s těma kapkama mě fakt dostáváte, u nás všichni hulej a chlastaj jak zjednaný ale o nějakých kapkách se nikdy nemluvilo, na co to může měkdo potřebovat, teda když neni nemocnej?!
Sancho
to oton:

Ked sa fajnovo spraskas jak prasa tak máš oči úplne červené (niekdo viac iný menej) ako angorský králik no a tie kvapky to uvedú do pôvodneho stavu.

P.S. Neviem ako u Vás, ale na Slovensku skoro bežná výbava huličov.

[Edited by Sancho on 28-05-2002 at 01:25 PM]
oton
jo je jasný že červený voči mam, no a co tak je mam červený, když sedíš půl dne v zahulený hospodě, tak je máš taky pěkně červený, nevim jestli je to teď móda ale mě nikdy nikde ani doma když sem byl mladší na voči nikdo nečuměl, maximálně jestli ze mě netáhne chlast..

ne nic ve szlým jen sem chtěl říct, že u nás na jihu jsou kapky do očí ve spojení s huličema něčim uplně mimo mísu, mluvim teda za velkej okruh mých známých :-)
Sancho
to oton:

No neviem, ale ja si nemôžem dovoliť prísť do práce s takými červenými očami a hlavne nemôžem sa stále vyhovárať na alergiu alebo zápal spojiviek. Tak mám kľud a nemusím odpovedať na dotazy " čo máš také červené oči" preto v mojom prípade nejde o nejaký módny výstrelok, skôr o nutnosť.
oton
jo to chápu jestli máš ještě ráno červený voči, nebo hulíš před nástupem do háku :-)) tak to nutnost je, zdar už to nebudem víc rozpitvávat!
cube48
2 oton: občas sou ty kapky fakt potřeba, třeba než sedám za volant (jen minimálně). Po těch letech hulení už mám tak "vytahaný" žilky ve vočích, že mi vypoulej voko třeba i dva prdy a vidim pak dost rozmazaně a jakoby "hlubokoplošně" :D Někdy je to prostě nutnost.
oton
to cube48: :-))
Jeckob
Tak moje poprwý si docela pamatuju,protože to není zas tak dáwno.No je to asi 3-4 roky?Přijel jsem za kámošem do Opawy a šli jsme někam wen.Čekali jsme na Pepu,won přines matroš,tipci to začli smotáwat zahulili,to ještě beze mně,bo mně se do toho nějak nechtělo,bo sem newěděl co to se mnou udělá.Chwili jsme se courali po městě a pak měl jeden týpek haldu že widí w kašně hwězdičku,tak wšichni čuměli do kašny.Za chwili se wšichni rozešli dom a my z dwěma ámošema jsme šli k nám.Wytáhli jsme zbytek na stůl,byla to takowá malá hromádka hůla,že to nebylo ani na pul brčka,tak jsme pozbírali wšechny wajgle z popelníku,wyndali wšechen tabák a kamoš to smotl.Šli sme na zahradu za barák a tam to wotpálili.Dal jsem tri prase,trosku se mi tocila hlawa s toho tabáku a šli jsme do bytu.Když jsem měl otewřít dweře,tak se nemoh trefit do zámku a už jsem měl usměw od ucha k uchu,to sme pak chytli pekný záchwat.Doma sme se wšichni řezali jak hlupi a ja jsem seděl pod telewizí a ukazowal na nápis GALAXIE a totálně se řezal.pak už si jenom pamatuju, že ležím na posteli a cítím každou žilku w těle.Úplně každá žíla šla cítit,jak tepe.Pak mi kámoš druhý den řekl že jsem je šíleně wystihowal a honil po celém bytě.
z3zzz
sociaalni pruuskum mezi hulicema .... :)
grassgeo
Poprvé jsem se zaplikoval v 16 ti. Pak sem začal chlastat. Měl jsem slušnej náběh stát se notorem, což se některejm kámošům povedlo.. Já z legrace zasadil darovaný semínka, vyrostlo to, okusil jsem, To tak ve 20 ti- pjet let z5... Chutnalo, začal jsem se zajímat, omezil chlast- za což díky Marie a Jano!!! Pěstuju si teď už pravidelně, hulím, když je chuť, takže skoro everyday, ale s každodenní kocovinou se to nedá srovnat. Myslím, že mě hulení trochu změnilo, ale k lepšímu.. Miluju muziku, což většina mejch kámošů notoriků nechápe, že jdu na koncert a tam tančím!!! Já jsem za to rád, když je občas vedu na sračku domů, mám docela prima pocit, že jsem se sqěle bavil a ráno mi nebude blbě...
Prostě jí mám rád... Proč se jí bát máš????
Graetar
Myslím, že až v osmnácti, jestli si vzpomínám... Možná by stálo za to udělat další anketu:
- 15 a méně let
- 16 let
- 17 let
- 18 let
- 19 let
- 20 let
- 21 let
- 22 let
- 23 a více

No, vidím, že by to asi byla docela dlouhá anketa a asi by potřebovala hodně "voličů" :D. Na druhou stranu, i když je to už v profilech a v jednom fóru na téma struktury osazenstva Groweru, takovej grafík na podobné téma by nemusel být k zahození... ;)
z3zzz
2 graetar : joo jo . . . to by bylo neco pro walhalu :)
z3zzz
joo ... ja taky tak ... tech 16-17 ..... mylsiim ze to je standartni vjek kdy se mladi dostanou do jine spolecnosti nez na zakladce a zacinaj kourit nebo chlastat ....
t3
tak to sem teda pukl driv. ted nevim jestli je to dobre nebo spatne, v 16-ti jsem asi hyper :)
steve
no já houlím asi roček ve 14 první zabafání

he he :-))
fasmos
joo tak asi v 14-15 let...a do dneška toho nelituju:-)))
CypressPce
Videl bych to tak na 15 :D
Proste byse dalo rict ze na zakladce sem ani nehulil a zacal sem az na gymplu :D
Podpi
no ja sem poprvi ve ctrnacti pravidelneji az v patnacti,ale neprehanim to a skoncit s tim zatim nemusim a taky nebudu
Slut
2Charter: To je docela HC w 11ti!!

No jo tag to já začala we 14ti a sem za to fakt moooc ráda!!!
tim180
jo ja nevim vkolik presne to si uz nepamatuji ale zacal sem v 7 tride a to uz je teprv 6 let ale nevadito je to dobre cuz tim
No tak já sem začal v 16. Su docela rád, chtěl sem začít trochu později, ale nějak to nevyšlo. mohl sem začít taky trochu dřív, ale řekl sem si, že čím později tím líp. No a je to v pohodě :) bye
kovac
20 let a bolo to uplne na doraz
SJ | Ivanhoe
no ja jsem poprve piskal v 15, ale poradne jsem to roztroubil v 17, kdyz vyrostly prvni vlastni kyticky - mimochodem jeden z nejlepsich modelu jaky jsem kdy mel - Herr Jürgen...
SJ | Ivanhoe
co jste vlastne kourily poprve - byly to klasicky sena pro newbieky nebo uz "vyspele" modely ???
GREEEN
No v 15ti a bylo to skero z jamajky
adam13
mno taky prispeju.. poprvy sem okusil v 16ti .. pak dlouha pauza .. rozulilo se to v prvaku ... ted kvuli skole omezuju ale rozhodne ne nak brutalne :)
hell
Notoje mazec ja taky zahulil poprve ve 14 :) :) poprve pak pul roku nic a pak do konce skoly tak jednou za mesic ...po skole uz jsem zacal pjestit tak se hulilo víc poslední tri roky temeř denneě...a uz to je víc jak 12 let....a na poprve to byl vodlet jako kraááva :D:D:D
xhtml
Poprve jsem se zkouril ve 13-ti letech z salveje na silvestra. Asi 3 mesice na to jsem se zkouril poprve z ganji.
fak.gesho
No poprve sem si zahulil ve 14 noname model (to sem to neslukoval) no a poprve co sem slukoval bylo v 15 a to byla WW, mekne me to zmastilo:D:D:D
mcanna
ve 14 letech.Už hulim tři roky!Poprvé na to nezapomenu.Nějáký no name ale nářez.
sans.le.nom
v 19, bylo to blueberry. rachot :) i kdyz este vetsi byl orangebud o dva mesice pozdej :)
cosmos
...poprvý sem hulil v 17ti...nějakou asi 3roky starou ganju...vůbec sme nevěděli, jak se to balý...tak jsme to umotali do novin:jumper: ...a pak sme si říkali, že to nic nedělá, ale jak si vzpomínám, tak jsme se pořád smáli...:crazy: :crazy: :crazy: :frog:
uzzi
poprvý sem hulil myslim ve 14, možná snad dokonce ve 13 nějakej outdoorek (jako vždycky skoro) :smoker:

______________
born to be high!!
gizmo
no ja sem hulil poprvy asi tak nejak jak uzzi, ale mam takovej dojem, ze to bylo nekdy v 8. tride na zakladce. to mohlo bejt tak kolem 13 nebo 14 let, ale nechtejte, abych se to snazil spocitat. ze zacatku to byly asi nejaky shity, az po letech se to vcelku drsne vykrystalizovalo :-)))
virus
v 15.tusim..a bylo to o vanocich,kdy me do toho zatahl bracha:) no a od ty doby v tom jedu...:jumper:
Vyhozeney
já poprvý asi v druháku na gymplu a stihla mě devítiletá školní docházka tak si to spočítejte:-)))
koles
prvního špeka ve 14; bylo to asi v červnu nebo na začátku července, takže malý kytky... spíš listí. ubalili jsme to, tenkrát se nás sešlo asi sedm, dali pár špeků a samozřejmě to nic neudělalo... jen mi to lehce zlepšilo náladu a tak jsem si řek:"Mno, když nic jinýho, tak taky dobý..." Pak jsem kouříval vždycky pravidelně o víkendech modely pochybných kvalit... a dohromady nic. až tak po půl roce kámoš zas něco přines´, vypadalo to jak nějaký seno, dali jsme spazla... pak jsme se přesunuli na jiný místo (venku) a dali ještě jednoho: dokouřili jsme a vydali se zas dál... asi po dvou minutách jsem dostal šílenou šlehu do hlavy, vyděl jsem svět, jak se zatřásl! potom jsem se už jenom smál (celý odpoledne) a myslel si, že je léto (byl konec zimy). z lidí okolo přímo sálala pohoda (byli v pohodě:c)...

pozitivní zkušenost, myslim (ale už jsem to tu někdy popisoval)
po (necelých) 5 letech si nemůžu stěžovat... spíš naopak :D
Viciola
20. 4. 1998 modýlek z Postoloprt totálně vysmátej a úplně mrtvý nohy
Trapan Šmírák
Ve 14ti ganju (poměrně slušný kvality), prvních 15 minut jsem měl dojem, že všichni (bylo nás asi 5 :D) viděj, jak jsem zhulenej a já jsem stresoval... Po 15ti minutkách se všecinko zklidnilo, sedl jsem si, dal si pivko a jenom si užíval první krůčky v zelenym světě... Pamatuju si, jak mi kámoš řikal, že když si dám cígo, tak zjistim podle pocitu kouře na patře, jestli je to dobrý hulo. No, tak jsem od tý doby začal i cígovat a po každym zahulení si musim do 5ti minut zapálit (i když kvalitu hulení už rozlišuju jináč)... :)
Ludanek
poprvy v 17, byl sem v tu chvili uplne vozralej a dal si jen jednoho praska, takze ani nevim jestli to se mnou neco udelalo. pravidelne hulim vod 19
HKOR
Takže u mně to bylo porvé v 15 (jako nic moc) pak dloooooooouho nic no a pak až ve třeťáku (a jako jo .... :jumper: )
Kylik
Ja to poprvy ochutnal nekdy kol. 17 nakej outdoor a nic. Pak sem to tak prubezne zkousel se stejne mizivym vysledkem az do 19. No a pak sem se jednou totalne zmrdal nakym holandem. Pak chvilka pauza a pak na vejsce to zaclo. Jednou za mesic. 2x za mesic. 1x tydne. A ted si zapukam od 2x do 5x tydne. To byl ale fofr, rozhulil sem se behem 3mesicu.
Pukachu
ja jsem poprve szpuknul ve 14 nějaky hodně dobry skéro :bong: a zapil jsem to pivkem . na ten stavík nikdy nezapomenu.
hned jsem věděl že ganja je to co jsem hledal.
:-)
sam 3
Mi hulo nikdy nic neříkalo,možná pro to že bylo czech až jednou jsem si dal skunk doma u počítače a konec :-))))))
sam 3
takže od 21
Cicmon
No... když jsem chodil na základku, tak jsem ani nevěděl co hulení je... pak když jsem šel z pátý třídy na gympl tak...
...ne, dělám si srandu, ale prvně jsem si dal se strejcem ze šlukovky někdy v tercii (cca 14 let)...
... jinak jsem moc nehulil ... vlastne ani ted to nejak neprehanim

Mejte se - Cicmon
DJ.FASMOS
jak už psal neěkdy mezi 14-15rokem
Cicmon
...ještě bych sem možná napsal jednu příhodu (sice to nebylo poprvy, ale asi po 2., nebo po 3.)...
To si tak sedim na štvanici nahoře u mini, kámoš ještě jezdí a přijde ke mě typ s bongem (koukal jsem na to tenkrát jak kokot 8-), jestli bych mu neskočil pro 2 deci vody.
Tak jsem šel pro vodu, on nacpal, nalil vodu, začal bafat a zachvíli se mě zeptal jestli nechci taky. Tak jsem natáh plnou trubici kouře a nasál do plic na jednou a... no,málem jsem se udusil, ale pak jsem to ještě dobafal a byl to fakt mazec (snad poprvy co jsem se pořádně zhulil).

Mějte se
Cicmon
Jirka P.
v 18ti, byl to takovej prijemnej noname modylek, dal sem si 3 prasky a docela sem ficel . . .
Já sem zahulila asi tak před rokem-ve 14,a je to fak f poho...
BaHnO
Ve trinacti, to uz je nakej (cca 396) patek. Po 16 ti pivech. Mrtvola(jak jinak). Ale poho.

B--
Mishutca
No bude to znit vytahovacne a hrdej na to nejsem (pac ne to poznamenalo) takze v 11 pul G hustyho skanoura (fakticky). PAxsem dlouho nehulil a pravidelnejc zacal az tak v 15. JInak poprvy sem se malem vyblil, vysra** a pode*** protoze jsem to vubec nepobral a nebejt myho strejce tag tu uz asi nejsem. ...

Ale radim mam nigdy nezhulujte deti.
Mr.Weed
No ja jsem zacal celkem dlouho,asi kolem 20,ale to vite tenkrat to bylo jeste celkem tabu,dneska znam smazky ,kteri huli od 13 a min...hehe
z3zzz
taky pridam sfou trosku do mlyyna :)
prvne to bylo na strednii asi v 15-16 de sme meli dokonce dyylera priimo ve tride :) nakej hasis , ale moc bych tomu neveril :) prodaval nam za deset zeleny a za dvacku hnedy brko :) a od ty doby vlastne kourim ... sice ma spotreba je takova sinusoida ale je tady porad... :) ... vy viite :)
olo
Poprve ve 14 a byl to nakej domackej modilek a nesracky sem byl poprve z svicarskyho brutalniho modelu
Smashak
Poprvý v osmnácti,na silvestra před maturou,pak půl roku nic a od prázdnin se to se mnou už veze...
Hicks
f 15 celkem dobrej outdoor, klasika jak tu už někdo psal, dřevěný nohy, antislint v hubě, takže hnedka pifko do toho..... jináč nic moc..:(
až tak od 16-17 sem začal pociťovat sílu a taky vlastně začli lepčí modýlky a lepčí zážitky :bong:
Mazz
Poprvé asi ve 14, byl to brachův outdoor, docela dobrej ale napoprvé sem se moc nezhulil. Hoodně sem se zhulil až v prváku, šli sem 1. Máje za kmarádem, byly sme trošku v náladě s červénýho vincka, tam se začalo hulit, ja si parkrát potáh, a pak se mse vydal s kámošem na intr, celou cestu(asi 15 minut) sem se vkuse šíleně smál a kdybych nešel s kamarádem tak se určitě ztratím(nevěděl jsem totiž vubec kde jsem, jen jsem nasledoval jeho kroky:). Jo na ten stavek asi nikdy nezapomenu...
Maňas
V 15. A docela mě to odpudilo - kámoš přitáh ňáký listí. Podle mě by se mělo poprví hulit něco fakt brutál. Nebo aspoň něco co zkouří...
Los_Meskalinos
ja jsem hulil poprvý v 14 o silvestra. to jsme si s kámošem asi tak přes pět lidí každý sehnali jointa za pajcku a byl docela hustej vítr tak než jsme to zapálili tak se nám ty jointíky skoro celý vysypali, ale nebylo mi z toho vůbec nic. až tak vo dva týdny později jsem se stavil za kámošem (v tý době taky začínal) a on že jako něco má tak jsme dali asi 5 dýmek a pak jsme chodili po venku asi do 10 do večera a báli se jít domů byli jsme dost nagaši :-). ale to už je nějakéj ten rok zpátky teď už je to docela vo něčem jiným :bandit:
Kpt PLICE23
Tak ja sem to prubnul prvne kolem 14-ti,nakej out,ani me to nevyprdelo.
Já sem hulila poprvé asi ve 13 a bylo to dobrý
vriter@cz
no ja jsem poprve skusil ve 13 letech. Mam special bratrance ten mne vsechno naucil a jsem stastny :)
hoveho
skor ako som sa prvy krat dotkol ganje som si precital vsetky mozne aj nemozne clanky a knizky, kt som bol schopny zohnat.
ked som si to zosumiroval v hlavicke, v pohode som po nej siahol.
typujem, ze som mal okolo 21 rokov (t.c.26)

hvh
mesr
Poprve jsem hulil speka z kamosema tak v 15 byl to skunk a byl to narez tlemil jsem se snad jeste dva dny.
thc_george
No poprvy sem si dal jenom jeden coud asi ve 12.. a poprvy zkourenej sem byl az v 15 nebo 16.
nodles
zdarec ja sem to poprve okusil v 16 na skolnim zajezdu v holandsku a hned sem se naprostu luxusne vykouril a od tej doby v tom zdarne pokracuju
vopis
nejsi z rousínova???
vopis
tak sem napsal sračku ale sory sem docela na paštiku!!ASi tak ve 13/plně vychystanou ganju a ještě v 7.třídě sme jeli na výlet do prahy a pamatuju si dýmku a jak sem se smál na pultě v obchodě !!!Ale sem za to rád!!
Nazdárek, já jsem se prvně sfouknul asi v 18 nebo 19 na výšce a od té doby je to můj nejlepší přítel. A je to už dobrých 10 let.............


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma