Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 
Pamatujete si na svoje první zhulení? - Klikni zde pro originální téma
cypres
citace:
Původní příspěvek od SVP
ja v 11 :(

v te dobe jsem ani nevedel,ze neco takeho exsituje
Date1
Ja poprve v roce 1983:D to mne bylo 17:) Hulim 20 let nonstop denne a zadnej problem mam dve firmy 10 zamnestnancu dospele dite a pred 30 dni sem sel za doktorem na kompletni prohlidku a na otazku jestli beru drogi sem mu rek ze pokud si mysli ze Marihuana je droga tok jo uz 20 let kazdej den.A jak to cele dopadlo?:) poslal mne 2 krat na rengen plic protoze na nich nenasel nic a nechtel tomu verit:) a krevni obraz tak prej ho mam jaj aktiv sportovec a tlak 120 na 90 takze sem uplne zdrav. Nakonec se mne lekar zeptal jestli mu nemuzu neco poslat ze chlast nepije ale huli co mne dost pobavilo:)
'grass'
Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...
cypres
citace:
Původní příspěvek od 'grass'
Tak poprvé se mi dostalo do ruky někdy v 9. třídě na základce takže v nějakých 14 letech.. Mimochodem jsem byl zhulený hned napoprvé.. Pak nějaké dva roky nic -dokonce jsem to i odsuzoval- no a ve druháku na střední to tak nějak začlo občasným hulením párkrát za měsíc, to mi bylo 16-17. A pravidelně, dá se říct denně, hulím nejspíš od doby kdy jsem začal vydělávat. Teď je mi 21...

skoro az na ty roky prvniho zacnuti mam stejne :) hlavne ten konec maem stejny i roky i to o tom vydelavani :D
mmm já fajám jen tak 1 za týden max od 12 let cae kamos us fajal v 8 :D zhul!
LSD-3D
jaaj dost skoro :( 13-14
Wejdas
No ja ve 14 letech potom pauza a vice sem zacal v 16 a tedka mam vzdy obdobi nekdy sem fakt perma zhuleny a nekdy nehulim 14 dni. a stale me baví :rasta:
detlef
Já sem měl prní brko v šesté třídě, vůbec nevím, kolik mi tenkrát bylo. Ale byl to nářez, šíleně sem se smál a půl hodine sem přišel na to, že vlastně nevím čemu. Ale bylo mi fajn.
c0ga
Já měl první v 8 tříde a moc fajn mi nebilo :D
clender
poprve ve 12
refresh171
Devátá třídana zákl. možná už 8., prostě když se mi povedlo poprvé vypěstovat svuj out......jinak nehulim každej den, dám si tak 2x do tejdne průměrně, většinou až po škole, nebo před odpoletkou ;) .......
u mna to bolo prvy krat v 14. rokoch.
kamil
Začal sem v 18 a myslím, že sem mohl klidně ještě několik let počkat (třeba do mé smrti). Brzo se u mě projevil můj toxikofilní tip, který šel ruku v ruce s vysokou školou (drogové orgie). Teď už mam po vejšce, ale hulím furt jak kokot. Co si budem povídat, sice mě to myšlenkově či jinak nedegraduje, ale hulit každý den několikrát, není zrovna ideální. Trochu se uculuji a zároveň závidím na komentářích "od šestnácti hulím aktivně či pravidelně nejméně jednou týdně"

Jo a sem striktně proti mladým huličům, jednak kazí jméno huličům všeobecně a ani nemluvě o jejich machrování apod. Takovým nevěnuji ani papírek. A taky nechápu kdo dává 14 letým dětem trávu? A pro takový ksindly mam vzkaz: choďte do píče
BoBoR
tak prvy puk som mal asi v 12-13...potom nic lebo to neucinkovalo...potom pauza a zase to nefungovalo...potom dlha pauza a potom som sa uz konecne zhulil a odvtedy hulim pri kazdej prilezitosti-znie to drasticky ale nieje to velmi casto
angelo97
mno ja som zacal v 14 ale mne to zo zaciatku niak neslapalo...asi som to nevedel ale som pocul od lusi ze ked prvy krat hulili im to tez nic nerobilo....ale poriadne naozaj zhuleny som bool v 15 a to bol otrasny zazitok sa cudujem sam sebe ze som neprestal hulit:Dlebo to som miesal alk s travou a niekedy to nesadne....hlavne ked je clovek neskuseny,..
piistaa
To co je jak tu citam tak v pohode niekto hulil aj v 9-12 rokoch omg sak vtedy som newedel co je ganja. Sak to je 4.-7. rocni ZS omg :D

Ja som si dal prveho v 15stich ... :D
rene195
jaa v 13 a sem docela rad:D hulenii je v pohode je to priroda:D
kanjack
13 :D
belter1
to tu každej zacinal cca od 13 - 15 roku ? :D to je brutal
FatJoe
16
mallflower
poprve v devatenacti a cekane to se mnou nic neudelalo .. podruhe ten samej rok taky nic .. pak byla pauza a az nekdy v jednadvaceti jsem se k tomu vratil .. dal si jednou .. a uz to jelo :D
flatboy
bohuzel ve 14 sem se poprve zkouril... pak tak do 16-ti sem, tam. Od 17-ti do 18-ti skoro porad... a od 18-ti do 21 hulim furt. A ne ze bych se tim chtel chlubit jako nejaky rene195, ktery je rad ze huli od 13-ti. Ted mi to prijde spis smutne... Ale zatim jsem v poho... tak doufam ze zustanu :D

2: Rene195
treba ti to taky prijde spis spatne nez dobre, az budes trochec starsi. Zatim mi imho prijdes jako 15-ti lety fracek co si mysli ze huleni je in, a proto huli...
Falout
poprve v13 letech to sem si pk nedokazal dat jidlo do mikrovlnky...a pk permanentne od 14 az do ted :-D
kovi
14
SKUNK211
no ja som mal prveho speka asi ked som mal tusim 13 rokov ale v tej dobe mi to nic nedalo tak som nehulil asi 2 roky,a potom pomaly zacinal znovu a teraz uz hulim tak priemerne ale su doby ked hulim nekolkokrat denne a niekedy aj tyzden nic a tak podla nalady..........
prvy krat ked som mal 14 teraz mam 24
Poprvé to bylo asi v 16 nebo 17 :D
adicted
V 15, dnes je to 12 let, z toho jsem nehulil asi rok, jinak kazdej den a zadna slava, mam to moc rad, ale rikam, uz se to dost projevuje, neustale vsechno zapominam, obcas fakt slusny kixy, az se sam musim smat, pred 5 lety jsem byl rok v cizine, tam jsem nehulil, asi po 3 mesicich se mi mozek zacal davat dohromady, ted kdyz prestanu hulit, mozek mi snad funguje jeste hur nez normalne
ps: nejhorsi na tom je tabak,(ciga nekourim) ale zavilsot na tabak mam stejne, tabak vas nuti hulit kazdou chvili
Vyzkousel jsem teda hulit cisty brka, byl to hc si prevyknout, ale chut na brko jsem potom mel tak 3x min casto nez normalne, to jsem vydrzel asi pul roku, jenze mi to proste moc nechutnalo, tak jsem se vratil zpet k tabakovzmu strojovani, prohlulil jsem se az k tomu ze me po brku boli kompletne cela hrud a uz rok nevim co to je a furt chodim k doktorovi a vsechny testy jsou negativni a prasky nefungujou, uz nevim co mam delat abych moh zas normalne hulit a nic me nebolelo
njn strojovani ma i svoje nevyhody
Mr.skunk
Když jsem ukončil základku tak o prázdninách sem si dal prvního šluka:-D A jsem rád,že sem nezačal dřív,bych se nechtěl vidět jak by to dopadlo:-D
Jo myslim, že to bylo v osmé třídě na škole v přírodě (no jo škola základ života hehe) dal sem si tenkrát s dvouma klukama tak 2-3 písty z fajfky... jo to byla hubatá pohoda :D
maxikb
ja hulim od 15 a hulim furt a nepride mne to vubec spatny
Mozdik
tak prvé to bolo také, že sme sa smiali :-D A bolo uplne v pohode...
raStaVK
tak jasne poprve sa nezabuda, ale podobny dred tu je ...myslim..
a tak bola to pohoda smiali sme sa a uvolnili :) krasa odvtedy mam ten
pocit vlemi rad :rasta:

peace
Caba
citace:
Původní příspěvek od vopis
...ASi tak ve 13/plně vychystanou ganju a ještě v 7.třídě sme jeli na výlet do prahy a pamatuju si dýmku a jak sem se smál na pultě v obchodě !!!Ale sem za to rád!!

Jo, Jo kámo vlastnoručně dělaná dýmka mým dědou. Ještě dneska z ní občas kouřim :-)
Muj první joint proběhnul v 15, před devíti lety a chutnal mi náramně sladce, takže sem měl jasno, že už u toho zůstanu...
Bandita
bolo to v jaskyni co bola ina haluz,ale nejak extra som nebol,asi som tahal zle..kamosi boli na srot
mal som asi 14

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma